HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 21480 užívateľov

Užívateľ > IwenB > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Ubisoft u mňa zasa nesklamal a prináša ďalšie dielo úspešnej hry... Hra s grafikou a ovládaním sa viaže na jeho predchodcu AC2, to mi však úplne nevadí, lebo u mňa je to neprekonateľné :). Dej sa mi ľúbi, aj keď tam chýba tá čeština, čo by českým a slovenským hráčom príjemne spestrilo hru. Bojové umenie sa skoro vôbec nezmenilo, je to predsa datadisk, ktorý by mal priniesť len nový dej... chýba mi tam však tá obtiažnosť, táto hra sa mi zdá byť veľmi lahká, a každého bojovníka zabijem pár ranami... ide na mňa 30 vojakov, všetkých zabijem... :) no uvidíme hru som ešte neprešiel ale teším sa čo v nej bude pokračovať. Táto hra má veľmi málo mínusov :)

+grafika
+ovládanie
+dej
+inteligencia okoloidúcich
+voľnosť v meste
+vedľajšie misie
+multiplayer

-chýba mi tam čeština a niekedy je tam prehnane veľa dialógov
+ grafika
+ príbeh
+ inteligencia
+ hratelnosť

- stereotyp
- po čase nuda

Moje hodnotenie: 75%
Battlefield Play4Free neberem ako umelecké dielo EA, ale ako srandu a zábavu pre fanúšikov dielov Battlefield. Hra disponuje síce priemerne zlou grafikou, slabým ovládaním hlavne pri streľbe ale berme ohľad na to, že je to hra ZADARMO voľne stiahnuteľná z netu a každý hráč špecializovaný na akčné hry sa ňou pobaví. EA nám osladilo čakanie na Battlefield 3 :) ale ako úspešný diel to nepovažujem, berem to ako prepadák ale za všetko hovorí asi ten názov: Battlefield Play4Free
Grafika je v Call of Duty 5 dobrá, aj hrateľnosť, je to skoro také isté, ako Call of Duty 4, nie sú tam také veľké rozdiely len tuto sa hrá za Rusov a asi za Američanov. COD 4 mal trošku horší príbeh ako COD5 si myslím.
Jednoducho super!. Odporúčam každému!!
Call of Duty si zase zaslúži pochvalu a určite patrí medzi tie najlepšie hry roka 2009 a medzi strielačkami je určite prvá s vysokým náskokom. Ja už odmalička milujem túto hru a mám aj nato dôvody. Vynikajúca grafika, vynikajúca hratelnosť, vynikajúca hra a veľmi ma dojal dej s vynikajúcim koncom, ktorý bol podľa môjho názoru najlepší zo všetkých CoD. Trošku ma sklamal steam a krátky príbeh.
Perfektná hra s celkom dobrou grafikou. Bohužiaľ, no najväčší mínus hry ovládanie, je niekedy fakt náročné, hlavne u hasičov. Ale máte z toho dobrý zážitok a naučíte sa aj, ako to chodí. Je to na 99% reálna hra, nič tam nie je vymyslené.Ja osobne doporučujem túto hru, len tí, ktorý nemajú zručnos´t s mišou, to pre nich bude asi ťažké :).
Mňa celkom táto hra bavila len sector mal pravdu. Je to nuda. Mohlo by sa to zrýchliť. No ale koho baví jazdenie, tak pre toho to bude možno mesiac baviť.
Letošná FIFA 10 ma dosť sklamala, čakal som od výrobcov lepšiu hru.
Grafika je slabá, umelá inteligencia mohla byť lepšia a hrateľnosť je asi najlepšia zo všetkého. 3D trávnik je nanič, rozhodcovia sú čaptaví :D. Hlavy hráčov sú celkom fajn, aj keď mohli byť trošku lepšie.
FIFA 10 cez online sa trochu zlepšila ale aj tak to neni ono.
Letošná FIFA je určite slabšia, ako letošný PES.
Moje hodnotenie: 65%
Tohtoročná FIFA 11 na PC predviedla neskutočný krok dopredu a konečne priniesla nový engine. Je to fakt veľké zlepšenie a zdá sa, že tento rok prekoná PES 2011. Konečne EA Sports prinieslo ovocie do FIFY na PC, lebo minulé ročníky boli už otrepané svojim enginom. Možno sa vám aj zdá, že dávam vysoké hodnotenie, ale to hlavne preto, lebo je to veľký pokrok od minulého ročníku.

Pokroky od minulého ročníka:
+Grafika
+Ovládanie
+Nový engine
+Fyzika hráčov
+Väčšia inteligencia
+Reálnosť

-Brankári zasa niekedy predvádzajú nereálne výkony, avšak sa to aj tak nedá porovnať, lebo vo FIFE 10 boli o 50% nereálnejší.
GTA4 si zaslúži pochvalu, vynikajúca grafika oproti SanAndreas, hrateľnosť dobrá, príbeh tiež. Musím sa ale priznať, že som očakával viac. Strašne krátka kampaň na 14GB hru, čo je na hru veľmi veľa miesta.
Chýbali mi tam tiež nejaké prídavky, ako bolo v SanAndreas, že tie tuky, svaly, tiež nejaké tetovanie a takéto blbostičky :).
Moje hodnotenie 84% aj keď by som radšej znižoval, ako pridával tie %.
GTA si vždy zaslúži pochvalu. Je to veľmi obľúbená aj u mňa hra. Grafika by mohla byť lepšia ale inak super. Hrateľnosť tiež. Páči sa mi, že sú tam aj dialnice, dediny a viac miest.
Super hra !!! Asi najlepšia roka. Na hru sme síce dlho čakali ale oplatilo sa to. Výborná grafika, fyzika, spracovanie a super požiadavky na túto hru... tiež dobrý príbeh a tiež veľké plus je český dabing... proste hra stvorená pre nás :D... negatíva tejto hry sú len detaily, takže nie je čo riešiť...
Táto hra si zaslúži pochvalu. Kampaň, hrateľnosť, grafika aj niekde CZ dabing, všetko super. Túto hru odporúčam.
Súhlasím s uživatelom Cvalik... keď hráč už fakt nedá z čistej šance kôš je to sprosté... hráč je pod košom nikým neohrozitelný spanikári a nedá koš... je to trošku čudné aj tí rozhodcovia čo pískajú čo už... po grafickej stránke trošku bieda aj keď dostačujúca... hratelnosť niekedy mizerná ale chválim ju v niektorých momentoch...inteligenciu by trebalo zlepšiť ale tiež dostačujúce... no z tohoto vyplýva že hra má ešte veľa toho zlepšovať takže moje hodnotenie je 70%...
Prepáčte ale viac ako 80% si táto hra nezaslúži... hra síce disponuje peknou grafikou ale ovládanie a už samotný ten istý engine čo bol pri Shifte 1 s malými grafickými úpravami ma odradilo... načo! pokračujú v neúspešnom diele Shift, keď voľnosť pohybu s autom a jazdenie po meste je oveľa lepšie ako nejaké trate kde takýchto hier na to máte strašne veľa... no nič pre NFS fanúšikov možno malé oživenie ale pre mňa!? nuda...
V tejto hre je najlepšia určite grafika. Len ma aj tak trochu sklamala táto hra, že musíme plniť len misie.
V NHL09 sa zase nezlepšila grafika ani štýl hry. Myslel som si, že tam bude viac noviniek. Ale aj tak, hrateľnosť dobrá, aj grafika.
Tak táto hra ma príjemne prekvapila, neočakával som takýto pokrok. Z hľadiska grafiky je priemerná, aj keď môže konkurovať aj tým najlepším, tiež hrateľnosť je OK. Nároky sú trošku väčšie ale dobrý počítač by to mal zvládnuť. Hrateľnosť je pdobná GTA, tak isto misie a ostatné prídavky. Je to vlastne táka kópia GTA :D. Pekne zpracované okolie, trošku ešte fyzika a ovládateľnosť áut by sa dala zlepšiť. Ja som s touto hrou spokojný, a dúfam, že nás Volition prekvapí ďaľším zaujímavým dielom. Ja osobne hru odporúčam.
Super hra o živote, naozaj, zaslúži si veľkú pochvalu. Hrateľnosť dobrá, grafika by sa trošku molha zlepšiť ale aj tak to odporúčam.
The Sims 3 si nezaslúži nič iné, ako pochvalu. No čo k tomu dodať. Grafika je dobrá, inteligencia super a hrateľnosť je v pohode. The Sims 3 sa vždy a vždy zlepšuje, určite odporúčam.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |