HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 9610 užívateľov

Užívateľ > matelko1001 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Táto hra je strašne pecková nemá skoro žiadnu chybu až na nejaké maličké ktoré sa oproti jej deju, grafike, prostrediu, mestu dajú velmi rychlo zabudnúť velmi sa my páči boj akym sa bojuje a prostredie ktoré je proste peckové nemám čo dodať proste treba to vidieť a hrať na vlastnej koži!
Táto hra ma až tak velmi nezaujala ako pôvodný Bad Company 2 ale každopádne je to dobrá hra s perfektnou grafikou a parádnou vojnou vo Vietname ale škode že je taká krátka ja preferujem skôr nejaku inú vojnu ako vo Vietname ale to by až tak nevadilo každopádne veľmi dobrá hra.
No táto hra sa my vidí byť dobre spracovaná aj graficky aj fyzicky a preto sa oplatí sa aj zahrať hw naroky sa my nevidia byť nejako extrémne vysoké tak prečo si to nekúpiť.
velmi dobrá hra ktorá má peknú grafiku ale je to skoro to isté ako ostatné call of duty ale mne sa ako aj ostatné diely velmi páčila najviac sa my síce páčil diel Modern Warfare 2 ale určite ani Black Ops nie je na zahodenie škoda že je taká krátka deju som troche nepochopil ale nevadí každopádne je to veľmi dobrá hra
Nemám čo dodať proste hra na svojom mieste klaniam sa pred autormi lebo toto bolo určite najlepšie call of duty aké vydali určite sa nemajú začo hanbiť len to potvrdzuje kolko kúskov sa tejto skvelej hry predalo skvelá graffika, mapy, proste všetko.
Túto FIFU hodnotím ako veľmi dobrú hru ktorá má niečo nové do seba na svoje si prídu hlavne tý čo majú originál. Oproti minulému dielu tam toho veľa nového nieje ani byť nemusí kedže 12-ka bola takmer dokonalá a ponúkla hranie na vela hodín. Čo sa 13-ky týka tak hratelnosť je na vysokej úrovni a hra je veľmi podarená aj ked sa tam pár much najde. Minusom je napr. to že niekedy sa stane že ruka prejde cez hráča alebo podobne, dúfam že patch to opraví :)
Táto hra je určite dobrá o tom nieť žiadnych pochýb ale oproti staršim častiam my vnej niečo dosť velké chýba neviem čo to bude asi že som už starší alebo čo ale táto hra určite nemá na San Andreas čo bol asi naj diel zo série mapa a mestá su proste riadne to je fakt ale hral som aj lepšie.
veľmi dobrá hra s perfektným príbehom a aj grafikou ale jedno my nesedí prečo autori spravili tak perfektné mesto a potom žiadna extrémna jazda ani nič podobne každopádne je to velké sklamanie to mesto no nevadí ale určite táto hra je hodná kúpy alebo stiahnutia to je viac ako isté
Ja ani neviem čo na túto hru mám povedať zlé proste všetko je skvelé a na 100 percent proste pecka, grafika, dej, autá, doba.
Nie je to najhoršia hra ale oproti PES 12 tam toho vela nového neni a podla toho dávam aj svoje hodnotenie.
dobrá hra graficky spravená velmi pekne viac sa mi lúby ako predošle vidí sa my byť taká ina a to je len dobre dej to má celkom dobrý ale škoda že som mu troche nepochopil no nevadí v celku je táto hra velmi dobrým pokračovaním a je určite hodná kúpi len sa mi vidi byť dost kratka preto jej davám 85 percent
Perfektna hra neni čo k nej dodať možno mohlo byť viac misií a viac protivníkov a viac stavieb ale to už asi prehánam v celku velmi dobrá hra ktorá sa oplatí zahrať.
neni čo dodať tato hra ma velmi nadchla je velmi dobrá o tom neni žiadnych pochyb ale vydela sa my velmi krátka a dosť ťažká aj tak som ju síce dohral ale poslednú misiu nie a nie prejsť ale nakoniec sa predsa podarilo davam 95 asi len preto lebo bola dosť ťažka ale na datadisk velmi slušné



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |