HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 13195 užívateľov

Užívateľ > stratos95 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Vynikajúca FPS akcia, ktorá ma chytľavú grafiku a hrateľnosť, parádne deštrukcie a skvelý MP. Zamrzí kratšia SP kampaň (naozaj je tak ťažké pridať ešte pár misií naviac) a nemožnosť zapnutia AA pod DirectX 9.
Táto hra zaujme najmä svojou skvelou atmosférou, ktorá perfektne odráža zanedbané mesto z 50. - 60. rokov. Príbeh je skvelý, grafika dneska síce neohúri, ale na rok 2007 je skvelá. Túto hru odporúčam tím, ktorí upednostňujú atmosféru pre akciou.
Aj keď niesom veľkým fanúšikom sci-fi, táto hra ma dostala svojim pútavým príbehom a skvelou grafikou a hrateľnosťou. Samozrejme sa ani táto hra nevyhla bugom (obzvlášť nepríjemné bolo, keď sa mi pri boji s bossom prehriali všetky zbrane a nevychladili sa, musel som reloadnuť.)
Tak toto je neskutočná pecka! Vývojári zobrali všetky dobré vlastnosti jedničky, vylepšili chyby a pridali aj niečo nové. A výsledok? Nezabudnuteľné dobrodružstvo, pútavý príbeh, nádherná grafika (snáď len antialiasing mi chýbal), prosto zážitok. Nemôžem sa dočkať vyvrcholenia príbehu a dúfam, že to bude takto kvalitný počin, ako tento.
Po podpriemerných dieloch Undercover a ProStreet konečne prichádza výborný diel. Má skvelú grafiku a vynikajúcu hrateľnosť a atmosféru. Pokiaľ máte kvalitný volant, tak si túto hru zo skvelého pohľadu zvnútra naozaj užijete.
Tato hra ma uplne dostala svojou atmosferou, pribehom, celkom dobrou grafikou (na svoju dobu). Je správne tazka ako ma kazdy TR byt. Je to naj Third-person akcia.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |