HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 31274 užívateľov

Užívateľ > Hendis > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Alien vs Predátor, je klasika pre milovníkov votrelcov, mariňákov a predátorov. Hra zaujme krásnou grafikou, dobrým ovládaním, pútavými animáciami a oproti predošlým dielom prešla veľkou zmenou.

-20% asi zato že Kampaň sa točí okolo jedného deja dokopy 10-15 scenario mapiek dookola jak za mariňáka/predátora či votrelca, ak prejdete kampaň za jedného už nemá čo prekvapiť (aspoň u mňa to tak bolo).

Inak doporučujem = Enjoy !
Battlestations: Pacific som prešiel a na chviľkovu zábavu postačí, ale nenašiel som v nej nič akčné ani dynamické, grafika je celkom dobrá (priemer) akurát efekty sú spracovane nádherne + aj prostredie a ovladanie jednotiek. Čo by som vytkol hre tak to je ovládateľnosť, dynamickosť akcíí a náletov aj cez to že tam je turbo je to pomalé a chladné.... 70%
Bionic Commando, super hra úplne ma dostala, čakal som niakú lacnú napodobeninu akčného žánru, ale toto ma fakt dostalo. Asi jedna z hier ktorú som po dlhom čase dohral do konca a celý čas som sa nenudil.
+výborná hratelnosť
+super scény
+dobre dosadená hudba
+primeraná obtiažnosť,AI
+super grafika,efekty,prostredie
+ešte k tomu aj Multiplayer :)) jednoducho Let's Play.
Borderlands ako nápad bol dobrý hratelnosť je super, ovládateľnosť a fyzika vecí na vysokej úrovni. Náhodne generovanie zbraní super vlastne ako v RPGćku to má byť, je to aj akčné a úlohy sa celkom dobre plnia. Časom veľmi stereotypné a dosť fádne.
Call of Duty ako má byť, luxusne podaný a krásne prevedený do Modernej Vojny, skvele spracované živé prostredie, perfektná grafika, ovládateľnosť na jednotku, hra nieje nudná ani fádna a ani veľmi náročná na prejdenie. Skvelé Call of Duty ako má byť opäť sa vývojári vytiahli ;) 100% jednoznačne u mňa!
Myslím si že troška krok späť oproti Modern Warfare ale grafika zlepšená určite, dej ma opäť stiahol až do vnútra príbehov ktoré sa odohrávali, skvelé spracovanie opäť výborné prostredie ktoré dopĺňajú živé a reálne zvuky. Pekné spracovanie zbraní, objektov, fyziky. CoD ako má byť = 90%
Call Of Duty je proste Call Of Duty, nieje mu veľa čo vytknúť. Super grafika, dobré efekty, hratelnosť dobrá, AI super, príbeh vymakaný.... miestami až veľmi chaotické a krátky dej.
Colin McRea: Dirt 2 je určite veľkým prekvapením, po nie veľmi vydarenej jednotke.
+hrateľnosť/ovládanie
+grafika hlavne spracovanie prostredia
+správanie sa protivníkov (dobrá AI)
+ všetky tie drobnosti, ktoré chýbali na jednotke....

- určite rozmanitosť tratí my chýba (strašne sa opakujú)
- striedanie počasia... veľmi jednotvárne

inak super, určite si zaslúži 98%
Čakal som od toho troška viacej, keď už sa okolo tejto hry robilo také halóó!
-grafika slabá
-umelá inteligencia nič moc
-hratelnosť slabá
-pohyb hráčov strnulý a celkovo divný + rozhodca sa pohybuje ako hráč a čaká na prihrávku fakt smiešne
Osobne je pre mňa favorit PeS a tohtoročna fifa sa môže skryť ešte aj oproti predošlému PES 09. Tohtoročný PES 10 si myslím že pohltí FIFU.
Na FiFu a EA sports, dosť veľký krok vpred.
+ Grafika NEXTgen
+ Pohyby
+ Ovládateľnosť
+ Nové animácie ktoré dotvárajú realnosť hry
+ rýchle rozohranie faulu, či hod z auto do behu
Ak by som to ale mal porovnávať z PESkom...
- blbo spravené tváre a grafika hráčov
- brankári občas predvedú untouchable zákrok bez menších problémov
Fifa sa mi páči, a urobila určite pokrok oproti minulým dielom, ale má ešte čo dolaďovať.
Guitar Hero "World Tour" nesklamal, určite je to jedna z podarených hier ako ja GH3 jeho predchodca. Super výber kapiel, pekne rozdelené od menej náročných až po náročné. Kampaň kapely skvele rozdelená s konečným prídavkom pre Bicie,Basu samozrejme Gitaru a dokonca aj Spev (vocal). Veľké možnosti vytvárania svojho charakteru a upravovania od vlasov cez šperky + nástroj na ktorý hraje. Určite jedna z hier ktorá zabaví, na dlho. A keď ju náhodou aj prejdete tak máte tam na výber Music Studio kde si môžete vytvoriť vlastné songy :)) proste 100%!!
Hra ma hrozne sklamala po grafickej stránke a to asi aj stačí, nieje vôbec voľba nastaviť si grafiku a to ma akože pekne nasralo, ovládanie v celku fajn dej je tiež pekný.. ale čo s toho keď grafika je nahovno :)
Lara Croft, nesklamala a je to jeden z tých lepších titulov. Pekné prostredie, krásna grafika, efekty, super hratelnosť, pekný príbeh.. dobrý systém checkpointov, pre mňa nevýhoda je že ten dej nemôžte nejako ovládať ale držíte sa napísaného scenára. Doporučujem pre milovníkov RPG a Tomb Raider :)
Jedznoznačne najlepšía 2d akčná hra ktorú som kedy hral, momentálne som si ju zapol po 2 rokoch a furt ma baví ;)) Krásne prostredie, rôzne boje... štýli bojov, šampionáty atď....
Takže ako veľký fanúšik titulu Mafia som bol nadšený, hra ma bavila celú dobu až dokonca. Hra má krásne animácie, grafiku, výborné ovládanie čiže hratelnosť, krásne spracované zvukové efekty či hudby ktoré sprevádzajú príbeh. Odporúčam nielen hráčom Mafií ale všetkým hráčom!

- za moje mínus by som asi označil krátky príbeh, a malá mimokampaňová aktivita, či voľnosť.

Akože pre mňa obrovské sklamanie, jak z grafickej stránky tak po hratelnej stránke... dej ma absolutne nechytil málo akčné, všetko je to načasované, žiadna improvizácia... pre mňa táto hra nieje ničim zaujímavá... Multiplayer možno bude skvelý ale od takého titulu ako je Medal Of Honor som čakal viac :))
Dosť váźna racingovka, fakt najlepšia akú som hral :) po grafickej aj hrateľnej stránke. Super vymoženosti proste cool!
+ príbeh
+ grafika
+ levely
+ ovládatelnosť
+ hlášky
+ etc... jednoznačne hra ktorú sa oplatí hrať :)
Tak tento rok som sa náramne tešil čo zase vymyslia Konami ale predviedli sa riadne a pekne ďaleko za sebou zanechali Fifu 2010. ProEvoSoccer 2010 nemá chybu, vývojarom sa podarilo vyzdvyhnúť niektoré (-) ktoré malo PES09 a dalo ich na vrchol.
+výborná hrateľnosť (podobná ako na PSku)
+výborná ovládateľnosť a fyzika hry
+krásna grafika (trocha ubrali živosť farbám ale to dodalo realistiku)
+ligy, obtiažnosť a voľby assistovania počítača pri striedaní alebo taktike
- asi jediné mínus sú licencie niektorých teamov ale to sa spraví patchmi
let's PLAY !!!!!!
Ako fanúšik PES už od jeho začiatkov, bol pre mňa stále PES o niečo ďalej ako Fifa a myslím si že aj tento titul to potvrdil
+ grafika a textúry
+ hratelnosť
+ fyzika či atmosféra na zápase
+ Master Liga doplnená o mnoho možností
+ komentátor
+ a mnoho ďalších nedostatkov ktoré vymizli postupne (ako nezmyselné offside a tak..)
PES11 je proste bomobvá akcia, hlavne na joypade (doporučujem) jediným nedostatkom sú licencie ale na 3deň od vydania hry už boli stiahnutelné patche takže úplna pohoda :)) 100%
Prototype je podľa mňa priemerná akčná hra. Má dobré efekty, pekné prostredie rozmanité mesto a rôzne úlohy + eventy ktoré plníte a získavate zato body za ktoré si vylepšujete hrdinu. Na druhej strane, ešte cez tú grafiku ktorá bola priemerná (ak nepočítam animácie) dá preniesť, ale ta fádnosť hry a stereotyp mňa osobne postupne prestával baviť a dohrával som ju už len tak tak. Keď dám 80% aj tak si myslím že to je veľa nato čo mi hra ponúkla
Street Fighter IV som stiahol plný v očakávaní, po viacerých stránkach, veď konečne nieaká poriadna bojová hra na PC. Ale hrozne som sa sklamal.
Plus [+] - grafika,prostredie,scény,efekty
Mínus [-] - hratelnost, zložité kombá bez gamepadu takmer nemožné (niektoré), strašný stereotyp, jednoduchá obtiažnosť :)
grafika dobrá, hratelnosť má ďaleko od reality a to spracovanie je fakt úbohé.... ale inak ako nápad dobrý. 30% aj to len za tú grafiku
Tak "The Neverhood" je moja prvá hra a ostala u mňa na top mieste v Adventúrach a niekde medzi top všetkými hrami ktoré som kedy hral. Hráte v podstate za Klaymana ktorého úlohou je zachrániť svet. Cez pekné prostredie, rozličné hádanky, nástrahy a úlohy, vtipné a pekne urobené animácie, nádhernú "plastelinovú" grafiku ktorá vás sprevádza celou hrou je to úžasná hra pre malých aj veľkých a stojí zato ju zahrať. Kde sa hrabú dnešné Adventúri. The Neverhood rulezz 100% !!!!
The Sims 3, tak tu sa tvorcovia pekne vytiahli povedal by som že až príliš... no určite kladnými stránkami tejto hry sú rozmanitosť(možnosti od A po Z), grafika, menej loadingov, pekné prostredie... má ale aj svoje zápory. Ja hlavným záporom vidím rýchlosť hry a starnutie simíkov, ani som sa nenazdal a už zomrel... ani som si nestihol vychutnať tu rozmanitosť. Ale ako hra super 80%
Oproti prvému dielu, o dosť lepšie zvládnuté... Ovládateľnosť je celkom dobrá ale treba si ju nastaviť podľa seba, zo začiatku mi troška trvalo kým som sa do toho dostal... ale inak by som to hodnotil na výbornú, skvelé efekty, pekné boje troška jednotvárne ale nečakajte od toho zase Filmové spracovanie, pekné prostredie, umelá inteligencia hráčov je super, akurát čo by som tomu vytkol je že je neprimerane rozdelená obtiažnosť misií už len v tom zmysle že v jednej misií za Optima zvládnete bossa + jeho guardov ľavou zadnou a v inej misií máte problém zostreliť pár Deseptikonov z jedným Autobotom. Inak 90% slušné ale na film to nemá!!
Transformers: Vojna za/o Cyberton je veľmi príjemnou zmenou ktorá nadväzuje hlavne na rozprávkové a komixové spracovanie transformerov.
+ super grafika
+ super hratelnosť a jednoduché ovládanie
+ rozmanitosť deja
+ bossovia na konci každého partu (ako má byť)
- troška krátke (-1%)
Ako arkádovu strielačku pre milovníkov Transformerov odporučujem !!! Týmto dialom Transformerov u mňa zabodovali najviac, dúfam že sa dočkáme niakého pokračovania alebo tak niako :). Enjoy !!
World Rally Champ. je podľa mňa slušná rally hra, ktorá síce nemá next gen. grafiku a prepracovanú grafiku, čo vidím ako malé plus pre staršie počítače, ma super ovladatelnosť (doporučujem volant), krásne trate a je licensovaná. Ako arkádové preteky rally je to bomba. Mňa sklamali niektoré textury ktoré niesu dotiahnuté dokonca.
Takže ja by som túto hru ohodnotil na 90% je tam skvelá grafika, jednoduchá ale prepracovaná ovládateľnosť... krásne efekty široká rozmanitosť skillov/pohybov a využívanie okolitého prostredia pri boji. Jediné čo mi vadí je umelá inteligencia postáv, pre mňa osobne je slabá, ale je to možné že to bude aj obtiažnosťou (medium).



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |