HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 23185 užívateľov

Užívateľ > taksatunga > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Skvelá hra, zrážky bodov sú za vysoké nároky a plytký príbeh. Čakal som viac od zauzlenia a trochu hlbší dej. Odvíja sa síce jeden hlavný príbeh, no ostatné postavy sú len dočasné a po splnení ich pár misií sa z hry skoro úplne vytratia. Oproti San Andreas je to naozaj slabší príbeh. Hratelnosť je dobrá, ale mrzí ma, že hra trhá aj na dobrých kompoch a na stredných či nízkych nastaveniach.
Bohužial, tých 50 percent dávam len preto, že som fanúšik PC hokeja a hrám ho už od roku 1995. V podstate som ostal po nainštalovaní hry veľmi sklamaný, pretože vyzerala ešte horšie, ako addonmi upravená NHL 2004. Preto som rýchlo posťahoval addony aj na NHL09, aby som sa na to mohol pozerať bez mračenia. Hrateľnosť je bohužial taká istá ako v predošlých dieloch, o obtiažnosti nehovorím. Deravá obrana, ešte slabší brankári, súperov útok takisto. Na najťažšej obtiažnosti som už neprehral ani nepamatám kedy naposledy. Mladí pckari, pre ktorých je NHL09 prvým počítačovým hokejom, budú určite nadšení, no pre nás, staré páky, je to len ďalší diel do zbierky a ostáva nám len povzdych a viera, že sa v blízkej budúcnosti objaví silná konkurencia, ktorá nedovolí EA Sports sedieť a špárať sa v nose...
Konecne po 10 rokoch nieco dobre aj na PC. 3D cervici som nehral, lebo caro 2D nemozu prekonat. Oproti Armageddonu, ktory som hral naposledy, je vyrazne vylepsenie v grafike, v zvukoch a v upravach hry (ciapky, hroby, pevnosti...). Vypadli nejake zbrane (sekera, luk, mortar...) ale na druhej strane pribudli nove zbrane a stoja za to! Vsetko je to ladene vtipne, trochu to pripomína komiks. Fyzika je trochu ina, nehovorim ci lepsia alebo horsia od WA, kazda ma nieco do seba.
Najvacie plusy su teda grafika, zvuky, nove zbrane, pohodlny multiplayer a super cena (za malo penazi vela muziky). Medzi minusy by som dal moznost hrat najviac so 4 cervikmi v jednom time, obcasne lagy v multiplayeri, nevyvazenu inteligenciu AI (bud sa sam odstreli bazukou alebo vam hodi granat priamo na hlavu cez celu mapu na 5 odrazov) a trochu neprehladne menu na styl konzoly. Ale to su veci, na ktore sa da zvyknut. Hra prinasa mnoho zabavy a smiechu a nikdy neomrzi, kedze stale hrate proti inemu "zivemu" superovi.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |