HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 17410 užívateľov

Užívateľ > hallo > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Perfektné rozhranie a kvalita spojuje doba Temna, Feudálna doba, doba Hradu a Imperiálna doba. Vyberte si niektorý národ a začnite hrať! Máte na výber okolo dvadsať budov, ktoré si postupne vylepšujete prechodom do nasledujúcej doby alebo vylepšeniam v univerzite. Cez sto typov jednotiek si užijete veľa zábavy. Nekonečnú zábavu zaručuje generátor náhodných máp tiež tam je editor máp, kde si do detajlov prepracuješ vlastnú mapu. Je tam aj 5 typov scenára, ako napríklad William Walace, Johanka z Arcu, Saladin, Gentis Khan a Barbarosa. Všetci hráte pod vlastným menom. Neprekonateľná hra! ODPORÚČAM!
Túto hru hrám už roky a lepšiu hru som zatiaľ nevidel. Vinikajúca hra v strategickej oblasti. Maximálne dobrá grafika v podaní na rôznych mapách. Hustá hra. Odporúčam! Zábava na sto percent.
Perfekná grafika, ľudia - až šesť typov ľudí veľa budov a super domy. Lepšiu hru som zatiaľ nevidel. Hotely, nemocnice, hasiské stanice, policajné stanice, dominanty mesta...
... všetko je to možné postaviť. Perfektná staviteľsko-strategická hra vôbec. Iné hry ma odteras až tak veľmi nebavia!
Sniper Elite je jedna z najprepracovanejších hier aké som kedy hral, konečne hra s inteligentnými AI a takisto perfektné misie. Grafika na rok výroby super a takisto skvele spomalenie času po dobrom výstrele. Táto hra ma nikdy neunudí a ak prejdem misie, vždy je tu možnosť hrať to po internete a to je nezabudnuteľné, no musíte tam byť opatrní, nikdy ma neomrzí dať si skvelý headshot.
Perfená hra podľa skutočných udalostí. Bombové údery a streľba z luku tiež nie je zlá. Plno zbraní. Odporúčam!! No mohlo by byť viac misií, i keď sú dlhé.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |