HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 10514 užívateľov

Návody > Grand Theft Auto: Vice City


Zobrazení:294936
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk, Tomáš Babčan

Mapa

  1. Štadión. Otvára sa po 20.00. Môžete sa tam zúčastniť pretekov.
  2. Motorkárska dráha. Môžete tam jazdiť motocross.
  3. Obchodné centrum. Vedľa sú garáže, na ktorých je auto Top Fun a súťaž s lietadielkami.
  4. Dráha pre autíčka. Vedľa nej je dodávka Top Fun.
    Po nastúpení sa aktivujú preteky autíčok.
  5. Vojenská základňa. Nachádza sa tam bojová helikoptéra, ktorú môžete riadiť.
  6. Letisko
  7. Prístav
  8. Golfové ihrisko
  9. Maják

mapa
Úlohy od Phila, neskôr tu môžete kupovať zbrane.
Kaufman CabsMalibu Club
Print WorksPole Position Strip Club
Cherry Popper Icecreamvaše sídlo (Vercetti Estate)
Sunshine Auto Showroompredajňa zbraní na blízko
Boatyardpredajňa strelných zbraní
Film StudioPay and spray


1. In the Beginning

V osemdesiatom šiestom sa mafia rozhodla, že je načase zapojiť sa aj do obchodovania s drogami. Sony vás pošle spolu s Kenom, aby ste sprostredkovali takýto obchod. No vaši obchodní partneri na vás prichystajú pascu a oberú vás aj o drogy aj o prachy. Keď sa dostanete do hry, zoberte si autíčko a zájdite k fialovému bodu na mape. Je to hotel, v ktorom máte prenajatú izbu a môžete sa tu prezliekať a ukladať si pozície. Vbehnite do hotela a v ňom k ďalšiemu označenému miestu.

Voláte Sonymu a vysvetľujete mu, že to bola pasca, no jemu je to jedno, chce svoje veci späť. Potom zbehnite k miestu označenému na mape L. Kanceláriu tu má Ken Rosenberg. Rozhodnete sa vypátrať vinníkov. Ken vás odporučí na párty na jachte plukovníka menom Juan Garcia Cortez. No ešte predtým vám povie, že by ste sa mali prezliecť do niečoho vhodnejšieho. Zbehnite k Rafaelovi - je na mape označený tričkom. V novom obleku sa vyberte na párty. Môžete si zobrať aj pekný Bike, ktorý uvidíte v animačke. Párty je na jachte v prístave, zase označené fialovým puntíkom.


2. The Party (Ken Rosenberg, L)

Na párty vás váš hostiteľ zoznámi s Mercedes, svojou dcérou, ktorá vám porozpráva o ďalších hosťoch na lodi a potom sa s vami vytratí von, aby ste ju mohli odviezť do klubu.

Odmena: 100 $


3. Back Alley Brawl (Ken Rosenberg, L)

Rosenberg vám odporučí nájsť chlapíka menom Kent Paul v Malibu Clube. Choďte teda k označenému miestu. Ten vás pošle za nejakým šéfkuchárom v Ocean Drive. Keď dorazíte na označené miesto, po animačke zlikvidujte kuchára a vezmite si jeho mobil. Potom dobehne Lance, dá vám zbraň a navrhne spoluprácu. Zároveň sa objavia traja ďalší kuchári. Ak chcete môžete ich zabiť, no tak, či tak, nasledujte potom Lancea a odvezte ho k predajni zbraní. Je na mape označená klasickou pištoľou. Tam len zistíte, ako si kupovať zbrane. Môžete si vystúpiť a niečo kúpiť, inak ho odvezte k vášmu hotelu.

Odmena: 200 $


4. Jury Fury (Ken Rosenberg, L)

Ken vás pošle presvedčiť dvoch sudcov, aby zmenili svoj názor na istú vec. Len čo vyjdete od Rosenberga, tak auto prejde civila a zostane po ňom kladivo. Vezmite si ho. Potom máte na mape žltý trojuholník a štvorček. Keď prídete k trojuholníku, rozmláťte kladivom označené auto. Animačka vám povie, kedy dosť. Potom choďte k štvorčeku. Tu buď rozbíjajte auto, ktoré je kúsok od označeného chlapa, až kým auto nevybuchne a tým je to splnené, alebo udrite chlapa, ten naskočí do auta a nabúra. Keď začnete teraz mlátiť do auta, stačí menej rán, chlap z auta utečie a misia je tiež splnená.

Odmena: 400 $


5. Riot (Ken Rosenberg, L)

Avery Carrington je návšteve u Rosenberga a povie vám, že sa u neho máte zastaviť, bude mať pre vás robotu. Zatiaľ si choďte k Rafaelovi vymeniť šaty. V prezlečení za robotníka si dojdite k miestu určenia a vyvolajte štrajk. Stačí napadnúť štyroch robotníkov a tým sa strhne bitka. Keď sa tak stane, otvorí sa brána a vybehnú policajti, aby to ukľudnili. Vy vbehnite za bránu a tri nákladné autá s nápisom Spand Express pristavte k dvom červeným sudom. Potom do nich streľte, tie vybuchnú a samozrejme zničia autá. Ak sa vám to nepodarí so všetkými, môžete autá rozmlátiť aj inde.

Odmena: 1 000 $


6. Four Iron (Avery Carrington, A)

Bežte sa prezliecť k značke trička a potom sa vydajte k miestu určenia do golfového klubu. Pri vstupe vám von zostanú všetky strelné zbrane a vy máte len bodné. Ak nemáte, tak za vstupom je golfová palica. Tu si vezmite golfové autíčko a vydajte sa za cieľom. Len čo sa k nemu priblížite veľmi blízko, ujde a vy ho budete musieť naháňať v autíčku a vytlačiť do jazera. Jednoduchšia stratégia je odparkovať všetky autá ďalej od miesta, kde sa nachádza. Ako posledné vziať jeho auto, v ktorom ho čaká šofér. To samo mu dá najavo, že ste tam a začne utekať. Lenže pešo a vy ho môžete v pohode zraziť.

Odmena: 500 $


7. Demolition Man (Avery Carrington, A)

Avery sa potrebuje zbaviť jednej budovy. Vydajte sa k miestu určenia a nastúpte do označeného auta s nápisom Top Fun. Teraz máte k dispozícii minihelikoptéru a štyri výbušniny. Najprv doporučujem naučiť sa s ňou lietať, lebo to ide dosť debilne. Potom si prezrite budovu oproti. Sú v nej štyri sudy, ktoré ste videli v animačke, do ktorých máte umiestniť výbušniny. Keď si to vyobzeráte, vráťte sa po výbušniny, ktoré sú vedľa auta. Len čo totiž jednu vezmete, spustí sa sedemminútový odpočet. Tak rýchlo rozmiestnite výbušniny do sudov a už si len pozrite explóziu. Inak pracovníci a ochranka z budovy budú útočiť na helikoptéru a môžu ju zničiť, tak pozor. No aj vy ich môžete likvidovať, no len keď ich naberiete helikoptérou spredu.

Odmena: 1 000 $


8. Treacherous swine (Colonel Cortez, C)

Plukovník chce, aby ste zabili Gonzálesa a dá vám na to fajnovú zbraň - motorovú pílu. Jednoducho nájdite miesto určenia a vstúpte do Gonzálesovho domu. Tam zabite stráže, Gonzáles zatiaľ vybehne von a uteká pešo, tak ho jednoducho dobehnite a zabite. Máte zato dve hviezdičky od fízlov, tak sa vám na mape zvýrazní sprejovňa. Keď tam dorazíte, alebo vezmete dve hviezdičky, ktoré vás zbavia fízlov, misia je hotová.

Odmena: 250 $


9. Mall Shootout (Colonel Cortez, C)

Máte sa stretnúť s kuriérom v nákupnom stredisku. Dojdite k nemu. Počas rozhovoru vás však napadnú fízli a váš kontakt zdrhne na motorke. Utekajte aj vy a prenasledujte ho. Zrazte ho z motorky, zabite a vezmite si kufrík, ktorý po ňom zostane. Ten zaneste plukovníkovi.

Odmena: 500 $


10. Guardian Angels (Colonel Cortez, C)

Choďte k značke po zbraň. Tam si vás vyzdvihne Lance. S ním sa vydajte k ďalšej značke. Tu sa obaja postavte na vyvýšené plošiny a ochraňujte Diaza, ktorý sa chystá uzavrieť obchod. Napadnú ho Kubánci a nesmú ho zabiť. Strieľajte ich z vašej pozície, ale ak vám nevyhovuje, kľudne môžete zbehnúť znova dole. Keď všetkých vystrieľate, prebehnú tade dvaja motorkári. Jedného dostanú vaši, ale druhý zdrhne s peniazmi. Šípka vám síce ukazuje na motorku po mŕtvom, ale ak sa vám na motorke nejazdí dobre, kľudne môžete nasadnúť do nejakého auta. Potom len dožeňte motorkára, zabite ho a vezmite peniaze. Tie odneste naspäť Diazovi, ktorý čaká na mieste prestrelky.

Odmena: 1 000 $


11. The Chase (Ricardo Diaz, D)

Zbehnite k Diazovi. Chce, aby ste našli zlodeja, ktorý ho okradol. Zbehnite k miestu určenia. Tu vystúpte z auta a choďte k oknu. Chlapík vám začne utekať cez strechy, tak sa pustite za ním. Prebehne cez niekoľko striech a z poslednej zoskočí. Čaká ho tam auto so šoférom, z ktorého po vás bude páliť. Skočte dole za ním, je tam odparkovaná motorka. Tu si ju vezmite a snažte sa ho zostreliť z auta, no nie zastreliť. Keď spadne, ukradne si iné auto a už ho len sledujte. Zatiaľ si môžete zmeniť motorku za auto. Keď dorazí do cieľa, misia je splnená.

Odmena: 1 000 $


12. Phnom Penh ´86 (Ricardo Diaz, D)

Lance si vás vyzdvihne helikoptérou, tak si vychutnajte výhľad, než dorazíte k cieľu. Priletíte k domu, ktorý je plný ozbrojencov. Najprv vystrieľajte všetkých na streche, potom na balkónoch a okolo domu. Pomôcť si môžete sudmi, ktoré sa ľahšie triafajú a ich výbuch zabije ľudí v ich blízkom okolí. Keď sú všetci mŕtvi, Lance vás vysadí a vy musíte vybehnúť na strechu domu, ktorý ste ostreľovali. Vnútri vás čakajú ďalší ozbrojenci, tak opatrne. Na streche vezmite kufrík a Lance pristane, aby vás odviezol preč. Ako keby ma nemohol rovno vysadiť na streche, dilino jeden.

Odmena: 2 000 $


13. The Fastest Boat (Ricardo Diaz, D)

Ricardo chce rýchlu loď, tak skočte do prístavu. Pozor, lodenica je strážená. Keď sa priblížite k označenému miestu, záber na loď vám oznámi, že loď treba uvoľniť. Vbehnite do haly, rovno oproti lodi, je tam jediný panel, ku ktorému keď dobehnete, tak uvoľníte loď. Po jej uvoľnení dobehnú ďalší ozbrojenci. Nemusíte sa s nimi zabávať, stačí naskočiť na loď a odviezť ju, kam treba. Budú vás síce naháňať aj policajti, ale cesta je krátka.

Odmena: 4 000 $


14. Supply & Demmand (Ricardo Diaz, D)

Dobehnite za Diazov dom a nastúpte na loď, čo ste predtým ukradli. S ňou sa vyberte k miestu určenia. Tam preberie riadenie Lance a vy budete zase strieľať. Zničte asi tri lode, vrtuľník a pár chlapíkov na brehu, ktorí po vás pália. Keď sú všetci mŕtvi, Lance vás zavezie naspäť k Diazovi.

Odmena: 10 000 $


15. Sir, Yes Sir! (Colonel Cortez, C)

Plukovník má zálusk na armádu. Keď dojdete k miestu určenia, uvidíte vojenský sprievod s tankom. Tank je zamknutý. Zastreľte chlapíka, ktorý je na vrchu tanku. Potom už do neho môžete nastúpiť. S tankom dorazte do garáže vyznačenej na mape. Nemusíte sa extrémne ponáhľať, ale ani sa nezdržujte, lebo na obrazovke máte život tanku, ktorý sa postupne zmenšuje.

Odmena: 2 000 $


16. Death Row (Paul Kent, K)

Písmeno K sa vám objavilo na mape, tak sa tam vydajte, čaká vás dosť ťažká misia. Paul vám oznámi, že Diaz chytil Lanceho a nevyzerá to s ním dobre. Vydajte sa ho teda zachrániť. Máte obmedzený čas, lebo v pravom hornom rohu máte Lanceho život, ktorý sám pomaly ubúda a vy ho musíte zachrániť, než zomrie. Keď dorazíte k miestu určenia, musíte sa prebojovať cez celú skládku až k nemu. Je tam dosť nepriateľov a bolo by dobré, aby ste ich pobili všetkých. V poslednej miestnosti je na stoličke Lance. Síce ste ho zachránili, ale ešte ho treba odviezť do nemocnice. Ani neskúšajte ujsť v obyčajnom aute, lebo vám v tom budú brániť štyri nepríjemné autá, ktoré vás sebevražedne budú napádať a ak vystúpite, aby ste zmenili dymiaci šrot za novú káru, tak Lanceho zrazia. Vezmite si smetiarske auto - Trashmaster, v ktorom ho pokojne doveziete do nemocnice. Toto auto veľa znesie. Ak by v ňom chcel predtým, než zachránite Lanceho, niekto ujsť, tak mu v tom rozhodne zabráňte.

Odmena: 0 $


17. Rub Out (Ricardo Diaz, Lance, D)

Za to, čo urobil Diaz Lanceovi a jeho bratovi, musí zaplatiť. Lance sa vydá s vami zabiť Diaza, no skôr vám prekáža, než pomáha. Musíte dávať pozor nielen na svoj život, ale aj na jeho. K tejto misii nie je veľa čo písať. Lance vám dá fajnovú zbraň, ktorá je presná na diaľku, tak polikvidujte stráže okolo domu a potom sa prestrieľajte cez interiér na prvé, alebo druhé poschodie. Tam sa Diaz objaví, keď zlikvidujete stráže.

Odmena: 50 000 $

Po jeho smrti ste sa stali majiteľom jeho prepychového domu. Môžete si tu ukladať pozície, parkovať autá v garáži a na streche vás čaká váš vlastný vrtuľník. V miestnosti na prízemí sa vám pravidelne objavuje nepriestrelná vesta, život a nejaké zbrane. Von máte stále k dispozícii Infernus a buď Admiral, alebo limuzínu. Taktiež sa vám tu objaví písmeno V, pri ktorom si môžete vyberať vaše vlastné misie.


18. Two Bit Hit (Avery Carrington, A)

Avery má pre vás ešte poslednú úlohu. Bežte sa najprv prezliecť (označené tričkom) a potom sa vydajte zabiť šéfa Haitského gangu. Dorazíte práve k pohrebnému sprievodu. Ak označeného chlapíka nestihnete zabiť než dobehne do auta (ale to asi ťažko), tak prenasledujte jeho pohrebák, až kým ho nezničíte a chlapa nezabijete. Pozor, vyhadzuje z auta truhly s výbušninami. Je jedno aké auto máte, ale priame prejdenie cez truhlu ho zničí. Ale stihnete vyskočiť.

Odmena: 2 500 $


19. All Hands on Deck! (Colonel Cortez, C)

Plukovník sa rozhodne opustiť dusnú atmosféru tohto mesta, no Francúzi sa mu v tom snažia zabrániť a od vás by očakával pomoc. Vyplávate na jeho jachte, ktorú začnú ohrozovať tri lode. Keď ich zničíte, dorazíte k barikáde lodí s dvoma malými výsadkovými člnmi. Znova pomôžte Cortézovým mužom zlikvidovať útočníkov. Nakoniec už len zostreľte dva vrtuľníky a bojovú helikoptéru. Plukovník sa vám poďakuje, požiada vás ešte, aby ste dozreli na jeho dcéru Mercedes a vysadiac vás do člna, opúšťa Vice City.

Odmena: 5000 $


20. Shake Down (Vaša vlastná, V)

Vy a vaši priatelia ste sa rozhodli, že ovládnete toto mesto. V prvom rade si treba vynútiť rešpekt a zohnať nejaké peniaze za ochranu. Preto sa okamžite vrháte ukázať mestu, kto je tu šéf. Máte päť minút na to, aby ste sa dostali do obchodného centra a rozstrieľali všetky označené sklá jednotlivých obchodov. Budú vás tu síce obťažovať ochrankári, ale obehať to a strieľať do skla nie je veľký problém.

Odmena: 2 000 $ a možnosť kupovať komerčné budovy (ako napr. Malibu Club, ktorý už poznáte).


21. Bar Browl (Vaša vlastná, V)

Ďalším krokom k upevneniu si pozície je presvedčiť majiteľa baru, že potrebuje ochranu od vás, nie od konkurencie. Spolu so svojimi mužmi nasadnite do auta a vydajte sa k miestu určenia. Aby bolo jasné, že súčasná ochranka nestojí za veľa, tak zrazte dvoch strážcov pred vchodom. Potom sa porozprávajte s majiteľom, ktorý vám prezradí, kde má sídlo ochranka, ktorú si najal. Tak sa presuňte k označenému miestu a postrieľajte všetkých označených chlapov. Keď padne posledný, zozadu vyštartujú dvaja na motorkách. Objaví sa päťminútový limit, čo je na zlikvidovanie oboch motorkárov fúra času.

Odmena: 5 000 $


22. Cop Land (V)

Jeden z vašich ľudí spackal úlohu v markete a je na vás s Lanceom, aby ste to napravili. Lenže miesto, ktoré je cieľom, je teraz strážené vojskom, preto je jediná možnosť, ako sa tam dostať, a to prezliecť sa za policajtov.

Musíte najprv s Lanceom vyvolať rozruch, keď budete mať dve hviezdičky, dostaňte sa do garáže, ktorá je označená na mape spolu s dvoma policajtmi. Je jedno či sú pešky, alebo obaja v aute, ale potrebujete dvoch. Keď sa tak stane, dvere garáže sa zavrú a vy im automaticky vezmete uniformy. Už prezlečení, nasadnite do policajného auta a choďte do marketu. Jedno auto je vedľa garáže. Vstúpte na označené miesto v kaviarni, chránenej dvoma vojakmi a položíte tam výbušninu. Vybehnite von a kaviareň vybuchne. Teraz máte päť hviezdičiek a musíte sa dostať do svojho domu. Dobré je zobrať si civilné auto a prestriekať ho v Paint´n´spray. Nezabudnite tiež, že Lance musí ísť s vami, tak nech sa nestratí, alebo nech ho nezabijú.

Odmena: 10 000 $
a splnenie Protection Ringu - vo vašom sídle (Versetti Estate) sa vám denne generuje 5 000 $


22,5. Ovládanie mesta

Na to, aby sa vám sprístupnili posledné úlohy vášho príbehu, musíte nakúpiť istý počet budov, na ktorých je možný zárobok a samozrejme musíte splniť aj misie súvisiace s danou budovou, aby po jej zakúpení vám podnik naozaj vynášal (napíše vám Asset príslušnej budovy získaný) - v návode sú tieto úlohy popísané nižšie. Po dokončení vám zavolajú, že je problém v Print Works, ktoré ste kúpili. Vydajte sa tam a po animačke vás posledné misie čakajú vo vašom sídle.


23. Cap the Collector (V)

Sony sa rozhodol, že nebude čakať, kým mu vrátite peniaze a vzal veci do vlastných rúk. Už máte nakúpené budovy, ktoré vám generujú peniaze, ktoré si chodíte pravidelne vyberať, no teraz vám ich vyberá niekto iný. Budú postupovať po vašich nehnuteľnostiach, začínajú v Boatyarde. Musíte zlikvidovať tri páry vyberačov vašich peňazí. Nie sú zobrazení naraz, ale objavujú sa postupne, tak trikrát po sebe vybúrajte motorku s dvom mafiánmi, ktorí sú ozbrojení a veľmi nebezpeční.

Odmena: 30 000 $


24. Keep Your Friends Close (V)

Rozhodnete sa ukončiť tieto roztržky zo Sonym. V animačke sa spolu s vašimi priateľmi stretnete vo svojom dome so Sonym. Pokúsite sa mu podstrčiť falošné peniaze, ale jeden z vašich priateľov je zradca a prezradí mu, že ste ho chceli obtiahnuť a že pravé peniaze sú v trezore. Teraz získavate kontrolu vy, tak sa zdržujte v miestnosti s trezorom (tá, kde si ukladáte pozície), ktorý chcú vykradnúť. Najjednoduchšie je postaviť sa s dobrou zbraňou za stôl a likvidovať každého, kto strčí hlavu do dverí. Po čase strieľania vám napíše Kill Lance, tak sa vydajte ho zabiť. Bude utekať na strechu. Svoj dom už iste poznáte, tak bežte hore a tam ho zabite. Potom sa prestrieľajte naspäť do miestnosti s trezorom. Teraz to preruší animačka a do deja zasiahne Sony osobne. Zabite ho! (poznámka - v dolnej miestnosti v dome sa vám počas tejto misie tiež stále objavuje vesta aj život)

Záverečná animácia, titulky a koniec. (Ak máte radi filmy, tak si v titulkoch pozrite, kto daboval postavy)

Po skončení titulkov sa vám sprístupní nekonečné hranie. Zavolá vám na mobil pár starých známych a vy si môžete vychutnávať svoje mesto.

Odmena: 30 000 $


Vedľajšie misie

Telefonické (značka telefónu)

Tieto misie sa vám sprístupňujú od začiatku hry postupne po rôznych misiách, nejdú hneď za sebou.


Road Kill

Musíte zabiť poslíčka s pizzou, ktorý jazdí po meste na motorke, a to než roznesie 50 pizzí. Na mape ho máte ako pohyblivú značku, tak ho len nájdite, zhoďte z motorky a prejdite.

Odmena: 500 $


Waste the Wife

Máte zabiť jednu slečnu, ale musí to vyzerať ako automobilová nehoda, tak nepoužívajte žiadne zbrane. Dojdite si s autom na označené miesto a slečna v animačke nastúpi do svojho. Jazdite za ňou a snažte sa ju vybúrať. Vezmite si nejaké rýchle a dosť silné auto, lebo ona to len tak nenechá a bude zdrhať, a ak utečie príliš ďaleko, misia je nesplnená.

Odmena: 2 000 $


Autocide

Nepriateľský gang sa chystá vylúpiť banku a to sa im nesmie len tak dovoliť. K tejto misii sa vám po zadaní objaví aj biely štvorček -motorka, s ňou sa to plní lepšie. Za 9 minút máte zabiť všetkých zaangažovaných.

Prvý cieľ je montér na reklamnej tabuli hore nad cestou. Keď dorazíte pred trojuholník na mape, tak sa len pozrite hore. Nedá sa k nemu dostať, zastreľte ho z cesty.

Druhý cieľ je chlap v Security care. Najjednoduchšie je z diaľky zničiť niečím silným celé auto. Ak to prežije, tak ho dorazte.

Tretí cieľ je chlap s brokovnicou a chlap v aute. Sú na jednom mieste spolu. Znova je tu dobré rozstrieľať najprv auto a potom v pohode zastreľte druhého.

Štvrtý cieľ je chlapík na motorke. Motorkári sa zabíjajú jednoducho, tak do toho.

Odmena: 4 000 $


Check Out at the Check In

Teraz je telefón na letisku. Pri vstupe na letisko vám zostanú von všetky zbrane, tak si ich pri vychádzaní nezabudnite zobrať. Po zadaní úlohy si vezmite sniperku, ktorá je napravo od vás. Váš cieľ je muž, ktorého sa žena označená šípkou, opýta na čas. Tak najprv z diaľky sledujte označenú ženu. Môžete sa k nej priblížiť, ale len do tej miery, aby sa nenaplnil Distance bar. Keď žena odíde od toho chlapa, tak ho zastreľte (pozor, ak trafíte ju, tak misia končí) a zoberte kufrík, čo po ňom zostane. Ten doručte na označené miesto na mape, no po akcii máte dve hviezdičky a okrem fízlov vám cestu znepríjemňujú aj mafiáni na čiernych autách.

Odmena: 8 000 $


Loose End

Jednoducho vystrieľajte všetkých nepriateľov za Cherry Icecream Factory, až kým nezískate kufrík. Ten už potom len doručte helikoptérou, ktorá vás čaká na streche, na letisko.

Odmena: 16 000 $


Paul Kent a skupina Love Fist (Symbol lebky)

Love Juice

Paule Kent sa stará o partu muzikantov a chlapci by si radi dali drogy. Vy sa obetujete ich priniesť. Keď dorazíte na vyznačené miesto a zatrúbite, príde díler, no vezme prachy a zdrhne. Zhoďte ho z motorky, zabite a vezmite si kufrík, ktorý z neho vypadne. Hneď potom vám zavolá Paul, že muzikanti by radi nejakú spoločnosť. Tak teda choďte po Mercedes a odvezte ju k Paulovi, máte na to minútu a tridsať sekúnd ako nastúpi, preto si zoberte čo najrýchlejšie auto a choďte najkratšou cestou.

Odmena: 2 000 $


Psycho Killer

Nasadnite do auta označeného šípkou, a choďte na zraz fanúšikov kapely. Jeden z nich zastrelí policajta, je to zamaskovaný šialenec. Nasadne to takého istého auta, ako máte vy a vašou úlohou je ho zabiť. Pozor, na mapke ho nie je vidieť, takže dávajte pozor, nech sa vám nestratí, jazdí naozaj ako blázon.

Odmena: 4 000 $


Publicity Tour

Túto misiu vám dá Kent, až keď splníte tri misie pre Big Mitch Bakera.

Pamätáte si film Nebezpečná rýchlosť? Tak inšpiráciu na túto misiu si vzali autori evidentne stade. Ste v aute s celou skupinou Love Fist a nejaký maniak im tam nachystal bombu, ktorá vybuchne, keď výraznejšie spomalíte. Najlepšie je dostať sa na hlavnú cestu popri pobreží, je dostatočne dlhá a máte priestor na jazdu. Pokiaľ zhruba dve minúty vydržíte jazdiť dostatočne rýchlo, bomba sa deaktivuje a vám stačí už len skupinu odviezť na koncert.

Odmena: 8 000 $


Big Mitch Baker (Piková karta)

Alloy Wheels of Steel

Musíte ísť pretekať s ostatnými tromi motorkármi a skončiť prvý. Záleží to na vašich vodičských schopnostiach a šťastí. Malou pomocou je to, že pred štartom môžete dať pred ostatných troch pretekárov nejaké autá, ktoré potom musia obísť. Tiež môžete začať preteky tým, že niektorého z pretekárov vyhodíte z motorky a s ňou budete pretekať (zatiaľ čo on si bude musieť nájsť novú).

Odmena: 1 000 $


Messing with the Man

Jednoducho musíte naplniť chaosmeter za dve minúty. Ako? Strieľajte do všetkých áut naokolo, čím viac explózií a mŕtvych ľudí, tým sa napĺňa rýchlejšie. Samozrejme musíte rátať s tým, že čím viac budete likvidovať, tým viac naštvete policajtov.

Odmena: 2 000 $


Hog Tied

Vašou úlohou je dostať sa na strechu, z ktorej zídete do objektu dole, kde sa nachádza Mitchova motorka, ktorú musíte získať. V objekte je veľa členov nepriateľského gangu, takže si aj zastrieľate. I keď úloha spočíva v tom, aby ste na túto strechu skočili motorkou cez schody, takisto tam môžete doletieť svojím vrtuľníkom. Keď získate Mitchovu motorku, opusťte miesto skokom cez schody naľavo, dopadnete na ulicu. Potom motorku odvezte Mitchovi (prenasledujú vás gangstri na autách) a misia je splnená.

Odmena: 4 000 $


Umberto Robina (Značka medúza, kvet, fľak, alebo niečo podobné???)

Stunt Boat Challenge

Musíte Umbertovi dokázať, že máte poriadne Cohones. To znamená, prejsť člnom 27 checkpointov za tri minúty. Malý tip - člnom sa jazdí dosť zle, aspoň nám sa zdalo, že to ide ľahšie z pohľadu vlastných očí.

Odmena: 1 000 $


Cannon Fodder

Vezmite si auto pre štyroch ľudí (taxík alebo dodávka) a zájdite s ním na označené miesto. Nastúpia si traja Kubánci, ktorí pôjdu ukázať Haiťanom "co proto". Tých odvezte na miesto boja, do ktorého sa zapojíte aj vy. Musíte vyzabíjať všetkých Haiťanov za autom (rozstrieľajte auto a prežijú to len dvaja). Potom Kubánci zistia, že na streche oproti je sniper a vás nechajú ho zlikvidovať. Keď skoná, prestrieľajte sa spolu s vašimi cez pár ďalších Haiťanov a vezmite dodávku s drogami, ktorú treba odviezť späť do Umbertovho baru. Pozor, pri jazde dodávkou budete stíhaní policajtmi.

Odmena: 2 000 $


Naval Engagement

Rico vás dovezie na motorovom člne k miestu určenia. Sú tu dve jachty a na každej traja ozbrojenci. Rýchlo ich pobite, než zničia vašu loď. Potom vystúpite na breh a máte pozbierať kufre s peniazmi a s drogami. Samozrejme aj na pevnine je stráž, ktorá vás ohrozuje. Keď ich postrieľate a vezmete kufre, tak Haiťania zničia čln, v ktorom ste prišli. Tak teraz je na vás, ako sa odtiaľ dostanete k Umbertovi, no sťažuje to fakt, že vás opäť naháňajú policajti.

Odmena: 4 000 $


Trojan Voodoo

Túto misiu vám Umberto dá, až keď splníte misie pre Haiťanov (Auntie Poulet)

Musíte nájsť spolu s Pepem Haitské mafiánske auto (volá sa Voodoo a je ich plno v Little Haiti). Keď ho získate, tak choďte na označené miesto. Tam sa spolu s ďalšími dvoma haitskými autami (s kubánskym osadenstvom) dostanete do fabriky na drogy. Na označenom mieste zaparkujte a vystúpte. V budove navštívte tri označené body (začnite z poschodia), na ktoré umiestnite výbušniny. Od prvej uloženej výbušniny máte 45 sekúnd na uloženie druhých dvoch a útek z fabriky. Aby vás výbuch nezabil, musíte utiecť na strechu budovy napravo od vchodu, vedú na ňu schody. Rýchlo tam dobehnite a fabrika vybuchne.

Odmena: 10 000 $


Auntie Poulet (Voodoo bábika)

Juju Scramble

Poulet vám zadá zozbierať tri kufríky. Problém je v tom, že polícia vám to nechce dovoliť. Po zobratí prvého kufríka máte časový limit na zobratie druhého a tretieho, no čo je horšie, máte dve hviezdičky, po druhom štyri a po treťom kufríku šesť hviezdičiek. Všetky tri máte zaniesť naspäť Poulet. Nie je to ďaleko, ale je to o život cez tú hromadu fízlov. Odmena tu nezodpovedá riziku.

Odmena: 1 000 $


Bombs Away

No, k tomuto nie je veľa čo písať. Asi najblbšia misia v hre. Nie, určite najblbšia. Poulet chce, aby ste zničili tri kubánske člny a jedno auto. Dobehnite k označenému miestu, kde je dodávka s nápisom Top Fun a nasadnite. Najprv sa naučte lietať s lietadielkom a potom už len veľa šťastia. Musíte ním zbombardovať vaše ciele. Tip - Kým člny ešte stoja, mierte najprv na ne, pohybujúce sa trafia ťažšie. Keď prší, lieta sa ťažšie.

Odmena: 2 000 $


Dirty Lickin´s

Musíte sniperkou pozabíjať všetkých Kubáncov, bez toho, aby vás videli. Vybehnite na strechu a z označeného miesta postrieľajte všetkých Kubáncov, než oni zabijú Haiťanov. Jednoduché.

Odmena: 5 000 $


Phil Cassidy (značka P)

Tieto úlohy sa vám sprístupnia, až keď splníte všetky misie pre Malibu Club.


Gun Runner

Po efektnom stretnutí s Philom máte za úlohu nájsť štyri nákladiaky. Každý z nich preváža jednu zbraň, každú musíte získať. Ako inak, než zničením. Jediné, čo vám to komplikuje, sú útoky neznámych motorkárov (za každého jedného dostanete 100 $, ale nemusíte sa s nimi zabávať).

Odmena: 2 000 $


Boomshine Saigon

Choďte k Philovi. Ten je kúsok mimo a pri narábaní s výbušninami, bohužiaľ, spraví menšiu chybičku. Na vás je, aby ste ho dopravili do nemocnice, kým zomrie (to znamená, kým ukazovateľ zdravia neklesne na nulu). Z výbuchu ste otrasený, jazdíte inak ako obvykle. Keď prídete do fialového kruhu pred nemocnicou, Phil vám oznámi, že sem ísť kvôli policajtom nemôžete, preto ho odvezte na druhé miesto, ktoré sa objaví na mapke. Keď tam dorazíte, Phil vyskočí a bez ruky odkrivká tam, kam treba.

Odmena: 5 000 $ a možnosť nakupovať u Phila štyri zbrane - minigun, bazuku, guľomet a výbušniny.


Vlastné misie s budovami

Budovy, ktoré zakúpite, vám zarábajú peniaze, až keď splníte k nim prináležiace úlohy. Potom vám denne generujú peniaze, ktoré si však musíte chodiť vyberať sami ku každej vašej budove.


Boatyard

Lokácia: Prístav. Miesto, kde ste plnili úlohu pre Diaza. Misia č. 13.

Cena: 10 000
Denný zárobok: 2 000


Checkpoint Charile

Vyberte si jeden z dvoch vašich člnov a prejdite ním všetky waypointy v časovom limite 2.30.

Odmena: 5 000 $


Cherry Popper Icecram

Lokácia: v časti Little Havana, oproti mostu spájajúceho Little Havana a Starfish Island.

Cena: 20 000
Denný zárobok: 3 000


Distribution

Vezmite si Mr. Whoopee a vydajte sa predávať zmrzlinu. Už z animácie pochopíte, že miesto zmrzliny sa tu predáva niečo iné. Zapnite zvonenie, že predávate a zastaňte niekde pri ľuďoch. Tí budú chodiť a kupovať. Po pár predaných sa vám zjaví hviezdička. Je to síce zdĺhavé, ale radšej si niekam zájdite, kým hviezdička nezmizne sama, lebo Mr. Whoopee je veľmi slabé auto na to, aby ste s ním utekali pred policajtmi. Keď predáte päťdesiat zmrzlín, bez vystúpenia, misia je splnená.


Pole Position Strip Club

Lokácia: Ocean Beach. Ulica za vašim hotelom, kde začínate hru.

Cena: 30 000
Denný zárobok: 4 000

Hm... Aby vám budova začala produkovať peniaze, musíte vstúpiť do miestnosti zo striptérkou a tam sedieť a dívať sa na ňu, až kým neminiete približne päťsto dolárov, čo trvá približne osem gta hodín. Potom, keď odídete, misia je hotová. (Je to hlúposť, dlho sme nevedeli prísť na to, ako to splniť.)


Print Works

Lokácia: Little Havana. Veľká budova s veľmi veľkou prázdnou plochou pred vchodom.

Cena: 70 000
Denný zárobok: 8 000


Spilling the Beans

Zistíte, že novou oblasťou podnikania by mohlo byť tlačenie falošných peňazí. Na to však potrebujete získať predtlačovú platňu. Informácie o tom, ako by sa dala získať, má Paul Kent. Skočte za ním, povie vám, aby ste išli za chlapíkom na lodi v prístave. Ten je na predposlednej palube, tam vbehnite na označené miesto. Potom sa vráťte k starčekovi. Pozor, na lodi po vás strieľajú hliadky.

Odmena: 2 000 $


Hit the Courier

Teraz, keď viete, kto má túto platňu, ešte ju treba získať. Žltá značka je helikoptéra s kuriérom, ktorá sa blíži ku gangu, ktorý je na fialovej značke. Choďte teda na fialovú značku a vystrieľajte ženský gang. Medzitým príde aj kuriér, tak ho zabite a vezmite si kufrík. Ten odneste do Print Works.

Odmena: 5 000 $


Kaufman Cabs

Lokácia: Little Haiti, veľká žltá budova.

Cena: 40 00
Denný zárobok: 5 000


V.I.P

Máte minútu na to, aby ste došli na Starfish Island a vyzdvihli dôležitú osobu. Keď dorazíte, predbehne vás iný taxík, ktorý smeruje na letisko. Musíte ho dostatočne doničiť, aby osoba mohla prestúpiť k vám. Potom ju len dovezte na letisko. Pokiaľ konkurenčný taxík ešte funguje, bude vám brániť, ale nie je to nič ťažké.

Odmena: 1 000 $


Friendly Rivalry

Jednoduchá misia. Na mape máte označené tri taxíky, ktoré máte zničiť. Je na vás ako.

Odmena: 2 000 $


Cabmaggedon

Vašou úlohou je ísť vyzdvihnúť Mercedes. Ako sa však ukáže, je to podfuk. Miesto nej vás tam čaká šesť taxíkov konkurenčnej firmy, rozhodnutých poslať vás do šrotu. Musíte minútu vydržať, nevybuchnúť a prežiť. Po minúte vstúpi do diania veľký boss - pruhovaný taxík. Musíte ho zničiť a o to isté sa bude pokúšať on. Tip - Miesto, kde sa táto misia odohráva, bude celý čas uzavreté. Než sa tak stane, môžete si tam dať hocijaké iné auto. Keď príde zlý boss, môžete si prestúpiť do nepoškodeného.

Odmena: 5 000 $ a bonusové auto Zebra Cab


Sunshine Auto Showroom

Lokácia: Naľavo pri ceste, ktorá vedie z Little Havana do Viceport (k letisku).

Cena: 50 000
Denný zárobok: rôzne, záleží od splnených misií. Od prvej po štvrtú - 1500, 4000, 6500, 9000.

Na to, aby ste získali tento Asset, musíte skončiť ako prvý v šiestich pretekoch (musíte vstúpiť do fialového kruhu pri vašich garážach a vybrať si shiftom trasu) a do garáže doručiť všetky autá prvej skupiny (sú napísané pred garážou od ružového kruhu v pravo).

Preteky:

  1. Terminal Velocity, vstupný poplatok 100, výhra 400
  2. Ocean Drive, vstupný poplatok 500, výhra 2000
  3. Border Run, vstupný poplatok 1000, výhra 4000
  4. Capital Cruise, vstupný poplatok 2000, výhra 8000
  5. Tour, vstupný poplatok 5000, výhra 20 000
  6. V. C. Endurance, vstupný poplatok 10 000, výhra 40 000

Sem píšeme názvy áut vo všetkých skupinách, aby ste si prípadne niektoré z nich mohli priviezť skôr a nechať ich vo vašich garážach. Za každé auto, ktoré donesiete, dostanete 500$ za jedno a za celú skupinu vždy 20 000 $, všetky bonusové autá sa zjavia v Auto Showroom.

Skupina 1:
Landstalker, Idaho, Rancher, Blista compact, Stallion, Esperanto.
Odmena: Bonusové auto Deluxe, denne produkuje Auto Showroom 1 500 $.
Landstalker Idaho Rancher
Blista compact Stallion Esperanto

Skupina 2:
Sabre, Virgo, Sentinel, Stretch (limuzína, niekedy pri vašom dome, strieda sa s Admiralom - savujte a loadujte), Admiral, Washington.
Odmena: Bonusové auto Sabre Turbo, denne produkuje Auto Showroom 4 000 $.
Sabre Virgo Sentinel
Stretch Admiral Washington

Skupina 3:
Cheetah, Infernus, Banshee, Phoenix, Comet, Stinger.
Odmena: Bonusové auto Sandking, denne produkuje Auto Showroom 6 500 $.
Cheetah Infernus Banshee
Phoenix Comet Stinger

Skupina 4:
Voodoo (mafiánske auto Haiťanov), Cuban Hermes (mafiánske auto Kubáncov), Baggage Handler (vozítko na batožinu, na letisku), Caddy (golfový vozík, pred golfovým klubom, najmä cez deň), Pizza Boy (motorčička, slúžiaca na rozvoz pizze, pri pizzérii pred mostom vo Vice Point), Mr. Whoopee (v zmrzlinárni - Cherry Popper Icecream, až keď ho kúpite).
Odmena: Bonusové auto Hotring Racer, denne produkuje Auto Showroom 9 000 $.
Voodoo Cuban Hermes Baggage Handler
Caddy Pizza Boy Mr. Whoopee


Malibu Club

Lokácia: Poznáte ju z misie 16, pre Paula Kenta.

Cena: 120 000
Denný zárobok: 10 000


No Escape ?

Potrebujete nájsť troch chlapov vhodných na akciu, ktorú pripravujete. Prvým z nich je odborník na zámky, Cam Jones. Ten je bohužiaľ vo väzení a preto ho stade musíte dostať. Choďte na policajnú stanicu, na poschodí sa nachádza prístupová karta k jeho cele, ktorá sa nachádza v podzemnej časti stanice. Pozor, všetci policajti na vás budú od vstupu do stanice útočiť, preto je dobré si sem zobrať nepriestrelnú vestu. S kartou vstúpte do fialového kruhu vo väzení. Teraz musíte Cama dostať von zo stanice a odviezť domov, čo nie je až také ľahké, pretože máte štyri hviezdičky. Najvhodnejšie je ísť si prefarbiť do Paintu auto a v pokoji si to odšoférovať.

Odmena: 1 000 $


Rifle Range

Druhý z chlapov je pištoľník Phil Cassidy. Jedna z najjednoduchších misií v hre. Choďte za ním do predajne zbraní. Dá vám úlohu, aby ste v zadnej časti jeho obchodíku streľbou do terčov nastrieľali 60 bodov, postupne sa budete posúvať po troch strelniciach. Keď vám dojdú náboje alebo čas, streľba v aréne sa končí.

Odmena: 2 000 $


The Driver

Ešte potrebujete šoféra Hylari. Toho získate tak, že nad ním vyhráte v pretekoch po meste. Hneď ako začnete, z dôvodu zistenia ilegálnych pretekov, máte dve hviezdičky. Je to dosť náročné, súper má rýchle auto, vy iba Sentinela (síce si môžete počas pretekov presadnúť, ale stratíte čas) a ešte k tomu na neho policajti kašlú, no na vás nie.

Odmena: 3 000 $


The Job

Teraz už máte všetkých chlapov, ktorých potrebujete, a môžete sa pustiť do jobu, ktorým je prepadnutie banky. Nastúpte so svoju bandou to taxíku. Odvezte ich na vyznačené miesto, tam vystúpite a taxík necháte na starosti Hilary. Vy traja vbehnite do označeného miesta, tam sa prezlečiete, vstúpte do banky. V animačke obsadíte prízemie. Potom na prvom poschodí zabite troch strážcov, vyvezte sa na druhé poschodie, tam zabite jedného strážcu. Nachádza sa tam trezor, avšak chýba kód. Má ho manager, schovávajúci sa pod stolom v miestnosti na prvom poschodí (nachádza sa tam aj život). Spolu s managerom sa vráťte k trezoru. Pokiaľ bude Cam otvárať trezor, vy musíte ísť skontrolovať situáciu na prízemí. Tam na vás zaútočia jednotky SWAT, zabite ich a vybehnite von. Tam vás čaká taxík, bohužiaľ bez Hilary. Taxík je blokovaný autami SWAT, preto ich zničte a v Painte o niekoľko blokov ďalej si auto prestriekajte a pokojne sa s ukradnutými peniazmi dostaňte do vyznačenej garáže.

Odmena: 50 000 $


Film Studio

Lokácia: Hneď prvá budova napravo od mostu, ktorým sa dostanete z Downtownu na Prawn Island.

Cena: 60 000
Denný zárobok: 7 000


Recruitmen Drive

Novými hviezdami, ktoré budú účinkovať vo filmoch vášho nového štúdia, by mali byť Candy a Mercedes. Najprv Candy. Keď ju nájdete, zistíte, že síce ona by ponuku prijala, ale iný názor má jej agent. Preto ho musíte presvedčiť o opaku. Uteká vám v červenom sentineli, vždy keď ho zastavíte, vyskočia z jeho auta traja ostrí chlapi (tých zabíjať nemusíte, cieľom je agent). Musíte agenta zabiť, či už spolu s autom alebo bez neho. Potom sa už len vráťte po Candy a choďte s ňou po Mercedes. Obe odvezte do štúdia.

Odmena: 1 000 $


Dildo Dodo

Potrebujete spraviť reklamu na nový film. Najúčinnejším prostriedkom je vyhadzovať letáčiky z lietadla. Po nastúpení do lietadla za filmovým štúdiom sa vám zjaví približne šesť modrých checkpointov. Keď k jednému z nich priletíte, zjaví sa jeden červený, to predstavuje trasu, ktorú musíte s lietadlom preletieť. Dávajte pozor, aby ste náhodou nebuchli krídlom do budovy, inak väčšinou skončíte na zemi, skadiaľ sa už s lietadlom do vzduchu nedostanete. Na prejdenie všetkých checkpointov máte vyhradený čas - pokiaľ nedôjde lietadlu benzín. Po splenení tejto misie vám však ukazovateľ benzínu zmizne a vy už môžete kľudne pristáť, kam chcete. Ovládanie lietadla nie je náročné, držíte šípku dopredu a lietadlom meníte výšku 9 dole a 6 hore (na vzlietnutie z vody musí mať dostatočnú rýchlosť).

Odmena: 2 000 $


Martha´s Mug Shot

Inak, vzdychajúca Candy v animačke stojí za to. Candy ide na návštevu k senátorovi Alexovi (chce, aby mu Candy hovorila Martha, úchyl jeden) a vy ju musíte sledovať; nastúpi do limuzíny pred štúdiom. Na jej sledovanie môžete použiť helikoptéru Stretch, označenú na mape, alebo ľubovoľné auto (doporučujeme helikoptéru, ľahšie utečiete z miesta činu). Počas sledovania dávajte pozor, nech sa vám limuzína nestratí, inak misia končí. Keď sa dostanete na miesto, kde vystúpia, vaším cieľom je odfotiť ich z budovy oproti. Do nej sa dostanete bočným vchodom, a na najvrchnejšom poschodí z okna fotoaparátom spravte tri fotky Candy s Alexom. S materiálom sa musíte vrátiť do štúdia, avšak budete mať päť hviezdičiek. Už v budove vám odchod skomplikujú dvaja strážnici a štyria členovia FBI. Pokiaľ idete do štúdia autom, prajeme vám príjemnú cestu. (Malé upozornenie - vchod do štúdia je zablokovaný autami FBI spolu s jej členmi.) Ten, kto prišiel helikoptérou, nemá problém.

Odmena: 4 000 $


G-Spotlight

V podstate jednoduchá misia. Vašou úlohou je do siedmej hodiny rannej sa dostať k svetlometu nad mestom a dať tam svoju reklamu na nový film. Zoberte si motorku, po schodoch vojdite do kancelárií a výťahom sa odvezte o poschodie vyššie. Teraz už len skáčte cez strechy k nasledujúcim checkpointom (vždy s čo najväčším rozbehom). Snažte sa čo najmenej poškodiť motorku, v prípade, ak ju zničíte, budete si musieť nájst novú a začať od začiatku alebo od sprístupnených schodov (sprístupnia sa po prejdení asi prvej polovice checkpointov). Pokiaľ sa vám nedarí, môžete to spraviť tiež tak, že po prvom checkpointe (tam totiž s helikoptérou nevletíte) si pôjdete zobrať do svojho domu helikoptéru a ňou splníte misiu. Na konci pristúpte k svetlometu (sprístupnia sa vám schody, aby ste mohli zo strechy odísť) a pozrite si reklamu na váš nový film s Candy v hlavnej úlohe - "SUXXX".

Odmena: 8 000 $

Súvisiace hry Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto Online
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto: London 1961
Grand Theft Auto: London 1969
Grand Theft Auto 1



Diskusia Príspevkov: 357 Hodnotenie
3371 hlasov

100
60
20

80
40
0
57
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |