HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 9886 užívateľov

Užívateľ > Odplata > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Myslím si výborná hra. Na rok výroby má skvelú grafiku, zvukové efekty. Výborný výber zbraní, skvelý dej, skvelé akčné scény, tak isto výborná zábavná hra po sieti ak keď po dlhšom čase to omrzí preto že väčšina serverov je deatmatchových a myslím si že v podobe plnenia misií by to bolo záživnejšie ale za to nemôžu tvorcovia ale skôr hráči. Doporučujem tým ktorí ešte nehrali. Ja sám som to prešiel minimálne 10 krát
Dobrá hrateľnosť no príliš zle vymyslený systém bojov. Pri boji je nezmyslené aby pri presile 60 ku 5 vyhrali tí menej početný. A preto sa mi to nepáči preto vždy keď začnem boj tak mám obrovskú presilu no málo kedy vyhrám. To je najväčšia chyba tejto hry. No treba pochváliť systém diplomacie i keď okolité štáty sú až moc neochotné spolupracovať a málokedy sa na niečom dohodnú.
Celkový systém je podarený a pri malých zmenách by to bolo skvelé. Osobne si myslím, že je to jeden s najlepších nápadov na vytvorenie strategickej hry. No chcelo by to aj premyslieť systém stratégie napríklad útočník by mal mať určitú výhodu keď na územie útočím z dvoch strán a podobne.
Úplne skvelá hra. Najviac je úchvatný dej zvraty, zábavné scény a dokonalý dabing. Jediný mínus je zlá AI a absencia MP no len samotné prejdenie deju je veľký zážitok ktorý sa oplatí aj za niekoľko korún. A preto si zaslúži vysoké hodnotenie.
Celkom dobrá hra ja sám som hľadal nejaký dobrý simulátor tankových bojov no moc ich nieje a v tom je RO skvelé. Myslím si že ten kto hrá RO si hru kúpil hlavne kôli tomu a tá časť hry je veľmi podarená. V hre za pechotu je ovládateľnosť trochu horšia a mne sa osobne moc nepozdáva ale zvukové efekty v hre sa mi páčia a myslím si, že aj napriek mnohým chybám si hra zaslúži dobré ohodnotenie a vývojári všetky nedostatky opravia v ďalšom diele tejto hry.
Výborný systém bojov, zisku surovín, rozvoja technológii. Veľmi zábavné, bitky, možnosť ovládať dosť veľké armády, pestrý výber jednotiek, to všetko robí s tejto hry skvelí balíček budovateľskej a vojenskej stratégie. Výborný systém dobývania území, Posúvanie hraníc, diplomacia, možnosť vývinu nukleárnych zbraní, rakiet, raketometov, neviditeľných stíhačiek a množstvo národov proste všetko čo kvalitná stratégia musí mať. Jediným mínusom by som nazval stereotyp hry. Po niekoľkých odohraniach začína byť hra trochu nudná a stereotypná.





© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |