HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 18513 užívateľov

Užívateľ > atal > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Prijemna tahova/RTS strategia, ktora vam umozni zahrat si za 20 generalov z 5 velmoci. Mna na zaciatku velmi bavila, no potom prisiel stereotyp a hroznaaa nuda - vsetky misie su vpodstate o tom istom a dokonca vas po tyzdni neprekvapi ani ubohe AI. Ale inac vpohode - vdaka tejto hre som prisiel na chut strategiam. Odporucam hlavne zaciatocnikom koli nizkej obtiaznosti.
Boiling Point je skvela putava andventura plna nastrah a pascí. Nachadzate sa v Bolivii pretoze patrate po svojej dcere Lise. Klebety su ze ju uniesol don Pedro, krvilacny mafian no pravda je ina...Tu budete moct odhalit az po desiatkach hodin hrania tejto adventury. Okrem patrania si vsak budete musiet privirabat a je len na vas, ku komu sa pridate, a to sa mi na tom najviac paci - nekonecna volnost. Dokonca sa budete moct porozpravat aj s okoloiducou babickou. Podla toho ku komu sa pridate sa samozrejme aj bude rozvijat pribeh. Svet Boiling Pointu je obrovsky a zlozity - okrem patrania budete musiet prezit. Musite pravidelne spat a to nie hocikde a samozrejme jest a pit. Bolo by to vsak rozhodne zaujimavejsie bez stovak bugov a miestnemu stereotypu a obtiaznosti.
Tak...toto bola moja prva hra na PC, ktoru som zacal hrat asi pred 3 a pol rokmi a este dodnes ma bavi. Skvela strielacka pre vsetkych milovnikov tohto zanru. Aj ked odflakli ruske zbrane (v UO sa to napravilo...) na ten vek je to aj graficky, aj hratelne super. Proste jeden z "otcov" modernych strielacek.
Oproti jednotke naozajstny pokrok. Nielen graficky, ale aj hratelne prekonava aj UO. Fakticky odporucam vsetkym fanusikom strielaciek nielen koli singleplayeru, ale aj koli multiplayeru.
Takze...toto si naozaj zasluzi 95 percent. Vacsi, obnoveny arzenal, novy pribeh oproti jednotke a do tretice skvely upraveny multiplayer. Jednoducho, nedokazem si predstavit jednotku bez UO.
Vcelku svizna strategia ktora vas zavedie do obdobia 60-tych rokov. Za ulohu budete mat ovladnut cely svet, no to sa vam nepodari bez patricnej notorite, ktoru si vybudujete rabovanim a zabujanim na celom svete. Budete si moct vybrat 1 z troch Evil Geniusov ku ktorym su priradeni aj odlisni Henchmeni (v tomto zmysle prave ruky) a samozrejme postavit si svoj obrovsky diabolsky brloh. Aj napriek svojej originalite vas mozno odradi vysokou obtiaznostou ale nadruhej strane stereotyp tu nehrozi.
Skvela, zabavna hra, ktora ani v dnesnej dobe nezaostava za svojimi surodencami. Okrem dlheho pribehu mate na vyber desiatky zbrani a prislusenstiev podla potrieb kazdeho spiona.
Tuto hru proste zboznujem. Ked mam dilemu aku strielacku si nainstalovat, prve co mi pride na rozum je Flashpoint. Hra je skvela aj z hladiska strielacky, aj z hladiska simulatora. To ze ma skvely, dlhy pribeh snad ani nemusim pripominat. Uz sa neviem dockat na Dragon Rising
Bravurna blazniva strielacka avsak bez pointy.
Skvela aknca hra co sa toho tyka. Dej sa odohrava v obrovskom Miami ale aj na okolitych ostrovoch, medzi ktorymi sa mozete volne pohybovat na svojej Cigarette Boat. Rolu prevezmete za Tonyho Montanu, ponizeneho mafiana, ktory si znova chce privlastnit zkorumpovane, drogami preplnene Miami a ziskat si svoj strateny respekt. Mna najviac hra zaujala hlavne koli tomu, ze skutocne mozete podnikat (kupovat a vylepsovat jednotlive podniky), ale aj koli nekonecnej volnosti ktoru vam mozno ani GTA-cko v takejto miere neposkytne. A co sa tyka stereotypu...nehrozi. Proste konecne strielacka ako sa patri.
Skvele urobena hra s este lepsiou grafikou (musite uznat na rok 2002...). Dlhy pribeh, dlhe misie, vela zbrani...co som este zabudol povedat ze by taka kvalitna strielacka mala mat ? Mnohych vsak odradi az prilisna brutalita, no u mna je to len bod plus :)
Prve dojmy hry su prijemne, no potom to zacne byt az prilis tazke. Pribeh je skvely a putavy. K dispozicii mate vela zbrani a este viac vozidiel, od motorky, cez "kaťušu" az po stihacky. Najvacsiou nevyhodou je asi to, ze ste piati proti patdesiatim.
Vietcong rozhodne patri medzi najrevolucnejsie hry svojho zanru. Okrem skvelej hratelnosti a ceskemu dabingu na trhu nenajdete lepsiu hru z prostredia vietnamskej vojny. Hra ma lahko odpudivu grafiku a skvely, dlhy pribeh. Minusy by som dal hlavne za nizku AI a absurdite (musite uznat ze 6 vojacikov nemoze porazit dokopy celu vietnamsku armadu.)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |