HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 36763 užívateľov

Užívateľ > Lares > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Gothic 1 je asni najlepsie RPG ktore som kedy hral vynikajuci pribeh hratelnost pri tejto hre som si zvykol aj na tu nie moc dobru grafiku.Len skoda tych bugov v hre.
Gothic 2 je velmi dobre pokracovanie nedvezuje plinule na pribeh z Gothic 1 na tejto hre sa mi paci to ze su tam stary dobry priatelia ako Gorn Milten LEE Lestar a hlavne Diego je to uzasna hra.
Night of the raven je vynikajuci datadist jeden s najlepsich datadiskov na hry ktoje som hral. Nepaci sa mi tam len jedna vec ze uz Gothic 2 bola dost tazka hra a nainstalovanim datadisku sa stala este tazsov co sa pozna hned od zaciatku.
Gothic 3 ma výbornú hrateľnosť aj keď príbeh neni nič moc. Ked sa porovnava s konkurenciov Gothic 3 v dost veciach naj aj ked ma vela chyb.
Forsaken Gods je celkom dobry datadist aj ked z hrozne vela chybami dufam ze ceskoro vydu patchy ktore budu tieto chybi odstranovat.
mount and blade je vynikajuca pre tych ktorych zaujima stredovak rytiery a podobne trochu slaaba grfika ale pribeh je vynikajuci hratelnost tiez podla mna je o vydareny titul
Hra je to celkom fain ale pre deti okolo ôsmich rokov hratelnist je tam celkom fain a takisto aj grafika
Tak toto prince of persia neni nic moc pribeh dobry ale ta grafika kreslena nohla byt aj lepsia inac vsetko vynikajuce
Prince of persia the two thrones grafika je dobra hratelnost vynikajuca ale na môj vkus sa princ az priliz casto premniena
Prince of persia moja srdcovak a Warior within je podla mna najlepsie vydanie oplati sa hrat hrozne vybornaa hra pribeh na jednotku len ta grafika neni bohvie co
Risen je asi jedna s najlepsich RPG aku som hral. Pekne prostredie hry hratelnot dobra pribeh putavy ale boj proti viacerim protivnikom je trochu zlozity nie ako na Gothic III. V kazdom pripade je to hra ktora sa oplati hrat.

Hrozne zavislacka hra preto davam 90% inac je pri nej kopa srandy hlavne ked hrate s kamosmy ktorych poznate. K wow neni co dodat proste PECKAA.
The burning crusade je vyborny datadisk k uz tak vybornej hre asi uz neni ani co dodat proste najlepsi datadik k MMORPG.
vynikajci datadisk the burning crusade bol fain ale lich king ma bavi este viacej
konecne poriadne zabava Northrend je uzasny aj nove talenty su dobre 4% dole za bugy v hre



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |