HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 8294 užívateľov

Návody > Hitman 4: Blood Money


Zobrazení:270002
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Death of a Showman

Prvá misia je v podstate podrobný tutoriál, aby vás oboznámil s rôznymi možnosťami, ktoré hra poskytuje vrátane tajného postupu, aj likvidácie nepriateľov. Tu sa nemusíte obávať hodnotenia, pretože táto misia nemá vplyv na ostatné levely a môžete sa tu vyšantiť, zbierať zbrane a skúšať si prestrelky s nepriateľmi (teda môžete to aj v ďalších leveloch, pokiaľ vám nejde o hodnotenie). Vaším cieľom je Joseph Clarence alias Mr. Swing King. Prejdite po móle k troskám, po ktorých vylezte až hore na cestu. Prejdite cestou až k zamknutej bráne, kde si počkajte na strážcu, ktorého sa v mini animačke zbavíte. Pozrite si inventár a v ňom fotku chlapca, ako vám radí misia (aby ste vedeli, ako ísť do inventáru, pravým myšítkom a kolieskom si prepínate položky v inventári). Za bránou vstúpte doľava, do obchodu so suvenírmi (Gift Shop). Prejdite obchodom ďalej k dverám, kde vidíte za oknom dvoch strážcov. Hoďte napravo, cez otvorené okno von mincu (Vyberte si mincu z inventára a keď ju máte v ruke, hodíte ju klávesou "G". Čím dlhšie podržíte, tým ďalej hodíte. Je to ako kameň v Commandos). Začujú ju a otočia sa za zvukom a pôjdu k oknu (Snažte sa trafiť plagát s terčíkom, vtedy je istejšie, že za zvukom aj pôjdu). Vy kľudne vyjdite dverami, choďte vpred a vstúpte do divadla (Theatre) pred vami. Vnútri stlačte a držte klávesu "Ctrl". Tým sa budete plížiť a môžete sa potichu dostať až za obeť, pokiaľ vás nik nezbadá. Tu však je jedine gangster stojaci pred vami, tak sa k nemu priplížte, zabite ho škrtiacou strunou a vezmite mu poloautomatickú pištoľ SLP.40. Napravo vylezte po drevenej mrežovanej konštrukcii nahor. Tam zájdite na koniec plošiny k zábradliu a preskočte na balkón oproti. Tam vypáčte dvere a otvorte ich. Za dverami sú dvaja grázli, tak ich rýchlo zastreľte. Môžete ich tiež vylákať mincou za dvere, aby ste využili moment prekvapenia. Musíte sa zbaviť tiel. Buď ich schovajte do mraziaceho boxu pri stole a do krabice za skriňou, alebo ich zhoďte z balkóna, z ktorého ste prišli. Potom sa schovajte do skrine. Uvidíte, ako do miestnosti vstúpi chemik. Vyjdite zo skrine a zabite ho (buď ho zastreľte, či dobite päsťami, alebo sa prikradnite a použite strunu). Vezmite si od neho bezpečnostnú kartu a tiež jeho šaty.

V prezlečení za chemika vyjdite dverami, ktorými vošiel a ďalšie si otvorte jeho bezpečnostnou kartou. Prejdite popri strážcovi po terase a vstúpte do prvých, otvorených dverí naľavo. Tam je na zemi krabica s práškom do pečiva. Do nej si uložte pištoľ a vezmite krabicu do rúk. Vráťte sa na terasu a pokračujte k druhému strážcovi. Ten vás prezrie, či nemáte zbrane. Ak máte nejakú u seba (nôž zo skrine, alebo ste neschovali pištoľ), tak vás odmietne vpustiť. Môžete položiť krabicu a odovzdať mu svoje zbrane, alebo sa vrátiť do miestnosti, kde ste vzali krabicu a vyhodiť ich tam na zem. Rozhodne ich nevyťahujte pred strážcami, aj keby ste ich chceli zahodiť, lebo vás prekuknú (hoci, ak ich odovzdáte strážcovi, tak sa mu nezdá divné, že ste ozbrojený). Keď vás vpustí, tak prejdite dverami za ním a tam môžete zhodiť krabicu na zem. Ak ste do nej schovali zbraň, tak si ju vezmite. Tu máte na stolíku napravo aj kladivko, ak si ho chcete vyskúšať ako zbraň. Nasleduje krátka animačka a hráte ďalej. Zoskočte na kabínku výťahu. Vo výťahu pod vami je strážca. Vytiahnite škrtiacu strunu a máte možnosť (medzi akčnými klávesami) ho uškrtiť, tak to spravte. Je to ďalšia finta v hre - zaškrtíte ho a telo zároveň vytiahnete hore na kabínku. Potom skočte dole, do výťahu.

Vyjdite von, no nechoďte do haly, kde dievčatá v spodnom prádle spracúvajú drogy, ale na stene, tesne pred vstupom do haly poškoďte poistky. V tme sa vplížte do haly a prejdite ňou popri ľavej stene, aby vás nik nezbadal. Choďte popri ľavej stene vpred až k symbolu s panáčikom znázorňujúceho WC. Choďte v smere šípky a vstúpte na záchod. Tam je nepriateľ otočený k vám chrbtom. Keďže je to tutoriál, máte si vyskúšať takzvaný ľudský štít. Čiže vyberte si do rúk pištoľ, prikradnite sa k nemu a chyťte ho odzadu pod krk. Takto ho máte pred sebou ako štít a pištoľou môžete strieľať. Takto chránený vstúpte do miestnosti za záchodmi a tam zastreľte troch gangstrov. Potom sa zbavte aj toho, čo máte ako štít, môžete ho jednoducho omráčiť. V záchode na umývadle po ňom zostal samopal TMP. Keď je to tu bez nepriateľov, tak vylezte hore po rebríku a vezmite si kufrík s ostreľovačkou. Otvorte ho (vyberte si ho ako aktívny predmet v inventári) a vezmite si Dragunov. Choďte k okienku a použite sniperský mód (klávesou X). Zastreľte troch strážcov na dvore pred vami. Jeden je na plošinke napravo, pri zničenom ruskom kole, druhý je pri vežičke, na streche naľavo a posledný, tretí sa prechádza dole po ceste. Keď sú všetci traja mŕtvi, tak sa vráťte kúsok naspäť k rebríku a prejdite cez zničené zábradlie k dverám, ktorými vyjdite na balkón. Z neho prejdite popri stene k odkvapu, po ktorom zlezte dole na cestu pod vami.

Prejdite dvorom do kancelárie (stačí sa držať pri ľavej stene). Tam máte pod schodmi injekcie s jedom. Vezmite si ich a vyjdite hore schodmi. Počkajte pri stene, než sa strážca a sekretárka dorozprávajú. Strážca pôjde pred otvorený balkón, tak k nemu prídite odzadu, strčte ho (normálne nemajte žiadnu zbraň a použite udrenie päsťami, tak ho strčíte) a spadne dole. Potom, kým sa sekretárka zhovára so šéfom, tak vstúpte do jej kancelárie, vezmite si jed a streknite jej ho do fľaše s nápojom, ktorú má na stole. Potom sa schovajte do skrine a sledujte, ako sa sekretárka napije a zomrie. Potom vyjdite zo skrine a vstúpte do Clarencovej kancelárie. Po scénke, v ktorej mu ukážete fotku, ktorá má byť podľa želania klienta poslednou vecou, ktorú uvidí, ho zabite ľubovoľným spôsobom (môžete si vyskúšať bejzbalovú pálku, ktorú má na stene, umlátiť ho a zhodiť z balkóna, alebo proste zastreliť). Keď je po ňom, vylezte von oknom z jeho kancelárie.

Vonku na terase si vezmite mínu a detonátor. Prejdite terasou na jej koniec a vlezte tam otvoreným oknom do haly. Rovno pred vami je zariadenie, ktoré drží zachytenú konštrukciu s reflektormi. Umiestnite na to zariadenie mínu a trochu sa stiahnite. Odpáľte ho a konštrukcia, ktorá spadne, zabije gangsterov. Vy už ľubovoľným spôsobom dorazte ich šéfa, no pozor, má u seba Desert Eagle, čo je celkom silná pištoľ. Po jeho likvidácii už len vyjdite von dverami s nápisom Exit.



2. A Vintage Year

V tejto misii máte zabiť drogového baróna, bývalého plukovníka Dona Fernanda Delaga a jeho syna. Práve usporadúva menšiu party, takže vo vstupnom dvore a v okolí haciendy sa môžete pohybovať voľne ako hosť. Na dvory pri haciende a do vínnej pivnice (Wine Cellar) majú prístup len robotníci a bežné stráže (a samozrejme VIP). Do drogového laboratória len robotníci a VIP stráže. No a do haciendy a k lietadlu majú prístup jedine VIP stráže.

Získanie uniformy VIP stráže
Hneď na začiatku bežte naľavo popri stene obkolesujúcej celý hlavný komplex, ktorý budete mať po pravej strane. Na konci za skladom zahnite doprava a bežte popri osamelom strážcovi (príležitosť) až na kraj útesu. Tam zbehnite po skalnatých rímsach až dole na mólo, kde fajčí robotník. Ten je väčšinou chrbtom, tak si ho netreba všímať, pretože pokiaľ nebudete robiť rozruch, tak si vás ani nevšimne. Tu pri móle parkuje lietadlo, ktoré ja vašou cestou preč. Preto je vhodné začať práve tu, lebo si tým veľmi uľahčíte cestu na konci. V jaskyni na móle pri lietadle fajčí VIP strážca. Za ním je výťah, ktorý vedie do drogového laboratória. Občas z neho vychádza robotník, tak si počkajte, kým nevyjde. Času máte dosť a nechcete, aby vás náhodou nachytal. Keď vyjde, tak si zas počkajte, kým zájde naspäť do výťahu. Potom sa prikradnite za strážcu a uspite ho sedatívami. Telo odtiahnite za krabice kúsok od vás, aby ho nik nenašiel. Tam sa prezlečte do jeho uniformy a môžete si tiež vziať jeho samopal SAF-SMG. Teraz môžete vyjsť výťahom priamo do laboratória pod vínnou pivnicou, alebo sa vrátiť naspäť hore po rímsach a vstúpiť do haciendy.

Cieľ: Don Fernando Delgado
Keď máte na sebe uniformu VIP strážcu, tak máte voľný vstup do Haciendy. Vyjdite na poschodie, kde pred dovjkrídlymi dverami stojí jeden strážca a druhý sa prechádza po chodbe. Všetky dvere vedúce k Donovi Fernandovi sú zamknuté, takže ich musíte vypáčiť. Aby ste nepritiahli neželanú pozornosť, tak choďte na ľavý koniec chodby (pre orientáciu, oproti na druhej strane chodby je miestnosť s balkónom nad zadným dvorom) a keď pôjde pochodujúci strážca smerom od vás, tak vypáčte dvere a vstúpte. Tu v prvej hale má Fernando basu, na ktorej si rád zahrá. Keď sedí a hrá, je k vám chrbtom, tak ho môžete zložiť jedom, alebo strunou. V susednej miestnosti sa chodí nadýchať vzduchu na balkón. Na gauči je tu aj strážca, no spí, takže ak nebudete hlučný, nič si nevšimne. Keď bude na balkóne, môžete sa mu postaviť za chrbát a zhodiť ho dole (ráta sa ako nehoda). Taktiež mu môžete dať jed do pohára s vínom, ktoré má na okne pri balkóne.

Cieľ: Manuel Delgado
Stále majte na sebe uniformu VIP strážcu a vráťte sa na hlavný dvor, kde je oslava a hostia. Tam vstúpte do Vínnej pivnice (Wine Cellar). Postavte sa k bežnému strážnikovi, ktorý tu na to dozerá a pôjde to skontrolovať na schody vedúce nadol. Vtedy pripevnite mínu na zariadenie, ktoré drží neďalekú paletu s krabicami. Zbehnite dole schodmi, aby ste videli na miesto pod schodmi, alebo použite mapku (no vzdiaľte sa od miesta výbuchu) a počkajte si, kým na miesto pod schodmi, priamo pod paletou s krabicami nepríde Manuel. Keď sa tam postaví, tak odpáľte mínu a uvoľnené krabice ho zabijú (ráta sa ako nehoda). Pozor na strážcu, hore, ak si nechcete pokaziť hodnotenie, tak ho nesmie výbuch zabiť. Zdá sa mi, že vždy, keď je hore a keď sa priblížite tesne k nemu, tak sa automaticky vyberie skontrolovať schody. Ak by nechcel ísť, stále ho môžete odlákať mincou.

Útek
Aby ste opustili oblasť, musíte sa dostať k lietadlu, ktoré parkuje v jaskyni pod haciendou. Jednou možnosťou je použiť výťah z drogového laboratória a zviezť sa ním priamo dole k lietadlu. Druhou možnosťou je obísť si celý hlavný komplex okolo múru a zbehnúť dole po rímsach na skalnej stene pod haciendou. Dole je stále jeden robotník, no pokiaľ nebudete nejako hlučný, tak si vás nebude všímať. Ak ste pri získaní uniformy VIP strážcu postupovali tak, ako radím vyššie v návode, tak ste strážcu pri lietadle už uspali. Keď nebude vonku robotník ktorý sa vozí výťahom, tak sa prezlečte naspäť do svojich šiat a prejdite k lietadlu z druhej strany, ako je výťah. Je tam jeden vojak, no spí, takže nebežte, len si pomaly dojdite až k lietadlu a odstúpte.


Zbrane:
Fernando má pri sebe pištoľ Snub Nose. Ak ho zhodíte, tak si ju môžete kľudne vziať keď budete na rímsach pod balkónom. Ak ho otrávite, tak jeho krik pred smrťou preberie strážcu. Ten jeho telo odnesie do miestnosti na prízemí, tak si ju môžete vziať odtiaľ.

VIP stráže majú u seba samopal SAF-SMG, ktorý sa vám zmestí pod oblek. Voľne sa nachádza v miestnosti obyčajných stráží v malej budove naľavo vedľa dvora, na ktorom je party a v miestnosti so spiacim strážnikom v haciende.

Manuel má u seba samopal TMP. Keď ho zabijete zhodením krabíc, tak si ho od neho môžete vziať, ak sa nik nedíva, alebo si počkať, kým jeho telo odnesú k veľkým sudom s vínom do zadnej časti vínnej pivnice. Ak ho zabijete sami, tak si ho nezabudnite vziať, než ukryjete jeho telo do krabice.

Obyčajné stráže majú brokovnicu (Shotgun). Voľne sa nachádza v rovnakých miestnostiach, ako aj SAF. Odísť s ňou je celkom jednoduché. Ak máte VIP uniformu, tak by ste s ňou veľmi behať nemali. No ak ste uspali VIP strážcu pri lietadle a máte ešte jedny sedatíva, tak uspite obyčajného strážcu, ktorý sa prechádza za haciendou pred skalnými rímsami. Vezmite mu brokovnicu a nemusíte sa ani prezliekať. Zbehnite dole rímsami, tam obíďte robotníka, prezlečte sa naspäť do svojich šiat pri uspatom strážcovi a aj s brokovnicou zájdite do lietadla.


Tipy:
- Alternatívne získanie VIP uniformy.
Hneď na začiatku prejdite dverami napravo na dvor, kde sa civilisti zabávajú. Napravo od budovy s vínnou pivnicou sú dvere na malý dvor pivnicou (označený výkričníkom). Na ten dvor tiež nemáte prístup, no nik tam nie je, akurát občas tam zavíta strážnik, alebo robotník. Ak chcete šaty niekoho z nich, máte tu aj krabicu, aby ste mohli schovať telo. No nie je to potrebné. Keď tam nik nie je, tak vylezte po krabiciach na tú najvyššiu a prelezte múr. Na druhej strane sa plížte. Jeden strážnik vojde do domu a druhý tu drieme, tak ho nezobuďte. Zájdite k stene budovy a vylezte po odkvape na balkón na poschodie. Ak ste strážcu nezobudili, tak spí ďalej, no môže vás zbadať niekto z hlavného dvora, tak buďte opatrný. Hore už len prekonajte pár krokov na balkóne a vstúpte do miestnosti na poschodí. Tu máte dvoje dverí. Za tými napravo je chodba a stráže, takže prejdite tými naľavo. Zbehnite dole schodmi a vypáčte dvere pod nimi. Tu sa vplížte dovnútra. Na posteli je spiaci strážca, tak ho nechajte spať a prezlečte sa do uniformy VIP strážnika. Z truhlice si tiež môžete vziať samopal VIP strážcov SAF-SMG.

- Bezpečné získanie obyčajnej uniformy strážcu.
Toto je len menšia pomôcka. Hneď na začiatku prejdite dverami napravo na dvor, kde sa civilisti zabávajú. Tam je naľavo malá budova pre stráže. Vstúpte do nej. Hneď pred dverami máte poistky, tak ich pokazte. Potom sa preplížte k dverám, za ktorými sú stráže. Tam si počkajte, kým jeden zo strážcov nepôjde poistky opraviť. Vplížte sa dovnútra a tam za dvere naľavo. Tam nájdete na stoličke uniformu strážcu. No len obyčajného, ktorý nemá prístup do haciendy, no má prístup do vínnej pivnice (môžete zabiť najprv Manuela) a tiež na dvor pri haciende.

- Bezpečné získanie obleku robotníka.
Ak už máte uniformu obyčajného strážcu, tak choďte do vínnej pivnice. Vzadu, pri veľkých sudoch s vínami je jeden sud falošný a tvorí tajné dvere do drogového laboratória (pomôžte si mapou). Do laboratória ako obyčajný strážca nemáte prístup, no môžete za tajnými dverami ísť do miestnosti oproti, kde sú na zemi šaty robotníka.

- Alternatívne zabitie Manuela Delgada.
Stále majte na sebe uniformu VIP strážcu a vráťte sa na hlavný dvor, kde je oslava a hostia. Tam vstúpte do vínnej pivnice. Zbehnite dole schodmi a vstúpte do prevej miestnosti napravo, rovno za skriňou. V tejto miestnosti je debna a stôl, na ktorom je čiarka koksu. Manuel si sem občas príde šňupnúť. Sledujte stráž na chodbe, aby bola chrbtom, keďže z tej strany, kde stoja, nie sú dvere. Keď je vzduch čistý a Manuel chrbtom k vám, tak sa k nemu prikradnite a zložte ho jedom, alebo strunou. Vezmite mu TMP a telo schovajte do debny za sudmi. Buďte rýchly, pretože máte len krátku chvíľu, než sa sem dostaví stráž a odhalia vás.

- Alternatívny útek.
Tu je jediná rada. Ak ste nepostupovali podľa návodu a strážca pri lietadle je stále čulý a na nohách, tak sa k nemu prikradnite a uspite ho, ako radím v návode hneď na začiatku. Telo samozrejme schovajte. Potom sa vráťte tam, kde ste si nechali oblek a prezlečte sa do svojich šiat. Ak ich máte v haciende pri spiacom strážcovi, tak sa z nej vyplížte na zadný dvor a tam už len dobehnite na dvor s hosťami a aj ak vám stúpne podozrenie, tam ste už v bezpečí. Ak máte oblek v malej budove obyčajných stráží, tak zopakujte postup s poistkami, akurát odchod bude náročnejší. Ak ste niekde bokom niekoho uspali, nie je problém.



3. Cuirtans Down

Vaším cieľom je tu operný tenor a americký veľvyslanec, ktorý spolu majú obchody na pašovanie detí. Ako hosť opery máte len obmedzené pole pôsobnosti, no opera je práve v prestavbe a robotníci teda môžu do takmer všetkých častí budovy. Policajná stráž je na tom ešte lepšie, lebo môže aj na balkóny po bokoch veľvyslancovej lóže. K veľvyslancovi smie jedine jeho štátna ochranka. Ak aj máte plán, ktorý sa priam ponúka, nemusíte sa báť, že niečo zmeškáte. Stále dookola nacvičujú rovnaké dejstvo, takže časovo nie ste v ničom obmedzený.

Získanie zbrane
Na začiatku, ešte vo svojom obleku, choďte k šatni naľavo a keď k vám pristúpi strážca, tak ho oslovte. Vezmete si zo saka skutočnú pištoľ z prvej svetovej vojny a sako vrátite. Môžete so strážnikom prehodiť ešte pár slov a niečo sa dozvedieť. Túto zbraň nie je nevyhnutné získať, alebo použiť, no uľahčí vám prácu.

Šaty robotníka
Napravo od šatne je záchod. Tam si počkajte a o chvíľu príde robotník. Keď začne močiť, tak sa k nemu priplížte a uspite ho sedatívami. Vezmite si jeho šaty a telo schovajte do debny. Druhá možnosť je prejsť dverami naľavo od šatne a zbehnúť dole schodmi (nech vás nik nevidí, sem majú prístup len zamestnanci). Dole je osamotený robotník (no občas tadiaľ prejde aj stráž), ktorého uspite sedatívami, prezlečte sa do jeho šiat a telo schovajte do debny. Proste oboch uspíte ľahko a aj tela sa hneď môžete zbaviť. Po tom čo šiel na záchod, vám naviac zostane vonku pri šatni krabica s nástrojmi (no jej využitie nie je príliš veľké).

Cieľ: Alvaro D´Alvade
Keď už ste prezlečený a máte teda krytie, tak prejdite dverami naľavo od šatne a zbehnite dole schodmi. Tam prejdite dvojkrídlymi dverami, zahnite doprava prejdite halou. Na konci vypáčte dvere (nech vás nevidia, aj keď ste prezlečený, stúpne vám podozrenie. Môžete zhasnúť a než opäť zapália, tak dvere vypáčte) a zbehnite za nimi dole schodmi. Ste v podzemnej časti, kde sa pracuje. Napravo sú dvere označené E´tape Stage. Prejdite nimi, vybehnite hore schodmi a dostanete sa do chodby za javiskom. Je tu prechod na javisko, no tam nemáte prístup, ani ako robotník, ani ako policajt. Tiež sú tu šatne a záchod.
Je tu dvojo dverí s hviezdičkou. Pred jednými sedí ochrankár, to je Alvarova šatňa. Vstúpte do tých vedľajších, to je šatňa ďalšieho herca. Schovajte sa do skrine a čakajte, kým skončí skúška. Príde sem herec hrajúci popravcu, odloží si maketu pištole na pult a pôjde na záchod. Kým je preč, tak vyjdite zo skrine, vezmite si falošnú pištoľ a nechajte tam pravú pištoľ, ktorú ste si vzali v šatni. Tým je už Alvaro definitívne odpísaný (herec ho zabije a ráta sa to ako nehoda). Vyjdite von a nechajte ho, nech si vezme tú zbraň.

Cieľ: Richard Delahunt
Keď vymeníte zbraň a herec odíde, tak vyjdite zo šatne a prejdite dvojkrídlymi dverami naľavo, oproti vám. Za nimi je kovové schodisko vedúce nad javisko. Vybehnite ním hore na plošinu priamo nad javiskom. Tu môžete umiestniť mínu nad jeden držiak reflektorov, no to nepotrebujete. Prejdite dverami do susednej časti, kde je malá plošinka s navijakom uprostred. Umiestnite naň mínu a nech vás nevidí jeden robotník, čo sa tu prechádza. Vráťte sa nad javisko a sledujte dianie pod vami. Keď príde pasáž, v ktorej zastrelia Alvara, tak ho druhý herec zastrelí, ale vami vymenenou, naozajstnou zbraňou. Po chvíli, keď si uvedomia, čo sa stalo a že Alvaro je mŕtvy, tak sa Delahunt rozbehne za ním na javisko. Počkajte si, kým vbehne do sály (môžete si pomôcť mapkou, pri jeho sledovaní, alebo zliezť od navijaku dole rebríkom, za kupolou zoskočiť na lešenie a sledovať halu priamo) a vtedy odpáľte detonátorom mínu. Spadne luster a zabije Delahunta. Musíte ho odpáliť skôr, než dorazí k javisku, to už bude v bezpečí za lustrom.

Odchod
Zbehnite dole schodmi po odpálení míny a potom len kľudne choďte preč. Vráťte sa po svoje šaty, podľa toho, kde ich máte. Ak dole pod javiskom, tak sa prezlečte, keď nebude nik nablízku a vybehnite hore do vstupnej haly. Ak máte šaty na záchode, alebo v strážnici policajtov, tak je to úplne bez problémov. Len si po ne zájdite a opustite budovu hlavným vchodom.


Zbrane:
Pravá pištoľ z prvej svetovej vojny je zbraň, ktorú môžete získať v šatni hneď na začiatku hry, no nemôžete si ju prenášať po leveloch a použiť ju môžete len v tomto leveli.

Policajti majú pištole SLP.40 a Delahuntova ochranka má samopaly MP5. Obe tieto zbrane nájdete v malej strážnici na treťom poschodí, na konci chodby napravo. Môžete sa tam dostať nepozorovane a schovať si obe zbrane pod šaty, takže nie je problém.

V hale pod javiskom, kde sú hlavné opravárenské práce, je Klincovačka (Nailgun).


Tipy:
- Alternatívne získanie krytia - policajná uniforma.
Vybehnite schodmi na tretie poschodie a tam choďte úplne doprava na koniec chodby. Tam máte za dverami malú strážnicu so zbraňami. Počkajte si, kým sem príde policajt, ktorý sprevádza turistov po opere (mohli by ste uspať aj nejakého na chodbe a telo tam ukryť, no tento jeden tam občas zájde). Keď sem dôjdu, turistov nechá čakať a pôjde si do strážnice pofajčiť. Priplížte sa tam za ním a uspite ho. Môžete si vziať zbrane, aj jeho uniformu. Môžete pre istotu zhasnúť, aby si nik nevšimol jeho telo.

- Oblek veľvyslancovej ochranky.
Ak máte záujem o tento oblek, tak najvhodnejšie miesto, kde ho získať, je pred Alvarovou šatňou. Tam posedáva a podriemkáva osamelý ochrankár. Môžete ho uspať a telo schovať na záchode, no tam ho skôr, či neskôr niekto nájde, alebo do Alvarovej šatne, no jedine pokiaľ je už aj Alvaro mŕtvy, inak ho tam cez prestávku nájde.

- Alternatívne zabitie Alvara.
Veľmi jednoduché. Keď ste preoblečený a máte prístup za javisko, tak vstúpte do Alvarovej šatne, počkajte si v skrini, než sa cez prestávku vráti do šatne a zlikvidujte ho.

- Alternatívne zabitie oboch cieľov - sniperka.
Nemusíte meniť zbraň v šatni, ani nič iného robiť v zákulisí, no musíte mať kufrík so sniperkou (čo si môžete zvoliť pred začatím misie medzi vybavením). Prezlečte sa za robotníka, či policajta a dostaňte sa za javisko, ako mám v návode pri popise likvidácie Alvara a odtiaľ sa dostaňte na plošiny nad javiskom, ako mám pri popise likvidácie Delahunta. Hore, v časti, kde je navijak, na ktorý môžete umiestniť mínu, zlezte dole rebríkom. Obíďte si kupolu a na jednom mieste zoskočte dole dierou v podlahe na lešenie. Odtiaľto máte výhľad na javisko. Po kovovej mriežke môžete vyliezť naspäť hore ku kupole. Tu si počkajte, ale nerozbaľujte sniperku hneď, občas na balkón vyjde policajná kontrola, takže nech vás nezbadajú. Keď ju vytiahnete, snažte sa byť krytý za papierom, ktorý je za kovovou mriežkou, lebo vás môžu zbadať ľudia z hľadiska, alebo javiska. Počkajte si, kým sa nebude na javisku odohrávať poprava a keď vystrelí na Alvara popravca s falošnou pištoľou, tak vtedy vystreľte aj vy a bude to vyzerať ako nehoda. Teraz ešte zostáva Delahunt. Môžete si počkať, kým príde na javisko aj on a tiež ho zastreliť (no kým tam dôjde, schovajte sniperku, lebo zrejme zas vyjdú na balkón za vami stráže), alebo to skombinovať s jeho zabitím mínou.

- Alternatívne zabitie oboch cieľov - míny.
Vyššie v návode je popísane, ako sa dostanete na plošiny nad javiskom. Prechádza sa tu jeden robotník, tak pozor, nech vás nevidí pri nekalej činnosti. Na plošine priamo nad javiskom môžete umiestniť mínu k držiaku reflektorov. Jej odpálením spadnú a zabijú Alvara. Ak ste ho zabili sniperkou, alebo ho zabil herec vymenenou pištoľou, tak môžete tieto reflektory použiť na Delahunta. No jedine, ak Alvarovo telo zostane na javisku. Vtedy tam príde Delahunt smútiť a vy na neho môžete spustiť reflektory. Ak však Alvarovo telo spadne za popravčiu plošinu, tak Delahunt príde tam a reflektory ho netrafia. Preto vo vedľajšej miestnosti choďte doprostred k navijaku nad kupolou. Ten drží veľký luster nad hľadiskom. Keď Delahunt pobeží za Alvarom a vstúpi do hľadiska, zakopne na chvíľu priamo pod lustrom. Vtedy ho môžete odpáliť a zabije ho to. Pády lustra aj reflektorov sa berú ako nehody. Ak hráte túto misiu opakovane, keď ste si už prešli pár ďalších a kúpili ste si medzi upgradmi ďalšiu mínu, tak s dvoma mínami môžete skombinovať pády; aj lustra, aj reflektorov.

- Ďalšia možnosť likvidácie.
Keď budete v podzemí, tak choďte do haly, ktorá je priamo pod javiskom. Tam je otvorená šachta na javisku. Keď vás nik nevidí, tak do nej vylezte po pletive. Dostanete sa na javisko, ale priamo za scénu, takže vás tam nevidia. Tu si môžete počkať na streľbu počas skúšky, vtedy zabiť Alavara, alebo sniperkou Delahunta, keďže máte priamy výhľad na jeho lóžu. Potom len zlezte naspäť dole a nik o vás nevie.



4. Flatline

Dostávate sa na kliniku, kde je aj niekoľko gangstrov, takže s nimi je tu v prestrojení aj ich ochranka. Do budovy sa môžete dostať ako ochranka, pacient, alebo terapeut. Ako terapeut, či ochranka máte väčšie pole pôsobnosti. Vašou úlohou tu je nájsť pacienta, ktorý je v skutočnosti tajným agentom a ten vám povie, kto je vaším cieľom. No a cieľ potom zlikvidovať. Tu budete mať aj bonus vo forme dvoch ďalších cieľov, ktorú sú voliteľné, takže môžete, ale nemusíte ich likvidovať.

Uniforma ochranky sanatória
Od začiatku choďte cestou nahor. Cesta sa najprv stáča napravo k dvom kontajnerom, za ktorými sa skrýva jeden pacient (!). Tu si počkajte na ochranku. Jeden ochrankár sa prechádza medzi spodnou a touto časťou a druhý medzi vrchnou a touto. Jedného uspite sedatívami, prezlečte sa do jeho šiat a telo schovajte do kontajnera. Potom spokojne vstúpte do budovy.

Nájdenie agenta
Po vstupe choďte na prízemí doľava. Za jedálňou je malá chodba, v ktorej je naľavo dvoje dverí a dvoje napravo. Medzí tými napravo zvykne stávať bodyguard pacientov. Vstúpte do druhých dverí napravo. Za nimi je bezpečnostná miestnosť. Sedí tu policajt a sleduje čo sa deje na monitore. Na stole má položenú bezpečnostnú kartu. Či máte na sebe oblek ochranky, alebo terapeuta, tak, či tak si môžete kartu zobrať bez podozrenia. Hneď tam pri stole sú dvere, ktoré si otvorte práve touto kartou. Prejdite chodbou a otvorte si druhé dvere kartou (ak ste pacient, tak choďte do susedných dverí, tam zbehnite do práčovne a cez ňu sa dostanete opäť na prízemie, za bezpečnostné dvere). Tu je jedno, čo máte na sebe, pretože ďalej nemá prístup nik, okrem zriadencov. Cez okno si pozrite do kancelárie. Keď je tam len jediný zriadenec, tak prelezte cez okno (dvere sú zamknuté), priplížte sa k nemu a uspite ho sedatívami. Prezlečte sa za neho a jeho telo schovajte do boxu vedľa kávovaru. Kľúč môžete vziať z jeho tela, alebo z kraja stola, pri ktorom sedel. Potom vstúpte do miestnosti za touto kanceláriou. Je to hala s celami. Zbehnite dole schodmi a otvorte si celu, v ktorej je agent. Oslovte ho a on vám povie, kto je vaším cieľom. Potom mu pichnite experimentálne sérum, po ktorom bude vyzerať ako mŕtvy. Teraz viete, kto je váš cieľ. Zároveň ste dostali správu o ďalších dvoch cieľoch, ktorých likvidácia je však dobrovoľná a nie je nevyhnutná pre splnenie misie. No sú za to peniaze, takže poďme na to.

Cieľ: Rudy Menzana (voliteľný)
Vráťte sa naspäť do centra, nemusíte sa prezliekať, zostaňte ako zriadenec. Choďte do prvej vstupnej miestnosti. Tam v tejto miestnosti, do ktorej vstúpite z recepcie, je rovno oproti dverám z recepcie miestnosť s knižnicami a glóbusom uprostred. Mohli ste vidieť, že jeden z pacientov tam má schovaný alkohol a chodí sa občas napiť. To je váš človek, obchodník so zbraňami. Keď tam práve nie je, tak otvorte glóbus, streknite mu do alkoholu jed, zavrite glóbus a už si len počkajte, kým sa otrávi.
Druhá možnosť je zariadiť to ako nehodu. Vyjdite schodmi vedľa knižnice na poschodie a v prostrednej časti poschodia, medzi schodiskami je miestnosť, ktorá je priamo nad knižnicou. Vidíte odtiaľ dole na glóbus aj gauč, na ktorom sedáva. Nad glóbusom je luster, ktorého uchytenie je priamo pri vás. Pripevnite na uchytenie lustra mínu, počkajte si, kým sa nepôjde Rudy napiť a keď bude pri glóbuse, odpáľte mínu a luster ho zabije.

Cieľ: Lorenzo Lombardo
Poďme na váš hlavný cieľ, ktorým je mafián zodpovedný za únosy, obchod s bielym mäsom, drogy, znásilnenia atď. Tento chlapík si chodieva variť na poschodie. Vyjdite na poschodie schodmi popri knižnici a choďte hore do západnej časti. Tam sú štyri miestnosti a terasa. Miestnosti sú označené A,B,C,D. Vstúpte do miestnosti označenej D a keď tam nik nebude, sabotujte plynový varič. Keď si potom príde Lorenzo opäť navariť, varič vybuchne, čo ho zabije (a ráta sa to ako nehoda).

Cieľ: Carmine Desalvo (voliteľný)
Posledným cieľom je pašerák drog a zbraní. Tento sa o seba stará. Cvičí a dáva si prechádzky. Choďte od vstupnej miestnosti (medzi recepciou a knižnicou) doprava. Tam zájdite na koniec do telocvične. Tu občas cvičí, alebo sa ide prejsť k bazénu za telocvičňou. Tam ho môžete skúsiť hodiť do bazéne, aby sa utopil, no sprevádza ho ochranka, takže vystriehnuť pravý moment je veľmi náročné. No taktiež má pri cikajúcej soške odloženú fľašu s alkoholom, ktorú mu môžete otráviť a keď sa napije, tak naposledy. No tak ako prvé dva ciele, aj tu to môžete zariadiť, nech to vyzerá ako nehoda. Počkajte si v telocvični, kým nezačne cvičiť s činkami. Keď docvičí, tak by mali byť jeho stráže v susedných izbách. Vtedy na neho zhoďte činku, čo ho zabije a bude to vyzerať ako nehoda.

Záchrana agenta a odjazd
Už pomerne jednoduchá záležitosť. Vráťte sa po svoje šaty a prezlečte sa do svojho obleku (všetky miesta, ktoré popisujem ako zdroj získania šiat sú ľahko dosiahnuteľné a ľahko sa z nich aj dostanete vo svojich šatách). Potom sa vráťte úplne na začiatok levelu. Tam si otvorte dvere do márnice (Morgue) a prejdite k telu agenta. Pichnite mu protijed a počkajte si, kým sa preberie. Potom aj s ním odíďte dverami s nápisom Exit.


Zbrane:
V tejto misii sú jedine zbrane, ktoré ste už mohli získať. Policajti majú SLP.40 a bodyguardi pacientov majú samopaly TMP. Taktiež majú niektorí ochrankári a zriadenci elektrošokovú zbraň Stun Gun. Prenášať ju síce levelmi nemôžete, no tu ju môžete využiť dosýta. Je to totiž omračovacia zbraň, takže veľmi nekazí hodnotenie a má neobmedzené použitie. Všetky tieto zbrane môžete tiež nájsť v strážnej búdke na začiatku levelu a v miestnosti s bezpečnostnou kartou a videom s policajtom v hlavnej budove.


Tipy:
- Alternatívne získanie uniformy ochranky.
Choďte pred hlavný vchod a odtiaľ choďte popri budove doľava, až k zamknutým dverám. Buď vypáčte dvere a vnútri v chodbe druhé a dostanete sa za chodbu na dvor, alebo vylezte po odkvape na strechu a na druhej strane opäť po druhom odkvape zlezte. Pri otvorenom okne sú poistky, tak ich poškoďte a vybehne ich skontrolovať policajt. Schovajte sa za roh a keď sa naskytne vhodná príležitosť, tak ho uspite sedatívami. Prezlečte sa a telo schovajte do kontajnera.

- Získanie videozáznamu v prípade potreby.
Bránu na dvor s bazénom stráži bezpečnostná kamera. Ak vás zaznamená, potrebujete získať kazetu s týmto záznamom. Pozrite si vyššie, ako popisujem získanie uniformy od policajta, ktorý je v miestnosti s touto kazetou. Použite rovnaký spôsob, teda pokazené poistky, aby ste ho dostali von (ak ste ho teda neuspali už na začiatku) a keď pôjde von, vlezte cez okno dnu. Keď tu nie je, v pohode si môžete vziať kazetu.

- Prienik ako pacient a následné prezlečenie sa za terapeuta.
Napravo od začiatku vás cesta dovedie k dvom kontajnerom. Za nimi sa schováva jeden pacient. Môžete ho uspať, prezliecť sa a telo schovať do kontajnera. No je tu aj iná možnosť. Pokračujte cestou ďalej k malej odpočinkovej terase, kde fajčí druhý pacient. Na lavičke má položené papiere. Keď bude chrbtom od vás, tak sa prikradnite a vezmite si tie papiere. S nimi vstúpte do budovy a na recepcii ich odovzdajte sestričke. Tá vás pošle do prezliekarne za recepciou. Vstúpte tam a prezlečte sa do šiat pacienta. Môžete vstúpiť, no ešte vás prehľadá ochranka, či nemáte zbrane. Vstúpte. Vyjdite hore schodmi na poschodie a choďte do východnej časti. Tam sú štyri miestnosti a tri z nich sú zamknuté. Vstúpte do druhej naľavo, jedinej otvorenej a v nej nájdete na skrinke šaty terapeuta. Prezlečte sa a s nimi získate trochu väčšiu voľnosť.

- Alternatívne získanie uniformy zriadenca.
Keď ste sa už dostali do objektu, tak choďte do jeho západnej časti. Vedľa miestnosti s ochrankárom a bezpečnostným záznamom sú dvere, za ktorými sú schody vedúce do práčovne. Dole sa pohybuje v ľavej časti pri vyvešanom prádle zriadenec. Môžete ho tam uspať, vziať mu kľúče, prezliecť sa a telo schovať do boxu. No pozor, po chodbe chodí ochrankár a je tu aj ďalší zriadenec, tak nech vás nevidia.



5. A New Life

Dostávate sa do malej vilovej štvrti, kde sa skrýva kubánsky zločinec a vrah Vinnie v rámci programu na ochranu svedkov. V okolí sú neprístupné obytné domy a na ulici pár civilistov. Do domu majú prístup jedine agenti FBI a klaun, ktorý je tu najatý na oslavu narodenín Vinnieho najmladšieho dieťaťa. Taktiež máte získať mikrofilm, na ktorom sú Vinnieho dôkazy.
V misii môžete získať Air Rifle, no ak vás uvidí niekto s touto puškou, tak spanikári (no keď ju nesú ostatní agenti, nik sa nad tým nepozastaví) a hneď ste podozriví a máte svedkov. Do návodu spíšem, ako ju získať a nepokaziť si hodnotenie Silent Assassin. Na to musíte byť sviňa, spraviť z Vinnieho deti siroty a zabiť aj jeho manželku. Ak sa vám to nepozdáva, tak si pozrite tipy, kde sú ďalšie spôsoby prejdenia. Hlavný problém je v tom, že máte iba dve uspávačky.

Získanie obleku FBI a úvodná príprava
Choďte doľava pred Vinnieho dom. Tam parkuje dodávka so symbolom Hotdogu. Počkajte si, kým čašník a aj agent odídu a napustite dolky (Donuts) sedatívami (stačí jedna injekcia). Teraz si len počkajte, kým čašník nezanesie dolky k dodávke parkujúcej na druhej strane cesty. V nej sú dvaja agenti, ktorí si dolky vezmú, zjedia a zaspia. Chvíľu to potrvá, tak zatiaľ bežte po ceste napravo, k domu susediacemu s Vinnieho domom. Tam pred domom okopáva hriadky s kvetinami suseda. Nepohne sa odtiaľto celý čas, takže keď budete chcieť preniesť Air Rifle, tak budete musieť ísť popri nej, čo vôbec nie je dobré. Takže keď nikto nebude na okolí, tak ju uspite sedatívami a telo odtiahnite za plot do záhrady pod domček na strome (v ňom je Air Rifle). Potom sa vráťte na začiatok, vstúpte do dodávky FBI, kde si môžete vziať pištole agentov, no hlavne sa prezlečte za agenta. Taktiež tu majú nahrávacie a sledovacie zariadenie, takže ak vás zaznamenajú kamery, môžete si tu bezpečne vziať pásku. Potom choďte do budovy oproti. Je to veterinárna stanica My Pet´s Clinic. (mohli ste tam ísť aj skôr, no pokiaľ by vás zbadala všetečná susedka obstrihávajúca kríky, tak by bežala za vami, že čo tam chcete, ale ako agenta vás ignoruje). Vypáčte dvere v garáži (mohli ste to tiež obísť odzadu a vliezť cez otvorené okno) a v malej miestnosti si vezmite éter (teraz ho nevyužijete, ale spomínam ho medzi tipmi) a uspávacie šípky do vzduchovky (Air Rifle). Vráťte sa von a ako agent pokojne vstúpte do Vinnieho domu hlavným vchodom.

Získanie mikrofilmu
Po vstupe choďte dvojo dverami vpred, až na záhradu s bazénom. Napravo od bazénu je malá kôlňa. Občas do nej zájde chlapík, čo čistí bazén. Keď nablízku nik nie je, tak vypáčte kôlňu a vezmite si z nej fľašu plynu do zapaľovača (Lighter Fluid). Choďte ku grilu pri bazéne a vlejte doň tento tekutý plyn. Počkajte si, kým pôjde pani Sinistrová ku grilu a keď ho zapne, gril vybuchne a ona skončí v plameňoch. Skočí síce do bazénu, no už je z nej len zoškvarené mŕtvola (ráta sa ako nehoda). Vy si potom vlezte do bazénu a vezmite jej z krku náhrdelník, v ktorom je schovaný mikrofilm.

Cieľ: Vinnie "Slugger" Sinistra
V dome chodí Vinnie pravidelne pozerať televízor a agent, čo ho chráni, je tam stále s ním. Vonku pri garáži sú poistky. Keď vás nik nevidí, tak ich poškoďte a choďte do miestnosti s televízorom. Vinnie pošle agenta, aby to skontroloval. Kým ste sami a Vinnie sedí v kresle, tak ho zabite strunou, alebo jedom. Telo schovajte do šatníka za gaučom a keď sa agent vráti, tak tam ho nenájde. Nezabudnite si z jeho tela vziať pištoľ Bull.480.

Príprava vzduchovky na odnesenie
Táto pasáž je pre bezpečné získanie zbrane Air Rifle. Ak vám o ňu nejde, kľudne celú pasáž preskočte. Už sa trochu v dome vyznáte, tak si pripravíme vzduchovku k miestu odchodu. Najprv choďte do kuchyne. Je vedľa haly s dverami na dvor a schodmi na poschodie. Keď tam nebude čašník, tak si vezmite jednu kovovú krabicu (jedna je na linke a druhá pri sporáku) a prejdite dverami pod schodmi. Tam v chodbe zahnite doľava a choďte stále rovno, až do garáže. V garáži hoďte krabicu na zem a umiestnite do nej mínu. Teraz sa vráťte von a choďte k susednému domu (napravo), kde ste do záhrady schovali uspatú susedku. Tam vylezte po rebríku do domčeka na strome, vezmite si vzduchovku a zlezte. Ak ste vzali z veterinárnej ambulancie aj šípky, tak máte muníciu do vzduchovky. Vystriehnite si, kým bude ulica prázdna. Jeden smetiar je stále pri aute a druhý, pokiaľ práve nejde smerom k vám, tak vás tiež nemusí trápiť. Hlavne aby bol mimo dohľad chlapík, čo behá okolo bloku. Keď je vzduch čistý, tak vybehnite na ulicu a bežte popri živom plote až na jeho koniec. Tam si to ešte raz obzrite a keď vás nik nevidí, prejdite za klaunovo auto (z ľavej strany auta) a tam pušku zhoďte. Opäť sa uistite, že sa k vám neblíži žiadny civilista. Keby nebolo tej ženskej, čo vedľa veterinárnej ambulancie strihá kvety, tak toto by ste nemuseli robiť. Keď je vzduch čistý, podíďte k domu, aby ste mali dosah detonátorom na mínu a odpáľte ju. Agenti spred domu sa rozbehnú pozrieť, čo to bolo. Vtedy utekajte ku klaunovmu autu, vezmite si vzduchovku a bežte s ňou k miestu, kde ste začínali a budete tam aj opúšťať level. Tam si ju zhoďte niekam do rohu a vráťte sa k domu.
Druhá možnosť je podstatne jednoduchšia (no tú ženskú pred záhradou s domčekom na strome musíte uspať aj tak). Zaneste vzduchovku niekam, kde ju nájdu agenti. Napríklad ju zaneste do pivnice, jeden agent ju pravidelne navštevuje. Keď ju nájdu, tak ju odnesú do skladu zbraní (strážnice). Táto miestnosť susedí s práčovňou, z ktorej sa môžete dostať na zadný dvor. Takže vám ju vlastne sami prenesú dosť vhodne. Tam si vystriehnite, kým nebude nikto v práčovni, ani na dvore (čašník zvykne fajčiť pri dodávke), vezmite si ju a odneste ju k východu.

Odchod
Ak máte ešte niečo na práci, tak si to dokončite. Potom vybehnite von a bežte do dodávky, kde sa prezlečte do svojich šiat a bežte k východu z oblasti. Tam si nezabudnite vziať pripravenú vzduchovku a s ňou ukončiť level.


Zbrane:
U agentov nájdete známe pištole SLP.40 a nové samopaly MP7. Tie majú u seba, no oboje tieto zbrane nájdete v strážnej miestnosti na prízemí budovy. Je neďaleko garáže a vstupu do pivnice. Tam si ich v prestrojení za agenta môžete bez problémov vziať.

Vinnie Sinistra má u seba pištoľ Bull.480. Keď ho zabijete, tak si ju vezmite. Ak to nestihnete, než ho objavia agenti (v závislosti od toho, ako ho zabijete), tak jeho telo potom presunú do strážnice, kde majú aj sklad zbraní (popis vyššie).

Air Rifle - vzduchovka sa nachádza v domčeku na strome, ktorý je v susednej záhrade. Jej získanie popisujem priamo v návode.

Ak ste si ju nevzali v opere, tak aj tu, v pivnici pod domom, je klincovačka (Nailgun).


Tipy:
- Alternatívne zabitie Vinnieho.
V dome choďte na poschodie a do severnej miestnosti (medzi oboma schodiskami). Do nej pravidelne chodieva Vinnie. Počkajte si za dverami a keď Vinnie vojde (agent čaká pred dverami) a postaví sa k stolíku, tak sa ho zbavte strunou, alebo jedom. Z jeho tela si nezabudnite vziať pištoľ Bull.480. No pri tomto spôsobe pôjde po chvíli agent za ním do izby a nájde jeho telo, takže ak volíte tento spôsob, tak až ku koncu levelu, aby ste nemali zbytočné problémy.

- Alternatívne získanie mikrofilmu.
Keď ste prezlečený za agenta a máte prístup do domu, tak choďte do severovýchodnej časti, kde je krytý bazén. Príde si sem zaplávať Vinnieho manželka. Ak chcete tento spôsob, prídete o druhé sedatíva a nebudete môcť uspať babku (pri získavaní Air Rifle), no aspoň nespravíte z Vinnieho detí úplne siroty. No proste, keď bude v bazéne a zapláva si, tak potom pôjde do kúpeľne (jedine, ak ste pri nej, inak pôjde opäť grilovať, asi vás chce zviesť). Choďte za ňou, pozor na agenta, čo chodí pred kúpeľňu. Nenechajte ju zájsť až tam a hneď vedľa bazéna, pri saune, ju uspite sedatívami. Telo schovajte v saune a nezabudnite jej vziať náhrdelník, v ktorom je mikrofilm ukrytý.

- Alternatívne zabitie Vinnieho - nech to vyzerá ako nehoda.
Pre tento spôsob potrebujete druhé sedatíva, takže musíte Vinnieho ženu zabiť (upáliť, ako popisujem v návode) a nebudete môcť uspať ani babku na záhrade (pri získaní Air Rifle). Vyjdite na poschodie a choďte do miestnosti oproti tej, ktorú navštevuje Vinnie (tá medzi oboma schodiskami). V tejto miestnosti sú na stolíku nohavičky Vinnieho dcéry. Jeden z agentov je trochu úchylný a keď ho nik nevidí, tak k nim pričuchuje. Napustite ich éterom (ktorý ste získali vo veterinárnej klinike v dome oproti). Je to ten agent, čo obchádza chodbu a miestnosti na poschodí, tak takto ho vyradíte z hry. Keď príde Vinnie hore, vojde do miestnosti, kam chodí stále a jeho ochranka ho čaká pred dverami. Buďte rýchli, nemáte veľa času. Uspite agenta a ťahajte ho dozadu. Viem že sa ponúkajú najbližšie dvere, kde je spiaci agent s nohavičkami, no kým by ste ho tam dostali, vyšiel by Vinnie. Takže ho ťahajte dozadu, smerom k druhým schodom. Tam sa s ním ukryte na schodoch a keď Vinnie zájde, tak jeho telo vtiahnite do miestnosti oproti. Teraz si už len počkajte, kým sa osamotený Vinnie opäť vráti na poschodie do svojej izby. Čakajte a keď skončí, pôjde opäť dole. Teraz tu nie je nik, kto by vás mohol vidieť, tak ho zhoďte zo schodov. Musíte ho strčiť odzadu do chrbta a trochu šikmo. Ak ho strčíte priamo, tak len omdlie. Keď padne tak, že sa zabije, máte cieľ vybavený (a ráta sa to ako nehoda).

- Alternatívny vstup.
Mimo najjednoduchšieho spôsobu vstupu s uspávacími dolkami sú tu ďalšie dve možnosti. Jednou je, že vybehnete do susednej záhrady do domčeku na strome. Cestou ste si vo veterinárnej klinike ukradli šípky, tak nimi zbraň nabite a zastreľte/ uspite psa na bočnom dvore. Potom odložte pušku a bežte tam. Môžete prejsť, no zaznamená vás kamera. Tu môžete prejsť dozadu na zadný dvor s bazénom, no tam je plno stráží. Môžete tiež vojsť do pivnice. Ak nechcete uspať agenta v pivnici, tak sa s trochou šikovnosti môžete preplížiť až k saune, kde nájdete voľné šaty agenta FBI. No je to príliš zdĺhavé a pri odchode, keď sa budete chcieť prezliecť naspäť, budete mať zbytočné problémy. A ak sa aj preplížite v obleku naspäť von, stále musíte získať pásku a to neviem ako, pokiaľ nepoužijete sedatíva.
Druhým spôsobom je počkať si na klauna pri jeho aute. Občas si tam príde hrknúť. Keď je tam a nik iný nablízku, tak ho uspite, prezlečte sa za neho a strčte ho rovno do debny, ktorú má v kufri svojho auta. No ako klaun môžete jedine prejsť domom na záhradu a znova pred domom, čiže máte značne obmedzené pole pôsobnosti, preto toto preoblečenie neodporúčam.

- Získanie kazety z bezpečnostných kamier.
Bezpečnostné kamery strážia oba bočné vchody (naľavo za garážami a napravo pri dvore so psom). Ak vás zaznamenajú, bolo by dobré získať bezpečnostnú kazetu. Nahrávacie zariadenie je v dodávke parkujúcej na druhej strane cesty, pred domom. Ak ste postupovali podľa návodu a napustili sedatívami dolky, tak obaja agenti vnútri spia. Takže vám nič nebráni tam vstúpiť a kazetu si kedykoľvek vybrať. Ak ste ich neuspali, tak neviem, ako ich odtiaľ dostať, zdalo sa mi zbytočné to zisťovať.



6. The Murder of Crows

To sa môže stať naozaj len v Amerike. Ak vás začne prenasledovať parta žltých vtákov a budú po vás strieľať, tak sa k nim policajti pridajú - korupcia najhrubšieho zrna. No nič to. Práve prebieha prezidentská kampaň a ulice sú plné nadšených (šialených) amíkov, ktorí oslavujú svojho politika (ako my našich premiérov). Po ulici máte voľný pohyb, no do jednotlivých klubov, v ktorých sú momentálne privátne párty, nemáte vstup, jedine v uniforme policajta, alebo čašníka. Taktiež je tu jedna budova, ktorú ovládajú nájomní vrahovia a ich ochranka. Majú na sebe kostýmy žltých vtákov (a jedine tí smú dovnútra). Musíte zabiť troch vrahov skôr, než zabijú politika (prezidentský kandidát Jimmy Cilley), ktorý tu má svoju kampaň. Času je pomerne dosť, no ak to budete príliš naťahovať, tak prehráte. Pretože ho buď zastrelí Raymond, alebo podreže Angelina. No môžete to ovplyvniť mnohými spôsobmi.

Získanie žltého vtáčieho kostýmu
Choďte do severozápadnej časti mesta. Tam je budova, v ktorej sa ukrýva vodca vrahov a tiež ju strážia jeho ľudia, ktorí majú kostýmy žltých vtákov. Vedľa nej je budova s nápisom New Orleans: Old Books. Jeden strážca chodí po dvore, druhý na dvor a na ulicu a tretí postáva v bočných dverách (štvrtý je pred hlavnými dverami, no ten nás teraz netrápi). Počkajte si, keď strážca v dverách zájde dovnútra, druhý pôjde na ulicu a tretí do bočnej časti dvora. Vtedy vyrazte, uspite ho sedatívami, prezlečte sa do jeho kostýmu a telo schovajte do kontajnera. Tiež si predtým z neho môžete vziať MP9. Teraz môžete vstúpiť do budovy.

Cieľ: Mark Purayah, Jr.
Vstúpte do budovy, vyjdite na poschodie a do miestnosti, kde je Mark. Zatiaľ nič nerobte a počkajte si, kým chlapík v červenom vtáčom kostýme donesie kufrík, ktorý nechá na stole (čakajte radšej von, občas sa mi stalo, že keď som bol v miestnosti, tak odišiel aj s kufríkom). Keď tento chlapík a aj strážca odídu, tak môžete Marka zlikvidovať. Máte dve možnosti. Občas sa postaví pred balkón, no nestojí tesne pri zábradlí, takže ak chcete, aby to vyzeralo ako nehoda, tak musíte byť presný. Strčte do neho, aby vypadol na balkón (ak narazí do zárubne, je to stratené). Keď sa pozviecha, tak je už pri zábradlí. Než vytiahne zbraň, znova do neho strčte a spadne dole. Nehoda. Nezabudnite si vziať od neho Desert Eagle a vysielačku (Walkie Talkie). Ak ste ho zhodili, tak buď rýchlo zbehnite dole, alebo si počkajte, než telo odnesú dovnútra. Druhá možnosť je klasicky použiť strunu, alebo jed a telo schovať do boxu pri skrini.

Kufrík
Jedným z vašich cieľov je získať kufrík, ktorý sem doniesol muž v červenom kostýme vtáka. Keď ste zabili Marka, tak je miestnosť prázdna, akurát sem občas vojde strážca. Takže kufrík si vziať môžete, no nepustia vás s ním von. Choďte na balkón a hoďte ho na ulicu (klávesou G, tak ako mincu). Snažte sa ho hodiť čo najďalej a nie pred vchod. Ak ho totiž nájdu stráže, tak ho zanesú naspäť do budovy. Ak ho náhodou nájdu policajti, tak ho zanesú na jedinú prázdnu ulicu, kde majú pohotovostné stanovisko, no odtiaľ ho dostanete celkom jednoducho. No ak všetko vyšlo ako malo, tak zbehnite dole, vezmite kufrík a niekam si ho odneste (najlepšie niekam do budovy, alebo na vyvýšené miesto, nech ho nenájdu ani stráže, ani policajti) a budete ho už mať pred koncom misie pripravený.

Cieľ: Angelina Mason
Angie môžete zabiť tiež klasicky, alebo to spraviť ako nehodu. Ak klasicky, tak si jednoducho na ňu počkajte na niektorom z opustených dvorov. Angie prechádza celým mestom a aj dvormi. Tam ju zabite jedom, alebo strunou a telo schovajte do kontajnera - tie sú na každom dvore jeden. Tiež jej vezmite vysielačku. Ak to chcete spraviť ako nehodu, tak z hlavnej budovy vrahov (kde ste zabili Marka) choďte na dvor oproti. Na pravej strane vidíte visiaci klavír. Na ľavej strane vylezte na kryt a z neho vyššie na plošinu. Po plošinách vyjdite až na tú najhornejšiu a z jej konca preskočte na plošinu oproti. Na konci tejto plošiny je navijak držiaci klavír. Umiestnite tam mínu a vráťte sa naspäť dole. Počkajte si, kým sem Angelina nepríde. Na chvíľu sa postaví pod klavír, tak odpáľte mínu a je to.

Cieľ: Raymond Kulinsky
Okrem podniku, v ktorom ste začínali level a budovy gangstrov sú tu ešte tri kluby, do ktorých sa dá vojsť. Raymond sa premiestňuje a vždy ho nájdete na poschodí v inom. No zakaždým je to našťastie rovnaké. Musíte sa k nemu dostať do izby na poschodí a zabiť ho. V izbách občas chodí na balkóny, tak to môžete využiť a zhodiť ho dole (ak sa už pripravuje na streľbu a má v rukách pušku, tak ho nezhodíte). Inak ho môžete zabiť jedom, strunou, pištoľou s tlmičom, je to na vás. Ak to chcete ako nehodu a nedarí sa vám ho zhodiť z balkóna, je tu ďalšia možnosť. Nenápadne mu ukradnite zbraň (nemá ju stále na očiach) a keď ju tu nebude mať, pôjde preč (do budovy gangstrov). Cestou ho môžete zhodiť zo schodov a je to nehoda. Zabite ho ľubovoľne.

Odchod
Keď ste hotový, tak sa vráťte na miesto, kde máte šaty, prezlečte sa, skočte si po kufrík s diamantmi a pokojne odkráčajte k miestu východu.


Zbrane:
Desert Eagle má Kulinsky aj Purayah. Vezmite si tie zbrane, keď ich zabijete, alebo ak ich odtiahnu policajti do prázdnej ulice uprostred štvrte, tak odtiaľ.

SLP.40. Tieto zbrane majú policajti, ale už ich určite máte hromadu z predošlých misií.

Angelina má pištoľ s tlmičom - SLP.40 Silneced. Takže keď ju zabijete, nezabudnite si tú zbraň vziať.

Gangstri v žltých vtáčích kostýmoch majú u seba samopaly MP9. Tie majú aj v krabici na prízemí svojho domu, odkiaľ si ich môžete vziať, pokiaľ sa dovnútra dostanete.

SG553 a ostreľovačka Kazo TRG sú dve zbrane, ktoré sa mi nepodarilo odniesť a nepokaziť hodnotenie. Prvá z nich je v miestnosti, kde zabijete Purayaha opretá o stôl. Druhá je Kulinskeho zbraň a má ju vždy v izbe toho hotela, v ktorom sa práve zdržiava. Oficiálne ich nesmie nosiť nik (teda policajti, ale vy aj keď sa prezlečiete za policajta, tak vás prekuknú). Môžete si pomôcť tak, že tie zbrane vyhodíte na ulicu, aby ich našli policajti. Odnesú ich na strážne stanovisko, ktoré majú v prázdnej ulici deliacej túto štvrť. Odtiaľ to máte už len kúsok k východu. Môžete si pomôcť tým, že do bočnej ulice dáte mínu a odpálite ju. Policajti sa rozbehnú za výbuchom a vy môžete v kľude odniesť zbraň k východu, no aj tak vás uvidia civili, takže máte svedkov a strácate hodnotenie. Akurát je tu istá finta. Ak dobehnete k východu po splnení všetkého, čo treba s Kazo TRG a ukončíte hru, tak ju máte. No nepreklikajte to všetko ďalej, ale použite reštart z ponuky naľavo. Tým reštartnete level, ale zostanú vám uložené pozície. Takže si nahrajte pozíciu tesne pred koncom a prejdite to korektne na hodnotenie Silent Assassin. Všetko je O.K. a zbraň máte. Možno to funguje aj s tou druhou, no tá je ďalej a už sa mi s ňou nechcelo zabávať.


Tipy:
- Červený vtáčí kostým.
Na začiatku sledujte chlapáka vo vtáčom kostýme s kufríkom. Ten má zaniesť Purayahovi. Sledujte ho, až kým nepôjde na niektorý z opustených dvorov. Tam ho uspite sedatívami, prezlečte sa do jeho kostýmu a telo ukryte do kontajnera. Teraz choďte do severozápadnej budovy, kde sídli Purayah a jeho ochranka v žltých vtáčích kostýmoch. Vpustia vás dovnútra. Vyjdite na poschodie, vstúpte do pracovne a keď vám povedia, položte kufrík na stôl. Teraz máte vypadnúť. Choďte na balkón, aby ste zmizli strážcovi z očí a keď zájde, tak môžete Purayaha zabiť. Tak ako je napísané v návode a taktiež si vezmite kufrík. Odísť vás s ním nenechajú a ak ho vezmú naspäť, ani do budovy vás už nevpustia v tomto kostýme.

- Uniforma čašníka, ľahký prístup do klubov.
V podniku, v ktorom začínate, choďte na jeho zadný dvor. Tam vylezte po odkvape na terasu. Prejdite po nej až k otvorenému oknu a vlezte dovnútra. Tam je spiaci chlapík a pri ňom sú šaty čašníka. Vyjsť môžete dverami a ste opäť v hoteli, v ktorom ste začali. Mohli ste sem prísť aj takto, akurát že pred dverami je mladý párik, ktorý by ste vyľakali vypáčovaním zámky. Táto uniforma vám umožní priamy prístup do všetkých klubov, tak sa nemusíte plahočiť zadnými cestami, ako popisujem nižšie. Aj keď už na schody vedúce nahor musíte použiť ten postup.

- Vstupy do jednotlivých klubov - ak nie ste čašník.
Blues bar - je na južnej strane mesta. Prejdite do uličky za barom a tam dverami vstúpte do podzemnej časti so záchodom. Schodmi normálne vstúpte do baru. Tam choďte cez parket naľavo a prejdite kuchyňou do zadnej časti. Na poschodí je mladý párik, ktorý by vás nemal vidieť. Zhasnite svetlo a schovajte sa do skrine pred schodmi. Prídu dole zasvietiť a usúdia, že je čas vrátiť sa do klubu. Už len vybehnite hore schodmi a vypáčte dvere.
Rock Bar - na severnej strane mesta. Prejdite na dvor za barom. Keď tu nik nie je, tak vylezte na kryt /skrinku napravo. Z nej sa na krabicu a z nej po rímse až k oknu. Otvoreným oknom vstúpte dovnútra. Ste v klube. Tam zbehnite na záchod, kde vypáčte jediné zamknuté dvere. Za nimi vybehnite hore schodmi a tam odomknite miestnosť s balkónom (aby bolo odkiaľ strieľať).
Salsa Bar - je vo východnej časti mesta. Na dvore za barom sú dvere vedúce priamo do kuchyne a kuchár je väčšinou zaneprázdnený, takže ak sa nezdržujete, tak si vás nevšimne. Vybehnite hore schodmi naľavo, hore vypáčte dvere a ste v miestnosti vášho cieľu.

- Alternatívne získanie kostýmu žltého vtáka.
Ak sa vám nechce zabávať okolo domu gangstrov, tak zostaňte v budove, v ktorej začínate. Vyjdite na poschodie hotela a choďte na južnú stranu. Tam je otvorených dvoje dverí. Za tými napravo je gangster. Prejdite tými naľavo a popri spiacej žene na balkón. Balkónom sú obe izby spojené, tak zájdite k izbe, kde sa gangster zabáva s dvoma štetkami. Vylákajte ho na balkón a máte to. No vylákať ho je náročné, väčšinou posiela za seba štetky. Môžete skúšať, ale prvý spôsob sa mi zdá podstatne ľahší.



7. You Better Watch Out...

Senátora Binghama vydiera Lorne de Havilland, boss porno priemyslu. Má pásku, na ktorej sa senátorov syn Chad zabáva so striptérkou, ktorá tú zábavu neprežila. Máte zabiť Lorna, Chada a získať tú pásku. Tiež tu prebieha oslava. Ako hosť máte prístup na prvé podlažie párty a aj to len do predných častí. Ako VIP hosť, fotograf, či vianočný ochrankár máte prístup do celého komplexu, okrem hornej časti, kde je štúdio. Tam smú jedine riadni ochrankári (v oblekoch).

Vstup a získanie krytia. Oblek Fotografa. Vrahyňa.
Z móla choďte vpred a naľavo sa vyvezte hore výťahom. Hore vstúpte do baru a oslovte barmana. Dá vám afrodiziakum. To nasypte do pohára na bare, napravo od vás. Nebojte sa, kľudne vás môžu pri tom vidieť. Potom vyjdite von. Choďte k prvému bazénu, v ktorom sa kúpe Chad (za chvíľu mu čašník donesie vami ochutený nápoj a tak dostane chuť na slečnu, ktorá sa k nemu pripojí). Choďte ďalej do jaskyne s prázdnym bazénom. Tu vstúpte dverami naľavo do zadnej časti. Sem nemáte prístup, tak opatrne. Choďte k vodopádiku oproti vám. Prejdite zaň a na druhej strane za druhým vodopádom sedí fotograf. Keď nebude nik nablízku, tak ho uspite sedatívami, telo vtiahnite do chodby medzi oba vodopády a prezlečte sa za neho. Vráťte sa do chodby, do ktorej ste vošli ako do prvej. Teraz, keď je vodopád za vami, tak zahnite doľava a prejdite dvojkrídlymi dverami. Chlapík, čo sa muchluje s dievčinou, je civil, tak si vás nevšíma a odíde. Dievčina vás zavolá k sebe do izby. Môžete za ňou vstúpiť a nasleduje mini scénka, v ktorej sa vás pokúsi zabiť. Samozrejme jej to nedovoľe a zabite ju (hodnotenie vám to nepokazí, ak to spravíte potichu, napr. s tlmičom). Za gaučom leží omráčená pravá štetka, za ktorú sa táto vrahyňa vydávala. No nemusíte to robiť a môžete ju ignorovať.

Cieľ: Chad Bingham
Chadovi ste už dali do nápoja afrodiziakum, takže o chvíľu pôjde popri vás do izby na konci chodby aj s jednou sporo odenou babuľkou. Ak náhodou pôjdu skôr, než ste získali preoblečenie, tak tomu prispôsobte svoj predošlý postup, nebojte sa, chvíľu sa v spálni zdržia. Keď sú tam a vy už máte oblek ochranky (alebo fotografa), tak im vstúpte do izby. Sú vyrušení, tak odídu a zároveň neukojení, tak sa Chad pôjde dole dlhou chodbou schladiť. Cestou v chodbe ho môžete zabiť, no počkajte si, kým nevyjde na konci na balkón. Tam ho zhoďte dole, nech to vyzerá ako nehoda. Vráťte sa naspäť hore k izbe, v ktorej bol Chad.

Oblek ochranky
Počkajte si, kým pôjde strážca okolo vás a keď prejde, vyrazte za ním a uspite ho sedatívami. Telo schovajte do izby, v ktorej bol Chad a štetka a prezlečte sa za neho.

Kompromitujúca páska
Musíte sa dostať na horné poschodie, do štúdia. Napravo od miestnosti s vrahyňou sú dvere, za ktorými sú schody nahor. Nimi sa dostanete na poschodie, ktorým prejdite na jeho západnú stranu k druhým schodom. Mohli ste vyjsť aj tými, tie sú naľavo, ako ste vošli od výťahu do miestnosti s barom. Proste tu na konci vojdite do strážnej miestnosti a keď sa na vás stráže nedívajú, tak vypáčte dvere na konci (ak máte problém, tak zhasnite a keď stráž zapáli a pôjde naspäť, tak je chrbtom a môžete páčiť), za ktorými vybehnite po schodoch na horné podlažie. Druhá cesta je rýchlejšia. Proste v zadných miestnostiach za barom prejdite dverami, pri ktorých stoja dvaja ochrankári a za nimi použite výťah, ktorým sa dostanete priamo na horné poschodie. Hore vstúpte do ateliéru a tam v zadnej časti, kde je aj rebrík na hornú ochodzu, sú dvere do druhej strážnej miestnosti. V nej je na stole páska s nahrávkou Chada. Keď sa nik nepozerá, tak si ju vezmite.

Cieľ: Lorne de Havilland
Lorne je tiež tu hore, kde je nahrávacie štúdio. Väčšinou je v juhozápadnej časti na balkóne. Problém je, že tam má malého psíka, ktorý značne šteká a tak ho upozorní na vašu prítomnosť. Ak sa rozbehnete, tak ho môžete zhodiť z balkónu skôr, než sa otočí a tým je vybavený a ráta sa to ako nehoda. Psa môžete zastreliť, pretože stále šteká a vám tak (nechápem prečo) stúpa podozrenie.

Odchod
Ak vás zaznamenala kamera, tak získajte pásku (Viď tipy), no inak sa len vráťte do miesta, kde ste si nechali oblek. Či už je to fotograf, alebo ochranka, tak tam momentálne takmer nik nechodí, tak sa prezlečte a vybehnite von. Na terase už pokojne zájdite do výťahu, zvezte sa dole a nastúpte na jachtu, ktorou ste prišli.


Zbrane:
V tejto misii sú len klasické pištole SLP.40 a samopaly TMP. Majú ich stráže a nájdete ich aj v strážnych stanoviskách v truhliciach.


Tipy:
- Získanie bezpečnostnej kazety.
Ak vás nasnímajú bezpečnostné kamery, tak musíte získať naspäť kazetu s vašou podobizňou. Kazeta je v strážnej miestnosti na druhom poschodí. Popis, ako sa do nej dostať, je v návode pri časti "kompromitujúca páska", pretože tadiaľ budete prechádzať. Jednoducho najrýchlejšia cesta: ak máte dobré krytie (ochrankár), tak sa vyvezte výťahom hore, kde je party. Vstúpte do prvej budovy. Obďaleč je bar, vy zahnite hneď doľava a vyjdite schodmi "Len pre personál ("Staff Only"). Hore prejdite dverami napravo a za nimi ďalšími napravo. Video je na stole. Ak máte problém získať pásku, tak zhasnite svetlo. Ochrankár pôjde zasvietiť a vy zatiaľ môžete vziať kazetu.

- Nenápadná likvidácia psa.
Toto je len pravdepodobná možnosť. Keď vstúpite do časti s barom, tak naľavo sú schody a dvere pre personál. Prejdite dverami vedľa schodov a vstúpte naľavo do kuchyne. Tam okrem noža si môžete vziať aj klobásu. Tú je možné napustiť sedatívami, aj jedom. Predpokladám, že ak ju hodíte Lorneovmu psovi, tak ho to zloží. No keď som chcel klobásu vyhodiť z inventára na zem, tak z nejakého dôvodu mňa vyhodila hra do Windowsu.

- Ako ušetriť jedny sedatíva a rovno získať oblek ochranky.
Ak zabijete vrahyňu vydávajúcu sa za štetku, tak môžete na chodbe uspať strážcu a schovať jeho telo k nej. Druhá možnosť je uspať ho pri zadnej chodbe vedúcej na balkón a telo odtiahnuť ďalej do chodby. V tomto prípade však nemôžete zabiť Chada zhodením z balkóna, aby to vyzeralo ako nehoda, ale musíte ho zabiť v chodbe, skôr než objaví uspatého strážcu.

- Uniforma vianočného strážcu, prípadne uniforma čašníka a alternatívny vstup.
Hneď na začiatku levelu choďte z móla doprava. Tam je strážna búdka (a zaznamená vás aj kamera). V búdke je vianočný strážca (má mikulášsku čapicu). Môžete sa k nemu priplížiť, uspať ho a prezliecť sa. Taktiež tu máte na stene tlačidlo, ktorým deaktivujete lasery a môžete prejsť k služobnému výťahu, ktorým sa dostanete hore, do služobnej časti, kde sú aj normálni ochrankári, majú tu strážnu miestnosť (s truhlou so zbraňami) a sprchy. V sprchách sú voľné šaty čašníka, no ako čašníka vás budú prehľadávať pri vstupoch do zakázaných oblastí, takže ak máte zbraň, moc sa to neoplatí.

- Santa.
Ešte je tu jedna možnosť obleku, no to je viac menej pre zábavu. Ako vstúpite do miestnosti s barom, tak naľavo sú schody a pri nich dvere pre personál. Za nimi je naľavo kuchyňa. Do nej občas chodí chlapík v kostýme Santu. Tam ho uspite a telo schovajte do mraziaceho boxu. Santa má prístup do celého tohto podlažia, ale tak ako ostatní, ani on nemôže nahor.

- Alternatívne zabitie Havillanda.
V ateliéri, kde fotia dievčatá, máte za scénou pri dverách rebrík, ktorým sa môžete dostať na hornú ochodzu. Tam pri jednom držiaku reflektorov môžete umiestniť výbušninu. Keď príde starý Havilland pozrieť dievčatá, tak ju odpáľte a padajúce trámy ho zabijú.

- Alternatívny útek.
Výťahom, ktorý premáva medzi štúdiom a poschodím, kde je party, sa môžete tiež dostať na strechu, kde je helipad. Na plošine čaká vrtuľník, ktorým môžete odletieť. No je silne strážený a vo svojich šatách sa tam zrejme nedostanete. Ešte aj profi ochrankárov prezerajú, keď chcú ísť k helikoptére. Keďže je odchod loďou jednoduchý, tak som túto možnosť ani viac neskúmal.



8. Death on the Mississippi

Na súkromnej lodi preváža po rieke Mississippi gang Gator drogy. Máte zlikvidovať všetkých šesť členov gangu a aj kapitána lode. Ako hosť máte len obmedzený pohyb po lodi. Ako radový námorník máte väčšie pole pôsobnosti no a najďalej sa dostanete v uniforme čašníka prvej triedy.

Uniforma námorníka - získanie krytia
Na prvej palube (tam kde začínate) choďte vpred po ľavej strane (ľavoboku). Napravo uvidíte skrinku s poistkami. Kúsok za ňou sú schody, nad ktorými je dvojo dverí. Z tých naľavo (zo strojovne) vyjde námorník. Môžete sa preplížiť poza neho do dverí napravo, plížiť sa za ním, keď tam pôjde, alebo môžete poškodiť poistky a kým ich pôjde opraviť, tak tam jednoducho dobehnúť. Počkajte s v tej miestnosti na robotníka. Môžete napustiť sedatívami fľašu, z ktorej sa napije, keď príde, alebo sa mu jednoducho dostať za chrbát a uspať priamo jeho. Keď spí, tak sa prezlečte do jeho šiat a môžete si tiež vziať zo stola kľúč od strojovne.

Prvý gangster
Vyjdite von z miestnosti a zbehnite dole schodmi. Do strojovne vedú aj horné dvere, no vy do nej vstúpte spodnými, pod schodmi. V strojovni je prvý člen gangu. Občas sa po nej prechádza, vy si počkajte, kým nebude v jej zadnej časti opretý o zábradlie pri veľkých hriadeľoch. Keď vás nebudú vidieť ostatní zamestnanci, tak ho jednoducho odzadu zhoďte cez zábradlie k stroju - nešťastná náhoda.

Druhý gangster
Prejdite neďalekými dverami do skladu za strojovňou a na jeho konci na palubu dverami naľavo, alebo napravo. Na oboch stranách sú schody, ktorými vybehnite hore a dostanete sa do časti, kde sú kajuty posádky. Prejdite nimi na koniec (na sever) a tam prejdite dverami napravo a hore schodmi. Ste pri kajutách pasažierov. Na chodbe medzi kajutami sa bozkáva druhý gangster s mladou blondínkou. Zájdite k nim bližšie a vojdú do jeho kajuty. Máte dve možnosti. O chvíľu blondínka vyjde von a gangster stojí chrbtom k dverám, tak môžete vojsť dnu, než sa dvere zavrú a zabiť ho strunou, či jedom. Druhá možnosť je počkať ešte dlhšie, než vyjde von sám. Potom ho sledujte až na palubu, kde sa oprie o zábradlie a vy ho môžete zhodiť do rieky.

Uniforma čašníka prvej triedy
Vráťte sa do chodby, kde stál gangster s blondínkou. Choďte smerom na juh a prejdite dvojkrídlymi dverami do ďalšej časti. Tu sú tiež kajute hostí a malé posedenie (gauč a dve kreslá). Za posedením zahnite doľava a vyjdite hore schodmi (mohli ste sem ísť aj z druhej strany cez reštauráciu, no takto je to rýchlejšie). Na schodoch sa nechajte prehľadať námorníkom, či nemáte zbraň. Keď vás prehľadá, vyjdite hore, choďte doľava za schody a prejdite dverami na chodbu stráženú námorníkmi. Tu máte dvoje dverí "Private" a "Staff Only". Prejdite tými druhými, "Len pre personál" a tam pri skrini nájdete uniformu. Prezlečte sa.

Tretí gangster
Vráťte sa na chodbu a vstúpte do vedľajších dverí "Private". Za nimi je kuchyňa. Chlapík čo tu je vám povie, aby ste zaniesli tortu šéfovi. To až za chvíľu. Najprv vyjdite ďalšími dverami rovno z kuchyne von na palubu. Po tejto palube sa prechádza tretí gangster. Keď sa na chvíľu zastaví pri zábradlí, tak ho samozrejme zhoďte dole (najlepšie je, ak ho zhodíte rovno do mora, aby telo, aj keď po náhodnom páde, nevyvolalo zbytočný rozruch).

Cieľ: Kapitán Muldoon / a dokumenty
Vráťte sa do kuchyne a vezmite si zo stola tortu. Znovu vyjdite na palubu, kde ste zabili tretieho gangstra. Vyjdite po schodoch hore, na najvrchnejšiu palubu. Tam zájdite ku kajute, pred ktorou vás prehľadá gangster s brokovnicou. Ak nemáte zbraň, môžete vojsť. Prejdite do poslednej miestnosti, kde položte tortu na stôl. O chvíľu príde zo spálne kapitán. Tortu ste mohli otráviť a keď okoštuje, tak ho zabije jed. No taktiež ho tu môžete zložiť aj sami niektorým z tichých spôsobov. Telo odtiahnite do spálne (vedľajšia miestnosť, z ktorej prišiel) a tam otvorte trezor. Z neho si vezmite obálku, v ktorej sú dokumenty, ktorých získanie je tiež jednou z vašich úloh.

Štvrtý gangster
Jeden z členov gangu pravidelne chodí na obchôdzku cez kapitánovu kajutu. Už ste v jeho kajute a máte aj dobré krytie, takže vám jedine stačí si na neho počkať a zabiť ho (alebo, ak ste najprv zabili piateho gangstra, tak si na tohto môžete počkať v predsieni pred jedálňou).

Piaty a šiesty gangster
Piaty gangster sa pohybuje v prednej časti tohto bloku. Teda v jedálni pred kapitánovou kajutou a v bočnej miestnosti (záchode). V jedálni je aj čašník, takže ho sledujte do bočnej miestnosti, kde ho v pokoji odpravte. Posledný, šiesty člen gangu je ten chlapík s brokovnicou pred vchodom. Vystriehnite si, keď vonku nikto nebude a zbavte sa ho, či už strunou, alebo rýchlejším jedom. Telo potom vtiahnite do tej bočnej miestnosti, kde je už telo piateho gangstra.

Odchod
Vráťte sa na začiatok a oblečte si svoje šaty. Vybehnite hore k vstupu do reštaurácie a prejdite do časti s kajutami (kde bol tretí gangster s blondínkou). Tam zbehnite dole do kajút personálu (no pozor, nech vás tam nik nevidí, už máte svoj oblek a tam smú len zamestnanci), prebehnite chodbou a na konci zbehnite naľavo, alebo napravo dole schodmi. Ste na zadnej palube, kde už len dobehnite k záchrannému člnu a ukončite misiu.


Zbrane:
Námorníci majú u seba pištole Snub Nosed, členovia gangu a kapitán majú Desert Eagle a Bull.480 a jeden z nich, čo stráži kapitánovu kajutu má brokovnicu (Shotgun). Všetky už zrejme máte.

Podstatnou zbraňou je tu FN 2000. Získate ju úplne jednoducho. Keď budete v časti kde sú kajuty posádky, na druhej palube, tak choďte do skladu. Je to na západnej strane (napravo, ak sem prídete z tretej paluby, naľavo ak odspodu zo strojovne), je tam len dvojo dverí. tie naľavo vedú do šatne a tie napravo do skladu. Tam je táto zbraň aj kufrík, do ktorého ju môžete schovať. V preoblečení si ju môžete nachystať niekam nachystať a potom si ju už len zobrať keď budete ukončovať level (alebo ju vziať rovno na konci, keď si pôjdete po svoje šaty).


Tipy:
- Iný spôsob získania uniformy čašníka prvej triedy.
Z mne neznámych príčin boli na vyššej obtiažnosti voči mne veľmi podozrievaví aj keď som mal uniformu námorníka a vždy ma prekukli pri pokuse o vstup do VIP časti. Preto, ako v návode popisujem prejsť hore schodmi do tejto časti, tak pred schodmi choďte napravo, von na palubu. Tam je drevená konštrukcia (okrasný plot, alebo tak), po ktorom môžete vyliezť na palubu nad vami. Vylezte, vstúpte do kuchyne a prejdite ňou na chodbu a nech vás nezbadá čašník. Tam už môžete ísť po uniformu a týmto spôsobom ste sa vyhli kontrole a ak chcete, môžete si tak dostať hore aj zbrane.

- Zjednodušenie u kapitána.
Ak vám vadí chlapík v sprche, ktorý občas vyjde von, tak ho môžete uspať a potom ani nemusíte odpratávať kapitánovo telo a len si počkať na gangstra.

- Alternatívne zabitie prvého gangstra. Od miesta, kde začínate level choďte trochu na ľavú stranu, aby sa na plošine nad krabicami objavil námorník. Ďalší pôjde popri vás ďalej. O chvíľu tadiaľto pôjde prvý člen gangu do strojovne. Predpokladám, že vyššia miera podozrenia bola preto, že našli jeho telo v strojovni, aj keď to bola nehoda. Takže tu ho zabite (najlepšie pištoľou s tlmičom, aby ste sa nezdržovali) a než sa niekto ukáže, tak telo hoďte cez palubu.



9. Till Death Do Us Part

Zostávate v Mississippi. V gangu sa práve chystá súkromný svadobný obrad, ktorý určí nového vodcu gangu. Nevestu Margaux Leblanc musíte ochrániť (aj keď jej v podstate nič nehrozí, tak stačí zabezpečiť, aby sa jej nič nestalo). Vašimi cieľmi sú ženích Buddy Muldoon a otec nevesty (nie Steve Martin, ale John Leblanc). V prvej časti sa môžete voľne pohybovať, no do budovy má prístup len ochranka a pozvaní hostia. Hostia sú obmedzení len na spodné poschodie, ochranka smie prakticky všade.

Prvotné krytie - hosť a ochranka
Prejdite pomedzi prvé budovy a všimnite si naľavo muža, ktorý zvracia na trávu. Počkajte si kým dokončí túto činnosť a potom pôjde do ošarpanej budovy naľavo. Zjavne je opitý, tak zaspí. Takže mu kľudne zoberte pištoľ, pozvánku aj hosťovské šaty. Teraz pokojne a suverénne vstúpte do budovy hlavným vchodom. Po vstupe do budovy choďte doľava popri dverách "Private" a zas doľava na toaletu (Washrooms). Tam vypáčte dvere naľavo. V chodbe za nimi sa prechádza strážca. Nevstupujte, lebo vás vyhodí, len ho sledujte a keď bude chrbtom, tak vyštartujte a uspite ho. Telo odtiahnite do maličkého záchodu pod schodmi (tie sú oproti dverám, ktorými ste vošli) a prezlečte sa za neho.

Cieľ: John "Pappy" Leblanc
Prejdite na dvor za vilou a tam choďte k dreveným búdam naľavo s nápisom "Restrictid Area". Prejdite pomedzi domy až na cintorín, kde stojí Leblanc nad otvoreným hrobom. Zhoďte ho dovnútra, čo ho zabije a ráta sa to ako nehoda. No niekto vás môže vidieť z dvora. Preto môžete tiež využiť to, že pôjde popri zábradlí, tak ho cestou k hrobu môžete zhodiť rovno do močiara.

Cieľ: Buddy Muldoon
Keď stojíte čelom k svadobnej sieni, tak choďte doprava, do kuchyne. Tam je na stole veľká poschodová torta. Napustite ju jedom. Občas príde ženích a kúsok si lizne, čo ho po vašom ochutení zabije.

Odchod
Vráťte sa k opitému chlapíkovi, prezlečte sa do svojich šiat a v pohode sa vráťte k vznášadlu, ktorým ste prišli.


Zbrane:
Ochrankári a mnohí hostia majú šesťranové revolvery Six Shooter. Jeden získate bezproblémovo od prvého opilca, od ktorého získate aj šaty. Ochrankári majú tiež brokovnice (Shotgun), ktoré ako ochrankár môžete nosiť.

Špecialitkou je tu puška na slony - Elephant Rifle. Choďte k záchodu, do ktorého ste schovali telo strážcu, ako popisujem v návode. Vybehnite hore schodmi. Buď choďte doprava a do dverí za troma strážcami, alebo ak sa im chcete vyhnúť, tak si to obíďte cez dvere naľavo do miestnosti spojenou dverami s tou za strážcami. V tej miestnosti (so zapnutým televízorom - pre orientáciu) je na stene zavesená táto puška. Môžete ju niesť v obleku ochranky a mimo domu dokonca vo svojom obleku. No neviem, či to tak má byť v hre, alebo to bola chyba, ale keď som ukončil misiu, tak každý, kto ma videl s touto puškou sa mi rátal ako svedok, čo mi kazilo hodnotenie. No cestou nik nereagoval, ani stráže mi nebránili. Buď vás identifikovali podľa tej zbrane, alebo je to chyba. Proste ak ju chcete a nechcete si pokaziť hodnotenie, tak použite fintu, akú som písal pri získaní ostreľovačky KAZO TRG.


Tipy:
- Alternatívne zabitie cieľov - míny.
Oba ciele môžete zabiť mínami. Buď jedného, alebo druhého, alebo oboch, ak ste si medzi vylepšeniami kúpili upgrade, ktorý vám zabezpečí druhú mínu. Vybehnite na povalu (bočné schody vedúce na poschodie a hneď nad nimi sú schody na povalu) a tam máte označené tri symboly výkričníkov. Sú to tri navijaky držiace lustre. Míny sa hodia na južný navijak a na severozápadný (naľavo z tých dvoch vedľa seba). Ten severozápadný zhodí luster na klavír, tak si vystriehnite, keď tam bude ženích hrať. Ten južný luster spadne na schody vedúce na poschodie. Po nich pôjde otec nevesty, keď skončí so svojou vychádzkou. Ciel môžete sledovať priamo, no musíte mať medzi vylepšeniami kúpený väčší dosah pre detonátor. Inak buďte v blízkosti mín a sledujte ciele podľa mapky.

- Alternatívna likvidácia Pappyho.
Keď skončí svoju vychádzku, tak sa otec nevesty odprace na poschodie pozerať televízor. Máte dve možnosti. Jednou je sa tam vplížiť a prosto ho zabiť. Druhá možnosť je elegantnejšia. Vybehnite na povalu a pokazte poistky. Strážca ich pôjde opraviť a za ten čas pôjde Pappy na terasu. Tam ho môžete zhodiť dole, no je veľká pravdepodobnosť, že si vás všimne niekto z hostí dole pod vami.



10. A House of Cards

Vo veľkom kasíne v Las Vegas sa chytá predať rasista Shultz genetický materiál arabskému šejkovi. Nielen že musíte zabrániť obchodu, ale zabiť kupca, predajcu aj overovateľa tovaru. V kasíne ste obmedzený prístupovými kartami, ktoré vám umožnia ísť len na to poschodie, na ktoré máte kartu.

Získanie krytia. Cieľ: Hendrik Shultz
Vstúpte do kasína, prejdite ho hlavnej sály a choďte na recepciu, kde oslovte recepčnú, ktorá vám dá kartu od vašej izby č. 701. Vybehnite schodmi nad vstup do kasína a tam máte dva výťahy. Vstúpte do toho napravo, v ňom vylezte na kabínku, pripravte si strunu a čakajte. Po hodnej chvíli vstúpi do výťahu Hendrik Shultz. Zaškrťte ho a v tejto polohe rovno vytiahnete jeho telo na kabínku, takže sa netreba obávať jeho nájdenia. Vezmite mu kartu od jeho izby č. 707 a prezlečte sa za neho. Vyjdite na siedme poschodie, kde si môžete pozrieť aj svoju izbu, no hlavne choďte do Hendrikovej izby, kde si vezmite kufrík.

Cieľ: šejk Bin Faisal Al-Khalifa
S kufríkom a prezlečený za Shultza sa vráťte výťahom na prízemie a vstúpte do kasína. Tam, ak sa chcete vyhnúť kamerám, choďte popri záchodoch. Vstúpte do privátnej časti za barom. Tam vás prehľadá šejkova ochranka. Po prehliadke vstúpte za šejkom. V animačke mu odovzdáte kufrík. Teraz len čakajte. O chvíľu príde kuriér, ktorý donesie kufrík diamantov a odnesie váš kufrík, aby mohol šejkov vedec overiť jeho pravosť. Po chvíli zavolá šejkovi a ten vyrazí po schodoch nahor. Vezmite si kufrík a choďte za ním. Na schodoch ho zabite strunou, alebo jedom.

Cieľ: vedec Tariq Abdul Lateef
Vráťte sa do vstupnej haly a výťahom na siedme poschodie. Kufrík s diamantmi si zatiaľ môžete uložiť do svojej izby, alebo k šatom na kabínku výťahu. Hore na poschodí si obíďte centrálny blok s výťahmi a za nimi je balkón, na ktorom postáva člen personálu. Keď sa na vás nebude pozerať, tak vylezte po pletive medzi oboma dverami na rímsu ôsmeho poschodia. Po rímse choďte doľava a vlezte cez okno dovnútra. Vnútri choďte popri dvojkrídlych dverách "Staff Only" doprava k obyčajným dverám, tiež len pre personál "Staff Only". Za nimi je jeden čašník. Keď bude chrbtom k vám, tak vbehnite dnu, uspite ho, prezlečte sa za neho a hlavne si vezmite jeho prístupovú kartu k celému ôsmemu poschodiu. Telo potom schovajte do boxu, ktorý je tu pri ňom. Tariqovu izbu stále strážia. Po stenách sú aktivátory požiarneho poplachu. Jeden spustite. Keď všetci odídu, vbehnite do jeho izby č. 803. Schovajte sa do kúpeľne a keď sa Tariq vráti, tak ho potichu zabite. Jeho ochranku môžete omráčiť udretím do steny, alebo uspať sedatívami. Môžete sa skúsiť prezliecť sa za neho a pokúsiť sa vyjsť von normálne pomedzi ostatnú ochranku. No radšej vyjdite na balkón a preskočte na susedný. Tam sa vyhnite civilovi a vyjdite na chodbu. Ďalšou možnosťou je umiestniť do kufríka s genetickým materiálom mínu a odísť z apartmánu skôr, než sa vrátia araby. Keď príde vedec ku kufríku, tak jednoducho mínu odpáľte (no poškodí to hodnotenie).

Odchod
Vráťte sa do výťahu, kde máte šaty a kufrík s diamantmi (alebo ak ste ho nechali inde, tak si ho vezmite) a zvezte sa dole. Tam už len pokojne zájdite až k východu.


Zbrane:
Policajti a ochrankári tu majú len klasické pištole SLP.40, TMP a Shultz má SLP.40 Silenced.


Tipy:
- Bezpečnostná kazeta.
Ak vás nahrali bezpečnostné kamery, treba získať kazetu. Vo vstupnej hale, naľavo od schodov je strážna miestnosť. Keď poslíček ponosí dovnútra kufre, tak sa na chvíľu vzdiali a zostane tam samotný policajt. Potrebujete sedatíva, aby ste ho uspali. Ak nemáte, tak skúste niekam umiestniť mínu a odpáliť, aby sa vybehol pozrieť čo sa deje. Vy zatiaľ ukradnite kazetu. No kamerám sa môžete vyhnúť a ušetriť si tak túto oštaru. Prípadne hoďte mincu na koniec miestnosti a keď to pôjde skontrolovať, tak ukradnite kazetu. Ak vás aj potom zbadá, tak vás len vyvedie von.

- Alternatívny postup. Využitie sniperky.
Vstúpte do kasína a vezmite si kartu od svojej izby v recepcii. Vybehnite schodmi nad vstup do kasína a vstúpte do ľavého výťahu. Vylezte hore na kabínku a počkajte si, kým nenastúpi šejkov vedec Tariq. Keď sa povezie, tak ho z hora zaškrťte strunou. Keď vytiahnete telo, vezmite si jeho kartu od jeho izby umožňujúcu vám prístup na ôsme poschodie. Sniperku si môžete nechať na kabínke a odložte tam aj kufrík s diamantmi, ktorý mal Tariq zo sebou. Potom sa zvezte naspäť dole do haly a vstúpte do pravého výťahu. V ňom vylezte na kabínku a počkajte si na Shultza (ako je aj vyššie v návode) a keď nastúpi, tak ho zaškrťte a telo nechajte na kabínke. Teraz sa vráťte na ôsme poschodie, spustite požiarny alarm a vbehnite do izby č. 803, vedcovej izby. Tam použite mobil na stole, cez ktorý zavoláte šejka. Teraz sa vráťte do svojej izby, čiže na siedme poschodie, izba č. 701. Vyjdite na balkón a vyberte si ostreľovačku. Dole pod vami vidíte malý priestor, na ktorý o chvíľu vyjde šejk. Zastreľte ho sniperkou. Toto je rýchly postup. Inak, na susednom balkóne postáva jeden čašník. Aby ste mali pokoj a aby nezačul výstrely, môžete spustiť požiarny poplach aj na tomto poschodí. Všetci sa zhromaždia pri výťahoch a vy môžete pokojne strieľať. Vezmite si kufrík s diamantmi a už len pokojne zájdite k východu.



11. A Dance With the Devil

Vy a Diana ste poslední živí z agentúry. Zradca pracoval veľmi efektívne. Je pravdepodobné, že na tejto misii budú vrahovia, ktorí pôjdu po vás. Je to posledná misia pred zavretím agentúry. Vašimi cieľmi sú Vaana Ketly a skorumpovaný agent CIA. Prebiehajú tu dve zábavy, party neba a party pekla. To znamená, že rozdielne obleky a uniformy majú hostia aj stráže jednotlivých osláv. No a policajti sú len ochranka komplexu, takže prístup na oslavy nemajú.

Uniforma policajta a kazeta z bezpečnostnej kamery. Oblek hosťa neba.
Vstúpte sklenenými dverami do hlavnej haly a oslovte policajta na recepcii. Poviete mu, že by ste tu mali mať balíček, tak to pôjde skontrolovať. Choďte za ním až do zadnej miestnosti, kde ho uspite sedatívami. Ak ste ho uspali skôr, tak telo odtiahnite do tej malej miestnosti vzadu. Prezlečte sa za neho. Teraz choďte do podzemnej garáže. Buď schodmi zo vstupnej haly, alebo z vonku, po ceste. Pri vstupe do garáže je strážna búdka. Tu ste nemali možnosť vyhnúť sa kamerám, takže musíte ukradnúť pásku. No je to jednoduché. Ako policajt vstúpte dovnútra a obaja, čo sú vnútri sú k vám chrbtom, takže kazetu v pohode ukradnite. Potom choďte dole do garáží. Tam v rohu pri otvorenej dodávke je na zemi oblek hosťa party neba. Keď vás nik nevidí, tak sa prezlečte. Choďte k výťahom. Výťah naľavo vedie do pekla. Choďte výťahom napravo do neba.

Cieľ: agent CIA Anthony Martinez
Vstúpte do haly s hosťami. Prejdite si dozadu na záchody, kde si počkajte na Martineza. Ten pravidelne chodí močiť. Keď bude na záchode, tak ho zabite strunou, alebo jedom. Môžete mu vziať zbraň a kufrík s FN 2000, ale hlavne sa prezlečte za neho. Telo nechajte v kabínke záchodu, nik ho tam nenájde.

Získanie informácií o ďalších vrahoch.
V obleku Martineza môžete ísť aj do zakázaných častí. Takže prejdite do veľkej haly vedľa výťahu. V zadnej miestnosti je na stole laptop, ktorý použite a zistíte, kto sú dvaja vrahovia najatí na vašu likvidáciu.

Cieľ: Eve (prvá vrahyňa)
Eve je speváčka, ktorá vystupuje na pódiu v hlavnej hale oslavy. Ak ju počkáte pri pódiu, tak keď dospieva, zavolá vás k sebe, aby vám ukázala v čom je dobrá. Zavedie vás do zadnej haly, kde je počítač, z ktorého ste získali informácie o vrahoch. Keď vstúpite, dlho neotáľajte, lebo vás zabije nožom a to s veľkou rozkošou, takže ju predbehnite a zabite ju. Nemusíte ju ani čakať pri pódiu. Môžete ju rovno počkať v tej hale, keď dospieva, pôjde tam sama. Môžete sa schovať v skrini a keď prejde okolo, napadnúť ju odzadu. V jej kancelárii je kufrík, v ktorom je puška Dragunov.

Cesta do pekla
Vráťte sa do výťahu a zvezte sa dole do garáže. Cestou dolu vylezte na kabínku výťahu. Keď výťah dorazí dole, tak z vrchu kabínky môžete cez šachtu prejsť rovno na susedný výťah. Vlezte doň a zvezte sa dole, na podzemnú party. Takto vám zostali všetky zbrane a keďže máte oblek agenta, nemusíte sa ani prezliekať.

Cieľ: Vaana Ketlyn
Ak máte na sebe oblek agenta Martineza, tak keď stretnete Vaanu, bude vás považovať za neho a zavolá vás niekam, kde budete mať súkromie. Choďte za ňou do prázdnej miestnosti, kde ju môžete pokojne zabiť. Bude chcieť, aby ste si zložili masku, ak to nespravíte, tak vás sama napadne svojim mečom, takže pozor. Ak nemáte oblek agenta, tak musíte mať aspoň oblek ochranky. V obleku hosťa vás nepustia do zadnej časti diskotéky. Druhá možnosť jej likvidácie je práve tam, no to môžete spraviť tiež aj ako agent. Pravidelne sa chodí predvádzať na pódium nad diskotékou, kde má aj pyrotechnickú šou. Pri vstupe na toto pódium je ovládací panel. Prestavte na ňom program a keď pôjde Vaana opäť na pódium, tak ju tie výbuchy usmažia.

Cieľ: Maynard John
Tento vrah je tu v pekelnom klube. Stačí aby ste ho stretli a nech máte akýkoľvek oblek, spozná vás. Pekne vás osloví a vyzve na zápas. Máte sa s ním stretnúť v zadnej časti označenej ako Mučiaca miestnosť (Torture Chamber). Môžete tam ísť rovno za ním. Zavrie dvere a povie vám, že miestnosť je zvukotesná, takže vás nik nebude počuť. Považuje sa za najlepšieho vraha a chce vás, ako druhého najlepšieho poraziť v zápase. Na stole máte nejaké zbrane, tak sa ich chopte a strieľajte po sebe. V podstate jednoduché, kryte sa pred jeho streľbou a snažte sa ho trafiť vašou a zabite ho. Keď ho zabijete, vezmite mu kľúč, ktorým odomknete túto miestnosť.

Odchod
Teraz sa kľudne vráťte k výťahu a vyvezte sa do garáží. Tam si oblečte naspäť svoj oblek a s Dragunovom do zbierky v kufríku odíďte do dodávky v garáži.


Zbrane:
Agent CIA má Desert Eagle. Tiež nosí kufrík s FN 2000.

U ostatných nepriateľov a policajtov nájdete klasické zbrane, ktoré už naisto máte. Sú to SLP.40, MP5 a MP7.

V miestnosti, kde je laptop s informáciami o vrahoch a kam tiež Eve, tak pri stole je kufrík, v ktorom je Dragunov. Takže ho takto nemáte problém vyniesť.


Tipy:
- Oblek hosťa pekla.
Hneď na začiatku, v podzemných garážach zvracia pri stĺpe hosť pekla. Môžete tak získať jeho oblek a ísť rovno dole, no je to zbytočné, keďže aj tak získate oblek agenta a s tým môžete ísť takmer všade.



12. Amendment XXV

Viceprezident chce nechať zabiť prezidenta, aby sa dostal k moci a mohol schváliť program klonovania. Musíte zabrániť atentátu a preto treba zabiť viceprezidenta a najatého vraha. Budete sa pohybovať v Bielom dome, takže sa pripravte na najvyšší stupeň ostrahy. Je vhodné kúpiť si medzi vylepšeniami vylepšený, hliníkovo-čalúnený kufrík na sniperku (Foil Padded Suitcase). Nie je nevyhnutná, ale rozhodne vám uľahčí prácu.

Vstup do Bieleho domu. Uniforma sprievodcu.
Vstúpte s turistami do budovy. Ak máte sniperku, tak položte kufrík na pás s detektorom a sami prejdite veľkým detektorom. Na druhej strane si kufrík vezmite. Choďte rovno k vojakovi strážiacemu dvere. Pri ňom choďte do dverí naľavo, na záchod. Tam si počkajte, kým sa príde vymočiť sprievodca z múzea. Uspite ho a prezlečte sa za neho.

Bezpečnostná kazete
V budove je hromada kamier a isto vás nejaká zaberie, preto je dobré získať pásku z bezpečnostných kamier. Keď už máte oblek sprievodcu, vyjdite zo záchodu a choďte do dverí naľavo, pred ktorými stojí vojak. Za nimi vstúpte do ďalších dverí naľavo, za ktorými si vezmite bezpečnostnú kartu tohto krídla a tiež pásku z bezpečnostných kamier. Vojaci, čo tu sú sedia chrbtami k vám, takže nie je problém. Vráťte sa na chodbu.

Získanie obleku agenta. Prípadná príprava míny.
Choďte na západ. Prejdite jedálňou a dverami do chodby, kde stráži vojak. Na konci chodby sú dvere na kartu, ktorú síce máte, ale v tomto obleku tam nemôžete. Choďte do dverí napravo, ktorými vyjdite na strechu. Na streche choďte k lešeniu a vylezte na rebrík. Vylezte až hore, tesne pod okraj, no nelezte úplne hore. Počkajte si, kým jeden z robotníkov za oknom odíde a druhý bude chrbtom. Potom vylezte a hneď prejdite do dverí naľavo, aby vás nezbadali. Prejdite cez tieto miestnosti na ľavej strane tohto poschodia do poslednej miestnosti s otvoreným oknom. Pozor, nech v nej nestretnete vojaka. Je v nej oblek robotníka, tak sa prezlečte. Vylezte von oknom a zlezte dole rebríkom na strechu. Tu máte dva štvorcové vetráky a nejaký stavebný materiál. Tu sa bude nachádzať váš nepriateľ, takže ak chcete, pripravte si sem mínu. Potom choďte k dverám na opačnej strane a počkajte si, kým z nich vyjde agent. Uspite ho, prezlečte sa za neho a telo schovajte za okrúhlu stavbu pri vás. Nezabudnite si od neho vziať prístupovú kartu do západného krídla.

Cieľ: viceprezident Daniel Morris
Zbehnite dole na dvor a prejdite podzemím do centrálnej časti (alebo sa vráťte rebríkom cez strechu). Tam na prvom poschodí si vystriehnite viceprezidenta. Počkajte si, kým pôjde do svojej pracovne. Držte sa pri ňom, aby ste nemuseli páčiť dvere (môžete, len sa zdržíte čakaním na vhodnú pozíciu vojakov, aby vás nevideli). Vnútri si počkajte, kým sa jeho pes pridá k paničke a bude sám. Tam ho zabite strunou, alebo jedom a telo schovajte do krabice. Vráťte sa na chodbu.

Cieľ: Mark Parchezzi III
Zbehnite cez podzemnú časť naspäť dole na dvor za západným krídlom a vstúpte do neho. Choďte do pracovne, v ktorej už čaká Mark. Vidíte ho podľa mapky. Po vstupe nasleduje krátky rozhovor a Mark sa dá na útek. Bežte za ním až na strechu, kde ste sa prezliekli za agenta. Tam pobeží kryť sa za stavebniny pri rebríku. Ak ste tam umiestnili mínu, tak ju odpáľte a zabijete ho. Ak máte sniperku, tak ju vyberte a zastreľte ho. Ak ste nepoužili ani mínu a nemáte ani sniperku, tak máte menší problém a musíte ho skúsiť zastreliť len tým, čo máte po ruke.

Odchod
Ak si nechcete pokaziť hodnotenie, tak musíte odpratať jeho telo, no to je dosť náročné. Preto sa mi najviac pozdáva mína. Proste, keď Mark dobehne k míne, tak ju neodpaľujte. Vráťte sa dole prebehnite dvorom do centrálnej časti a vybehnite hore schodmi k otvorenému oknu, pod ktorým je Mark. Odpáľte mínu a už len vybehnite von. Prezlečte sa naspäť do vašich šiat a odíďte.


Zbrane:
U ochranky nájdete zbrane ako SLP.40 a MP5. Viceprezident má Desert Eagle. Mark Parchezzi má Custom 1911. No a čestná stráž má pušky M14.
Ak ju chcete vyniesť, tak je tu jedna bezpečná možnosť. Na začiatku umiestnite za autobus mínu a odpáľte ju. Zbehne sa tam hromada vojakov. Ako budú postupne odchádzať, tak si vyhliadnite posledného a uspite ho. Tým ste získali aj zbraň, aj jeho uniformu. Môžete zbraň nosiť, no nie je to potrebné. stačí ju nechať ukrytú za autobusom aj s telom. Keď sa vrátite na konci misie, tak sa prezlečte do svojich šiat, vezmite si M14ku a keď pôjdu stráže pri dverách na obhliadku, tak len prebehnite tých pár metrov a ukončite level.


Tipy:
- Prepašovanie zbrane.
Na začiatku, keď z autobusu vystúpia turisti, tak si jedna žena pôjde za autobus zapáliť. Na zem si položí kufrík. Umiestnite do neho zbraň. Keď pôjde dnu, tak ju detektor zaznamená a ženu odvedú. No vy si potom môžete zbraň z kufríka vziať, pretože ho odnesú dozadu do strážnej miestnosti a zbraň vôbec nevyberú.

- Alternatívny vstup.
Ten je v podstate popísaný pri získaní zbrane M14. Získate oblek vojaka a potom máte voľnejšie pole pôsobnosti a môžete všade okrem západného krídla. No na to už získajte oblek agenta, ako popisujem v návode.



13. Requiem

Takže dostali najlepšieho zabijaka. Pripravila to Diana, ktorá spolupracuje s chlapíkom, čo šiel celý čas po štyridsaťsedmičke. Presúvame sa do krematória, kde sa chystá vaše spopolnenie. Diana vám na rozlúčku položí na hruď pištole a pobozká vás špeciálnym rúžom. Spomínate si na agenta Smitha, ako ste ho prepašovali zo sanatória. Rovnako vás ona dostala sem. Keď nabehnú titulky, tak začnite stláčať klávesu pre pohyb vpred, aby ste si rozpumpovali srdce. Keď vstanete, je to už len na vás. Vašim cieľom je zabiť všetkých v oblasti, aby ste nenechali žiadnych svedkov.

Súvisiace hry Hitman 3
Hitman 2
Hitman
Hitman GO
Hitman: Absolution
Hitman: Sniper Challenge
Hitman 3: Contracts
Hitman 2: Silent Assassin
Hitman: Codename 47



Diskusia Príspevkov: 139 Hodnotenie
1151 hlasov

100
60
20

80
40
0
67
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |