HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 22943 užívateľov

Návody > Catwoman


Zobrazení:19093
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

V leveloch môžete zbierať drahokamy v podobe mačacích očí. Za ich zozbieranie sa vám sprístupňujú galérie. Nenašiel som všetky, tak som zostal bez posledných dvoch galérií. Za celkové bodové ohodnotenie prejdenia levelu získavate drahokamy, za ktoré si môžete kupovať nové bojové schopnosti. Význam má len prvá, vyrážanie strelných zbraní bičom z rúk nepriateľov. Ostatné sú len pre zábavu, či pre vyššie skóre (pose, taunt). V podstate ste neporaziteľný. Trochu nepríjemnejšie je to, keď je viac nepriateľov v malom priestore, ale skúsený hráč s tým nemá problém. Výnimkou sú bossovia. Inak sú nepriatelia tupí, slabí a stále tí istí (dva, tri druhy) s tými istými zbraňami. Niektoré časti návodu nie sú najprehľadnejšie, ale to preto, že Levely sú krátke ale vysoké. Často totiž musíte vyskákať do ohromnej výšky, ale trvá vám to dlho, lebo chodíte krížom, krážom po jednej stene a skáčete hore-dole, prípadne beháte po obvode štyroch stien a robíte to isté. Mení sa prostredie, ale toto zostáva rovnaké. Z tejto krátkej hry mohli vyťažiť viac. Ovládanie je jednoduché a rýchlo si ho osvojíte A,S,D,W pre pohyb, Ctrl pre sledovací mód a medzerník pre skok. 4,8,6,2 pre údery bičom (osobne som si spodný úder prestavil z 2 na 5, je to jednoduchšie). S konkrétnymi pohybmi a skokmi v hre tiež nie je problém (a máte ich popis v galérii), pokiaľ viete kadiaľ ďalej.



1. Jewerly Store

1.1 Jewerly Store

Dorazila ste do klenotníctva, ktoré práve vykrádajú. Pribehnite k chlapíkovi a skopnite ho, aby vypadol z okna. Skočíte za ním dole. Tam sú dve skrinky s poličkami, jedna pred vami, druhá za vami. Tiež sú tu dvaja nepriatelia, tak ich do nich skopnite, to ich odstaví. Rozbitím skrinky sa spustil alarm. Keď sa zbavíte druhého chlapa, príde polícia a začnú páliť na budovu. Uvidíte, ako z jednej rozstrelenej steny vypadne drahokam mačacie oko. Choďte ho zobrať, keď uvidíte tieto veci neskôr, tak ich zbierajte. Bežte k dverám s nápisom Exit. Pred nimi sa pred streľbou schováva jeden z lupičov. Kopnite ho smerom do dverí a on ich vyrazí. Prejdite nimi.
Za dverami vylezte na stenu a po pletive prelezte do vedľajšej miestnosti. Tam zoskočte a vyjdite von. Porazte dvoch policajtov (môžete ich skopnúť do kontajnerov). Vylezte potom na kontajner pri stene napravo. Po stene vylezte hore. Smerujte hore na strechu. Po stene hore, napravo cez strechu. Na konci je slepá cesta a vysoká stena. Ak si pamätáte na Sands of Time, tak si spomeniete, čo treba robiť. Vylezte kúsok po stene a stlačte skok. Preskočíte na stenu za vami a ste trocha vyššie. Opäť stlačte skok. Takto doskáčte až hore.
Ak nechcete pár ďalších mačacích očí, tak preskočte odstavec a nemusíte toto robiť. Tam prejdite na okraj rímsy, pred ktorou je tyč. Skočte na ňu a preskočte na tyč pred vami (držíte shift na rozhúpanie sa a potom skok). Tam zlezte z tyče (držte S, akože nadol) na plošinu pod vami. Z nej preskočte na jednu kúsok ďalej, je tam Oko. Zoskočte úplne dole. Tam vylezte na nízku stavbu. Nad vami je ďalšie oko. Vylezte na stene pri ňom a buď poň skočte, alebo ho chyťte bičom. Potom z tejto stavby kde ste, sa rozbehnite a preskočte plot neďaleko. Ste opäť na dvore, kde ste bojovali s dvoma chlapíkmi. Vráťte sa zase po kontajnery opäť hore k tyčiam a popreskakujte po nich až na opačnú stranu, kde je na balkóne oko. Potom skočte o jednu tyč naspäť. Pod vami je ďalšie oko. Pustite sa, aby ste spadli na tyč pod vami. Potom sa už poslednýkrát vráťte hore po kontajneri a medzi dve steny, po ktorých vyskáčete nahor.

Keď vyskáčete hore, tak hneď naľavo pri vás je drevená doska. Prejdite po nej na rímsu naľavo. Prejdite po rímse až do ďalšieho záseku. Tam medzi dvoma stenami opäť vyskáčte nahor. Hore už je koniec tejto časti a animačka o tom, ako sa z Catwoman stala Catwoman (no má to tak ďaleko od pôvodnej verzie z Batmana, že až).


1.2 Scrab Yard

Máte sledovať istú stopu. Nato využívajte sledovací mód (Ctrl). Keď sa porozhliadnete, tak zbadáte v tomto móde stopy, ktoré máte sledovať. Taktiež máte v tomto móde zvýraznené predmety, ktoré môžete využiť. Rovno pred vami vylezte na kontajnery a zohnutý (shift) prejdite dierou v pletive.
Na dvore za ňou vylezte po stene pri plote napravo. Po nej sa dostanete za plot. Tam choďte naľavo, po kontajneri na múr a cez otvorené dvere na ďalší dvor. Tu vylezte po pletive pred vami nahor, na plošinu napravo. Rozbehnite sa a doskočte na stenu pred vami, aby ste si neublížili pádom. No aj tak zlezte a zájdite do výseku, kde vyskáčte hore medzi dvoma stenami. Prejdite ďalej smerom nadol. Tu vylezte po stene, na ktorej je umiestnené pletivo. Z neho skočte na pletivo za vami. Lenže to za vami je trochu viac napravo, takže pri skoku stlačte aj "D", smer doprava. Toto spravte dvakrát, až doskočíte na pletivo nad plošinou. Než na ňu zleziete, vylezte po pletive úplne hore a tam bičom smerom nahor chyťte Oko. Potom zlezte na plošinu.
Všimnite si na plošine pri vás padacie dvere. Prejdite po nich a otvoria sa. To je dobré na to, aby ste sa v prípade, že spadnete, mohli tade vrátiť a nemuseli to obchádzať celou cestou ako ste prišli. Inak je pred vami ďalšia plošina. Preskočte na ňu obyčajným skokom. Ale je dosť ďaleko, takže to nemusí hneď vyjsť (preto tie padacie dvere). Keď tam preskočíte, nemáte veľa možností. Ale za mrežami sú ďalšie padacie dvere. Švihnite po nich bičom, aby ste ich zachytili a trhnite, aby ste ich otvorili. Teraz zlezte opäť dole na ulicu. Prejdite do výseku pod padacími dverami, čo ste otvorili a vyskáčte odrazmi od stien nahor, až sa zachytíte na pletive nad mrežami. Po ňom vylezte hore.
Tu si všimnite na stene držiaky, z ktorých vychádzajú káble. Hneď pri vás je na stene pletivo. Vylezte naň. Nesmeruje nikam, len aby ste boli zavesený. Potom švihnite bičom po najbližšom držiaku na stene a zachytíte sa. Teraz keď ste zachytení bičom, môžete behať po stene do poloblúka pod držiakom. Keď stlačíte skok, tak sa zastavíte na stene. To je dobré spraviť, keď budete čo najbližšie pri ďalšom držiaku, aby ste sa mohli zachytiť naň a tak postúpiť. Prejdite po nich až za plot na plošine, nad ktorú sa dostanete. Tam sa zohnite a prejdite popod vetraciu šachtu. Pred schodmi vylezte po stene nahor a bičom si pritiahnite Oko. Len čo zídete pár schodíkmi, tak vylezte na stenu naľavo. Nad vami je ďalší držiak. Keď budete najvyššie ako sa dá, tak švihnite bičom nahor a zachytíte sa. Rozhúpajte sa, aby ste sa dostali pred pletivo napravo. Tam sa zachyťte a skočte dozadu na to pletivo. Prejdite po ňom a neďaleko držiaka opäť skočte na stenu. Chyťte sa ho bičom a prejdite nad plošinu, na ktorú zlezte. Po nej prejdite a skopnite sud, ktorý vám bráni v prechode. Sledujte garáž, ktorú zavrel. Ak spadnete dole, tak tade sa teraz dostanete opäť nahor a nemusíte to celé absolvovať znovu.
Preskočte o ďalšie dve plošiny ďalej. Z poslednej skočte na pletivo na stene. Zlezte na ňom najprv dole a vezmite si bičom Oko. Potom vylezte po ňom hore a pomocou biča a troch držiakov sa presuňte ďalej na ďalšie pletivo. Z neho skočte na plošinu za vami. Prejdite k neďalekej tyči, pri ktorej je Oko. Skočte na ňu a na plošinu s okom. Potom sa na ňu vráťte a spustite sa na tyč pod vami (smer nadol, S) a z nej až nadol.
Tam vylezte po drevenej konštrukcii a skočte na tyč. Z nej na ďalšiu a z nej na plošinu pred vami. Z nej si len bičom vezmite Oko. Skočte opäť na tyč a spustite sa na krabice pod vami. Je tu jediný zásek, v ktorom povyskakujte nahor. Prejdite až k plotu. Vylezte pri ňom na stenu a skočte dozadu so smerovaním doprava a doskočíte za plot. Tam bežte jedinou cestou.

Dobehnite na koniec. Tam skočte na tyč a z nej sa prehupnite na ďalšiu. Spustite sa dole na auto. Na dvore dobehnite úplne dopredu k bráne. Naľavo od nej vylezte na krabice a skočte z nich na tyč. Vylezte na ňu, vyskočte a vo výskoku švihnite bičom nahor. Tak sa zachytíte tyče nad vami. Vylezte na ňu. Preskočte po troch tyčiach na kontajner (nad prostrednou tyčou nezabudnite na Oko). Z neho skočte na susedný dvor.
Tam choďte k dopravnému pásu a aktivujte spínač bičom. Keď na seba napadajú tri kvádre, tak na ne vylezte a z nich skočte na plošinu pred vami. Prejdite po nej na kraj k lampe. Skočte na lampu. Tá sa zrúti a zničí časť dopravného pásu. Tiež vám ten výbuch otvoril dvere na susedný dvor, z ktorého ste prišli. Na zničenom stroji sa vytvorila tyč. Skočte na ňu a z nej na ďalšiu na balkóne pred vami. Nad ňou je Oko.
Choďte až na kraj a uvidíte ďalšie tyče. Tu sa musíte rozbehnúť, skočiť a v lufte švihnúť bičom, aby ste sa zachytili. Poradím vám, že jednoducho skočte a držte úder a sama sa zachytí, netreba švihnúť len raz a trafiť sa. Potom vylezte na tyč, rozhúpajte sa, skočte na ďalšiu a zopakujte to s bičom, aby ste sa zachytili. Tiež sa môžete rozhúpať aj na biči a skočiť. Takto sa dostaňte až na tretí dvor. Skok naň odporúčam z biča a nie z tyče, ak si nechcete trocha ublížiť. Tam kopnite do hromady sudov. Výbuch, ktorý zničí stroj, otvorí aj dvere na prostredný dvor. Vylezte po stene pri stroji a skokom vzad sa dostaňte na stroj, na ktorom je Oko.
Potom choďte na prostredný dvor a bičom potiahnite páku, ktorá otvorí dva otvory. Zbavte sa dvoch nepriateľov. Potom pribehne ešte jeden. Keď sa zbavíte aj toho, tak sa otvoria dvere, ktorými prišli. Vyjdite nimi.
Vnútri vyskáčte odrazmi od stien nahor. Tam zoskočte na plošinu pod vami. Napravo bičom zničte ovládanie, ktoré uvoľní trám a ten vám otvorí cestu. Naľavo na plošine vylezte po pletive a hore si bičom vezmite Oko. Zlezte dole a skočte na tyč. Po tyčiach preskáčte až vonku. Tam vás chytia policajti. Keď vás drží, tak stláčajte údery a šípky. Úderom dopredu kopnete poliša pred vami, úderom dozadu hlavou udriete toho, čo vás drží. Keď sa oslobodíte, tak porazte nepriateľov. Prebehnite pomedzi policajné autá von.



2 Night Club

2.1 Parking Lot

Prejdite sa po dvore a vo vzduchu uvidíte pri stĺpe Oko. Vybehnite po stene pred stĺpom, skočte vzad a cestou vezmite Oko. Potom vylezte na búdku, z ktorej vyšli ochrankári a do ktorej sa zavreli, keď ste ich zmlátili. Vyskočte na tyč a pomocou biča lezte len na tyče nad vami. Na tej najhornejšej choďte doprava po Oko a potom popreskakujte úplne doľava na strechu. Prejdite po nej kúsok doľava a pomocou tyče skočte na rímsu pred vami.
Prejdite tadiaľ, pokiaľ nebude animačka, v ktorej sa zrútite s časťou lešenia. Dole, keď sa preberiete v troskách, tak hneď nad vami si všimnite tyč. Vylezte po stene, skočte na ňu a z nej na novouvoľnenú plošinu. Prejdite poza dom, skokom po tyči až k dvom smetným košom. Tam najprv choďte len po svojich a na konci striešky si bičom vezmite Oko. Inak vyskočte na tyč a pomocou ďalšej preskočte až do okna.
V budove sa s vami prepadne podlaha. O poschodie nižšie si všimnite ďalšiu podlahu, ktorá sa chystá spadnúť. Preskočte ju a vezmite si Oko. Potom sa prepadnite aj s podlahou a dole vybehnite šachtou von.
Po animačke choďte k zavretej bráne, nad ktorou svieti nápis Closed. Vylezte pri nej na stenu (sú na nej stopy v sledovacom móde) a skokom dozadu a doprava sa dostaňte na plošinu. Na ľavej stene vylezte a bičom si vezmite Oko. Na plošine si v sledovacom móde všimnite ďalšie stopy. Po nich vylezte na stenu a skočte dozadu. Zachytíte sa na lampe. Popreskakujte po lampách až na pletivo na stene oproti. Pomocou biča a držiaka sa prehupnite pred susedný rad lámp. Tam skočte dozadu, zachytíte sa na lampe a opäť po nich preskáčte na plošinu pred vami. Tam vylezte po stene napravo a hore si bičom vezmite Oko.
Prejdite na koniec plošiny a pomocou dvoch tyčí sa prehupnite na ďalšiu. Medzičasom po vás začali páliť nepriatelia, tak pozor. Na tejto plošine preskakujte diery, ktoré spravili padajúce trosky. Na konci plošiny preskočte po troch tyčiach. Na tretiu vylezte a vyskočte s bičom na tú nad vami. Z nej na plošinu pred vami. Tu si všimnite nad vami Oko. Vylezte po stene a vezmite ho bičom. Prejdite po tejto plošine na koniec a skočte na tyč a po ďalších dvoch na hornú plošinu. (Pokiaľ chcete ďalšie Oko, tak z druhej tyče sa spustite na plošinu pod vami, na jej konci vylezte po stene a bičom si ho vezmite. Vráťte sa na začiatok plošiny a skočte na tyč pred vami a chyťte sa jej pomocou biča).
Prejdite na koniec tejto najhornejšie plošiny a skočte na strechu pred vami pomocou dvoch tyčí. Tam porazte nepriateľov vnútri. Vedľa dverí s nápisom Level 1 and 2 je falošná stena, ktorú rozbite kopom. Za ňou choďte k výťahovej šachte. Skočte do nej a postupne sa dostaňte cez otvory až dole a von.
Vonku prebehnite na koniec ulice. V poslednom rohu, kde vchádzate do časti, kde je pri stene kontajner, vylezte po pravej stene ako sa dá a skočte dozadu a zachytíte sa na malej terase. Na nej nad vami je Oko. Preskočte na plošinu nad stenou, po ktorej ste liezli hore. Z nej skočte na tyč a z nej na pletivo, po ktorom prelezte za múr. Tam choďte ďalej. Nad vami je Oko (vylezte na stenu a skokom dozadu ho vezmite).

Zoskočte do ulice pod vami a prejdite na jej koniec, kde prelezte bránu a skočte na dvor. Porazte nepriateľov. Napravo od vchodu, z ktorého vyšli, sú elektrické panely. Ak ste ich nezničili počas boja, tak to spravte teraz. Potom choďte naľavo od vchodu a vylezte po stene v ktorej je smetiak, do ktorého sa schoval porazený nepriateľ. Skočte dozadu a zachyťte sa. Preskočte po tyčiach až na kamión a z neho choďte do dverí s nápisom Exit.


2.2 Scene 83

Skočte dole do klubu a zlikvidujte nepriateľov. Otvoria sa dvere a príde ďalší. Keď ho porazíte, choďte cez ne a porazte ďalších nepriateľov. Choďte do baru a vylezte po stene medzi poličkami a bičom si vezmite oko. Potom choďte napravo od zavretých dverí, vylezte po stene a skočte dozadu. Zachytíte sa na tyči. Je nad ňou oko. Skočte na tyč nad vami a z nej na pletivo na reproduktoroch. Bičom si vezmite Oko. Prelezte na pravú stranu pletiva, k stene. Skočte dozadu na tyč a z nej na balkón. Prejdite ním do miestnosti. Tam použite bič na zariadenie na stole a otvoria sa dvere v miestnosti s barom. Ak kopnete do obrazu na stene, vypadne z neho oko. A naľavo od stola s ovládačom rozbite krabicu a za ňou bičom otvorte schránku. Je v nej vaša mačka. Vráťte sa do miestnosti s barom a prejdite dverami.

Prejdite chodbami do ďalšej miestnosti s lešením. Choďte k jeho zadnej strane a po plachte vylezte hore skokmi medzi stenou a plachtou a hore si vezmite Oko. Potom vylezte po plachte z vnútornej strany a hore skočte dozadu, aby ste sa zachytili tyče. Popreskakujte až na plošinu. Prejdite po nej na jej koniec. Tam vylezte po stene vedľa okna a skokom dozadu choďte na plošinu nad vami. Rozbite krabice a skočte a zachyťte sa tyče v strede a popreskakujte po nich na druhú stranu, kde vlezte do diery (nad každou tyčou Oko).
Tam si vezmite jedno Oko bičom z plošiny, kde ste a k druhému skočte na policu. Potom zídite dole a choďte do miestnosti, kde porazte nepriateľov. Keď je po všetkých, tak vyjdite von dverami, ktoré sa otvoria. Prejdite chodbou až von, kde vás čaká prvý súboj s Bossom. Nie je veľmi ťažký, len neskôr pozor na dvoch ostreľovačov, čo mu prídu pomôcť. Ale aj tak by ste s ním nemali mať žiadny problém.



3. Hedare Factory

3.1 Factory Perimeter

Choďte rovno až k stene na konci cesty. Cestou môžete strážcu skopnúť do smetiaka. Potom v rohu za tou vežou vylezte po stene a skočte dozadu, zachytíte sa na plošine. Teraz, ak sa nechcete zdržiavať zbieraním, tak choďte rovno za roh až pod Oko a preskočte o odstavec nižšie.
Na plošine kde ste, je pred vami tyč. Skočte na ňu a z nej na pletivo na stene. Prejdite doľava a skočte dozadu na kontajnery. Po nich prejdite ešte kúsok doľava a skočte na ďalšie pletivo. Po ňom prejdite opäť doľava a skočte dozadu na tyč. Potom popreskakujte po tyčiach až na plošinku za nimi. Nad poslednou tyčou je Oko. Na plošinke otvorte schránku bičom a získate mačku. Potom zoskočte dole. Medzi dvoma kontajnermi (do toho vpravo môžete hádzať nepriateľov) je kamera. Zničte ju. No aj tak vybehne pár nepriateľov, ktorých sa zbavte. Povyskakujte pomedzi kontajnery hore na ne.. Hore sa presuňte na ľavý kontajner. Z neho sa bičom zachyťte o držiak a prejdite na plošinu naľavo. Vylezte na stenu a bičom si vezmite Oko.
Tu sa postavte medzi dva stĺpy (potrubia) a odrazmi od stien povyskakujte až hore. Hore popreskakujte na poslednú plošinu (smerom doľava), kde uniká zelená para (pozor, zraňuje). Vyskočte na stenu, vylezte hore a skočte dozadu na pletivo. Po ňom hore a tam opäť skok dozadu na pletivo na stene. Po ňom prejdite doprava a zlezte na plošinu pod vami. Po nej doprava na koniec. Tam vylezte po stene hore na pletivo. Po ňom hore a pomocou držiakov a ďalších pletív sa presuňte na ľavú stranu steny. Pozor, z okien po vás strieľajú nepriatelia. Tam po pletive vyššie a opäť sa presuňte na pravú stranu. Na konci skočte dozadu, kde pristanete na plošine. Po nej prejdite a skočte na plošinu pod vami. Tam vybehnite po pletive, vezmite si bičom Oko a skočte dozadu na tyč. Presuňte sa na tretiu a z nej na pletivo pred vami. Z neho si bičom vezmite Oko. Vylezte úplne hore. Budete musieť trochu preskakovať, ale ste na pletive, tak nespadnete.
Keď budete hore na plošinke, tak vylezte po stene a skočte dozadu na pletivo. Prelezte po ňom na jeho z vášho pohľadu ľavú stranu a tam skočte opäť dozadu na pletivo na stene. Z neho sa presuňte pomocou biča a držiakov na plošinu na druhej strane. Tam vylezte po stene, zachyťte sa držiaka bičom, presuňte sa na pletivo vľavo, vyjdite na jeho hornú časť a skočte dozadu. Tu na plošine pod vami naľavo je Oko. Inak skočte na tyč a po ďalších sa presuňte na druhú stranu, kde doskočíte na pletivo. Vylezte hore, skok dozadu a na potrubie. Z neho pomocou držiaka na posledné pletivo a keď nebude syčať plyn, tak vyjdite hore. Zničte kameru nad dverami a skopnite dolu strážcu. Vylezte po stene naľavo od dverí a skočte dozadu na potrubie. Po ňom prejdite k Oku. Zoskočte na nižšie potrubie napravo. (Ak ešte nižšie a kúsok naľavo, tak nájdete Oko. Potom naspäť). Na konci vylezte po zvislom potrubí a skočte dozadu na to vyššie. Po ňom vylezte hore a prejdite doľava. Tam už vylezte úplne hore.
Tam vstúpte dovnútra. Dobehnite do veľkej haly, kde porazte nepriateľov. Buď s nimi, alebo sami, rozbite dve elektronické zariadenia na stenách. To spôsobí, že sa dve nádrže prisunú k stroju (musíte ich rozbiť dostatočne, jedna sa neprisunie na prvýkrát až k stroju). Vedľa dverí, ktorými ste vošli, vylezte na stenu a vezmite si Oko. Potom vylezte po jedinom pletive v miestnosti (skočte na stenu a vezmite si Oko). Hore skočte na tyč a na plošinu. Z nej skočte na nádrž, ktorá sa prisunula k stroju v strede miestnosti (potom, čo ste zničili elektrické zariadenie). Z nej na tyč, na pletivo, doľava a zliezť na plošinu. Na jej konci rozkopnite sud a tlaková nádrž odpáli sudy na stroji, čo prisunie ďalšiu nádrž. Skočte o dve tyče vpred nad tú nádrž a spustite sa na ňu. Z nej po tyči na pletivo na stene. Pomocou držiaka doprava. Z toho pletiva skok dozadu na tyč a po ďalších dvoch nad tretiu nádrž. Spustite sa na ňu. Z nej po tyči na pletivo. Po ňom prelezte doprava na plošinu, kde poškoďte bičom stroj. Potom odtiaľto po poslednej tyči preskočte na plošinu, odkiaľ dverami opustite miestnosť.
Keď vyjdete dverami, zoskočte dole. Dostanete sa do ďalšej haly. Zbavte sa nepriateľov a aktivujte bičom dve tlačidlá na stenách. Tým sa aj tu prisunú dve nádrže k zariadeniu. Potom choďte naľavo. Tam je vedľa seba dvojo dverí. Tie viac pri stene sú v záreze, tak tam povyskakujte hore odrazmi od stien na plošinu. (Oproti nej je oko, dá sa tam doskočiť). Prejdite po nej a preskočte cez dve plošiny nad nádržami, ktoré ste prisunuli (ak chcete Oko, čo je medzi nimi, tak musíte skočiť na stenu, vziať ho bičom a riskovať pád). Na druhej strane choďte až k stene, po ktorej vylezte a skokom dozadu sa dostanete na plošinu nad vami. Cez dve tyče prejdite zase na ľavú stranu. Na konci ľavej plošiny opäť po stene nahor a hop dozadu a ste vyššie. Opäť cez dve tyče na pravú stranu a Oko v strede získate ľahko (už ma s tým štvú, stále behať doľava-doprava, atď). Na pravej strane sa presuňte na most, ktorý s vami spadne (aj mačacia žena si musí dávať pozor na líniu). Na mieste, kam dopadnete, je ventil. Otočte ním bičom. Vedľa sa na stene vysunú tyče. Skočte na prvú a postupujte po ostatných nahor. Z tej hornej skočte na plošinu k druhému ventilu, ktorým otočte. Vysunú sa tyče aj na druhej strane. Spustite sa na prvú tyč a z nej skočte na susednú, novovysunutú a z nej na plošinu pri nej, kde otočte tretím ventilom. Potom skočte naspäť na tyč a vylezte po nich hore aj na tejto strane. Tam otočte posledným, štvrtým ventilom.


3.2 Hedare Factory

Vytrhnite bičom dvierka a prelezte šachtou z miestnosti, kde začínate. Za ňou choďte doľava, do kontrolnej miestnosti. Tam máte 4 ovládacie panely. Najprv aktivujte bičom ten pri dverách, ktorými ste vošli. Potom choďte k pultu. Ako druhý aktivujte ten naľavo. Potom ten napravo a napokon posledný stroj pri zavretých dverách. V miestnosti vedľa sa začnú po koľajničkách pohybovať veľké bedne. Nemôžete na ne vyliezť priamo, preto si počkajte, kým sa priblížia k vyvýšenému miestu, kde sa pohybujete. Z neho na ne skočte. Popreskakujte si o Drahokamy a potom na druhú stranu. Tam bičom aktivujte panel a prejdite otvorenými dverami.
Dostanete sa ďalej do haly, kde odchádzajúci strážci aktivujú laserové lúče. Vy ich vidíte (ešte lepšie s Ctrl). No nič zložité a jednoducho môžete bežať aj popri stene, kde vidíte, odkiaľ vychádzajú a teda v akej sú výške. Prvé a tretie preskočte, druhé a štvrté podlezte. Na začiatku je na stene naľavo vypínač, ktorým môžete zhasnúť svetlo. Ak prerušíte laser a príde strážca, tak bude aspoň trocha dezorientovaný.
Na konci haly sú dvere, odkiaľ vychádzajú ochrankári. Pred nimi je zásobník s nádržami, ktoré po nich môžete hádzať. Jednu hoďte po paneli pri dverách. Jeho zničením sa deaktivujú lasery a otvoria sa vám jedny dvere, ktorými prejdite. V miestnosti prehoďte páku na panely. Otočí sa tyč. Vylezte a vyskočte na tyč a z nej na tú, čo ste presunuli. Z nej na plošinu, kde prehoďte ďalšiu páku, ktorou spustíte prepravníky v hale.
Vráťte sa do predošlej haly. Na konci haly môžete vyliezť na plošinu naľavo. Tam bičom prehoďte páku a vysunie sa krabica. Je to napravo od vás. Prebehnite po krabici a vybehnite po stene za ňou. Hore sa odrazte a zachytíte sa na plošine nad vami. Hore sa vám oddiali pohľad, aby ste videli držiak nad vami. Vybehnite po stene a zachyťte sa bičom. Ak chcete Oko naľavo, tak sa na chvíľu pridržte na stene čo najbližšie a chyťte ho bičom. Potom opäť držiaka a cez druhý sa presuňte na plošinu napravo. Z nej skočte na jeden prepravník. Cestou si bičom môžete vziať dva drahokamy. Na konci, kde sa dopravník stáča doľava, tak musíte preskočiť na prepravník napravo. Tam tiež môžete vziať jedno Oko. No toto je pekelná časť (aspoň pre mňa). Popreskakovať na plošinu pred vami po pohybujúcich sa prepravníkoch, pretože sa hýbu smerom od plošiny. Keď to zvládnete, tak si bičom aktivujte panel pri dverách a prejdite nimi.
V ďalšej miestnosti sa vyhýbajte laserom. Jednoduché, nízke preskočte, vyššie podlezte. Hneď na začiatku vylezte po pletive a vezmite si Oko. Potom prejdite strednou časťou a do dverí naľavo.

Dostanete sa do ďalšej časti. Tu budete musieť použiť žeriav. V miestnosti sú štyri plošiny. Na jednej sa objavíte vy a máte tu ovládacie pulty. Je to pravá dolná, tak ju označím 1. Plošina naľavo bude 2. Oproti nej 3 a oproti tej s riadiacim pultom 4. Vnútri máte dve ovládacie panely. Jedným pohybujete žeriavom po obvode miestnosti a druhým ramenom dookola. Dole v miestnosti máte lasery na poplach, tak pozor. Nastavte si žeriav tak, aby bol medzi plošinami 2 a 3 a rameno smerovalo k plošine 2. Choďte na ňu, skočte na rameno a zachyťte sa bičom. Prehupnite sa na plošinu 3. Tam bičom otvorte padacie dvere. Tak a sem sa už dostanete aj odspodu, práve tadiaľto. Vráťte sa na p1 a nastavte žeriav medzi 3 a 4. Rameno nech smeruje do vnútornej strany medzi ne (smerom k stene). Vylezte na p3 a prehupnite sa na p4. Tam si tiež otvorte padacie dvere, ak chcete ešte diamanty. Ak nie, tak vyjdite dverami von. Ak chcete Oko, čo je nad p1, tak dajte žeriav medzi 4 a 1 a rameno tiež medzi ne, smerom k stene. Skok, rozhúpať sa, skok a ste hore. Tie, čo sú na p2 a 3, získate úplne jednoducho. Vybehnite po stĺpoch, čo sú pred nimi (nie po stene, tam vám prekáža kábel) a skočte dozadu. Cestou ich vezmete. Potom pokračujte cez dvere na p4.
Už vás čaká len chodba, v ktorej sú laserove lúče. Vylezte na stenu pred nimi, zachyťte sa bičom držiaka a prelezte na susedný držiak za nimi. Potom bičom aktivujte panel a prejdite dverami.



4. Hedare Mansion

4.1 Mansion Grounds

Choďte pred vstupné dvere na dome a vybehnite po nich a po stene. Odrazte sa dozadu a bičom sa zachyťte lampy. Zostaňte zavesený na biči, rozhúpajte sa, skočte a zachyťte sa na druhej lampe. Na nej sa tiež rozhúpajte na biči a skočte. Cestou vezmete Oko. Dopadnete do záhradky. Zbavte sa nepriateľa. Bičom vyrazte dvere, aby ste sa mohli dostať naspäť na dvor. Máte tu krabicu s náradím, rozbite elektrickú skrinku. Napravo od skrinky sú v stene dvierka, ktoré vyrazte bičom. Je za nimi mačka. Potom sa vráťte na dvor.
Choďte naľavo od domu. Je tam odparkované auto. Oproti autu je druhá elektrická skrinka, ktorú tiež rozbite. Otvoria sa dvere na pravej strane domu. Ešte vyskočte na auto a z neho na drevenú striešku. Je na nej Oko. Potom vstúpte do domu.
Napravo od dverí môžete rozbiť bičom poistky a zhasnúť. Inak porazte nepriateľov. Vybehnite po schodoch nahor. Tam porazte ďalších nepriateľov a choďte do miestnosti za presklenou stenou (zrejme ste ju počas boja aj tak rozbili). Tam je na stene elektrická skrinka. Trikrát do nej kopnite a spustí sa pre vás cesta ďalej.
Potom sa postavte na krabice pri zábradlí a vyskočte na tyč. Popreskakujte na pletivo. Vylezte hore a zachyťte sa kábla nad vami. Popreskakujte a zachyťte sa zaveseného nápisu. Na ňom prelezte napravo a skočte dozadu a doprava na balkón. Na ňom sa zachyťte tyče a po ďalších popreskakujte na balkón na opačnej strane. Tam v strede vylezte na stenu a bičom si vezmite dva drahokamy. Prejdite otvorenými dverami. Dostanete sa na vonkajší balkón. Rozbehnite sa, skočte a zachyťte sa bičom lampy. Rozhúpajte sa na biči a skočte dovnútra ohrady pred vami. Tam rozbite veľký stroj, pomôžte si náradím z krabičky. Jeho zničenie vám otvorí dvere na dvor a aj ďalšie napravo, tak nimi pokračujte. Tam vybehnite na časť domu napravo (z prednej časti toho výklenku, na bokoch vám bránia rímsy), na ňom je otvorené strešné okno. Ním skočte dnu.
Prejdite skladom opäť von. Cestou si v jeho druhej časti vybehnite na krabice a vezmite bičom Oko. Tam porazte dvoch nepriateľov a otvorí sa brána ďalej. Predtým choďte do ľavej časti tohto dvora. Tam je Oko. Vybehnite po múre pred ním a skokom dozadu ho vezmete. Potom prejdite novootvorenou bránou. Ako vstúpite tak napravo je pri altánku jedno Oko. Vybehnite po stene a skok dozadu. Naľavo, pri verande je druhé Oko. Tam vybehnite tiež po stene a použite bič. Rovnako aj pri treťom Oku, ktoré je pri dverách verandy. Ešte tu vidíte jedno na streche, ale k nemu sa dostanete až neskôr. Porazte nepriateľa a otvoria sa dvere ďalej. Tam porazte dvoch nepriateľov a otvorí sa ďalšia brána. Tam porazte strážcu. Vybehnite po stene oproti bráne, na konci a odrazom si vezmite Oko. Potom vybehnite znova po tej stene, ale viac naľavo, pri terase a skokom dozadu a do boku sa na ňu dostaňte. Tam zase bojujte.
Tu potom choďte na koniec terasy, k stene oproti zábradliu, cez ktoré ste skákali. Tam vybehnite po stene úplne naľavo a skokom dozadu a do boku skočte na malú, šikmú striešku. Ste pri chlapíkovi, čo po vás predtým strieľal z balkóna. Zbavte sa ho. Na mieste, kde strieľal, sú tyče, je jasné, kade treba ísť. Ešte predtým však vyskočte na strechu budovy, ktorú ste obchádzali, aby ste sa dostali až sem. Po nej dobehnite k dvom drahokamom, ktoré ste už videli zdola, ale nemohli sa k nim dostať. Vezmite si ich bičom. Potom po tyčiach preskáčte na balkón.


4.2 Mansion Interior

Napravo pri dverách je kamera, ktorá vás sleduje. Naľavo sú 2 fľaše (a ďalšie v glóbuse), jednu hoďte bičom do kamery a zničte ju. Porazte strážcu a vybehnite von. Pozor na lúče. Choďte najprv dole k lúčom a bičom si pritiahnite Oko spoza neho. Potom do dverí ďalej. V tejto chodbe máte opäť glóbus a v ňom fľaše. Jednou rozbite kameru pri dverách a vstúpte. Tu ste v uzavretej miestnosti. Vedľa dverí, ktorými ste vošli, sú skrinky. Pri poslednej sú na jej spodku pri podlahe zvýraznené tri predmety. Vytiahnite ich bičom a skriňa spadne. Zrúti ďalšie a tie prerazia zavreté dvere, ktorými prejdite. Tam je v knižnici zvýraznená kniha. Potiahnite ju bičom a otvoria sa tajné dvere. Vybehnú dvaja nepriatelia. Porazte ich. Medzitým sa dvere zavrú. Znova potiahnite knihou a prejdite nimi. V chodbe za nimi vás čakajú laserové lúče. Kopnite do podstavca s vázou. Ten sa prevráti a je dutý, takže ním prejdite a laser vás nezaznamená. Pred ďalšími lúčmi je glóbus. Otvorte ho. Fľašami zničte dve kamery na ľavej stene a energetickú skrinku na pravej, za lúčmi. Tým ich poškodíte a začnú blikať. Keď nesvietia, tak prejdite. Ďalej vstúpte do dverí.

Tu máte pri dverách, ktorými ste vošli, tlačidlo. Pokiaľ stúpite na podlahu pod schodmi, tak sa dvere na opačnej strane zatvoria. Týmto tlačidlom ich znovu otvoríte. Takže sa nesmiete dotknúť podlahy, no raz tam choďte a pod schodmi oproti rozbite elektrickú skrinku. Tým začnú lasery blikať. Vyskočte pri dverách, ktorými ste vošli, na stenu oproti tlačidlu. Po nej doľava, odrazom dozadu na plátno (pozor, keď nebudú svietiť lúče), po ňom doprava a na konci opäť skok dozadu. Doľava po stene a na schody. Tam prejdite dverami a opäť pozor na lúče. V chodbe za dverami klasicky fľašou z glóbusu rozbite kameru a prejdite dverami.
V miestnosti, do ktorej vstúpite, začne unikať plyn. Drevo v kozube, fľaše v glóbuse a poháre na poličke vám poslúžia na rozbitie okien. No podstatné je okno pri posteli, oproti poličke s pohármi. To, keď rozbijete, tak ním aj vyjdite von.
Keď vyskočíte z okna, tak si vezmite bičom Oko spoza mreží. Choďte do vody k fontánke a kameňom z nej rozbite elektrickú skrinku. Nestúpajte potom do vody, keď pôjdete naspäť na pevninu. Tam vylezte na stenu pod oknom, z ktorého ste vyskočili a skočte dozadu. Zachytíte sa na tyči. Z nej skočte na drevené pletivo. Po ňom choďte doprava, ako sa len dá. Cestou zhoďte bičom dva kvetináče, ktoré vám bránia v prechode. Tam skokom dozadu skočte opäť na tyč. Z nej na pletivo a na ňom smerujte doľava. Zhoďte opäť jeden kvetináč. Keď budete úplne vľavo, tak skočte dozadu na tyč. Z nej popreskakujte po tyčiach až na pletivo oproti (nad druhou tyčou je Oko). (Ďalšie nad pletivom, len vylezte hore a vezmite ho bičom). Po pletive smerujte doľava a skokom dozadu choďte na tyč. Z nej skočte opäť na pletivo oproti. Po ňom prelezte doprava úplne, ako sa dá a cestou zhoďte všetky črepníky. Na konci skočte dozadu na nejaký stĺp, ktorý je tiež z toho dreveného pletiva. Na ňom sa otočte chrbtom k presklenej stene (k fontánke, čo je dole) a skočte. Zachytíte sa na tyči. Cez ďalšiu tyč skočte na strechu a prepadnete sa dolu.
Tu porazte dvoch nepriateľov a prejdite dverami, ktoré sa potom otvoria. V miestnosti, kde ste, pootáčajte všetkými vystavenými krištáľmi a potom rozbite elektrickú skrinku. Odrazené laserové lúče vyrazia dvere. Než odídete, tak za sklenými dverami je Oko. Výbuch rozbije sklo a tak si ho môžete vziať bičom. Potom prejdite dverami. Tu v hale porazte nepriateľov. Príde ich dosť. Po diamanty skáčte z balkóna, po jeden sa zachyťte bičom lustra. Keď porazíte všetkých nepriateľov, tak vstúpte do dverí, ktoré sa na balkóne otvoria. Za nimi vás čaká ďalší boss. Porazte pani domu.



5. Performance Center

5.1 Derelict Building

Vybehnite hore po schodoch a skočte na tyč. Po nej na ďalšiu. Tu sa otočte a skočte smerom naspäť, ale na tyč vyššie. Keď z nej skočíte na štvrtú tyč v smere, v akom ste otočený a z nej na rozbúrané medziposchodie, tak tam rozbite krabicu a za ňou otvorte schránku, je v nej mačka. Inak sa vráťte na tú najvyššiu tyč. Vylezte na ňu a klasickým skokom, bez rozhúpavania skočte na plošinu pred vami. Vybehnite hore schodmi a vylezte po stene. Uvidíte v animačke, ako sa pripravujte sniperka (ktorú najala ženská z predošlého levelu). Teraz vás čaká rýchly únik, pretože vás bude ostreľovať.
Prejdite doprava. Skočte na plošinu poniže. Ďalej doprava, keď budete preskakovať dieru, tak si vezmite Oko. Stále doprava na koniec, kde je pri ventilátore otvor, ktorým prejdite. Ak spadnete, tak povyskakujte naspäť. Nie len teraz, ale aj na ďalších miestach. Nebudem popisovať všetky možnosti, len priamu cestu. Tu, kde ste teraz, sa dá dostať aj odspodu, v prípade, že by vás zostrelili. No nič, prejdite otvorom.
Vylezte po pletive hore na plošinu. Keď vyjdete von, tak opäť utekajte. Ak sa neudržíte na horenej úrovni (podlaha sa prepadá), tak tesne pred koncom cesty je výsek, v ktorom môžete odrazmi od stien povyskakovať hore. Diamanty sú len na hornej úrovni. Prejdite.
V ďalšej časti je to to isté, akurát je dlhšia trasa. Na jednom úseku v tejto časti chýba cesta a treba popreskakovať po tyčiach. Ďalej na cestu vás dovedú len tie na najhornejšej úrovni, preto povyskakujte hore po prvej tyči (skok a bič) a poprehupujte sa len po tých najvrchnejších. Úplne na konci tejto cesty, to, zdá sa, končí slepo. Východ je na najhornejšej úrovni. Ak ste spadli, tak na konci vylezte po pletive hore a prejdite.
Ďalšia časť je len rýchle prebehnutie. Na konci ste v miestnosti. Ak ste na najhornejšej úrovni, tak prejdite otvorom vedľa. Ak na nižšej, tak vyjdite hore po stene a tiež prejdite tým otvorom napravo. Tu len prejdite miestnosťou a na opačnej strane vylezte po pletive nahor. V ďalšej časti je zase beh a beh. No hneď na začiatku sú pod vami dva diamanty. V jednom úseku sa môžete zaseknúť a nedá sa ísť ďalej, hneď na začiatku tejto časti, no len pokiaľ pôjdete najspodnejšou úrovňou (dostanete sa pod rampy, po ktorých treba ísť nahor, no odspodu na ne nevyskočíte). Tam sa treba vrátiť na začiatok k Oku (ak ste ho už nevzali) a vyskákať na vyššiu úroveň. O kúsok ďalej vybehnete po dvoch rampách a hore sa cesta končí. Skočte na pletivo nad tou nižšou rampou, po ktorej ste vybehli. Po pletive hore na plošinu. Ďalej bežte doprava a na sklenené strechy, kde sa prepadnete dolu. Bežte spodnými chodbami popri Oku až na koniec. Tam sa dá skočiť na plošinu, ktorá je nad rampou, po ktorej ste sa dostali na koniec (nie hneď si to všimnete). Po nej hore. Tam už len hore a úplne doprava k dverám, kde je koniec. Táto posledná časť je spísaná dosť nejasne, ale pri tom designe úrovne sa to ani veľmi podrobne spísať nedalo.


5.2 Performance Center

Hneď pri dverách, ktorými vstúpite dnu, je na zemi ventilátor, ktorý bičom zapnite. O kúsok ďalej, smerom do stredu miestnosti je druhý, aj ten zapnite. Oba vydvihnú do vzduchu balóny. Výbehom po stenách a odrazom sa na nich môžete zachytiť a z nich skočiť po drahokamy. Potom porazte nepriateľov. Posledný pribehne spoza plota, ktorého brána bola predtým zavretá. Choďte tam a potiahnite bičom páku na stene. Spustí sa výťah. Vybehnite po stene a odrazom naň skočte. Z výťahu ešte skočte na stenu a vezmite si bičom Oko. Potom sa otočte a skočte na tyč. Po tyčiach sa dostaňte na plošinu na druhej strane. Po nej prejdite na jej susednú plošinu. A z nej na tú úplne vľavo. Tam si otvorte padacie dvere bičom, aby ste sa sem mohli odspodu ľahko vrátiť. Potom stadeto skočte na tyč a po ďalších doskáčte na malú plošinku, kde bičom prehoďte ďalšiu páku. Tým ste znížili kovovú plošinu v strede (ak by ste skočili obďaleč na plošinku poniže, tak tam je v schránke v stene mačka). Vráťte sa na tú plošinu, kde ste otvárali padacie dvere a z nej na jej susednú, prostrednú. Z nej skočte na tyč a z nej na plošinu v strede miestnosti, ktorú ste pred chvíľou spustili.
Na tejto plošine choďte doprava a skočte na bočné, vysunuté pletivo. Bičom si vezmite Oko. Na pletive sa presuňte na jeho ľavú stranu a skočte dozadu na pletivo na vnútornej strane plošiny. Po ňom prejdite doprava, pomocou držiaka a biča sa presuňte na pletivo napravo a z neho skočte zase na bočné, vysunuté pletivo. Odrazom skočte opäť na horizontálnu časť plošiny. Po jej strede obíďte balón a popreskakujte plošiny, aby ste sa dostali pred zadnú tyč, ktorá smerujú k plošine s dverami (na stene, na ktorej sú aj dvere, ktorými ste vstúpili do levelu). Po tej tyči tam skočte.
Tu skočte na plošinu naľavo. Tam bičom aktivujte tlačidlo a príde k vám výťah. Nastúpte a znova ho aktivujte, vyvezie vás hore. Tu hore prejdite napravo a na konci odrazmi od stien povyskakujte hore na plošinu, kde prehoďte ďalší spínač. V strede sa zníži ďalšia plošina. Vráťte sa len o kúsok dole, na plošinu, na ktorú ste sa vyviezli výťahom a z nej skočte na novoprivolanú plošinu v strede miestnosti (než tam skočíte, tak tu máte dva drahokamy). Túto plošinu si rovnako, ako tú pod ňou, obíďte na druhú stranu (pomocou tyčí a pletiva). Tam skočte cez tyč na plošinu pri stene. Zbavte sa posledných stráží a vstúpte do otvorených dverí.
Po animačke len prebehnite chodbou. Tu vás čaká súboj a nepriateľ je tentokrát detektív Lone. V "aréne" máte dve tlačidlá, ktorými sa môžete na neho pokúsiť zhodiť reflektory, ale je to dosť nepresné. Inak s ním vyrazte dvere, za ktorými je elektrické zariadenie a kopnite ho do neho. Potom sú zelektrizované aj reflektory, do ktorých sa ho snažte dokopať. Je dosť silný a veľmi sa bráni, preto ho treba dostať radšej elektrinou , než normálnym bojom. Porazte ho.



6 Hedare HQ

Hedare Head Quarters

Vybehnite na klenbu nad vchodovými dverami po Oko. Ďalšie je nad dverami, z ktorých vychádzajú nepriatelia. Tam len hore na stenu a švih bičom. Keď porazíte nepriateľov, tak vybehnite po stene, kde sa rozbilo kus skla a skokom dozadu ste na plošine. Vezmite si bičom Oko. Potom skočte na tyč a cez ďalšiu skočte na pletivo. Po ňom prelezte doprava a skokom dozadu sa dostaňte na balkón. Po ňom prejdite na jeho pravú stranu, vybehnite po stene a hop na tyč za vami. Po nej sa prehupnite na malú plošinu v rohu. Z nej cez ďalšie dve tyče na plošinu oproti. Z nej doskočte na balkón. Na jeho pravej strane vyrazte zábradlie a len sa rozbehnite a Cat sa sama zachytí na tyči. Popreskakujte po nich na pletivo a vylezte po ňom hore a skokom dozadu sa dostaňte na balkón nad vami. Tam sa presuňte pre zmenu na jeho ľavú stranu. Vykopnite zábradlie a s rozbehom skočte na reklamnú tabuľu, z nej odrazom na tabuľu povyše za ňou a z nej odrazom na tyč. Z nej na pletivo pred vami. Po ňom prelezte až k ľavej stene a tam sa odrazte na tyč, z ktorej skočte na najhornejší balkón. Po ňom prejdite na ľavú stranu. Tam sa vám otvoria dvere. Než nastúpite, rozkopte veci a v rohu je schránka s mačkou. Potom vstúpte do dverí.
Dostanete sa do miestnosti, kde po vás strieľajú z poschodia, kam sa nemôžete dostať, tak sa len uhýbajte guľkám. Pobehujte popred dvere, ktorými ste vošli. Časom odstrelia veci na stĺpoch, čo vám bránili vyliezť. Vybehnite teda po stĺpe pri tých dverách. Napravo si bičom vezmite Oko a naľavo bičom uvoľnite držiak. Plošina v strede sa uvoľní a vyrazí vám dieru do plagátu. Prejdite tade a vbehnite do chodby.
Tam vám ženská, ktorú sledujete, zabarikáduje cestu. Všimnite si napravo dva poloblúky s pletivom. Pred prvým vybehnite na stenu a skokom dozadu na pletivo. Prelezte po ňom doľava a skokom dozadu sa dostaňte na susedné pletivo. Po ňom už len obíďte prekážku a pokračujte ďalej. V ďalšej miestnosti vás bude ostreľovať, tak sa nezdržujte. Vybehnite po veľkom plagáte opretom o stenu a odrazom skočte na tyč. Po tyčiach popreskakujte na plošinu. Tam sa otočte a po vedľajšom rade tyčí popreskakujte na plošinu oproti (nad dvoma tyčami sú drahokamy). Rozbite tam krabice. Pod jednými je debnička s náradím. Hoďte bičom jedno náradie na ventilátor naľavo. To ho zničí a vy prejdite jeho šachtu.
V chodbe sa nedá prejsť priamo a opäť sú tu dva poloblúky s pletivom, takže na prvý vyskočte a prejdite pomocou nich, ako pred chvíľou. Na druhej strane vstúpte do miestnosti, kde už vás čaká posledný súboj. Môžete prehadzovať páky a skúšať na ňu spúšťať plagáty, to je dosť nepresné. Radšej rozbite krabice a hádžte po nej bičom veci zo zeme. Keď jej odoberiete časť života, tak vybehne von, na terasu. Tam máte elektrické zariadenie, ako pri boji s detektívom, tak sa ju snažte do neho dokopať. Platia na ňu aj normálne kopy, ale veľa sa vykrýva. Keď vám stále vykrýva finty, tak proste skúste obyčajný kop do strany, čo by malo zabrať a potom opäť fintu. Keď ju porazíte už vás čaká len jej pád (nie len spoločenský, ale aj fyzický) a vy si vychutnáte happyendské zakončenie s detektívom Loneom.




Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
1139 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |