HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 57041 užívateľov

Užívateľ > Phoenix > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Pecka! ... tak aj takto by sa dala hra opísať. Pekná grafika, zaujímavé prostredia, postavy... všetko je naozaj skvelé! Jediná vec, čo sa dá hre vytknúť je, že poraziť bossa bolo ľahšie, ako poraziť húf väčších "pešiakov", ba dokonca až nudné (predsa len, 5 alebo viac krát opakovať tú istú akciu...) no nakoniec to stálo za to :)
Veľmi pekná MMOPRG, odporúčam každému komu sa páčia RPGčka. Skvelá grafika, dobrá hrateľnosť, je to zadarmo, len tam trochu chýbajú sk/cz hráči a trošku dlhšia odozva...
Veľmi pútavá hra, aspoň zo začiatku. Veľa zaujímavých možností, zaujímavé schopnosti, veľké mesto. Misie nie sú všetky na jedno kopyto, príď tam, zabi toho - HOTOVO! Sú rozmanité a to sa mi páči. Grafika je dobrá, trochu náročná hra na HW. Po druhom bossovi ma to však už prestalo baviť. Potom mi to prišlo až príliš stereotypné. Po jeho porazení som hru už ani nezapol.
Veľmi dobrá hra. Veľa možností, slobodné voľby, môžete robiť čo chcete. Rozsiahly svet, prepracované postavy, ich schopnosti a vlastnosti. Veľmi pekné efekty no grafika všeobecne by mohla byť aj lepšia. Kvôli slabej grafika stráca 1% z môjho hodnotenia a druhé pre to, že nie je zadarmo. Za hranie na oficiálnom serveri sa platia mesačné poplatky a to je trochu škoda.
Nový datadisk, nový svet, nové možnosti. Jediné čo sa mi nepáči, je že dali Shamana aliancii a Paladina horde.
Ďalši datadisk, ďalší svet, ďalšie možnosti. Tento datadisk rozhodne hru nepokazil, práve naopak, vylepšil ju. Priniesol nám Northrend, nové dungy, level 80 a v neposlednom rade aj nový class, prvý Hero Class - Death Knight.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |