HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 42174 užívateľov

Návody > Wet: The Sexy Empire


Zobrazení:25231
Autor návodu:Niel

Prve mesto

V miestnom bare si pohovorte s barmankou, ona Vám dá robotu ako striptérka. V bare môžete kliknúť na ľudí a urobiť s nimi fotky a neskôr ich vydierať. Pri jednom stole sedí gambler, s kotrým si môžete zahrať karty a vyhrať veľké peniaze. Keď idete na WC a je tam opilec, zmlátite ho a niečo z neho vypadne (pozor, môže Vás chytiť polícia). U motorkárov si môžete vybaviť dopredu imunitu voči polícii. Keď Vám robí problémy majiteľ hotela, tiež môžete ísť za motorkármi a nechať ho zmlátiť. FBI sa môžete zbaviť buď bitkou, alebo si kúpiť novú identitu. U motorkárov veľa záleží aj na tom, koľko piva im dáte. Prestup do ďalšieho mesta je keď nazbierate 50 000,-.


Druhe mesto

Neoplatí sa kupovať budovy, bolo by to len zbytočné míňanie peňazí. Zo začiatku sa Vám ani neoplatí prenajímať všetky budovy - dajte si len tie najdôležitejšie. Režisérov moc neprovokujte s tým, že im odmietnete nápady, lebo Vám dajú výpoveď a kým zoženiete nových, to trochu potrvá.


Tretie mesto

Najlepšie je, keď si najmete tie najväčšie obchody. A dáte si všetky reklamy, ktoré si možete dať. Bude Vás to síce stáť veľa peňazí, ale oplatí sa to. Peniaze, ktoré máte, sa oplatí dávať do banky, kde máte aj úroky. V tomto meste Vám už peniaze neprídu rovno na účet, musíte si ich vyberať z jednotlivých obchodov. Keď Vám vypíše, že niektorý obchod je v mínuse a či chcete zrušit zmluvu, nerušte ju - zaplatíte len malú sumu pár dní a potom všetko fičí ďalej po starom. Postupujete ďalej, keď nazbierate 50 000 000,-


Štvrté mesto

Necháte sa vystreliť do vesmíru a tým hra končí.

Súvisiace hry Lula 3D
Inside Chessie
Wet Attack: The Empire Cums Back
Lula Pinball
Lula Flipper
Lula: Virtual Babe
Lula: The Sexy Empire
Lula Inside



Diskusia Príspevkov: 4 Hodnotenie
1989 hlasov

100
60
20

80
40
0
56
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |