HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 15245 užívateľov

Užívateľ > kubo4747 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

1968: Tunnel Rats dopadol len dobre ako film ale ako hra dopadla na odpad. Podľa screenov to vyzerá parádne ale opak je pravdov. Grafika celkom ujde ale spracovanie zbraní, zvuky, ovládanie a hlavne misie a Ai je neznesitelné. Misie nemajú hlavu ani pätu, clekovo sa to ani ku filmu nepodobá. Somarina na osemnástu!!
Age of Empires 2 The Ages of Kings som hrával ako malý a stále ma to neprestalo baviť. Bola to moja prvá RTS stratégia. AoE 2 je veľmi kvalitný produkt, ktorý ponúka veľa hratelných frakcií, jednotiek a k tomu aj plnenie misií, za rôzne frakcie. Čo sa týka hratelnosti tak hra vám ponúkne veľmi ľahké ovládanie. Grafika je pekná kreslená a očarí vás aj editor misií. Ten kto v živote nehral žiadnu RTS stratégiu a chce to skúsiť, nech začne od základov a tie ostanú na vždy upevnené.
Skvelý datadisk na Age of Empires 2 ktorý vám ponukne nové hrateľné frakcie, nové misie, nové jednotky a nové mapy. Čo sa týka tak je to vylepšenie a rozhodne sa ho oplatí mať.
AoE 3 nie je zlý titul bavil má viac ako AoE 2, lebo doba strelného prachu je pre mňa zaújmavejším obdobím ale AoE 2 to sú zlaté časy, tak príde my lepšie AoE2.
V Age of Empires 3 sa my páči grafika, lepšia Ai, výborné poškodenie(odlamujú sa aj kusy), a celkom ujdú aj námorné bitky. Až na tie lode. Tie sú síce pekne spravené graficky ale mohli byť viac doladené. Túto hru musíte mať a ake ste hrali staršie diely tak hu musíte mať!!
Ako datadisk ku AoE 3 tak ma viac chitil ako klasický AoE 3. Zase sú tu nové národy, mapy, kampaň atď. Zase výborné vylepšenie, ktoré vám nemôže chýbať.
Age of Mythology je skvelá RTS stratégia od tvorcov Age of Empire. Rozdiel je medzi nimi len v akej dobe sa odohráva a to v mytológy gréckej, egyptskej a severskej. Teda si túto hru musíte zaobstarať pretože ponúka výbornú kampaň a pekné grafické spracovanie taktiež aj po zvukovej stránke to dopadlo vynikajúco. Keď že ide o mytológiu tak sa stretnete s obrovským množstvom jednotiek či už mytologických alebo ludí. Pre fanúšikov Age of Empires nutnosť a taktiež pre začiatočníkov.
Pokračovanie pirátskeho dobrodružstva som očakával v lešpom kabáte. Age of Pirates 2 ponúka nový a zaujmavý príbeh, nové úlohy, grafické a zvukové spracovanie, vylepšený systém bojovania na súši, nové lode, ktoré dostali aj farebné úpravy. Môžeme behať po džunglí a po ostrovoch a mnoho ďalších skvelích vecí. Totiž je výborné, že za tu zachovávajú veci po starom ale grafická úprava je stále slabá, tým myslím grafiku všeobecne ale grafika lodí sa graficky ani neupravovala a to nepoteší. Tiež nie je ani poškodenie lodí prepracované a vôbec sa nezmenila streľba z diel. To ostalo z prvého dielu. Ide o to, že streľba z diel mohla byť reálnejšia, tu jej nesiahá ani po členky. Je známe, že projektil má určitú balistickú krivku, čím je cieľ dalej tým treba vyššie zamieriť. Ale u týchto pirátských hrách to je prehnané a projektily dopadajú na palubu. Niekedy som mal pocit, že nepotrebujem ani strely na plachty. Jednoducho povedané posrali to. Ale na druhú stranu pirátske dobrodružstvá nezažijete lepšie ako v Age of Pirates a preto je to zábavné. Len škoda tých diel. Pre milovníkov pirátov, bola by to chyba neskúsiť. Niekedy príde aj stereotyp a očakával by som viac noviniek ale dúfam, že ďalší diel ak bude, už nebude treba škaredo písať.
Age of Pirates: Caribbean Tales vám ponúkne námorné simulácie počas zlatých vekov pirátov. Okrem námorných bojov sa dočkáte aj šermiarských súbojov na súši alebo na palubách lodí. Hra obsahuje široké spektrum možností ako obsadzovanie kolónií alebo vykrádanie, zajímanie lodí, potápanie lodí, kupovanie lodí, kupovanie nových predmetov ako zbrane, dalekohlady... Po meste sa môžete ľubovolne pohybovať a to platí aj na mori. Svet je vážne veľký. Hra obsahuje i samotný príbeh, ktorý je dosť zaujmavý. Je tu aj dosť lodí ale uvítalo by sa ich viac. Zahráme si za 5 frakcií, ktoré v tej dobe dominovali a možnosť je skúsiť aj za Pirátov. Hra obsahuje veľké množstvo dialógov a záleží aj na rozhodnutiach. Hra má veľké množstvo RPG prvkov. Svoju postavu si môžete vylepšiť, tiež aj loď. Na vašu loď si môžete najímať posádky a dôstojníkov, a môžete mať aj vlastnú flotilu. Musíte kupovať aj suroviny, ktorých je v hre naozaj veľa cca 30. Ale medzi nevýhody patrí slabá grafika, blbá AI, slabá grafika lodí, nekvalitné šermiarksé súboje, nenachádza sa tu poškodenie lodí a streľba z diel je nerálna. Balistická krivka je prehnaná a projektili dopadajú na palubu, čiže strašne nereálna streľba z diel. Lenže mňa bavia pirátkse hry a ak patríte medzi nich pridajte is hodnotenie vyššie ale i tak nebudete nadšený z výsledku tejto hry.
Aggresion: Europe 1914 je zaujmavá stratégia. Najprv si zahráte vo WW I a potom príde na rad aj WW II. Ja som sa najviac tešil na WW I, pretože nie je moc hier z prvej svetovej vojny a toto obdobie ma zaújma. Hra má peknú grafiku, ale hudba za moc nestojí. Zvukové efekty sú dobré ale mohli sa viac doladiť. Čo sa týka hratelnosti v bitkách, tá je výborná je to ako Blietzkrieg a podobné hry. V kampani si zahráte za 4 frakcie a politiku, stavanie, verbovanie armády a pod, to všetko máte na hl. mape, tak dobývate aj územia. Plusom je, že sa nejaký región môže aj zbúriť. Je veľká škoda, že sa tu nenachádzajú vlastné bitky a scenár, to by hru posunulo vyššie. Táto hra ponúka výbornú fyziku, efekty a veľa, veľa jednotiek ako tanky, lietadlá, delostrelectvo... Jednoducho je to krása, toto spravili na výbornú. Mal som pocit ako na pravom bojisku, kde tucty vojakov sa vrhlo do boja a delostrelecká palba roztrielala pechotu, budovy, tanky a rozmetala ich na kusy a odhodilo ich na veľkú vzdialenosť, navyše pri explóziach sa trasie kamera a dodáva to lepší zážitok. Neskôr sa dostanete i ku tajným zbraniam a aj ku jadrovej bombe, ktorý jej výbuch je nádherne spracovaný a účinný. Je to najlepšie spracovanie výbuchu jadrovej bomby, ale aj explózie diel a pod je parádna, pozrite si nejaké video. Ale aj plne súhlasím s hodnotením Tiscali Games, skratka Ai je na úrovni stupidného človeka, pretože vojaci idú len dopredu a ani sa nekrijú, len priamo idú do centra bojiska a podobné nedostakty s Ai. Hra sama o sebe celkom obstojí.
Kharkov 1943 je vynikajúca Hardcore stratégia. Hráte na obrovských bojových poliach nie ako u klasických stratégií. Ešte pred bitkou máte ťahový postup (kóty), kde si presúvate jednotky a v boji sa zúčastnia tie jednotky, ktoré boli v blízkosti. Harcore preto, pretože Ai je vynikajúca a veľmi. Ak chcete nepriateľa obklúčiť snaží sa situáciu riešiť ako sa s nej dostať, alebo vás navedie do pasce s pár tankamy v predu ale tie sa stiahnú a narazíte na mohutný odpor a ani si nevšimnete a máte ich na krídlach. Skratka počítač sa chová podľa okolností to je najlepšie. Čo sa týka grafiky tá je moc pekná a efekty sú nádherné, hlavne v noci keď začne paľba. Zvukové efekty sú tiež prekrásne a veľmi reálne. Nevýhoda je, že na veľkom bojovom poli sú vojaci ako mravci a zopár misií, ale aj tak bitky trvajú dlho takže niet problém. Aj tak Odporúčam, lebo v tejto hre je najlepšia Ai akú som kedy vydel a hral.

Obrovské bitky na rozsiahlej a reálnej ploche plnej kopcov, polí i riek
Precízna a reálna kinetika/balistika striel, vplyv rozdielnych typov munície
Reálny vplyv topografie, viditeľnosti, rozdielneho dostrelu tankov a obmedzeného zorného poľa
Deformovateľný terén a zničiteľné objekty
Možnosť rozmiestenia jednotiek na určené kóty pred operáciou
40 a viac typov vojenskej techniky. tanky, delá, lietadlá, transportéry
Zásahové zóny na vojenskej technike. Zásah do pásov nevyradí z boja vežu a kanón a naopak
Autentické mená
Ďalší diel zo sérií Achtung Panzer, ktorý vyniká veľmi realistickým hraním a najlepšou Ai zo všetkých hier. Oproti Kharkov 1943 sa dočkáte nových misií alebo úloh a tešiť sa môžete na novú vojenskú techniku a vylepšené zvukové a grafické efekty. Čo sa týka boja, tak pridali pár vecičiek na prehľad a viac tu zažijete bojovania a užijete si to do sýta, i keď hra v podstate ponúka taký istý systém ako u Kharkov 1943. Vylepšený je aj editor, ale chýba tu stále viac misií a multiplayer, ten by sa u tejto hry vážne hodil a hra by sa dostala vyššie. Operation Star splnila moje očakvania, pretože každý správny stratég by to mal skúsiť a to už len pre najlepšiu Ai a pre svoju jedinečnosť, pretože okrem Achtung Panzer tu nič podobné nie je a pre vojnových nadšencov je táto hra pravidlom.

Obrovské bitky na rozsiahlej a reálnej ploche plnej kopcov, polí i riek
Precízna a reálna kinetika/balistika striel, vplyv rozdielnych typov munície
Reálny vplyv topografie, viditeľnosti, rozdielneho dostrelu tankov a obmedzeného zorného poľa
Deformovateľný terén a zničiteľné objekty
Možnosť rozmiestenia jednotiek na určené kóty pred operáciou
40 a viac typov vojenskej techniky. tanky, delá, lietadlá, transportéry
Zásahové zóny na vojenskej technike. Zásah do pásov nevyradí z boja vežu a kanón a naopak
Autentické mená
Nové AvPčko neprekoná svojích predchodcov ale i tak sa udrží a dobrom mieste. Grafické spracovanie je naozaj pekné ale mohlo sa viac doladiť. Zvukové spracovanie je myslím výborné. Čo sa týka misií tie sú dobre spracované, dej na seba nadviazuje. Za každú rasu zistíte toaké je. Ponúka nové možnosti ako napr. za Predátora ďaleké skoky. Nevýhodou je, že za marináka my chýba hororová akcia, ak ste hrali AvP 1, tak viete o čo ide. Príbeh je celkom fajn ale časovo je veľmi slabý, všetko prejdete za pár hodín. Novinkou sú špeciálne zabitia alebo rýchle či dorážacie údery. Jednoducho zo zadu nepriatela rýchlo zneškodníte, avšak uvítal by som viac funkcií alebo viac druhov zabití. Hlavne za votrelcov my chába behanie cez malé šachty a zabíjanie nepriateľov zo šachty atď. to by tam ako nemalo chýbať. Ale multiplayer to je už iná káva. Až vtedy zistíte aké to je za každú rasu. Svoje výhody a nevýhody. MP je parádny a dáva hre najviac bodov. Ponúka nám dosť módov napr. ako lov predátorov a infikovnie mariňákov na votrelcov. ďalej sú to bežné módy na týmy alemo deathmatch. Mapy sú dobré ale uvítal by som uch viac. Ceľkovo nové AvP dopadlo dobre a rozhodne nerobí hanbu svojím predchodcom.
Na Aliens vs Predator si veľmi dobre pamätám. Ako detsko som to hrával ale iba keď bol niekto doma lebo sám som sa bál :D. Toto je najlepší AvP. Na tú dobu to je výborná hra vlastne aj je a vtedy aj bola. Grafika je dobrá na tú dobu, tiež príbeh za tri rasy ako perfektne dokázali zachitiť atmosféru z každej rasy, za mariňáka nebolo kedy si odýchnuť v tmavých uličkách vám šiel mráz po chrbte za každým rohom číhal nepriateľ. Za votrelca ste zistili aké je to skúsit silu drápov a oceĺových tesákov, perfektne rýchli a absolútne nebezpečný zabiják, ktorý je na stene nad vami a vy ho nevidíte, lozenie po stenách, rýchlosť, a v tme neviditeľný s neho robí postrach hlavne pre marine. Predátor perfektný lovec s poriadnou silou amožnosťou sa maskovať a byť neviditeľný s neho robí najsilnejšiu postavu v hre. Tiež jeho obrovský arzenál zbraní narobí s každého paseku. Tejto hre vzdávam hold, pretože túto hru neprekoná žiadna FPS a v tej dobe to všetko vedeli perketne spracovať je fascinujúce. Dokázal by som o tejto hre písať dlho. Jednoducho vynikajúci výkon a výsledok: Vyýborná hra s perfektným spracovaním. Vydno že si dali na tom záležať a hra sa dostala do sveta ako za najlepšiu hru z pohľadu 1. osoby a brutálna a hororová akcia. AvP musíte mať, kto nemá túto hru nech herá žiadne FPS.
Výbroné pokračovanie ale na AvP to nemá. Skratjá užijete si perfektný multiplayer a nové misie za každú rasu. Tatkiež grafické spracovanie je perfektné, ale hororová akcia za mariňáka už bola slabšia. Pre AvP fanúšikov nutnosť vlastniť túto hru.
AC 3 je výborná hra s prekrásnym prostredím zasadená do správneho obdobia, kde žiaľ v histórií Briti utrpeli porážku. Tešil som sa na AC 3 hlavne kvôli Americkej revolúcií, nie je moc hier, kde je spracovaná. Najviac som sa tešil na spracovanie z čias Americkej revolúcie a celkom sa im to aj podarilo. Rôzne udalosti, postavy spojené s históriou atď. Príbeh je výborne spracovaný, tu je nádherná ukážka ako by mal príbeh vyzerať jednoducho super a k tomu sa pridáva Americká revolúcia, výborný nápad a výborná hrateľnosť. Nie je to hra na pár hodín, takže si každý príde na svoje. Zbrane sú dobre spracované a s ním aj bojový systém, ktorý ponúka pekné zabitia. Námorné bitky sú dobré, i keď sú až moc arkádové. Rýchlosť lodí je až moc veľká a bitky krátko trvajú. Lode potopíte po pár salvách a väčšinou vybuchli, čo nie je moc úžasné, ale námorné bitky dodávajú tú správnu atmosféru a rozširujú hrateľnosť, aj keď ich je málo, celkovo sa výborne dopĺňajú. Sú aj bugy, ale to prehliadnete, až na to, že AI sa správa niekedy blbo, ale vynahradzuje to hrateľnosť. Hudba je tiež dobrá a k rôznym situáciam sa hodí perfektne. Hra ponúka veľa možností, veľa predmetov, RPG prvky, úžasný príbeh zasadený do prekrásneho prostredia a do Americkej revolúcie, ktorá je v AC 3 najlepšie spracovaná.
Battlefield 1942 vám ponúkne takú arkádovú WW II. Po grafickom spracovní hra dopadla výborne a to tiež aj po zvukovej stránke. Hra ponúkne veľa máp, hratelných frakcií a vtedajšej techniky. Môžete sa tešiť napr. bitku o Stalingrad, Berlín, Britániu, El Alamain, Iwo Jima a mnoho ďalších. Sadnete si do lodí, tankov, lietadiel, áut, ponoriek vyskúšate rôzne špecialitky jednotiek ako napr. Medik, Bazooka, Strelec atď. Jednoducho je čo robiť. Hlavne hrajte iba Multiplayer, ktorý je tu najdôležitejší v singli sa užte len hrať, pretože Ai je hlúpa ako motyka. Táto hra je len o Mulitplayeri a odporúčam. MP ponúkne rôzne módy hry. Nástupte do Tiger tanku alebo do T-34 alebo do B-17 a čo tak Spitfire alebo Messchermitt. Lákave nemyslíte? :)
Výborný datadisk, ktorý ponúkne nové mapy, zbrane atď. Secret Weapons snáď hovorí za všetko a nemá dôvod to popisovať. odporúčam je to perfekntý doplnok ku Bf 1942
Ďalší skvelý datadisk, ktorý ponúkne nové národy, mapy a zbrane a vozidlá. Tiež odporúčam ale škoda že neobsahuje toho viac, ale i tak sa ho oplatí zaobstarať.
Battlefield 2 ponúkne aj nový štýl hrania. Takže grafické spracovanie je konečne už na hratelnej úrovni a čo sa týka efektov ako napr. výbuchy, strelba to je veĺmi pekné, čiže grafika sa podarila. Po zvukovej stránke tiež hra dopadla vynikajúco. Nové zvukové efekty a hudba doladili hru a pridali správny krajec chleba. Čo sa týka hratelnosti je zatial najlepšie z zo všetkých Bf. Konečne si môžeme zamieriť aj na mušku zbrane, ak stojíte pri tanku a vystrelí tak vám bzučí v ušiach a zahmlí sa obrazovka, to je u každého výbuchu. Oživenie mŕtveho do 15 sec je perfektné pridá to viac akcie. Môžte si privolať zásoby, delostrelectvo alebo hliadkovacie lietadlo. Môžete si vytvoriť tými alebo sa do nich pridať, alebo sa stanete velitelom atď. perfektných inovácií hra ponúkne. Presúvame sa do modernej vojny, do tej dnešnej kde si zahráte buď za USA, Chinu a Stredný východ. Všetky frakcie ponúknu moderné vozidlá a zbrane. Ai je už lepšia ale nie o moc. Konečne ale prichádza multiplayer, tá pravá lahoda. Zatial najlepší MP zo všetkých Bf-čiek a keď si zhrniete stručný obsah tohto hodnotenia a to som všetko ani nenapísal tak jednoznačne si musíte zahrať Battlefield 2. V MP si za získané skilly môžete získať hodnosti a nové zbrane.
V skratke perfeltný MP hra, ktorý musí mať každý hráč.
Battlefield 3 predstavil svoju špičkovú dokonalosť. Špičkový engine FrostBite 2 vás vytiahne na bojisko a dostanete pocit realistických bojov a spolu z perfektnou grafikou si to užijete fantasticky. Nádherné efekty, deštrukčný model, fyzika postáv, systém ovládania to vám zaručí nádhernú hratelnosť hry a doslova si vychutnáte pocit realistického boja (samozrejme nemyslím to úplne do slova, realistický boj som nezažil). Nemôžem zabudnúť na špičkové zvukové efekty, skratka ešte v žiadnej hre som nezažil niečo tak úžasné, jednoducho nádhera. SP je kvalitný, ale hlavná kvalita BF 3 je v MP, ktorý je podľa mňa víťaz vo FPS hrách. Ponúka kvantitu a kvalitu, ktorú iná hra nemá a to všetko si užijete s online hráčmi. Jednoducho BF 3 je zatiaľ najprepracovanejšia hra, ktorú som hral a každý BFkar hu musí vlastniť a nováčikovia si tento žáner doslova zamilujú. Odporúčam nevyhnúť sa tejto hre, pretože to, čo ponúka v tejto dobe, tak to iná hra nemá. FPS hry na podobný štýl moc nemám rád a ani ich moc nehrávam, no BF 3 dostal odo mňa najlepšie hodnotenie, nie len pre grafické spracovanie a pod. ale pre hrateľnosť, ktoré dnešné hry skôr ubúdajú ako pribúdajú. V BF 3 je hrateľnosť špičková, tak preto odporúčam. Excelentný výkon.
Táto hra ma sklamala. A to hlavne: Z akej doby sa to odohráva
Už to není klasické Battlefield. No viete po takom čase výde na PC aj BF:BC 2 a po hraní zistíte že to není klasická dobrá vojnovka ako to bývalo. Toto je akčná hra a to my na Battlefield nesedí. Aj keď veľa ľudí nebude súhlasiť z mojím názorom ale môj názor je takýto. Ale určite mám z tej veci pravdu aj ja. Skratka po BF 1942 a BF 2 čo ste si užívali zážitky z bojov ktoré sa tam odohrávali vo vojnových scénach, tak zrazu príde na radu Moderná doba. A to po klasike není to pravé orechové ako to bývalo, lebo ako to chodí po vojnovke sa neskôr zaplietať s akčnými scénami. Je to fakt.
Grafika je tam nádherná a hrateľnosť je na suprovej úrovni ako aj ovládanie tak už aj tej reality je tam viacej. Dávam 45 len za to že to není klasika Vojnovka. Už som len zvedavý ako dopadne Battlefield 1943. Dúfam že tam sa tá vojnovka zachovala.
B: BC 2 Vietnam je výborný MP prídavok, je omnoho lepší ako BC 2. Vietnam je moja záľuba, síce sú tam iba 4 mapy, ale ako spestrenie Vietnamskej vojny to určite odporúčam. Zatiaľ asi najlepšia hra z Vietnamu, i keď iba MP, ale i tak to stojí za to.
Battlefield Vietnam vám ponúkne vojnu vo Vietname a to celkom v dobrej paráde. Po grafickej stránke to nedopadlo moc dobre, pretože grafické spracovanie je síce krajšie ako v Bf 1942 ale nie úplne, dostala len kozmetické úpravy. Keďže ide o Vietnam dočkáte sa nových zbraní a techniky napr. helikoptéry, prúdove stíhačky a opakovacie pušky vystriedajú automatické pušky a rôzne samopaly. Misie sú výborné ale zase Ai sa nezmenila a je otrasná ako v Bf 1942. V singli sa učte len lietať s helikoptérov a zviknite si na nový arzenál. Čo sa týka mulitplayeru ten je ako vždy najlepší, až ten vám ponúkne pravú sekanicu z Vietnamu. Je to väčšia zábava ako BF 1942 (Vietnamský konflikt ma viac zaújma ako WW II). Toto všetko si skúsite buď za USA alebo NVA (Severo-Vietnamská Armáda) a Vietcong. Určite odporúčam, petože je zábava používať Napalm a páliť Vietnamčíkov :) sem tam nechtiac aj zapálite svojich :) .
Battlestation: Midway je je jedinečná hra, ktorá prináša misie za lietadlá, lode a ponorky rôznych typov. Môžete si to skúsiť za USA alebo za Japonsko. Hra obsahuje kvalitné grafické a zvukové spracovanie, parádne ovláda, veľa prostriedkov a druhov zbraní, len škoda tej Ai a najväčšia škoda je, že misií je veľmi málo, čiže herný čas je moc, moc slabý. Hru prejdete za malú chvíľu za obe strany, ale i cez to je to výborná hra hlavne pre námorných nadšencov.
Battlestations: Pacific je ešte lepšie prepracovaný ako BS: Midway. Hra má novú grafiku, ktorá je parádna, tiež zvukové efekty sa zmenili a navyše sa zmenili efekty, tie sú nádherné. Ai je už o niečo lepšia no stále je to slabota. Môžete očakávať rôzne noviky, je vylepšený strategický boj, viac herných módov pre multiplayer a ešte väčší počet jednotiek. Čo sa týka misií tie sú parádne prepracované, užasné, všetky bitky si užijete do sýta a to za každú stranu. Herní čas je dlhší a vždy budete mať niečo robiť. Ovládanie je tiež parádne a takmer sa nezmenilo, ale sem tam boli s ovládaním problémy, ale to len výnimočne. Konkurenta hľadať v tomto žánri je nemôžné a preto to odporúčam, takáto podobná hra nie je a ani sa jej nepriblíži.
Call of Duty: Modern Warfare 2 není pre mňa to pravé. Ako som písal u Battlefield: BC 2. Není to to pravé orechové ako to bývalo a to že už to není klasická vojnovka a to sa týka aj reality. Pretože mňa moderná doba moc neláka( iste aj tú si rád zahrám) ale príbeh o útokoch na USA z Ruskej strany a ešte aj k tomu do vnútrozemia USA tak to už vážne není ono. Já nemám rád takéto veci, že z dobrých CoD vojnoviek prejdu na akčnú transformáciu. Misie čo sa o nich týka tak misia na letisku a vy ste boli terorista a roztrielaliste tam ľudí tak to moc nepoteší. Áno je to aj zábava ale brutality aj keď ju v hrách až milujem ale myslím že toto je prekročenie hraníc. Ešte je tu nedorobená Ai a to dosť. Grafika je tam skvelá aj tá Ai sa dá. Misie sú pekne spracované až na tú ktorú som písal. Zaujmavé to bolo na snežných skútroch a misia v Buenos Aires bola tiež skvelá (socha Krista je zaujmavá). Tak to bolo všetko. Dávam len 45 a to len preto že odbočili od témy. CoD 1, 2,4,5 a MW1 to su najlepšie diely. S nich sú najlepšie CoD 1,2,5. Irák ma moc neláka. Ale som zvedavý aký bude Call of Duty 7: Black Ops. Z Vietnamu, Kórei, Kuby a Južnej Ameriky to bude zábava. Ale dúfam že sa vnich zachovalo to najdvôležitejšie a to: Vojnové akcie.
Moja prvá ťahová strategická hra. Grafické spracovanie je prekrásne a zvuková stránka je tiež veľmi pekná. Čo sa týka hry tak som bol prekvapený aké funkcie hra ponúkla. Veľa hratelných frakcií, výborný bojový systém, pekná ťahová mapa, perfektný systém diplomacie atď atď. Jednoducho tú to hru by ste si len tak nemali nechať odfúknuť.
Civilazation 4 sa my páči ešte viac ako tretí diel. Nová grafika, Ai, viera a ďalšie možnosti určite poteší nielen pokročilých ale aj nových. Skvelá hra s náročnou obtiažnostou. Viacej k tomu písať ani nemusím.
Nemám čo dodať je to skvelý datadisk ale kalsická Civilization 4 sa my páčila viac. určite sa to oplatí zahrať. Doplníte si a vychutnáte si ďalší skvelý diel Civilizácie.
Civilizitaion V je podľa mňa revolúciou v sérií Civilizácií. V prvom rade som bol nadšený z grafického a zvukového spracovania a hudby, jednuducho perfektné prevedené. Nádherná a nová 3D mapa dáva hre správny dojem a výborne ju vylepšuje. Osobne zmena zo štvorcov na šesťhrany má prekvapila a myslím je to skvelý nápad. Ponúka nám to nové taktické možnosti pri boji. Musím pochváliť aj výborný prevedený bojový systém, ktorý je zatiaľ najlepší z celej série. Vlastne aj frakcie hovoriace rodným jazykom my tiež príde perfektné a originálne. Ale to nie je všetko Civilizácia V ponúka nám omnoho viac noviniek a skvelých vecí, najlepšie bude keď to vyskúšate samy a až potom uvidíte aká je to fantázia. Je to výborný a určite úspešný diel. U mňa sa radí medzi 2. najlepší a možno aj ako prvý. Pre skúsených hráčov, by bolo najväčšiou somarinov nevalstinť piaty diel a pre nováčikov to isté.
Commander je dá sa povedať ako East India Company (EIC), len za veku osídlovania Ameriky a jej rozmachu. Určite hra ponúka širšie spektrum nových inovácií ako obsadzovanie a zakladanie nových kolónií atď. alebo nové suroviny. Grafické spracovanie sa zmenilo len miestami ale na lodiach sa neupravovalo nič. Navyše vadili my prevziaté námorné bitky z EIC a tie sú veľmi nudné. Ale môj názor je taký, že určite je viac vyváženejší ako EIC a pre tých čo hrali EIC odporúčam zahrať si Commandera, určite viac poteší, i keď je to na podobný princíp.
Ako hra v prostredia Vietnamu není zlá ale rozhodne to není najlepšia z Vietnamu. Ai je slabá, a grafika by mohla byť lepšia na tú dobu. Ak ste milovníkmy Vietnamského conflictu tak by vám to nemalo chýbať, ale nezdalo sa my to príliš zábavné. Je tam veľa kampaní.
Moc sa tam toho nezmenilo od Cossack 2 Napoleon ale sú tam nové bitky, kampaň, a je tam ja bitka Waterloo ktorá chýbala v Cossack 2. Zase skvelá práca a výsledok výborná hra. Odporúčam
Skvelá hra Staršie diely som nehral. Som veľký fanúšik Napoleona tak ma to chitilo. Je to jedinečná hra a záujem vyvolá skôr u fanúšikov slávneho cisára. Ak ku nim patríte nemalo by vam to chývať, hra obsahuje originálne prvky, ktoré nie sú dosť často vydené a prekvapila ma hisotrická presnosť.
East India Company (EIC) by nebola zlá hra, keby námorné bitky boli zábavnejšie a graficky krajšie upravené lode a tiež aj zvuky. EIC bola známa tým, že lode niekedy ani nedoplávali docieľa a mohli to aplikovať aj do tejto hry. Ak vás baví obchodovanie tak by ste to mali skúsiť ale mňa to moc nechitilo viac ma bavilo Port Royale.

PLUSY
Grafika, obchody, voľnosť

MÍNUSY
Lode mohli byť krajšie spracované a námorné bitky sú nudné
Je to dobrá hra, je to vlastne vylepšené Line of Singt Vietnam. Stále sa tam zachovalo to čo aj v LoS Vietnam. To isté len v inom kabáte.
Výborná hra so skvelou grafikou a misiami s dlhými hraním. Staršie tituly som nehral, preto ma potešila voĺná hra, s ktorou môžete hrať do nekonečna. Ako nováčik som mal problém s misiami ale čas všetko napravil.
Chýba my tu hasičská cisterna.
Ďalšie skvelé pokračovanie s novinkami. Grafika sa zlepšila, pribudli nové vozidlá ako napr, hasičská cisterna, báger, helicoptéra a nové misie, ktoré si užijete ako pravý záchranár so slušne dlhým hodín hrania. Ak všetko prejdete tak voľná hra vás pobaví pekne dlho. Pokročilý hráči túto hru určite ocenia.
Empire: Total War je revolučný diel, pretože ponúka nové námorné bitky v reálnom čase a to v Total War sérií ešte nebolo. Totiž ešte v žiadnej hre som nevidel tak prepracované námroné bitky s perfektnou hrateľnostou, perfektným poškodením lodí, grafické spracovanie lodí, animácie, zvukové efekty atď. Sú tu najrealistickejšie prepracované námorné btiky, čo sa týka tejto alebo podbnej doby, ešte niečo tak úžasné som nehral. Pozemné bitky sú tiež nové, strelný prach ponúka nové možnosti, nové taktiky, delostrelectvo, kresadľové pušky (muškety) atď. skratka ponúkne nám nový systém bojovania. Grafikcé spracovanie je veľmi pekné, ale hudba nie je njalepša a neprekonala hudbu z Rome. Čo sa týka mapy kampane tá je obrovská a aj 100 rokov budovania svojej ríše je dosť. I kampaň sa celkom podarila, ale histórie tam nebolo skoro vôbec a to je škoda, tentoraz si zahráme v Americkej vojne za Nezávislosť. U diplomacií sa my zdalo, že skôr funkcí ubudlo ako pribudlo. Pripudly aj revolúcie, nové rebélia, nové obchody a fúru nových inovácií, ale Ai stále zaostáva. Toto musí skúsiť každý i fanúšik a aj nováčik. Výborná práca.
ETW: Warpath Campaing nám prináša hrateľné indiánske kmene konkrétne 5 indiánskych frakcií. To zahrňuje i novú kampaň a samozrejme nové jednotky a výzkum. Určite sa oplatí tento datadik a nie je ani cenovo náročný.
Je to veľmi vydarená stratégia od tvorcov Empire Earth. Vlastne môžem povedať, že hra obsahuje kvalitnejšie grafické a zvukové spracovanie. Tiež kadžý národ ma svoje jednotky a hra ponúkne oveľa zábavnejšie misie. ovládanie sa nezmenilo, takže žiadna veda. Celkovo môžem povedať, že táto hra prekonala Empire Earth 1 a aj druhý diel, pretože v druhom a aj prvom diely prišla po 5 minutách nuda ale u Empires: Dawn of The Modern World som sa nenudil.
Táto hra nie je zlá ale ak vás baví život farmára mali by ste to mať (mna nebaví). Ale ak nie tak sa do toho ani nepúštajte ale hráči, ktorý sa chcú nahvíľu zabaviť a baví ich to nejaké budovanie vlastnej farmy tak prečo nie to vyskúšať.
+ Striedanie dni a noci
Lepšia grafika oproti LS 2008
Doprava
Nové vybavenie a stiahnutie nových módov
Striedanie počasia dážď, krupy atď...

- Grafika mohla byť lepšia
Bez patchu sa to ani neoplatí, čže veľa bugov.
Viac strojov a surovín
Nový farmársky simulátor poteší nielen skúsenejších hráčov ale i nováčikov. Medzi novinky patria nové stroje a príslušentsvo viacerých značiek, chov dobytka a jeho kŕmenie a tiež aj predaj mlieka. Môžeme aj hnojiť úrodu. Čo sa týka grafiky mal som pocit, že sa zmenila len miestamy ale ostatné ostalo v starom kabáte. Tiež je i nevýhodou také isté zvuky strojov ako v LS 2009 a škoda, že sa môžu chovať len kravy. Na druhú stranu sa určite najviac očakával multiplayer a určite sa oplatí zaobstarať si aj tento diel, pretože je omnoho zábavnejší ako svoj predchodca.
GTA 4 je perfektný produkt, ktorý ponúkne úplne iné GTA-čko ako sme zvyknutý. Prvoradým je grafika tá je perfektná. Príbeh je veľmi dlhý a aj zábavný. Čo sa týka spracovania tak poškodenie áut, správanie sa ľudí a polície, perfektný je systém krytia. Určite sa zlepšil život v meste ponuka internetu a mobilov je výborný nápad a hre to dodá šťavu navyše si teraz zahráme v New Yorku. Hra má ešte veľa noviniek ale všetky vypisovať by zabralo času. A však nevýhodu sú vysoké HW nároky, ktoré ani nemuseli byť a viacerým fanúšikom tu určité chýba príroda ako v GTA: SA. Niekedy sa my zdalo, že hra má stereotyp.

Plusy: Grafika, život v meste, reálne poškodenie, príbeh, internet, mobil
Mínusy: HW nároky, príroda,
Ďalšie skvelé GTA od Rockatrsu. Netreba ani nič hovoriť. Zase ohromné množstvo noviniek, lepšia grafika atď. Mohla byť lepšia Ai. Ale moc ma to neoslovilo viac ma osovilo GTA 4
Hearts of Iron 2 je vážne unikátna stratégia. Tetno druh by mali hrať len HardCore hráči calofduťákov to baviť nebude. No ale bol som prekvapený, čo my hra ponúkla. WW II v jedinečnom spracovaní. Páči sa my druh boja. Konečne je primárna taktika, či už diplomatická alebo vojenská. Diplomacia je perfetkne spracovaná, ponúka mnoho možností. ďalej tu máme výzkum, obchod atď. Pri tejto hre som sa zapotil a je paráda, keď náckovia v roku 1941 sú až v Rusku a v 1944 sú Rusi u náckov. Čiže dejová línia je výborná. Navyše výber štátov je výnimočný a obrovský a tiež aj je dosť územií. Klentová hra. Každý stratég by ju mal skúsiť.
Obrovské vylepšenie oproti druhému dielu. Ešte väčšia obtiažnosť, normálne ste tu zodpovedný za každý jeden váš krok. Milión tabuliek, provincií robí z tejto hry jedinečnú a v živote som nezažil nič tak obtiažného. Bez znalosti angličtiny si v tomto manažmente, čo my pripadal skôr ako pekný bordel ani nepísknete. Je to veľmi zaujmavá hra no a doteraz jedinečná, ja mám tiež s tou hrou problémy no a vyhrabať sa z nich nie nič jednoduché. Pre fanúšikov série to je nutnosť ale pre nováčikov to nie je dobrá voľba. Mal by si skúsiť predošlé diely, pretože tu bude vedieť veľké hovno. Ale i tak táto hra si zaslúži Hold.
Zase sa vrátil zabiják menom 47. Ak ste hrali jednotku tak Hitman 2 vám nemôže chýbať. Obrovská škála noviniek, nová grafika a hudba, výborný hrací čas, výborný príbeh, výborná obtiažnosť a Ai, nové zbrane spolu s jedinečným systémom hry robí z tejto hry perfektnú a povinnú skúšku. Krásne a výborne prepracované stealth akcie si vás chytia okolo pása a len tak nepustia. Základný systém ostal neporušený a spolu s veľkým množstvom noviniek a možností robí z tejto hry jedinečnú. Môžete hru prejsť ako stealth akcia alebo už inými rôznymi spôsobmi, to je len na vás, tak ako v prvom diely. Pre fanúšikov Hitmana nutnosť a tiež aj pre nováčikov.
Ďalší diel Hitmana ma tiež prekvapil, ale nenáchdza sa tu nič moc nové. Vylepšená grafika, Ai, nové zbrane a príbeh, ktorý je výborný a dá sa prejsť rôznymi spôsobmi. Pre fanúšikov to je nutnosť a chybou by bolo, keby to neskúsil nováčik. I keď cez skoro žiadne novinky odporúčam a zabavíte sa na niekoľko hodín. Hitman zase nesklamal.
Najlepší diel zo všetkých Hitmanov, pokiaľ ho nejaký iný neprekoná. Tentoraz v ešte lepšej grafike a hlavne výbornej Ai a výbornej hudby. Novinkami sú ako skrívanie tiel do kontajnerov, debien a podobne, lepšie vylepšovanie zbraní, misie sú už zaujmavejšie a akčnejšie a ochranka už aj trocha rozmýšla. Odlákanie mincov, nástražne bomby ako prestavenie plynu alebo odpálenie lustera, otrávenie jedla, prezliekanie a nové zbrane, vám ponúkajú nové taktické možnosti a narafinovať vraždu ako nehodu. Zbraní je dosť aj tak pre tichého zabijáka stačí tradičná výbava, ktorú určite ako fanúšikovia poznáte. Škoda, že je tu málo misií hru máte zachvílu zmáknutú, ale na najťažšej obtiažnosti je to práve ono. Hitman 4 je perfektný a pre fanúšikov by bola najväčšia hlúpost neskúsiť to a nevlastniť. Tiež je niekedy vadná Ai uvediem príklad, niekde vystrelíte a z celej mapy prídu všetky stráže na podozrivé miesto, to je celkom blbé ale viacej chýb som si nevšimol a ani som sa o to nesnažil. Výborná hra so silným potenciálom, ktorá vám nesmie chýbať.
Hitman: Absolution splnil očakávania a podľa mňa je najlepší diel. Grafika je nádherná, tu nemám čo dodať. Hrateľnosť je úžasná, konečne Hitman, kde sa postavy správajú realisticky. Ai nie je dokonalá, niekedy je ako vševidiaca, ale určite je najlepšia zo všetkých dielov. Musíte sa stále prezliekať, snažiť sa vyhýbať očnému kontaktu, pretože Vás podozrievajú aj dopredu a ľahko Vás odhalia. Páči sa mi, že Vás podozrieva stráž, ktorej máte oblečenie, tí Vás poznajú, ale druhý nie a pod. Systém krytia a lezenie po rôznych prekážkach dáva hre nový taktický rozmer, toto mi v starších dieloch chýbalo. Spôsob zabíjania je parádny, či už rukami, rôznymi predmetmi a zbraňami dodáva správnu atmosféru a možností je veľa. Inštinkt je novinka, ale vypol som si videnie postáv, vidieť cez stenu sa mi nepáči, aspoň sa to dá zrušiť. Ale je potrebný, pretože s ním si napr. zakryjete tvár a môžete prejsť cez chodbu plnú stráží, bez toho by ste tadiaľ neprešli. K tomu sa pridáva výborne filmovo spracovaný príbeh, ktorý Vám dá snáď najlepšiu stealth akciu. Hitman: Absolution je úžasná hra, dáva možnosti, ktoré staré diely nemali a ako fanúšik si hodnotenie dajte vyššie. Hitman: Absolution si zahrajte na úrovni Profesional, tam je už aj obtiažnosť a pravá hrateľnosť a vtedy máte pocit ako pravý nájomný vrah, ako Agent 47.
Hitman Codename 47 som hrával ako malý a sem tam si ho ešte zahrám. Je to skvelá hra pre tých čo majú radi nájomne vraždy. Zabíjanie strunov a prezliekanie sa je to pravé pre tichého zabijáka. Na tú dobu je tam skvelá grafika, aj Ai a misie a spracovanie hry je na výbornej úrovni. Obsahuje veľké množstvo misií a zbraní a hru môžete prejsť ako stelath assassin alebo iným spôsobom, ktorý si nájdete. Jedinečná hra zo zaujmavým systémom poteší každého. Ak si toto zahráte, tak sa Hitmana už nepustíte.

Skvelá hra od výrobcov Hitmanu. Obsahuje skvelý príbeh, grafiku, spracovanie, Ai ale mohla byť lepšia. šialenstvo Lyncha :D
Dobrá hra síce stará ale dobrá. Skutočne tu nevidíte nepriateľa v džungly. Misie sú niekedy nepochopitelné, neviete kammáte ísť a ako sa vymotať z džungle. Mali tam pridať nejaké body kde a kam ísť. Ale neva. Je to predsa Vietnam nie.
Myslím si, že po ôsmych rokoch čakania by Mafia 2 mala spĺňať viac podmienok. Ako prvý dojem ma očarila grafika a hudba, ktorá je krásne prevedená. Príbeh je výborný ale i tak som čakal iný koniec. Spracovanie áut, bufety, opravovňe, umývačky... a ďalších pár noviniek vás hneď uspokojí a máte pocit, že hra je perfektná ale kto dohral dokonca zistil, že koniec je nedokončený a v život v meste je nudný, po prejdený hry nie je čo robiť. Čo písali, čo má hra všetko obsahovať skratka nesplnily, ako to býva zvykom. Úplne zbytočné bolo sa zaoberať púštaným vody v dome a otváraním okien. Miesto toho mohli spracovať nadzemku alebo električku a pridať možnosť strielať z auta. Ide o gangsterskú hru preca by to nemalo chýbať a keď už sa aj tak často jazdí autom, a tu prichádza stereotyp, myslím si, že streľba z auta to nesmie chýbať. Ak tvorcovia chcú aby dobehla Mafiu 1 poprípade GTA 4 mali by začať niečo robiť. Ale veľa hráčov hodnotí hru dobre, pretože je česká, nie som odporca predsa priniesli výborné hry ako Mafia 1 a VietCong ale je to krutá realita. Vážne pre mňa obrovské sklamanie. Zo začiatku to vyzerá fantasticky ale potom, škoda veľká škoda. Čakal som od naších bratov viac (nie že by som vás urážal ale ja Český národ zbožnujem). Dúfam, že trojka bude stáť za to!
Na Mafií som vyrastal a v tej dobe som to najčastejšie hrával. Bola to vtedy najlepšia hra a misie, dabing, ukážky, grafika na tú dobu to stálo za to hrať. Najhoršiou vecou bola Ai a správenie nepriateľov, policajtov, chodcov atď to bolo na nízkej úrovni. Myslím si že ČeskoSlovenský prográmatori si dali na tom vážne záležať. Najlepšie z celej hry hodnotím dabing :D
Medieval 2 sa naozaj vydaril či už po grafickej stránke alebo po zvukovej, ale lepšia hudba bola v Rome. Medieval 2 ponúka novú dobu hry a presunieme sa na bojisko stredoveku napr. do 100 ročnej vojny a iné konflikty, tiež je lákava možnosť osídlenie Ameriky. Teraz môžete verbovať väčšie armády cca 10 000, grafika je veľmi vydarená a celkovo veľmi pekná. Hra ponukne úplne nové jednotky a krásne si užijete stredoveké bitky a vylepšenia na ťahovej mape. Sklamaním je Ai, ktorá nie je moc lepšia od Rome skoro vôbec a hra obsahuje aj dosť chýb, niektoré ani neopravili z Rome. Asi najväčšie sklamanie je, že nepribudli skoro žiadné nové prvy, potom by sa hra mohla lepšie usadiť. Ale i tak na Medieval 2 si neprídu len fanúšikovia Total Waru ale aj začiatočníci. Rozhodne sa ju oplatí pridať si ju medzi ďalšie Total Wary.
Výborná hra na princíp CoD alebo MoH.. Príbeh je výborný, Grafika, výbuchy, prostredie Vietnamu. Zlá je Ai a zbrane majú slabé zvukové efekty a presnosť a MP nie je zaujmavý. Je to skvelá hra z Vietnamu a veľmi ju odporúčam, pretože okrem Vitecong iné nič nenájdete.
Je to asi najlepšia stratégia z WW II. Ponúkne vám dlhé misie za tri strany konkrétne Nemecko, Rusko a USA, takže o zábavu je postarané. Grafické a zvukové spracovanie je prekrásne a profesionálne. Taktiež vás očaria prenádherné efekty a Ai. Ai je perfektná takže ponúka veľmi lákavú možnosť pre HardCore hráčov, niektoré misie by nezvládol len taký RTS stratég. No ale ta pravá lahoda je hra viachráčov kde si to užijete do sýta, viac o tom písať snaď ani netreba. Fanúšikom WW II to nemôže chýbať za žiadnych okolností.
Tentokrát sa k nám dotiahla Vojna vo Vietname. Neviem, ale mne to prišlo celé divné. Grafika je nič moc, ale u tetjo hry my to nevadí, pretože je to HardCore stratégia, ktorý každý MoW hráč pozná a takéto hry vyhľadávam. Jedine to my dovolilo prežiť tento konflikt. Síce to prostredie je pekné, ale už to nie je taký zažítok ako u klasiky, ako keby tam niečo chýbalo. Skratka, nie je tu nič nové, hra ponúka iba nový vojenský konflikt, ostatné sa zachovalo, čiže nenašiel som nič nové čo by hru posunulo vyšie. Počas hrania som niekedy nenašiel svojich vojakov a misie my prišli celé odfláknuté a nastúpil stereotyp. Osobne som očakával viac, keď že Vietnamský konflikt je moja záľuba, tak chvíľkami som si vyžíval kosenie amíkov za VietCong. Toto bude baviť len tých ako som ja, ale fanúšikovia by to mali skúsiť, i keď si ich dlho neudrží.
Výborný civilný simulátor. Môžete si vybrať buď malé lietadlo alebo
Boeing 747 a mnoho ďalsších. Obsahuje aj misie. Je to veľmi reálna simulácia najviac zo všetkých simuláci, to je veľké plus, grafika je pekná a interiéry, lietadlá sú najkrajšie spracované. Zase nevýhodou je obrovská náročnosť ale zase ide o simuláciu čiže medzi veľké mínusy by som to nezaradil. Ak nemáte znalosť Angličtiny tak to bude veľmi ťažké pochopiť neuveriteĺne množstvo elektroniky. Ak vás bavia reálne simulácie dopravných lietadiel a chcete si vyskúšať aké je to asi byť pilotom takého Boingu 747 jumbo Jet tak by ste to mali skúsiť.

PLUSY
Reálna simulácia dopravných lietadiel, Grafika, Kampane, 18 druhov lietadiel

MÍNUSY
Náročnosť, nerátam to medzi obrovské mínus je to simulácia tak to má byť ale nováčik sa s tým nevyzná, mohlo tam byť niečo s jednodušené aby ste si na to zvykli.
Je to úplne to isté ako klasické MFS X len obsahuje viac druhov lietadiel a to je 24 v klasike je 18 a je tam aj viac prepracovaných miest. Hodnotenie je na klasickom MFS X
Výborna hra čakal som na nu a dočkal som sa. Staršie diely som nehral tak presne neviem čo sa tam zmenilo. Je to skvelá hra s množstvom funkcí ako dobýjať mesta a hrady, obchodovať, prepadávať dediny, ľudí vojská, môžete uzavrieť manželsvto a byť kráľ, môžete stavať rôzne podniky na výrobu rôznych surovín, budete mať vlastnú bandu a množstvo iných. Keď máte nejakú armádu musíte im aj zabezpečiť jedlo ale nejaké trvanlivé lebo čerstvé sa rýchlo pokazí to je veľké plus! Grafika je ešte zanedbaná ale zo screenov zo starších dielov je ešte horšia takže nemám čo dodať. Obsahuje aj rôzne úlohy ale Ai je slabá čiže to moc nepoteší. Kedže som nováčik na MaB W tak ma bojový systém moc neprekvapil ale keď som sa to naučil tak už som mal iný názor, taktiež máte rôzne kone, brnenia, zbrane atď... Jazda na koni je perfektná a hlavne multiplayer ten je výborný a je to hlavná stránka hry. Ak vás baví stredovek a meče tak to musíte mať.

+Grafika, Multiplayer, družina, královstvo, množstvo vecí, manželstvo, cena

- Ai, Grafika mohla byť lepšia
Napoleon dá sa povedať sa my viac páči viac od Empiru, ale len v niektorých smeroch. Grafika je o málinko lepšia a navyše je to optimalizované. Tiež je tu nová hudba, ale stále neprekonala hudbu z RTW. V NTW sú krásne pozemné bitky oproti ETW, omnoho zábavnejšie s krajšími efektami a čo sa týka delostrelectva, no to je paráda. Konečne je využiteľné a dokáže i zvrátiť bitku. Delostrelectvo sa podarilo. Tiež pridali pár nových diplomatických možností a armáda vám ubúda v zime. Kampaň je krátka a navyše ani moc nezaujmavá a nenachádza sa tu žiadna voľnosť. Žiadna Grand Campaing a žiadných 100 rokov na vybudovanie ríše. Jedine je trocha voľnosti v Európskej kampani, ale to je aj tak málo. Jednotky samozrejme dostali nové uniformy, ale realite sa vyhýbaju pomerne dosť, pekne to zbabrali. To sa týka aj realismu Historických bitiek. Bol som prekvapený aká je historická nepresnosť v NTW. Jediné hisotrické bitky, ktoré mali niečo spoločné s realitou sú Trafalgar, Bitka na Nílu a Waterloo, ale ostatné, hanba. Neviem, ale moc zmien to nedostalo a navyše je to skôr datadisk ako plná hra a účtovali si plnú cenu. No rozhodne by ste to mali skúsiť a hlavne fanúšikovia, ale aj nováčikovia a túto hru si pridať do zbierky, rozhodne sa máte na čo tešiť, hlavne s nejakými módmi a potom to je už iná a výborná hra.
Zaujímavá a jedinečná stratégia, ktorá berie ohľad hlavne na stratégiu a taktiku na mori, ale aj pod vodou a vo vzduchu. V tejto hre nejde o grafiku, ale o stratégiu a taktiku hlavne námorných, a aj vzdušných bitiek 21. storočia na severnej pologuli. Máte na výber z 2 frakcií, NATO a Rusko. Hra je rôznorodá na modernú techniku lodí, stíhačiek, ponoriek, helikoptér a samozrejme ich zbraní, takže námorné bitky sa budú odohrávať na veľké vzdialenosti s balistickými strelami zem-zem, zem-vzduch, alebo malé rýchlopalné kanóny, či rôzne ochranné zbrane proti balistickým strelám a lietadlám. Všetko môžete riadiť v strategickom pohľade, ale môžete sa zamerať na rôzne zábery lodí, lietadiel, alebo dokonca aj balistických striel letiace na cieľ. V hre sa nachádza MP a čo sa týka SP, tak si užijete celkom dobrú hrateľnú dobu a tiež je aj veľmi dobrá AI. V podstate takáto hra nie je a preto hu odporúčam a už len pre tú atmosféru námorných bitiek 21. storočia a práve tu je táto hra unikát.
Zatial najlepší simulátor autobusov. Nikde inde nenájdete taký realismus. Reálne zvuky, intereréry, všetky funkcie. Pre milovníkov autobusov to je nutnosť a pre milovníkov simulátorov to bude super zábava. A to nie je všetko. Do hry si môžete stiahnúť rôzne typy autobusov, liniek, módov, máp atď. atď. alebo si vytovoriť vlastný mód alebo objekt, autobus, mapy pretože editor je vážne ľahký. Dobrý simulátor a dobre módovateľná hra.
Je to výborná hra. Ak vás baví zlatý vek pirátov tak to musíte mať. Výborný príbeh, možnosť frakcie, námorné boje, šermiarske súboje, RPG prvky atď. Je to krása. Mne sa to o trochu viac páči ako Age of Pirates Caribbean Tales ale len s módom Build, pretože delá sú už reálne vymyslené. Síce grafika není moc pekná ale more a lode sú na strednej úrovni. Je to zábava a okrem tohoto a Age of Pirates tituov, toho pod slnkom moc nie je, čiže si to hneď obľúbite.
No stará hra to neviem či je ale mne sa to páči. Podľa mna je to dobra hra ale grafika by mohla byť trochu lepsia aj to ovladanie. Je to skor taka odychovka a neni to az take strasne!!!!Mne sa to páči.
Oproti prvému dielu nič moc. Zlepšila sa tu grafika, nové suroviny, šermiarkse súboje, vylepšený systém obchodovania, lahšie stavanie podnikov a je tu pár noviniek ako napr. môžete zbierať pirátov a tý vam dajú peniaze alebo na mori môžete nájsť poklady a suroviny. Zase horšie sú tu námorné bitky(1 vaša loď proti celej flotile), vo vašej flotile musíte mať lode rozdelené 5 obchodných a 5 vojenských a pritom nezáleží aká je loď triedy. Ak nebudete mať označené vojenské lode tak vám všetky zoberú a nemôžete byť pirát iba obchodník a šermiarské súboje sú oničom nemá to hlavu ani pätu. Skôr sa vyše venovali obchodu a budovaniu a to je neuspokojivé, je to horšie ako prvý diel. Nič nové je to len v novom kabáte radšej ostante u Port Royal.
Je výborná hra zo zlatého veku pirátov a to v peknej grafike a s príjemnou hudbou. Môžte bojovať a obchodovať. Tam platí lacno kúp draho predaj. V boji môžte loď potopiť alebo zajať a odniesť si tak ukoristený tovar. Môžte aj prepadávať mestá buď po súši alebo po mori a získať veľa peňazí. Môžte byť buď pirát alebo obchodník. Hra obsahuje veľa úloh ako napr. obsadzovanie miest, chyť toho korzára a piráta, odvez ma tam a tam atď, atď
Ja mám rád zlatý vek pirátov a hra ma dosť chytila. Akurát čo by mohlo byť lepšie tak by mohla byť krajšia grafika, lepší systém boj o mestá na mori a na súši a obsadzovanie miest získate za dlho. Ináč tejto hre nič nechýba. Ak ste milovník pirátov, tak tie chyby ignorujte a pridajte si o 10% hodnotenie viac hore.
Veľmi kvalitná stratégia, ktorá vás na dlho zabaví. Kampaň je zábavná ale nie až príliš. Dĺžka kampane je celkom dobrá. Nový engine IRSZOOM vás poteší a dodá hra pravý zážitok. Pre taktickú časť si dáte pohľad s vtáčej prespektívy a pre zážitok s boja sa priblížite až k zemi. Po grafickej stránke hra dopadla veľmi dobre a to sa dá povedať aj po zvukovej. Hudba je príjemná ale zvukové efekty niektoré mohli doladiť. Čo sa týka hrateľnosti, vlastná bitka a 6 frakcií je slušná ale uvítal by som viac máp. Čo sa týka frakcií je škoda že USA je ako najsilnejšia. Výhodou je blafonie falošnými vozidlami a súradnicamy alebo si môžete zistiť kam príde útok. To doplnuje hru o viac zaújmavejšiu. Animácie sú tiež veľmi dobre prepracované a máte na chvílu zážitok ako s filmu ale nie doslova. R.U.S.E obsahuje aj pár chybičiek a mohli pridať viac jednotiek a máp a tiež aj to mohlo byť viac náročnejšie. Ai je dobrá ale mohla byť aj lepšia. Pre HardCore hráčov to je malina. Ale celkovo hra obstojí na slušnom mieste, pre skvelý multiplayer.

Plusy: Grafické spracovanie, blafovanie, Multipalyer, preklad, vlastné bitky
Mínusy: Zvukové efekty mohli byť lepšie, málo jednotiek, Ai
Skvelá hra! Lepšia ako Rail Simulator a MTS. Ak ste hrali staršie diely tak vám to nemôže chýbať. krajšie je grafika, nové modely atď atď....
Vyyskúšajte a uvidíte
Rise a Fall je skvelá stratégia od tvorcov Empire Earth a Empire Dawn of The World a sú veľmi podobné. Čo sa týka týchto hier tak Rise a Fall my pripadá najlepšia. A to grafikou, obdobím v akej hry sa odohráva, hra má aj lepší príbeh atď. ale najviac ma chytili námorné bitky a pohľad first person. Stratégia nie je Hardcore, čo je premňa mínus ale to je fuk. Tu ide len o postav a znič. Námorné bikty sa my veľmi páčia, že môžte na ne nakladať lubovoľne posádku, zajímať lode, opravovať a ničiť baranidlom. Dá sa povedať sú dosť reálne. Síce mám radšej námorné bitky s napoleonských vojen, pirátov atď. ale kde je námorná bitka dobre urobená tak hneď si to musím zaobstarať. Pohľad first person je skvelo spracovaný, na jednu ranu vojak padne. plusom je ešte, že hradby atď. sú vo veľkej mierke. Mínusom tejto hry je, no ta grafika mohla byť lepšia, taktiež Ai a oproti spomínaným stratégiam tam moc nového není, teda okrem námorných bitiek a budovy vo veľkom meradle. Túto hru vám môžem len odporučiť.
Vynikajúca sratégia od tvorcov Age of Empires. Hra ponúkne peknú grafiku s príjemnou hudbou a výbornou hrateľnosťou. Jedná sa o RTS stratégiu, takže sa riadíme "postav a znič". Kampaň je výborná, pretože sa najprv presuniete na 2D mapu sveta a môžete dobýjať územia, je ot na ťahy, následne keď dôjde k obsadzovaniu presúvate sa na mapu. Čiže si môžte aj trochu zataktizovať. To je veľké plus. Môžete to skúsit v rôznych obdobíách, pretože narozdiel od AoE začínate v staroveku a končíte v dnešnej dobe, to si môžete aj nastaviť hneď na modernú dobu atď. skratka je to na princíp Empire Earth. Tiež vám hra ponúkne editor misií, kde si môžte naeditovať hocičo, takže to ocení každý. Len škoda, že to nie je náročné boje sú klasické RTS, takže pre HardCore hráčov to není nič. Nehodnotím to ale záporne. Jednoducho povedané je to lepšie než Age of Empires a Empire Earth. Zábava u tejto hry je, pretože si môžte aj užiť Jadrovú vojnu :), každý štát sa zasypáva atomovkami a je to veľká prča, keď dosiahnete tzv. Armagedon
Jedná sa o svelý datadsik, ktorý si musíte zaobstarať ak vlatsníte klasickú hru. Do hry vám pridá 6 nová národov, nové misie a nové mapy. Taktiež môžete postaviť aj pár nových budov. Len škoda že tam toho není viac. Datadisk ponúka len málo a to je škoda ale i tak si zaslúži solidné hodnotenie.
Musím povedať, že Rome TW bol môj prvý Total War. Shogun a Medieval som ešte nevyskúšal. Hra ma veľmi prekvapila aké množstvo funkcí obsahuje. Perfektné spojenie ťahovej mapy a 3D bitiek spolu s možnosťou dobývať obrovské územia a to vo veľa hratelných frakcí. Možnosť špionáže, misionárov a vrahov, je perfektne prepracované. Nemôžem zabudnúť na systém diplomacie, ktorá je perfektná ešte som nezažil toľko možných funkcií diplomacie. Získavanie financí pomocou obchodu s ostatnými štátmi a vlastnou výrobou surovín je skvelé. Čo sa týka 3D bitiek, skratka krásne ešte som nevydel také prekrasné bitky s množstvami jednotiek a to všetko s čias Rímskej ríše, no perfektné. Samozrrejme každá jednotka je na niečo dobrá a u každej sú rôzne taktiky. Viac by som mohol písať ale nmôžem. Jednoducho Rome Total War musíte mať, na túto hru si príde každý.
RTW BI moc veľa neobsahuje. Pridáva nové jedntky a národy, nočné útoky atď. Ale je to veľmi dobré a mne sa to páči, lebo milujem TW.
To čo je? Hra? Veď toto je somarina na osemnástu. Tá grafika, ai, príbeh, hrateľnosť, ovládanie...... Toto sa nemá ani sťahovať a už tak nie kúpiť. Zahdote to do koša a máte svätý pokoj! Aj City Interactive robí lepšie hry ako je toto. Hlúposť národa!!! Vživote som nehral horšiu hru. Super Mario je oproti tomu lepšie aj graficky a hrateľnosti!!!!
Teraz sa presunieme do feudálneho Japonska konkrétne 16 storočie, kde sa budete snažiť vydobiť si meno Shogúna a to od roku 1540 dp 1600. Grafické spracovanie je prekrásne, efekty najkrajšie zo všetkých TW. Detaily jednotiek, budov, terén atď je nádherné. Ťahová mapa je pekná v 3D a dosť veľká na novú ríšu pekne sa na ňu díva. Zvuková stránka vynikajúca a japonská hudba vám s príjemní hru, čili perfektná. Diplomacie sú ako vždy výborné a prišli aj nové funkcie. Agenti sú konečne využitelný a tiež pribudly nové funckie. Animácie sú prerkásne a každá animácia je iná. Veľkým plus je, že sa môžete starať o rodinu a do rodokmena pridelovať generálov a iné fukncie. Bitky sú nádherné s obrovským počtom jednotiek a krásnymi efektami. Pár nových funkcií vylepšuje hru. Námorné bitky tiež musíme brať na novo a to aj takticky. Dobývanie hradov je tiež perfektné a s dvojnásbnou presilou a pri zlej taktike a využitia ternénu prehráte, čiže konečne sa ja vylepši Ai a to dosť. Počítač sa snaží urobit napr. obchvat a využivať výhody jednotiek a hladá diery vo vašej obrane atď. Novinky v Multiplayeru hovoria za seba. Možnost vášho avatara a coop ťaženia s kamártmi je lákava možnosť. Môžem povedať konečne perfektný Total War ktorý sa oplatí a pre fandou je nutnosť ho zakúpiť. Shogun 2 je lepší než prvý diel a Empire a Napoleon TW a zase odštarotvala svoju dokonalos&#
FotS je špičkou TW série, novinky vás ohromia. Kampaň, ktorá ponúka hru za Cisára a Šogunát je výborne vyladená, všetky jednotky sú špičkovo vyvážené. Efektívne využitie moderných jednotiek a stratégie vás dovedie k víťaztvu, hlavne proti samurajom - tradícia má svoju silu a česť. Námorné ostreľovanie budov a armád, železnica a smrtiaca zima, to vám zaručí kvalitné úspechy, ale aj potupné porážky. Nové technológie a spolupráca zo západom pomáha vybudovať silnú ekonomiku, námorníctvo...ktoré hrá dôležitú rolu. Námorná podpora počas bitky dokáže zvrátiť bitku vo váš prospech, Gattling guny a moderné delá vytvoria smrť na bojisku, pechota sa ujme svojej úlohy a to dodáva v bitke nádhernú atmosféru. Nové námorné bitky s po zuby ozbrojenými pancierovými loďami vytvoria na mori špičkové epické bitky, obrana prístavu vám bude znepríjemňovať vaše mánévre, lepšia taktika a lepšie využitie lodí víťazí. Pohľad z 1 FPS vám dodá šťavu a bojisko uvidíte na vlastné oči. Vylepšené graf. a zvuk efekty, lepšia Ai vytvoria správnu atmosféru, grafika a hudba ostala, ale MP je špičkový a ponúka FotS v tej najlepšej kvalite. FotS ponúka to, čo žiadny TW a iná hra, možno prekonal aj Rome. Jedine sa mi nepáči model poškodenia lodí, ale ináč odporúčam.
Jednoducho špičková pirátska klasická hra. Hre nechýba nič. Je to lepšie než Port Royale 1 a 2 a bohvie ešte aké iné hry. Mínusy sú ale u mňa nie sú. Odporúčam.
Musím povedať, že není to najlepšia hra ale, je najlepšia od City Interactive. Grafika je pekná, hrateľnosť sa drží na strednom bode, sú tu aj chyby a ako písal tak Stealth mód je na nič. Keby ešte na tom zapracovali mohla to byť aj skvelá hra. Zatiaľ najlepšie od City Interactive. Myslím si, že si 60 zaslúži.
Poviem to jednoducho výborná stratégia na ktorú sa čakalo. Jednoducho hu musíte mať či už pokročilý alebo zelenáči. Určite to bude stratégia roka.
Len škoda, že mňa svet fantázie nebaví tak ma to moc nechitilo ale body som kvôli tomu neubral. Za to že ma to nebaví tak nedám tomu 10% to len blbci tak robia. Tu ide o hrateľnosť, grafiku, Ai atď. Dávam 99% lebo žiadna hra si nezaslúži 100%.
Ďalší vydarený diel! Ale musím povedať že sa my viac páči ako Stronghold 1. Viac ma to chytilo hlavne rozdiel v grafike. Kto hral jednotku a baví ho všetko o hradoch tak to musí mať.
TES 5: Skyrim, je najlepší zo všetkých dielov, dokonca prekonal aj Oblivion a to som bol mimoriadne prekvapený. Očividne neviem akú tu mám popísať recenziu, ale skratka úžasné. Grafické spracovanie je prekrásne, zvukové efekty, animácie, hudba, príbeh a strašne množstvo veľa vecí a RPG funkcií, ktoré si nedokážete ani predstaviť. Hráči, ktorý hrali tento titul budú prekvapený no to aj nováčikovia, pretože takto má vyzerať RPG. Osobne si zatiaľ myslím, že to je najlepšie RPG aké som hral a to je napr. Gothic séria, Risen, Oblivion... Presne a ani stručne sa táto hra popísať nedá, rozbil by som klávesnicu. Jednoducho prečítajte si nejakú profesionálnu recenziu a zahrajte si ju kadžý a to je pravidlo, pretože toto je hra, z ktorej by mali byť brané príklady. Totiž zaregistroval som len minimum bugov a preto je to plne hrateľné už od začiatku, 100% si nezaslúži žiadna hra, žiadna nie je dokonalá a bez chýb, ale ťažko som to tu napísal.

Excelentný výkon !
Veľmi zaujmavá stratégia z obdobia WW I, kde si zahráte za 5 strán Nemecko, Francúzsko, Veľkú Britániu, Rakúsko-Uhorsko a Rusko. Hra je na podobný systém ako Age of Empires, kde zbierate zdroje, staviate budovy a pod. čiže klasika RTS (postav a znič). Hra ponúka peknú grafiku ale hudba je otrasná. Zvukové efekty sú za to veľmi kvalitné, čiže to je dobré. Nachádza sa tu i skirmish mód (vlastné bitky) s veľkým počtom máp a hra ponúka i dosť jednotiek. Hra ma jedinečné efekty, ktoré robia hru dokonalejšiu. Hra ma naozaj podarené efekty, ktoré keď sa spoja s veľkým počtom jednotiek, tak sa na to pekne díva. Kampaň je celkom zaujmavá ale prichádzal stereotyp. Navyše toto je prvá stratégia z obdobia WW I, ktorá ponúka historické bitky, ktoré ocení kadžý fanúšik WW I ale obyčajných hráčov to moc baviť nebude. Ale je to super a odporúčam.
Mám rád hry z Vietnamu a Vietnamskú vojnu, ale čo City Interactive spravila tak to je hanba. Grafika, misie.......A hlavne Ai. Toto nie je hra. To je Odpad. Dal som im 20 za snahu.
Najhoršia hra zo všetkých!! Hral som 2 a hneď som to vymazal a tak isto aj 3 a tiež som to vymazal. Aj City Interactive má lepšie hry ako The Sims. Len to robí hanbu ostatným hrám. Hrajú to len lezby a buzny!! Ako to je môj názor ale toto je skôr hra pre ženy ako pre mužov, zariadovanie domov a pod. nebude vôbec zaujmavé, osobne produkty tohto typu nemmjú zmysel a čo sa týka hrateľnosti, tá je skratka nulová.
ToW: Africa 1943 je veľmi presná historická hra, ktorá ponúkne bitky v Afrike napr. výťaztvo spojencov u El. Alamainu. Avšak budete môcť zmeniť históriu a vyhrať vojnu v Afrike za Nemecko. Veľmi vám ponúkne presné a reálne bitky a taktiež aj reálne componenty všetkýh vozidiel ako napr. dostrel atď. Veľmi pekné je aj grafické spracovanie ale efekty my prišli trošku odfláknuté. Najväčšiu nevýhodu sú vysoké HW nároky, ktoré ani nemusely byť. Skratka túto hru si užijú hlavne HardCore hráči, pretože hra ponúka veľmi kvalitnú Ai.

Plusy: Reálna predloha bitiek a vozidiel, grafika, veľa jednotiek
Mínusy: Vysoké HW nároky
ToW 2: Kursk 1943 je ďalší diel veľmi presnej historickej strategickej hry. Ponúkne vám reálne predlohy operácie Citadela a reálne componenty všetkých vozidiel. To všetko môžete vyskúšať za Rusko a Nemecko. Je už na vás či sa vydáte na cestu spojencov alebo skúsite prepísať históriu a vyhrať za Nemecko a to v najväčšej tankovej bitky histórií. Nie je to zrovna jednoduché, na svoje si prídu hlavne Hardcore hráči a to všetko s veľkým počtom jednotiek. Zase nevýhodou je grafické spracovanie, ktoré je veľmi slabé a efekty nie sú tiež doladené. I cez slabú grafiku hra vyždauje vysoké HW nároky. Ale aj tak oplatí sa to skúsiť pretože žiadna hra vám neponukne tak presne historickú operáciu citadela.

Plusy: Reálna predloha bitky pri Kursku, reálne pojmy vozidiel, dobrá Ai
Mínusy: Slabá grafika a efekty, vysoké HW nároky
Je to úplne to isté ako Port Royale. Akurát že máte nový náhľad na mesto a hl. mapa má vietor, čiže po vetre pôjdete rýchlejšie atď. Navyše musíte rozdelovať korisť. Bojovanie a obchodovanie sa nezmenilo, čiže je to taký datadisk, kde si užívate za korzára. Ale pre fanúšikov sa to učrite oplatí.
Vynikajúca hra! Ohromné množstvo budov, prepravných prostriedkov, produktov, dlhá doba hrania v celkom peknej grafike. Túto hru odporúčam tým čo majú radi budovateľské stratégie na princípe s ekonomikou a zarábaním penazí.
Nevýhodou je dosť ťažká obtiažnosť hry, kým sa čosi naučíte prepravova´t potrvá ale, keď sa to naučíte tak je to zábava
Victoria 2 ma potešila. Je to podobné Hearts of Iron a Europa Universalis len začínate v roku 1835 a končíte na začiatku WW II. Rozdiel medzi HoI a EU je, že Victoria 2 sa skôr zamerá na obchod a diplomaciu. Samozrejme môžete aj bojovať to je úplne to isté ale máte tu 50 druhov surovín, množstvo továrni, slušná Ai, Multiplayer, kolonizácia, na výber množstvo krajín. Nevýhodou je vzbura ľudia sa často búria a je ich aj dosť ale patch 1.2 to napraví. Vašou hlavnou silou bude obchodovanie ale zabudnúť nesmiete aj na boj a diplomaciu. Ak dobre investujete, vyrábate dobré produkty a predáte to za vyššiu cenu tak zárobok nebude problém. Staršie diely som nehral ale hral som HoI a Eu čiže ma to baví a dokonca ešte viac ako HoI a EU. Aj nováčikov to pochití ale od Paradoxu sa dajú čakať hrozne náročná obtuažnosť čiže kým sa všetko naučíte čo a ak tak do tedy vás to aj može odradiť a na túto hru navždy zabudnete, len tak neurobte a hrajte ďalej. Je to síce jednoduhšie ako spomínané tituly ale nečakjte od toho až moc veĺké ulahčenie. Ak nemáte znalosť angličtiny tak môžete len snívať ale zvládnuť sa to dá tak to odporúčam a upalujte vybudovať silno obchodno-vojenskú a diplomatickú ríšu.
Vietcong je najlepšia hra s prostredia vietnamskej vojny a som rád, že to priniesla česká firma. Vietcong hrávam už od vydania hry a stále ma to baví a to hlavne multiplayer. Ale k veci. Grafické spracovanie je veľmi pekné a tiež aj tak zvukové spracovanie hry, zbraní, prostredia a samotná hudba je to perfektné. Príbeh hry je úžasný a silný, zažijete veľa misií a niektoré aj dosť náročné. Príbeh musím uznať je perfketne spracovaný a dotiahnutý do konca všetko ide tak ako má a misie na seba nadviazujú postavy, džungla a prostredie vietnamu (vietnamská vojna je môj koníček), navyše sa k tomu pridáva perfektný dabing a aj sa výborne zasmejete a vyskúšate mnoho zbraní. Single sa vážne veľmi podaril. Ale čo sa týka multiplayeru to je už iná káva. Skratka paráda, užijete si perketnú strialčku zo živými hráčmi na rôznych mapách a zahraáte aj za kongáčov. Celkovo hra dopadla výborne ale niekedy my vadili niektoré bugy a Ai.
Vietcong 2 nie je zlý len boje v mestách sú nudné a nezažijete to čo v prvom diely, skratka akciu v džungly, tunely, bažiny proste už my chýba to horko a pasce. Ale vlastne som aj rád, že zažijete ofenzívu Tet a zase zažijete ďalšiu krvavú bitku Vietnamskej vojny v meste Hue, tá bola najkrvavejšia! I keď za Vietnamčíkov chýbajú misie máte iba 4 ale Multiplayer všetko napraví a ten prekonáva aj prvý diel ale len v MP. Grafické spracovanie, efekty, zvuky, nové mapy, zbrane to je všetko nové a zkvalitiní to hru ale i keď prekonáva Vitecong 1 v MP ale podľa mňa nie.
Parádne pokračovanie z Vietnamu. Znova sa ponoríte do hustej džungle a postupom času zistíte, čo sa stane než nastúpi hrdina z prvého dielu. Dej sa odohráva pred prvým dielom a hráte za seržanta, ktorého zabili, to ste počuli vo Vietcong 1 vo vrtuľníku v úvode. Takže všetko sa krásne doplňuje a dostanete to čo sme chceli džungľu, horko a vlhko. Počas tohoto príbehu základňa ešte neexistuje a zažijete slušné prestrelky aj s novými zbraňami, ktoré využijete v MP. Špičkový prídavok, ktorý treba mať.
War Thunder je skratka výborná zadarmo MMO hra. Je to na princíp hry od Wargaming (World of Tanks a World of Warplanes), akurát má svoj systém. A musím povedať, že War Thunder je omnoho lepšia hra ako World of Warplanes. Jednoducho War Thunder ponúka viac možností, viac herných módov, lepšie podmienky pre tých čo si neplatia prémium, lepšie optimalizáciu a nádhernú grafiku, väčší výber lietadiel, lepší model poškodenia, lepšie ovládanie, viac funkcií a možností, spracovanie leteckých súbojov, skratka War Thnuder vyniká takmer vo všetkom a Wargaming si tie svoje lietadielka, ktoré sú doslova odpadom môže zabaliť a zošrotovať, pretože War Thunder je silná konkurencia a porazí Wargaming na plnej čiare. To však nie je všetko, hra sa stále vyvíja a to ponúka stále viac nový lietadiel, vylepšení a mnoho, mnoho viac. V budúcnosti sa chcú zamerať aj na lode a tanky, takže uvidíme ako sa im podaria lode, či budú lepšie od Gajin, alebo od Wargaming, ale lietadlá už víťaza majú. War Thunder jedine odporúčam, je to zadarmo, môžete si doplatiť bonusy a vyrazte do boja!
Tak tomuto sa hovorí hra? Graficky to už horšie ani nejde, hrateľnosť nulová, Ai neznesiteľná a tupá ako motyka a spravovanie Vietnamského konfliktu... ten čo to robil, tak si mal najprv niečo prečítať. Jedine čo je na tej hre dobré je to, že si to nikdy nezahráte. Snažili sa napodobiť pilota vrtuľníku vo Vietname, ale pritom spravili simuláciu blbca tvorcu tejto hry. Je to hra na nič.
Je to suprová hra, navyše je zadarmo. Hra obsahuje obrovské množstvo vojenskej techniky tanky, stíhače tankov alebo samohybné delostrelectvo. Všetky prostriedky môžete vyskúšať za tri strany Nemecko, Rusko a Ameriku. Môžte mať viac tankov za všetky spomínané národy, môžete ich velepšiť ako napr. nový motor, nové delo, vysielačka atď. a to všetko s online hráčmi, hráva to viac ako 30 000 ludí a užijete si to do sýta a to všetko zabalené do nádhernej grafiky a výbornej hrateľnosti. Hra obsahuje obrovské množstvo máp a aj módov napr. hra na vlajky, čata (dobré na taktizovanie s kamarátmi) atď. atď. Není to ani náročné, takže nie je to simulácia a ani arkáda, každý si príde na svoje.Obsahuje drobné chyby, preto 98% ale je už pná verzia, ktorá je o moc vylepšená a pridáva viac novej techniky a stále sa to bude zdokonalovať. Navyše sú aj Klanové vojny a dobytie sveta. Ku hre si môžte kúpiť aj prémium. Odporúčam pre všetkých, bola by chyba to neskúsiť.
Dá sa povedať, je to najlepšia stratégia z 1. Svetovej vojny. Lepšiu hru nenájdete, i keď tu je niečo ako The Entente, 1914: The Great War a Aggresion Europe 1914. Je to výborná hra s autentickými zbraňami a vozidlami. Misie sú tiež autentické, zase nie až tak úplne, ale historickej presnosti majú viac menej dosť. Celkom je slušná i doba hrania, ale niekedy prišiel aj stereotyp, hlavne pre niekedy sa opakujúce úlohy. Čo sa týka grafiky, na svoju dobu zaostáva, ale efekty sú prevedné celkom dobre. Ak vás zaújma WW I, tak v tom problém nevidím, skôr je problém v hudbe, pretože tá je otrasná, snáď horšej hudby som nepočul. Ešte je nevýhodou, že menšie delá majú slabý dostrel, tie väčšie to ešte ako tak, je to nedostačujúce, ale tie menšie typy to je hrôza. Výhodou je, že si zahráte za Dohodu, Nemcov a Rusov. Táto hra zaújme skôr priaznivcov WW I, hlavne pre jej historické bitky, autentické zbrane a techniku, toto všetko si užijete v snáď jedinečnej stratégií, i keď moc nových inovácií neprináša. Ak vás zaúma 1. Svetová vojna, pripočítajte si body naviac, celkovo ale odporúčam, lepšiu hru z WW I nenájdete.
Je to skvelý Worms a konečne zase klasika 2D ako baví ma to ale vyšše sa my páči Worms World Party. Pri klasike je to väčšia sranda. Určite musíte mať aj tento Worms!
Najlepší Worms vôbec!!!! Skvelá zábava nielen na sychravé večery. Hrával som to ešte ako malý. Najvaic sa my páčil Svätý granát. HÁLELUJA :D. Odporúčam



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |