HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 29148 užívateľov

Užívateľ > F-Master > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

100%Abuse
Tuto gamesku som hraval ako decko a este aj teraz uronim slzicku a zahram si ju. Nema chybu. Len to mohlo byt trosku dlhsie alebo sa spravit nejake pokracovanie. Proste ju zboznujem
Tato hra je podla mna jednym z najlepsich RPG vobec. Je sice az po Gothikovi, ale to moj nazor nezmeni. Velmi putavy pribeh zasadeny do podzemneho kralovstva Arx. Bola skoda, ze sa nedalo prechadzat aj medzi inymi mestami a ze kralovstvo trpaslikov bolo vyvrazdene ked tam hrdina prisiel. Avsak logicke questy a hadanky dali nekedy zabrat. Co sposobovalo, ze som musel raz za cas poskulovat do navodu, ale kdo nehral nepochopi. 85% preto lebo neboli uz ziadne datadisky, pribeh si zasluzil pokracovanie.
Urcite odporucam hrat.
Tato hra ma nieco do seba, to sa musi uznat. Uplene originalna az do posledneho bajtu. Skoda len tych bugov a toho, ze sme sa nedockali jej pokracovania v nejakom napr. rozvijajucom podani s novsim grafickym kabatom. Bavila ma az do konca, a prispeival tomu aj fakt, ze sa da perfektne vyjasit v co-op spolupraci s kamosom. Niektore veci by sa dali pridat alebo zlepsit, ale to je tak vsade. Ale jednu vec musim vytknut, Partak v singly je nekedy tupsi nez rit co je vydiet hlavne pri stupupani po rebriku, keby sa nedalo medzi nimi volne prepinat a vodit ho za rucicku bolo bi to pekne na p...
Tato hra patri medzi moje #1 RTS, hral som ju sice naposledy nejaky ten rok, dva dozadu, ale stale je to u mna klasa, moznost priameho sledovania alebo prepinania na takticku mapu, ulahodi kazdemu. Naviac velmi siroka moznost vyskumov a vyvoja technologii prinasa tiez svoje ovocie. Nech sa to zda komu jak chce ,,U mne dobry.''
Percenta dole koli pokracovaniu bez singlovej kampane.
90%Prey
Tak tato hra mala nieco doseba. Napr. vyuzitie celeho 3D priestoru, THE STORY a celkova originalnost. A ako pri kazdom mojom hodnoteny: ,,Treba prejs aby clovek sam zistil.'' Dalo by sa to porovnavat s DooM3, ale toto ma bavilo o trosku viac. No a dufam, ze pokracovanie prekona svojho predchodcu.
Táto hra ma potešila, musim povedat, že ma držala priam od začiatku až do konca. A zaroveň sklamala keď som ju prešiel behom jedneho daždivého dňa. Čo sa da robiť Hrardcore-gaming je už raz také. Je večná škoda, že sa neurobilo pokračovanie, príbeh by to len dotiahlo až do konca. Grafika mohla byť trošku lepšia, ale zasa ani neurazila. Cut-scény boly pekné ale bolo ich málo. Zbraní mohlo byť tiež viac, ale vyvážilo to ich upgrade. Chýbalo mi tu síce viac vecí, ale taký je už herný svet, hry sú robené pre hráčov a nie hráča. Každopádne palce nahore. Odporúčam.
Tato hra bola na zrovnatelnej urovni ako Unreral 2 len o par schodov vyssie. Pacilo sa mi, ze tu bolo plno prestrihových scen, cim bol vytvoreny dojem filmu. Po grafickej stranke na rok vydania je vydet ze vytrieskali z Unreal enginu vsetko a este trochu. Po stranke dlsky trosku slabsie, cca 8hod cisteho hracieho casu pri hardcore-gamingu. Narocnost slusna hlavne na vyssich obtiaznostiach a AI nepriatela vcelku ujde, nejsu to len tupo sediace kacky cakajuce na odstrel. Mne sa hra pacila a je skoda, ze neni ani po tolkych rokoch pokracovanie (rovnako ako u Unreal 2 sa to este dalo rozvit a vysperkovat).
Kto by si myslel, ze svet Hviezdnych Vojen umrel tak je naomile, dalej zije a rasie. Nejsom nejaky prehnany fanusik, ale tato hra ma bavila, zaujimavy pribeh, na rok pekna grafika, ovladacie prvky boli prijemne a intuitivne. A co viac dodat k tomu, ze vacsinu casu som sa najradsej ohanal svetelnym mecom.
Nedokazem nesuhlasit s ludmi co to opisovali predomnou. Je to VYBORNA HRA a este dnes si ju stale rad zahram. A ked nahodou omrzi je tu ohromne mnozstvo stiahnutelnych modov. Takze v skutocnosti nikdy neomrzi. A pokial sa tu najde niekdo kto by nesuhlasil tak ho ovlada Temna stranka.
Tato hra je drahokam v truhlici herneho sveta a kdo ju nehral absolutne neviem o com je rec. Ked ju clovek hra ma pocit, ze je vazne ritierom radu Jedi. A ten pribeh sa vyrovna bezproblemov filmovej sage.
Je tu pokracovanie a zcela novy pribeh, ktory sa s tym predoslim len nepatrne prelina. Tak ako v predoslom pripade treba tuto hru prejst aby mal clovek sajn o com tu kecam. Nato aby som opisal svoje dojmy tu nejsu priestorove kapacity. To treba prezit, to sa neda opisat. A to co spravil LucasArt ma pekne nastvalo miesto normalneho pohracovania v podobe KotOR3 vypusti MMO a to len koli tomu aby na tom co najviac vytrieskal.
99% lebo tato hra si to v mojich ociach vazne zasluzi. Taky system boja ako je tu som v ziadnej hre nevidel a je vskutku jedinecny. Skoda vysvetlovat tuto hru treba prejst aby clovek pochopil. To percento dole za to, ze nebolo pokracovanie lebo v tomto pripade si tvorcovia nechali na konci otvorene vrata do stodoly.
Tak tato hra ma uplne ohromila. Clovek sa ani chvilu nenudil a v niektorych pasazach aj pekne bal (hlavne v prazdnom byte uprostred noci).Ja dufam, ze to pokracovanie co sa chysta bude zasadene do toho sveta ako tomu bolo aj v predoslych pripadoch. Naco vymyslat nieco nove ked to stare staci len povylepsit. Moc sa tesim na pokracovanie.
Na par veci, ktore by tam mohli byt lepsie, alebo na ktore by sa nezabudlo je to bomba spica HRA. Odporucam zahrat ci uz znalcovi predoslich Turokov alebo novozasvetencovi. Jedine co musim vytknut je, ze noz bol stale cisty aj po jeho pouziti . A o tom blbovi co dal 0 sa vyjadrovat nebudem (Ten by nezpoznal perfektnu hru ani keby sa spolupodielal na jej vyvoji).
Suhlasim so vsetkym co tu bolo povedane, ale aj tak si myslim, ze sa jedna o kvalitnu hru, a ten pribeh tiez nebol najhorsi. Keby sa posunul datum vydania a mesiac ci dva neskor urcite by to bola este lepsia hra. A co tu nastve, je ze ten koniec je taky rozporuplny a nic by sa nestalo, keby sa spravilo pokracovanie.
Tak o tejto hre snad neni o com, Krasa zaspominat si nad hodinami stravenymi za kompom. Neviem co to bolo za blbecka, ze 16%. Ten snad nebol pri zmysloch, sak toto je legenda.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |