HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 15972 užívateľov

Užívateľ > WaweSurfer > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Assassins Creed je veľmi dobrá hra odohrávajúca sa v dávnych dobách. Hra má perfektnú grafiku, napínavý dej, veľa postáv a hlavne veľa spôsobov ako zabiť človeka čo je pre terajšiu generáciu najdôležitejšie.
Táto hra má dobrý a chytľavý dej. Na hre je dobré že máte veľmi veľa možností pre koho môžete pracovať. Od indiánov cez mafiu, vládu, CIA, banditov až po partizánov. Troška slabá grafika a NPC postavy sa chovajú niekedy dosť čudne a dosť zle sa aj pohybujú.
Brothers In Arms : Road to Hill 30 je veľmi dobrá hra. Na hre sa mi veľmi páčil dej, postavy, grafika okolia, zbraní, postáv atď. Hra dobre vystihuje 2. Svetovú vojnu. Pri nižšej grafike už to nie je ono ale aj tak hra stojí za to.
Táto hra je výborná vďaka tomu že dej sa odohráva v prítomnosti nie ako predchádzajúce diely 1,2,3, to dodalo tomuto dielu oživenie a spestrenie. Detaily sú super, grafika okolia, zbraní a podobných vecí je skutočne podarená. Táto hra mohla byť najlepšou hrou roku keby im to neukradol Zaklínač. Tento rok bol vážne veľmi pekne úrodný (Zaklínač, Crysis, Call of Duty 4)
Hra je veľmi dobrá, detaily sú tiež o veľa vylepšené ako z 1. dielu, postavy sú veľmi detailne prepracované čo je veľké +. Hra má dobrý dej ale je dosť krátka. Dobre je aj spravený Multiplayer v veľa charaktermi. Nepriatelia tiež vyzerajú dobre a aj ich pády na zem po smrti sú dobré. Grafika zbraní a okolia je perfektná ako v Singleplayere tak aj v Mutliplayere. Domy a budovy sú tiež veľmi pekne realisticky spracované.
Counter Strike je veľmi dobrá hra. Síce je už hodnú chvíľku staršia aj tak nezaniká. Stále veľa ľudí hra po internete alebo po sieti. Táto hra je legenda. Ja osobne ju tiež hrávam už tú chvíľu. Pri novšej verzii vyzerajú postavy už lepšie. Zbrane, granáty a brnenia sú trocha zanedbané ale na to sme si už zvykli. Mapy sú dobré, ale ako ktoré ja osobne mám najradšej De_Dust2 a De_Inferno. Ostatné sú už moc detailné a to nie je ono.
Hra je veľmi zaujímavá zvlášť na obtiažnosti Hard a Delta čo dá hráčovi zabrať. Dej je tiež veľmi zaujímavo riešený, nepriatelia sú tiež detailne spravený, taktiež zbrane a samozrejme aj slávny Nanooblek. Trochu chaotické bolo zorientovať sa v tom podzemnom zaplavenom dungeone, to človeku dalo trocha zabrať kým sa odtiaľ dostal. Jediné čo na hre bolo dosť slabé bola dĺžka hry, ja som ju osobne prešiel za necelých 5 hodín.
Nič nového pod slnkom. Crysis Warhead sa moc neodlišuje od klasického Crysis akurát v tom, že hráte za známeho Psycha a že ľudia ktorí robili toto pokračovanie napravili pár chýb z Crysis. Dej je krátky, ale grafika znova nesklamala ako aj u Crysis.
GTA Vice City je grafikou rovnaká ako jej predošlé diely. Mapy sú v celku dobré aj dej je tiež v pohode. Postavy sú v celku dobré na rok výroby aj grafika ale stále tomu niečo chýba. Nevýhoda je že nie je vstup do budov a to je dosť veľké mínus lebo budov je v hre dosť.
Táto hra je dobrá pre ľudí ktorí obľubujú ťahový spôsob hrania. Smola je, že ja som sa ním nestal. 1. misia je v pohode, ale v pokračovaní hry to začína byť ťažšie a trocha chaotické nájsť ciel. Túto hru sprevádza dobrá grafika, dej, dobrí a silní nepriatelia, nový hrdinovia. Malé mínus u mňa je to zorientovanie sa na mape.
Stará dobrá Mafia. Grafikou nijako moc nevyniká ale na rok 2002 je to veľmi dobré nato, že to robili Český priatelia. Hra má výborný dej až na tú misiu s pretekom na okruhu čo dosť mafiánsky nevyzerá. Ale ináč výborné autá, zbrane sú tiež v poriadku, aj postavy. Veľká voľnosť je aj v Jízde kde sa môžete popasovať s mafiánmi a za ich smrť si kúpiť zbrane. Vyblázniť sa veľmi dobre dá aj v Extrémnej Jízde. Mafia je extrémne dobrá hra na ten rok.
Na rok 2002 je to veľmi veľmi pekná grafika, veľmi veľa úloh pre rôzne frakcie a zaujímavo riešený dej. A veľmi realistické je aj to, že to kam má postava ísť, nie je zaznačené na mape, a potom že postava môže zabiť aj hlavnú postavu bez ktorej nie je možné dokončiť hru. Veľmi realistické.
Táto hra má veľmi pekný a dlhý dej. Je tam veľa vedľajších úloh a tiež spoilerov. Na výber máte aj veľa frakcií, zbraní, brnení, štítov a ostatnej výstroje a samozrejme aj kone. Grafika je výborná, postavy sú tiež dobre spravené a veľké + je aj že si môžete vytvoriť aj vlastnú postavu a to vo väčšine hier nie je, ale u sérií hier The Elder Scrolls to je vždy.Trocha chaotické je zorientovanie sa v dungeonoch ale to robí hru zaujímavejšiu.
Veľmi dobrá hra pri ktorej sa hráč nenudí. Dej je veľmi zaujímavý. Nepriatelia sú dobre vycvičený (hlavne rodina B). Je tam trochu dosť násilia ale to je už pri každej hre normálne. Je tam veľa spôsobov ako zabiť nepriateľa čo je pre väčšinu hráčov veľké + a veľa obchodov ktoré musíte dostať pod svoju kontrolu aby ste ovládli celé mesto. Je to sranda :)
Zaklínač je veľmi dobrá hra. Má výborný dej podľa knihy Andrzeja Sapkowského. Dej je super, postavy sa chovajú dosť realisticky, veľa rôznych úloh a postáv. Grafika nie je tiež na zahodenie hlavne pri vysokom rozlíšení a detailoch. Troška slabšie je grafika pri nízkom rozlíšení a veľmi časté savy a loady.
Výborná hra na rok výroby. Super česká hra, dabing je tiež výborný aj hlášky. Grafika je v pohode aj keď pár chýb by sa našlo. Postavy, zbrane, dej, dopravné prostriedky sú dobré a aj nepriatelia vyzerajú dobre. Škoda je že sa nedá hrať kampaň za druhú stranu čiže za Vietnamcov. Rýchle boje sú fajn.
Zbrane, postavy a dej sú klasicky dobré ale grafika nenadchne. Je to len o niečo lepšie ako 1. diel. Dosť krátka kampaň a aj za 2. stranu je to veľmi krátke, len taká hodinka a máte to prejdené. Celý Vietcong 2 sa dá bez problémov prejsť za 1 deň. Hra celkovo nie je nič moc, dosť odfláknuté.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |