HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 28765 užívateľov

Návody > Watch Dogs


Zobrazení:73804
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Hlavný príbeh | Vedľajšie úlohy


Vedľajšie úlohy

I. Odhalené zločiny

Náhodné zločiny sa vám náhodne zobrazujú na mape, v štvrti, v ktorej sa nachádzate, ak tam máte hacknutý server ctOS. Systém zaznamená osobu, ktorá sa má stať obeťou zločinu. Len zájdite na cieľové miesto a tam máte na mapke zvýraznenú malú oblasť. V nej musíte nájsť obeť, alebo zločinca. Použite svoj telefón pre profilovanie osôb.
Ak nájdete obeť, alebo zločinca, tak osobu sledujte. Obvykle skôr zaznamenáte obeť. Ak už vidíte zločinca, ktorý ešte nie je pri obeti, tak sa držte z jeho dohľadu. Ak sú tam iní civilisti, tak mu svedkovia nevadia, ale ak zbadá vás, tak si to rozmyslí, odíde a k zločinu nedôjde (celá miniúloha sa zruší a musíte počkať na ďalšiu). Keď vás zbadá, stále sa ešte môžete schovať, začne sa mu napĺňať trojuholník nad hlavou, ako nepriateľom, keď vás zbadajú v zakázanej oblasti.
Keď vás páchateľ nevidí, tak len sledujte, čo sa deje. Keď páchateľ prejde k útoku, až vtedy musíte zasiahnuť. Počas sledovania vidíte percentuálny ukazovateľ pravdepodobnosti zločinu. Kým je žltý, len sledujte, čo sa deje, keď je už červený pri vysokých percentách, vyrazte.
Páchateľ môže občas uložiť výbušninu, ale obvykle napadne inú osobu. Niekedy tomu predchádza slovný útok, či údery a vtedy máte viac času. No niekedy rovno vytiahne zbraň. Ak je to strelná zbraň, tak máte času menej a môže sa stať, že obeť zabije.

Keď vyrazíte (a už dochádza k zločinu, podľa percent na ukazovateli), tak sa dá zločinec na útek. Ak ste rýchly, nechá obeť tak a uteká. Niekedy naskočí do auta a musíte mu auto zničiť, ale vo väčšine prípadov uteká pešky. Len za ním bežte a dostihnite ho. Ak má strelnú zbraň, môže po vás občas vystreliť, ale je to len náhodná streľba, nezastaví sa, aby poriadne mieril a pálil, takže to môžete ignorovať.
Môžete ho zastreliť, alebo odpáliť nejaké výbušné zariadenia v prostredí, ale ak ho dostanete palicou a nezabijete ho, získate viac pozitívnej reputácie. Stačí bežať a skôr, či neskôr ho dostihnete. Bonus k pozitívnej reputácii je aj ak to obeť prežila. Samozrejme získavate aj skúsenosti.
Občas môžete naraziť aj na naozaj náhodné zločiny. Teda nemáte o zločine žiadnu správu, len proste uvidíte v meste ako niekto niekoho okradne, alebo zabije. Hoci k tomu nemáte stále žiadne zadanie, môžete sa sami rozbehnúť a zločinca dolapiť. Aj za to získate skúsenosti a dobrú reputáciu.
Pre splnenie úspechu a štatistík v prehľade „postupu“ máte zabrániť 20tim zločinom. No zločiny sa objavujú stále a tak ich môžete prijímať, alebo ignorovať. Výhodou je, že je z nich stály prísun skúseností a aj pozitívnej reputácie, pretože pri iných úlohách si ju môžete nehodami znížiť.


II. Kontrakty pre Fixerov

Postupne, ako si sprístupňujete nové štvrte a prechádzate ostatné vedľajšie úlohy, tak sa vám sprístupňujú Kontrakty pre Fixerov. Je pár základných typov, ktoré sa opakujú a líšia sa len drobnosťami.
Uvádzam ich stručný popis a delím ich podľa štvrtí, v ktorých ich môžete prijať. No získavate ich postupne v rozličných štvrtiach, nie v takom poradí, v akom sú uvedené.

Transportér
Máte doručiť vozidlá v stanovenom čase na stanovené miesto. Keď nastúpite do vozidla, spustí sa vám odpočet a musíte ho doručiť na presne označené miesto, než vám dôjde čas. Keď vozidlo doručíte, spustí sa nový odpočet. Musíte sa dostať do ďalšieho vozidla (v prípade neúspechu začínate znova tesne pri novom vozidle) a aj to doviezť na miesto určenia, než vám uplynie čas.
Po nastúpení do vozidla vidíte aj jeho finančnú hodnotu. To nesúvisí s vašou odmenou za doručenie, len s hodnotou vozidla, ktorú ak stiahnete narážaním na nulu, tak ste neuspeli.
Času je tu vždy málo, preto treba byť rýchly. Niekedy to stíhate celkom v pohode aj po cestách, ako vám radí GPS. Niekedy je ale času dosť málo a tak využívajte skratky. Trasa GPS zväčša vedie dosť očividne popri nich, takže občas preskočte nejaký úsek po rampe, alebo si vytvorte skratky otváraním brán do podzemných garáží.

Vábnička
Máte byť lákadlo pre policajtov. Musíte prejsť cez stanovený počet kontrolných bodov než vám uplynie čas. Po prejdení cez každý kontrolný bod sa vám pár sekúnd k času pridá. Po chvíli jazdy začne po aute pátrať polícia. Nie je nevyhnutné, aby po vás šli a ak uniknete ich skeneru, úlohu aj tak v pohode dokončíte. Ak vás zaznamenajú, tak sa len nenechajte chytiť, respektíve značne vytlačiť, aby vás nespomalili a aby vám nedošiel čas. Keď prejdete posledným kontrolným bodom, úloha bude splnená. Čím viac času vám zostane, keď dorazíte do cieľa, tým väčšia bude odmena.

Vyradenie / Dostihnutie
Musíte sa dostať k cieľovému vozidlu. Väčšinou ho musíte aj hacknúť. V tom prípade sa držte v blízkosti vozidla a ak ste do vzdialenosti cca 30 metrov, tak automaticky sťahujete dáta. Ak sa vozidlo vzdiali, sťahovanie sa preruší, no keď sa dostanete zas do jeho blízkosti, pokračuje sťahovanie tam, kde ste prestali. Keď stiahnete 100%, tak je táto časť splnená a potom musíte šoféra vyradiť.
Taktiež môžete vozidlo, ktoré hackujete, vyradiť rovno. Nemusí byť v pohybe a keď ho zastavíte, môžete hackovať priamo nepriateľa, ktorý sa dá na útek. Ak aj nezničíte vozidlo, než stiahnete údaje, aspoň ho dosť poškodíte a potom už bude vyradenie ľahšie.
Niekedy ide iba o vyradenie a nemusíte nič sťahovať.
Pri vyradení len zničte nepriateľské vozidlo. Môžete si pomôcť prostredím, ale šofér si väčšinou vie spustiť zábrany a podobné neplechy, ak to nespravíte tesne než sa pri nich objaví, tak mu skôr búraním zničte vozidlo. Keď vystúpi, tak ho vyraďte, buď ho zabite, alebo omráčte palicou. Niekedy majú sprievod ďalších zločincov, ktorí vám sťažujú prenasledovanie. Keď vyradíte svoj cieľ, musíte potom ostatným nepriateľom utiecť, alebo ich zabiť.

Únik
Máte doručiť kradnuté vozidlo. Po ňom môže pátrať polícia, alebo zločinci (viď vyššie typy pre prenasledovanie). Vozidlo môžete nechať na stanovenom mieste, len keď vás priamo nik neprenasleduje, takže je to hlavne o tom úniku. Zbavte sa prenasledovateľov, alebo im utečte. Tu sa len tak nevzdajú a keď uniknete, polícia pátra po vás skenermi a zločinci hliadkujú v okolí. Keď ale už po vás nejdú priamo, tak sa im vyhnite (vidíte ich na minimape, ako aj skenery, tie môžete tiež vyradiť rušičkou) a dovezte vozidlo na cieľové miesto. Zvoľte takto radšej bočné uličky, či trávnaté plochy, alebo si obíďte aj väčšiu oblasť s nepriateľmi, aby ste sa im vyhli.

Parker Square

Parker Square Rally – Vábnička
Prejdite cez 24 kontrolných bodov.

Lovec – Vyradenie
Vyraďte jedného šoféra.

Usporiadaný život - Transportér
Doručte dve autá. Pri druhom si môžete otvoriť brány a prejsť najprv podchodom a potom dvoma podjazdami, kde si otvoríte brány a nemusíte obchádzať bloky budov.

Vo výstavbe – Únik
Uniknite autom polícii.

Horúci pozemok – Transportér
Doručte dve autá.

Cestný bojovník – Vyradenie
Vyraďte jedno auto so šoférom. Jazdí šialene po poľných a bočných cestách a sprevádza ho ochranka.

Železnica – Vábnička
Autom prejdite cez 27 kontrolných bodov. Na začiatku pôjdete chvíľu po železnici, aj na konci, vrátane tunelu s vlakmi. Inak je to väčšinou po meste.

Loop

Spracovanie čísel – Vyradenie
Hacknite údaje z cieľového auta a potom vyraďte šoféra.

Uzavretie brány – Vyradenie
Hacknite údaje z cieľového auta a potom vyraďte šoféra.

Cesta duchov – Vábnička
Prejdite cez 14 kontrolných bodov.

Svalová pamäť – Transportér
Doručte tri autá na miesto určenia. Tretie má cieľ ďaleko na priamu jazdu, tak si pomôžte bránami. Jedna je hneď očividne pri vás a vedie do podchodu. Prejdite potom cestou k otočke a tam prejdite bránou, ďalej napravo prechodom pri betónovej blokáde, bránou a priamo ulicou na koniec a hore schodmi a tam už len priamo na cieľ pri budove.

Bezpečný prístup – Únik
Dovezte auto z policajnej stanice a uniknite polícii.

Mestský prieskum – Transportér
Máte doručiť tri vozidlá. Motorku a dve autá.

V omyle – Vábnička
Prejdite cez 19 kontrolných bodov.

Uniknuté dáta – Vyradenie
Hacknite údaje z cieľového auta a potom vyraďte šoféra.

Smrtiaca slučka – Vyradenie
Nesťahujete žiadne údaje. Máte len vyradiť dve vozidlá.

Vyrovnávacia pamäť – Vyradenie
Sledujte cieľ člnom a z druhého člnu hacknite dáta. Potom sa presuňte do auta a cieľové auto len vyraďte.

Odvedenie pozornosti – Vábnička
Prejdite cez 20 kontrolných bodov.

Vysávanie dát – Vyradenie
Hacknite údaje z cieľového auta a potom vyraďte šoféra.

Dvojité videnie – Vyradenie
Zničte cieľové auto a vyraďte šoféra. Potom mu len hacknite telefón a získate údaje o druhom vozidle. To tiež dostihnite, zničte a vyraďte šoféra. Tomuto autu budú asistovať aj zločinci vo vozoch.

Sledovaný – Únik
Dovezte policajné auto. To má v sebe zabudované sledovacie zariadenie, takže musíte unikať pred políciou, kým ho nehacknete na 100%. To ide celkom pomaly. Naľavo od policajnej stanice je most. Zájdite naň a na jeho bočnú časť pre chodcov. Tam len jazdite hore a dolu. Policajti vás budú sledovať a nezastanú, aby po vás pálili, keďže ste v pohybe a na pešiu časť nezájdu. Takto môžete počkať, kým hacknete plošticu, pretože s ňou vás vždy nájdu a aspoň si nepoškodíte auto. Potom len utečte polícii a doručte auto.

Obrnená naháňačka – Únik
Dovezte obrnené vozidlo. Toto vozidlo veľa znesie, ale je pomalé, takže len tak mafiánom neutečiete. Preto si nájdite vhodný spôsob ako sa ich striasť, prefičať mostom, alebo najlepšie preskočiť cez nejakú rampu vodu, či z kopca, aby nemohli priamo za vami.

Brandon Docks

Tlak Okolia – Transportér
Doručte tri vozidlá. Auto, čln a motorku.

Priemyselné štandardy – Transportér
Doručte tri vozidlá. Dve autá a motorku.

Záťah – Vábnička
Prejdite cez 21 kontrolných bodov.

Vyzdvihnutie a únik – Únik
Dovezte vozidlo a uniknite zločincom.

Vytlačenie – Vyradenie
Nesťahujete žiadne údaje. Máte vyradiť jeden cieľ, ktorý chráni pár vozov.

Poslíček – Transportér
Doručte tri vozidlá. Auto, čln a auto. Keď pôjdete člnom, budete si musieť zdvihnúť jeden most.

Vykoľajenie – Vyradenie
Nesťahujete žiadne údaje. Máte vyradiť jeden cieľ, uniká v pickupe zväčša po bočných dvoroch a koľajniciach.

V žiary reflektorov – Únik
Dovezte vozidlo a uniknite policajtom. Začínate rovno s treťou úrovňou hľadanosti.

Prekročená šírka pásma – Vyradenie
Hacknite údaje z cieľového auta, potom hacknite údaje z druhého auta a z neho potom aj vyraďte šoféra.

Divoký jazdec – Vábnička
Prejdite autom cez 17 kontrolných bodov.

Pirátstvo – Vábnička
Prejdite autom cez 25 kontrolných bodov.

Wards

Len pre členov – Únik
Dovezte vozidlo a uniknite zločincom.

Tvrdý náraz – Vyradenie
Nesťahujete žiadne údaje. Máte vyradiť jeden cieľ, ktorý chráni pár vozov.

Prerušené spojenie – Vyradenie
Hacknite údaje z cieľového auta, potom hacknite údaje z druhého auta a z neho potom aj vyraďte šoféra.

Super Triatlon – Transportér
Doručte tri vozidlá. Motorku, (na konci pri cieli sa len rozbehnite ulicou, prerazte zábradlie a preskočte na mólo), čln a auto.

Mad Mile

Úskok – Vábnička
Na motorke prejdite cez 24 kontrolných bodov.

Majster úniku – Únik
Dovezte motorku a uniknite polícii. Začínate v nadzemnom parkovisku. Vyjdite na strechu a po nej preskočte na vlakovú trať. Nie je to pohodlné, ani nemôžete ísť rýchlo, aby ste nespadli, ale nedostanú sa k vám policajné autá a vrtuľník tiež časom stratíte v rámci mesta.

Stav núdzového vozidla – Únik
Máte doručiť auto, ktoré ukradnete priamo z výstavnej haly. Uniknite polícii s tretím stupňom hľadanosti.

Divoká jazda – Vábnička
Prejdite cez 24 kontrolných bodov.

Kolo luxusu – Transportér
Doručte tri rýchle autá v stanovenom čase.

Pawnee

Únik krásnou krajinou – Únik
Doručte auto a uniknite policajtom. Na úniky v Pawnee je skvelý rozostavaný most. Preskočíte ho a zbavíte sa všetkých prenasledovateľov na ceste. Za mostom je naľavo podjazd, tak tam sa zbavíte aj vrtuľníka.

Zásielka – Únik
Doručte motorku a uniknite zločincom.

Skúšky a súženie – Vábnička
Na motorke prejdite cez 32 kontrolných bodov. Až na krátky úsek v mestečku jazdíte po bočných cestách, kaňonoch a koľajniciach, takže si dávajte pozor, ale zas sa nemusíte až tak starať o políciu.

Zem nikoho – Transportér
Doručte tri vozidlá. Auto, motorku a auto. Auto začína na koľajniciach. Len vyrazte, zídite na bočnú prašnú cestu a na konci po skalnej rampe doskočíte k normálnej ceste. Motorka je na píle, na hromade dreva. Vyrazte cez rampu a pokračujte nastavenou trasou po lesnej ceste až doskočíte opäť po rampe na bežnú cestu. Tretie auto je na ceste, ale trasa je dlhá. Vezmite to preto cez rozostavaný most, ktorý preskočte po rampe a ušetríte si obchádzanie celej oblasti.


III. Zločinecké konvoje

Tu je to vždy o tom istom, len sa mení trasa. Z bodu A vyráža po presne vytýčenej trase do bodu B niekoľko vozidiel. V jednom z nich (vždy máte cieľ označený) je váš cieľ. Cieľ môžete omráčiť, alebo zabiť, no v niektorých prípadoch ho musíte len omráčiť.
Konvoj postupuje bežne podľa predpisov, stojí na červenej, pristaví, keď zablokujete cestu vaším vozidlom. No keď vás zaregistrujú – vrazíte do nich, alebo vytiahnete zbraň – tak zareagujú. Cieľ sa dá buď na útek, alebo pôjde po vás. Keď pôjde po vás, je to lepšie, nemusíte ho naháňať. Bez ohľadu na to, čo spraví cieľ, ostatní členovia kolóny ho chránia a pôjdu po vás. Ak strieľate, vystúpia a pália, ak ho prenasledujete v aute, prenasledujú vás a snažia sa vás vytlačiť.

Najviac sa mi osvedčili dva spôsoby. Ak máte cieľ zabiť, tak zablokujte trasu. Príďte k autu s cieľom, vytaste zbraň a začnite páliť. Keď ho zabijete, pred ostatnými utečte, keďže ste v strede konvoja a kryte sa, kde máte najbližšie. Prípadne do neho len vrazte a potom ho zrazte. A najľahšie to máte, ak hodíte k autu s cieľom výbušninu a rovno sa dáte na útek. Ak máte cieľ omráčiť, tak páľte len na auto a keď vystúpi, vy ste tesne pri ňom, takže ho môžete rovno ovaliť.
Ak je cieľ v silnom voze a dá sa hneď na útek, len čo o vás vie, tak páľte na kolesá. Začnite rovnako, zablokujte trasu, príďte k autu s cieľom a rýchlo prestreľte aspoň jedno koleso, obe ak stíhate. Potom naskočte do svojho auta a prenasledujte ho. Keď je takto poškodený, tak ho ľahko doženiete. Zničte mu auto a keď vystúpi, tak ho už len zabite, či omráčte podľa zadania.
Pre dokončenie úlohy po vyradení cieľa už len utečte pred ostatnými nepriateľmi z konvoja, alebo ich zabite. Aj keď ste tu v prestrelke so zločincami, prestrelka na otvorenej ulici môže prilákať políciu.
Úlohy Konvojov delím podľa štvrtí, ale získavate ich priebežne v rôznych štvrtiach, nie v tomto poradí. Ak ste sa pustili do konvojov hneď, ako je to možné, môžete ich dostať 17 naraz. Posledný (Odpočívaj v pokoji) sa mi sprístupnil, až keď som postúpil pár misiami hlavného príbehu druhého Aktu.

Parker Square
Prenasledovanie na Parker Square. Trasa: Z južnej časti Parker Square na sever.

Loop
Mýtny most. Trasa: Po diaľnici cez štvrť Loop až k mostu vedúcom do Parker Square. Cieľ sa dá na útek.
Zbohatlíci. Trasa: Z južnej časti Parker Square až na sever. Cieľ musíte omráčiť.
Beštia. Trasa: Z južnej strany Loopu, po západnej nahor a mostom do Park Square.
Centrum. Trasa: Z juhu Loopu, stredom na sever do Mad Mile. Pokúsi sa o útek.
Chytený v slučke. Trasa: Krátkou časťou stredovýchodného Loopu. Dva ciele, treba ich omráčiť. Pôjdu bočnou uličkou a keď ich napadnete, dajú sa do boja, nie na útek. Ulička je vhodná na prestrelku, aby ste hneď neprilákali políciu.
Stíhanie tieňov. Trasa: Krátka trasa okolo miesta, kde úlohu prijmete. Idú podzemnou cestou. Pre vás je to najbližšie k cieľu trasy a tam vliezť do podzemia. Cieľ bojuje, tak ich len zablokujte.
Dlhá divízia. Trasa: Z Mad Mile na západ Loopu a na juh. Dva ciele, musíte ich omráčiť. Ak ich napadnete, bojujú. Majú tuhú ochranku, takže je dobré vraziť do nich a pozrážať silných vojakov, aby zostali len ciele a tých si už potom podajte ručne.
Neprimeraná hrubosť. Trasa: Len krátka trasa popod miesto prijatia úlohy, z mosta ulicou k obchodu a kúsok na juh. Cieľ je skorumpovaný policajt, máte ho len omráčiť. Bude bojovať. Sprevádzajú ho iní policajti a ich likvidácia vám znižuje reputáciu, ako aj u iných policajtov. Ak ich teda nechcete likvidovať, treba mať trochu šťastia. Vrazte do auta s cieľom a hneď vystúpte. On vystúpi, tak ho omráčte a dajte sa na útek. Ak ste rýchly, stihnete to, než vás zastrelia.

Brandon Docks
Vládci Wards. Trasa: Stredom Brandon Docks na juhovýchod Wards. Vedie cez zdvíhací most, kde si môžete pomôcť. Tri vozy, cieľ treba omráčiť. Bude bojovať.
Bez pravidiel. Trasa: Zo severu štvrte cez most do dokov na východe. Silné limuzíny, cieľ bude bojovať, treba ho omráčiť.
Práca v dokoch. Trasa: Po severnom ostrovčeku dokov, z východu na západ. Cieľ sa dá na útek.
Odpočívaj v pokoji. Trasa: Z Brandon Docks na diaľnicu a po nej do južnej časti štvrte Loop. Olivier Garneau má tri limuzíny plné silných žoldnierov. Zastavte ich na moste diaľnice. Bude bojovať. Tam ich pár zrazte a o chvíľu sa vytvorí zápcha z áut civilov. Využite autá na krytie a pustite sa do prestrelky. Pozor na ich granáty.

Wards
Do jamy levovej. Trasa: Zo severozápadu Wards na juh a na východ. Cieľ sa dá na útek. Môžete ho zbrzdiť zábranami, ktoré má po trase.
Ničiteľ. Trasa: Krátky úsek v juhozápade Wards. Cieľ sa dá na útek. Je v miešačke, takže nie je veľmi rýchly, ale znesie toho veľa. Vhodné je preto streliť mu do kolies a než sa spamätá, vyradiť ochranku, aby neotravovali. Najlepšie granátmi a hneď skočiť do auta a vrhnúť sa na cieľ.

Mad Mile
Míľa domobrany. Trasa: Po juhozápadnom okraji ostrova. Cieľ sa dá na útek.
Rýchla oprava. Trasa: krátky úsek po diaľnici z Loopu do Mad Mile. Cieľ bude bojovať.

Pawnee
Malomestská spravodlivosť. Trasa: Zo severovýchodu na juhozápad po obvode Pawnee. Ochranka sú silní žoldnieri a máte dva ciele, ktoré budú bojovať a ktoré musíte omráčiť. Nemáte tu dosť priestoru na manévrovanie. Pre útok som zvolil opustenú stanicu, ktorá je po ceste. Tam som pozrážal a granátmi zničil žoldnierov. Potom sa stačí ukryť za budovou stanice a keď sa priblížia ciele, vyraziť a po jednom ich omráčiť.


IV. Úkryty gangov

Odhalíte nejakého darebáka, ktorý má svoj vlastný gang zločincov. Vy ho chcete potrestať, dať mu len príučku, bez ohľadu na to, čo spravil, takže cieľ nesmiete zabiť, ale musíte ho len zbiť, teda vyradiť palicou. Čo spravíte s ostatnými členmi jeho gangu je na vás. Môžete proste zahájiť útok, všetkých postrieľať a potom si len podať cieľ.
No lepšie je ísť nenápadne a taký spôsob aj popisujem. Začiatok je vždy rovnaký. Príďte k budove, či komplexu, kde sídli cieľ s gangom. Tam je zakázaná zóna, no pokiaľ do nej nevstúpite, môžete okolo krúžiť podľa chuti a sledovať ich z bezpečnej vzdialenosti. Nájdite si kameru a napojte sa na ňu.
Kamerou si označte nepriateľov a prepnite sa na ďalšie kamery, aby ste si označili všetkých a aj vedeli, kde sa kto nachádza. Prvou fázou úlohy je tiež identifikovať cieľ, takže to môžete takto prostredníctvom kamier (ale nič sa nestane, ak aj vyrazíte a cieľ identifikujete neskôr, keď sa dostanete cez pár nepriateľov). Kamerami tiež môžete odpáliť nejaké zariadenia, ak chcete a zabiť tak pár nepriateľov, no upozorníte tým na seba. Hoci nebudú vedieť kde ste, budú ostražitejší.
Keď máte všetkých označených, už len treba trpezlivosť, naplánovať si trasu, aby ste ich vyradili a aby nik nevidel telá (alebo aby ste boli pripravený na tých, čo telá zbadajú) a aby ste sa dostali k svojmu cieľu. Keď vyradíte cieľ, musíte sa ako obvykle dostať preč. Buď utečiete, alebo si podáte aj ostatných nepriateľov, ak chcete.

1. Odborové dlhy
V strede Parker Square. Gang je v rozostavanej budove. Z hornej strany vylezte na lešenie. Tam sú na poschodí dvaja. Hacknite kameru, označte si ich a hacknite ďalšiu. Dvaja sú na medziposchodí a na opačnej strane budovy sú štyria a jeden z nich je aj váš cieľ. Kamery na seba vidia všetky, takže si môžete pohodlne označiť všetkých.
Potom vojdite tu z lešenia dnu, menším otvorom, nie tým veľkým s výhľadom dnu. Tam si počkajte, kým sa hliadkujúci otočí, prebehnite k tomu, čo stojí pri schodoch, vyraďte ho a potom aj toho druhého. Niekedy sa hliadkujúci neotočí, v tom prípade choďte dole z lešenia a vojdite schodmi z prízemia k strednej dvojici. Keď sú pri dverách, vybehnite hore schodmi a schovajte sa za panely nad schodmi a odtiaľ ich ľahko dostanete.
Odtiaľto už len choďte k poslednej skupine s cieľom. Buďte trpezlivý s prvým, ktorý prechádza ponad schody, ktorými vojdete. Vyraďte ho, keď pôjde poza stenu k cieľu. Potom sa preplížte a vyraďte cieľ. Ostatných môžete zabiť, vyradiť tiež potichu, alebo proste utiecť.

2. Dve muchy jednou ranou
Severozápad Loopu. Nepriatelia sú na streche obchodného domu. Vylezte na strechu budovy oproti a po sklenenej streche nad vstupom na vnútorné nádvorie prebehnite na strechu s dvojicou nepriateľov. Bežte, keď nepriateľ najbližšie pri vás pôjde z ľavého rohu k ventilácii. Dobehnite a vyraďte ho a potom aj druhého, ktorý je vtedy obvykle chrbtom k vám.
Preplížte sa pri ventilačke k strednej streche. Počkajte si, keď pôjde nepriateľ popred vás, pozor na ostreľovača vzadu a keď prejde popred vás, vyraďte ho a stiahnite sa naspäť. Tiež tu máte ľahký prístup ku kamerám, aby ste si označili všetkých nepriateľov. Jeden cieľ je na nižšej streche a druhý na streche oproti, pod ostreľovačom.
Teraz sa stiahnite naspäť po sklenenej streche a choďte dolu na nádvorie, kde nie je zakázaná oblasť. Prejdite nad strechu s cieľom a tam je pri budove výťah. Skryte sa v ňom a vyvezte sa hore. Tu hore sú dvaja. Jeden sa obvykle príde pozrieť na výťah, tak ho vyraďte keď sa otočí a druhý je potom už ľahký.
Presuňte sa k cieľu a kryte sa. Keď pôjde ostreľovač na opačnú stranu svojej terasy, prebehnite odzadu k cieľu a omráčte ho. Potom sa rýchlo presuňte pod terasu s ostreľovačom a než sa vráti, vylezte hore. Hore môžete preliezť a kryť sa za ventilačky, tak ho tu vyraďte. Zostal vám posledný na spojovacej streche.
Potom sú už len druhý cieľ a vojak na najnižšej streche. Stačí skočiť dole, rýchlo vyradiť cieľ a potom vojaka, než si vás všimne. Alebo ho zastreliť, ak si vás všimne.

3. Čistenie ulíc
Severovýchod Loopu. Nepriatelia sú v uličke medzi vysokými budovami. Z vonku si napichnite kamery a všetkých si označte. Najprv vojdite zo zadnej strany, kde je kontajner a auto. Schovajte sa za auto a vyraďte nepriateľa pred ním. Vľavo v rohu spustite vysokozdvižný vozík a vylezte po ňom na plošinu, kde vyraďte ostreľovača.
Vráťte sa von na ulicu a choďte zľava k schodom, pred ktorými sú betónové kvádre. Keď prejde nepriateľ dole popod schody doľava, zbehnite dole a vyraďte ho. Preplížte sa za cieľ, ktorý postáva v strede. Za ním sa prechádza jeden nepriateľ do bočnej uličky popri aute. Keď pôjde od cieľa, choďte za ním a vyraďte ho.
Presuňte sa naspäť za cieľ. Na cieľ vidí nepriateľ stojaci oproti pod terasou (na ktorej ste vyradili prvého nepriateľa). Napravo aktivujte vysokozdvižný vozík a cieľ pôjde zvuk skontrolovať. Preplížte sa za ním a vyraďte ho. Ak si vás aj všimne ten jeden, tak môžete utiecť hore schodmi, alebo posledných dvoch nepriateľov proste zastreliť.

4. Zákaz parkovania
Na juhu Loopu v nadzemnej, poschodovej garáži. Na prízemí nie je nik. Choďte zo zadnej strany po bočnom schodisku, na poschodí vykuknite z dverí a kamerami si označte nepriateľov. Na prvom poschodí sú len bežní nepriatelia a môžete ich vynechať, ak chcete.
Vráťte sa dole a choďte na poschodie po ceste. Čakajte na ceste poniže, kým nepôjde strážca, čo sleduje cestu, k autám. Vybehnite za ním a vyraďte ho. Vyraďte strážcu napravo pri stĺpe. Zostali traja vzadu. Prešmyknite sa pomedzi autá bližšie a z ľavej strany. Naľavo sa jeden opiera o stĺp. Druhý stojí pri dverách bočného schodiska a stále hľadí doprava. Tretí sa prechádza z ľavej strany na pravú. Keď tretí pôjde doprava, vy vyrazte a omráčte toho pri stĺpe. Ponáhľajte sa, omráčte toho pri dverách a napokon aj tretieho, než sa otočí.
Po bočnom schodisku vyjdite na druhé poschodie, kde je aj váš cieľ. Označte si kamerami nepriateľov. Cieľ je napravo od dverí a stále hľadí von. Jeden nepriateľ chodí popred dvere a dokola podlažia. Dvaja sú po bokoch od vás, jeden sleduje cestu nadol a druhý cestu nahor. Obaja sa prechádzajú po krátkych úsekoch. Keď prejde ten popred dvere, vyrazte von a choďte doľava a vyraďte toho, čo sleduje cestu nadol. Ponáhľajte sa, vyraďte toho, čo sleduje cestu nahor. Potom sa presuňte za betónové bloky pred dverami, ktorými ste vošli. Ten, čo robí kolečko po podlaží, pôjde okolo nich, tak ho vyraďte. Presuňte sa na koniec za posledným, ktorý stráži zadnú cestu na strechu. Vyraďte ho a v pohode už na záver aj váš cieľ.

5. Balenie
Juh Brandon Docks. Stará výrobná hala pri železnici. Označte si cieľ a nepriateľov pomocou kamier. Choďte z pravej, severnej strany, tam je diera v plote. Dostanete sa pod halu k nejakým trúbkam, pri ktorých sa schovajte a vyraďte tu strážcu. Choďte popri budove a vylezte po kontajneroch k oknu. Keď sa nik nepozerá, vlezte oknom dnu na ochodzu v hale. Po ochodze sa len preplížte na terasu, kde halu sleduje váš cieľ a omráčte ho.
Potom sa stačí rovnakou cestou vrátiť späť. Ak chcete dostať aj ostatných, tak sa vráťte von a choďte najprv zo zadnej strany. Tam sa dá tiež zvonku vyliezť na bočnú strechu a otvoreným oknom sa dostanete k ostreľovačovi na opačnej terase v hale. Ostatných si potom môžete po jednom vystriehnuť.

6. Prístavný úrad
Juhovýchod Brandon Docks. Choďte spredu k vlaku. Pri modrej lokomotíve sa napojte na kameru a označte si všetkých. Jeden strážca, čo zachádza dovnútra má na sebe kameru, takže sa napojte na tú a z nej potom na kamery vnútri. Vnútri sú dvaja hore na plošine, jeden z nich je cieľom.
Jeden vojak prechádza popred celý vlak, tak si ho vystriehnite, keď bude pred stenou budovy, preskočte nižší, nákladný vozeň a vyraďte ho. Vráťte sa pred vlak a sprava si obíďte oblasť. Tam je jeden strážca, ktorý stojí pri kope dreva. No keď idete zboku po ceste, ste ešte mimo zakázanej oblasti, tak vás môže vidieť a vy prejdite za neho dozadu ku kontajnerom.
Prejdite poza kontajnery za budovu. tam sú dvaja strážci. Schovajte sa za kopou dreva. Jeden pôjde na opačnú stranu, druhý k drevu, tak ho vyraďte. Presuňte sa ďalej za kontajner, pri ktorom je ten druhý a keď prejde okolo, tak ho vyraďte.
Tu sa jeden opiera o betónový blok. Keď strážca s kamerou zájde dovnútra, vyrazte, preskočte blok a tohto vyraďte. Schovajte sa zboku k dverám. Keď strážca s kamerou príde naspäť, uvidí telo a pobeží to skontrolovať. Vyraďte ho, keď pobeží okolo vás. Potom rýchlo dovnútra, druhý strážca vnútri pôjde k bráne oproti a tam poza stôl a stroj. Obíďte si to za ním a pri schodoch ho vyraďte.
Strážca hore by si mal všimnúť po chvíli jedno z tiel a ísť dole, vtedy ho môžete vyradiť. Napojte sa na kameru a aktivujte automat hore na terase. Keď vypadnú plechovky, zaujme to cieľ a vy môžete vybehnúť hore druhými schodmi a vyradiť ho. Potom len odíďte, alebo ešte vyraďte posledného strážcu pri dreve, ktorého ste na začiatku obchádzali.

7. Preč v priebehu chvíľky
Severovýchod Brandon Docks. Prejdite k zábradliu nad dokmi a napichnite kamery. Môžete zachytiť všetkých, okrem dvoch poniže cieľa. Jeden je v kontajneri a druhý medzi kvádrami oproti kontajneru. Cieľ je pod kamerou pri hromade kontajnerov pod žeriavom.
Počkajte si na západnej strane pri zábradlí nad schodmi. Dole prechádza jeden strážca. Keď pôjde pred kontajnery, skočte dole a keď sa vráti za kontajnery, tak ho vyraďte. Na opačnej strane, pri schodoch za budovou sa prechádza tiež jeden osamotený. Preplížte sa k nemu (pozor na jedného, čo sem zachádza, ale len do istej časti) a vyraďte ho za budovou.
Vráťte sa trochu späť a teraz si vystriehnite toho, čo zachádza sem dozadu. Keď bude čo najviac vzadu (pri železných trámoch), tak ho vyraďte. Odtiaľto môžete po výťahu vyliezť aj na plošinu s ostreľovačom. Ten sa tu kryje za betónovým valom, tak ho vyraďte, telo si nik nevšimne.
Vráťte sa dole a choďte poza budovu, v ktorej je čln a za ktorou ste vyradili nepriateľa. Schovajte sa za palety a počkajte si na strážcu. Ak tu nie, treba počkať, má dlhú trasu. Keď príde, tak ho vyraďte. Odtiaľto prebehnite oproti, medzi dve hromady betónových blokov. Za nimi popod žeriav sa prechádza osamotený zadný strážca. Keď sa otočí a pôjde späť k žeriavu, vybehnite za ním a vyraďte ho.
Tu už vidíte aj cieľ. Za ním je pri vode zábrana. Vysuňte ju a zvuk ho na to upozorní. Pôjde to skontrolovať. Či už si všimne telo strážcu pod žeriavom, alebo len pôjde k zábrane, vzdiali sa zo svojej pozície. Čakajte za žeriavom a vyraďte ho.
Odtiaľto môžete prejsť k východu, tam sa prechádza osamotený strážca. Vyraďte ho a môžete odísť. Alebo si podať dvoch, ktorí zostali.

8. Pochvala pre kuchára
Severozápad Wards. Cieľ je pred budovou na východnej strane dvorov. Choďte zo západnej strany, kde sa dá vojsť medzi dvoma budovami popri kontajneri. Tam choďte hneď naľavo a ukryte sa za palety pri malom stromčeku. Ku kope paliet povyše chodieva jeden strážca. Presuňte sa za ne a keď bude nablízku, tak ho vyraďte. Spoza týchto paliet si zamerajte pištoľou s tlmičom ostreľovača na streche búdy povyše. Trafte ho do hlavy, aby si nik nič nevšimol a trafte ho, keď bude bližšie k vám. Zboku by mohlo jeho telo spadnúť dole. Presuňte sa k plotu naľavo. Za ním chodieva popri paletách strážca. Keď bude chrbtom, presuňte sa za palety a vyraďte ho.
Vráťte sa ku kontajneru, popri ktorom ste prišli. Na pravej strane sú na dvore dvaja strážci. Schovajte sa za betónový val a vystriehnite si ich pohyby. Obaja k nemu zachádzajú. Keď pôjde ten napravo od vás, mal by byť strážca naľavo ďalej od vás. Vyrazte za tým napravo a dorazte ho pod stromom. Vráťte sa za val a čakajte, kým znova príde strážca sprava a vyraďte ho.
Z tohto dvora choďte vyššie k budove. Medzi dvormi je tam úzka ulička, do ktorej zachádza jeden strážca. Čakajte za rohom budovy, kým príde. Keď sa otočí, tak ho vyraďte. Ešte tu medzi budovami a telo si nik nevšimne.
Za budovou, pri ktorej ste ho vyradili, je dvor a sem zachádzajú dvaja strážci. Jeden poza budovu a druhý obďaleč na dvor. Vystriehnite si, keď prídu obaja naraz. Obaja sa otočia a vyrazia naspäť. Vyrazte a vyraďte toho bližšie pri vás pri živom plote. Potom sa presuňte za plot, poza ktorý chodil ten druhý strážca. Keď sa otočí, tak si všimne telo. Pôjde ho skontrolovať, tak potom vyrazte spoza plota a dostaňte ho.
Potom sa presuňte bližšie k cieľu. Už zostal len ten a vojak na dvore za ním. Vojak sa príde pozrieť na cieľ. Keď sa otočí, už len prebehnite poza cieľ, vyraďte ho a potom dorazte aj toho posledného vojaka.

9. Výmenný obchod
Juhovýchod Wards. Gang je v oblasti pod vlakovým nástupišťom. Cieľ je uprostred pod kamerou. Choďte na južnú stranu, kde je vstup na dvor popri dodávke. Jeden strážca sa tu opiera o plot povyše, no občas zájde k dodávke. Schovajte sa za dodávku a keď príde k nej, tak ho vyraďte.
Prejdite dverami v plote, pri ktorom stál. Pozor na vojaka za plotom. Schovajte sa za kontajner za plotom a sledujte žoldniera. Druhý je napravo pri východnej bráne. Keď sa ten pri bráne otočí, ten pri kontajneri by mal prechádzať okolo kontajnera k plotu. Tu ho omráčte. Schovajte sa za betónový kváder a čakajte. Keď sa vráti ten od brány, uvidí telo a pôjde ho skontrolovať. Vtedy ho omráčte.
Presuňte sa vyššie k dodávke. Napravo chodí popred hromady dreva (za ktorými je cieľ, takže sem cez drevo nedovidí) jeden strážca. Keď sa tam postaví a otočí, tak hneď za ním vyrazte, omráčte ho a stiahnite sa za dodávku.
Dávajte si pozor na strážcu, ktorý má dlhú trasu. Zachádza k dodávke, ale aj dozadu na terasu pri budove. Z jej konca dovidí aj sem, kde ste omráčili strážcu pri dreve. Načasujte si teda jeho omráčenie, keď akurát odchádza z terasy. Počkajte si pri dodávke. Keď k nej príde, tak si buď všimne omráčeného strážcu pri dreve, alebo predtým vyradeného strážcu pri betónovom kvádri. Zastaví sa, tak si obehnite dodávku a vyraďte ho.
Môžete ísť k západnému vstupu na dvor, ale zvonku, z ulice. Tam sa opiera jeden strážca pri plote. Zakázaná zóna začína až tesne pri ňom, tak môžete proste vojsť, pribehnúť a vyradiť ho. Nad ním je ešte jeden vstup, tam sa opiera strážca pri kvádri. K nemu choďte zozadu, teda zvnútra z dvora a vyraďte ho.
Nad cieľom sú ešte dvaja. Stoja pri sebe blízko, sledujú obe strany a ak aj jedného zasiahnete pištoľou s tlmičom, tak si to druhý všimne. Jeden síce sleduje oblasť s cieľom, ale nemal by tam dovidieť. Prikradnite sa k cieľu (môžete ho odlákať tiež vysokozdvižným vozíkom) a omráčte ho. Ak si vás všimli, môžete im ľahko utiecť, keďže ste vyradili všetkých ostatných.

10. Bez hlavy
Severozápad Pawnee. Gang okupuje cintorín. Od miesta prijatia úlohy začínate na východnej strane. Ponad vstupnú bránu vybehnite na kopec. Tam zložte osamoteného ostreľovača, ktorý sleduje oblasť. Mal by mať aj zbraň AC-AR. Nad ním je kamera, ktorou môžete zamerať väčšinu nepriateľov a aj cieľ, ktorý je v strednej časti.
V hornej časti, priamo pod vami sú dvaja. Jeden stojí v bráne, stále chrbtom k cintorínu. Druhý sa prechádza. Keď pôjde smerom od vás, tak zoskočte dole, dobehnite k nemu a vyraďte ho. Rovnako vyraďte aj toho v bráne.
Potom sa skryte za plot nad prostrednou častou a sledujte cieľ a jeho okolie. Cieľ postáva pri náhrobku s taškou. Napravo sa prechádza jeden strážca, naľavo dvaja (jeden z nich zachádza dole). Keď cieľ pôjde naľavo, strážca napravo od náhrobku, ten naľavo stojí na mieste a druhý je dole, tak vyrazte a schovajte sa za náhrobok s taškou.
Tam si počkajte, kým sa cieľ vráti. Keď bude vojak naľavo opäť dole a vojak napravo pôjde od cieľa, tak preskočte náhrobok a cieľ vyraďte. Rýchlo vyraďte aj toho vojaka napravo. Ostatní o chvíľu telá objavia, no už ste si to vyčistili hore, tak len vybehnite naspäť hore schodmi a opustite oblasť.

11. Na plytčine
Juhovýchod Pawnee. Darebáci zaberajú malý tábor na brehu rieky. Čakajú vás tri ciele. Vojdite do tábora od cesty a schovajte sa za betónový kváder. Poniže sú dvaja vojaci. Keď sú chrbtom, presuňte sa za plot pri nich. Jeden je stále chrbtom, opiera sa o čln. Druhý zachádza do altánku. Keď tam pôjde, vyraďte toho, čo tu ostal a schovajte sa napravo za smetné koše. Keď ten z altánku vyjde, zbadá telo a pôjde ho pozrieť. Vy si obíďte koše, prebehnite k nemu od chrbta a vyraďte ho.
Na altánku je kamera, tak si ňou zamerajte ľudí. Sú tu 3 ciele. Jeden je naľavo pri kolotoči, druhý napravo pod altánkom a tretí vzadu na osamelom móle.
Ten napravo pod altánkom zachádza napravo za plot pri skale. Keď tam nie je, presuňte sa popri altánku za plot povyše a tam si počkajte. Keď príde za plot, tam ho vyraďte a telo si nik nevšimne. Môžete sa presunúť aj na mólo poniže, kde je jeden vojak. Čakajte pri plote a koši a keď príde k vám, môžete ho vyradiť.
Vráťte sa hore nad dvojicu strážcov, ktorú ste vyradili. Naľavo prejdite poza plot k druhému cieľu. Ten zatiaľ nechajte tak a presuňte sa viac doľava, kde sú vo vode rôzne odpadky a vyhodené spotrebiče. Tam je len váš cieľ a zdržiava sa na móle. Občas zachádza ďalej, vy si tu len počkajte v blízkosti móla a vyraďte ho.
Vráťte sa ku kolotoču. Môžete zhora poza skalu, takže si vás cestou nik nevšimne. Počkajte si za plotom, keď prejde popod neho strážca, ktorý sa prechádza po brehu. Vtedy vyrazte a omráčte svoj tretí cieľ. Ostatných už likvidovať nemusíte. O chvíľu objavia jeho telo, tak sa môžete stiahnuť naspäť na cestu a zmiznúť.

12. Z ničoho nič
Západ Pawnee. Gang sa utáboril v píle. Prejdite od mosta a hneď bežte rovno poza drevá až po drevo, na ktorom je ostreľovač. Uličkou medzi drevami tu prechádza jeden strážca. Stačí si ho počkať na rohu a vyradiť. Oproti nemu, pri strede budovy, je cieľ, ale to až o chvíľu. Nad vami je ostreľovač. Keď sa bude opierať chrbtom o drevo, alebo pôjde doprava a naspäť, tak vylezte hore a zložte ho.
Vráťte sa dole a choďte doprava. Už zostali len dvaja vojaci a cieľ medzi nimi. Napravo je vojak, ktorý zachádza pod prístrešok pri budove. Keď tam pôjde, bežte za ním a vyraďte ho. Od neho prejdite popod schody za baly, pri ktorých sa kryte. Za nimi je cieľ. Keď je chrbtom (väčšinou postáva chrbtom k balom), tak ich preskočte a vyraďte ho.
Vedľa je posledný za hromadou dreva. Vylezte na drevo a skočte na neho.
O chvíľu dorazí druhá skupina s druhým cieľom. Ak ste príliš pomalý, prídu ešte kým tu pôsobíte. Inak prídu rovno po vyradení cieľu. Tak, či tak by si všimli nejaké telo, takže nevadí, že ste všetkých vyradili. Dvaja prídu z východu, dvaja z juhu a dvaja zo západu, tu bude aj cieľ. Než dorazia, bežte na západ, k dreveným schodom vedúcim k dverám v plote (kadiaľ ste mohli prísť z cesty od mosta dnu), kde je hromada dreva povyše žeriavu.
Tu sa schovajte za drevom. Jeden vojak a cieľ pôjdu vždy tadiaľto. Počkajte si za drevom a vyraďte vojaka. Potom si obíďte drevo a vyraďte aj druhý cieľ. Ten tam chvíľu postáva a potom pôjde uličkou medzi drevami k budove. Keď ho vyradíte, môžete proste týmito schodmi odísť a zvyšnú štvoricu nechať tak.

13. Horiace mosty
Východ Pawnee. Nepriatelia sú v rozostavanom moste. Čakajú vás tri ciele. Na hornej časti pri mieste, kde ste úlohu prijali, sú traja. Jeden cieľ, nepriateľ a ostreľovač. Schovajte sa za krabice naľavo od auta. Popred ne chodí nepriateľ, tak ho vyraďte. Bežte potom napravo a po rebríku vylezte na žeriav. Hore vyraďte ostreľovača. Vráťte sa dole a na okraji mosta vyraďte cieľ. S týmto by nemal byť problém.
Pooznačujte si ostatných nepriateľov kamerami (dvaja majú kamery na sebe), aby ste mali prehľad. Zídite nižšie. Môžete po rebríku na pravom stĺpe, alebo výťahom v ľavom (poniže cieľa). Tu na hornej ochodze je jeden strážca. Chodí po spojovacom mostíku, tak si stačí počíhať na neho na rohu pri zábradlí a vyradiť ho.
Zídite po schodoch dole. Tam je jeden, osamotený, tak sa ho ľahko zbavte. Na loď, ktorá tu kotví, chodieva druhý cieľ. Keď pôjde z lode, tak vylezte na loď a schovajte sa hromadu materiálu. Keď sa vráti, tak ho vyraďte.
Teraz treba na opačnú stranu mosta. Môžete sa vrátiť hore na ochodzu, prejsť po spojovacom mostíku, zviezť sa výťahom a odtiaľ sa previezť žeriavom vyššie. No sú tam nepriatelia. Najľahšie je z lode proste skočiť do vody, doplávať na druhý breh a vyjsť hore až nad most.
Tu, keď ste čelom k mostu, choďte dole z pravej strany a schovajte sa. Na bočné schody vychádza jeden strážca. Keď zájde dnu, bežte za ním a vyraďte ho. Pod vami je jeden, môžete ho vyradiť. Nad vami sú poslední dvaja, cieľ a strážca. Tu (kde ste vyradili prvého na tejto strane, vnútri v moste) vylezte hore rebríkom a napravo sa schovajte za drevo. Strážca obchádza most a pôjde popri boku mosta. Tam naň cieľ nedovidí, tak ho vyraďte. Rovnako po boku mosta prejdite k cieľu a máte všetkých.

14. Veža
Juh Mad Mile. Tu sídlia na hornej časti výškovej budovy. Teda sú v prostriedku, najvyššie, ako sa dá vyjsť. Dobehnite až hore a na začiatku pred bránou stojí pri stĺpe jeden strážca. Popri stĺpe prejdete ľahko, tak ho vyraďte. Prejdite bránou a ukryte sa napravo za paletami pri stĺpe. Napravo pri zábradlí je osamotený strážca, tak ho tiež vyraďte.
Povyše sú traja, ktorí sa stále presúvajú. Napravo je výťah, tak si tých troch vystriehnite, aby vás nevideli, vlezte do výťahu a aktivujte ho. To ich síce priláka, ale vy ste už hore a tak vás nevidia. Hore máte cieľ a jeho ochranku.
Cieľ je uprostred, jeden strážca napravo a druhý naľavo. Vy sa tu ukryte za betónový kváder. Keď strážca naľavo príde čo najbližšie k vám a potom sa otočí, tak ho vyraďte pri stĺpe. Schovajte sa za stĺp. Strážca napravo si všimne telo a keď ho príde pozrieť, tiež ho vyraďte.
Poniže cieľa je ešte jeden strážca. Na telá tých dvoch nedovidí, no vidí na cieľ. Počkajte si, kým pôjde doľava k zábradliu. Vtedy vyrazte poza cieľ (stále stojí rovnako), vyraďte svoj cieľ a aj toho strážcu poniže. Ak chcete, môžete si ešte podať osamoteného strážcu poniže pri miešačke. Zostali tí traja, no tí sú dosť problematickí. Môžete sa vrátiť zas dolu výťahom a odísť tak, ako ste prišli.

15. Scestie
Sever Mad Mile. Gang sa ukrýva pod diaľnicou. Dve kamery sú po bokoch cesty nad vami, asi v polovičke zakázanej zóny. Začnite na severovýchode (napravo od východnej brány). Je tam otvor v plote a napravo za roh plotu chodieva strážca. Keď tam zájde, preskočte dieru a omráčte ho. Schovajte sa za kvádre. Povyše je strážca, ktorý si telo všimne. Keď ho príde skontrolovať, vyraďte ho.
Kúsok povyše je tiež napravo výťah. Pri ňom sa zdržiava strážca. Aktivujte výťah, strážca sa otočí za zvukom. Vybehnite a omráčte ho. Schovajte sa pri dreve oproti výťahu. Strážca povyše si všimne telo a keď ho príde pozrieť, tak ho vyraďte. Ešte vyššie, stále napravo môžete vyradiť osamoteného strážcu, keď bude pri veľkej rúre.
V strede je cieľ, tak sa k nemu otočte. Naľavo pri vstupe je jeden strážca, no ten sem nedovidí. Napravo sú dvaja (jeden stále chrbtom) a povyše tretí. Dajte si pozor na tých dvoch, čo sa hýbu. Vystriehnite si, keď pôjdu od cieľa. Vy sa môžete priplížiť až tesne za cieľ a keď je vhodná chvíľa, tak ho omráčte. Vyčistili ste si to celé na jednej strane, tak ňou utečte, než si všimnú telo.



Zbierky

I. Centrály ctOS

Aby ste mohli využívať profilovanie pomocou vášho telefónu a aby ste aj získavali vedľajšie úlohy, musíte vždy v danej štvrti hacknúť servery ctOS. V prvých dvoch (Parker Square a Loop) to spravíte v rámci hlavného príbehu. V ostatných to musíte spraviť sami.

Brandoon Docks
Spred vstupnej brány pri diaľnici napojte kameru a označte si stráže. Z prvej kamery môžete aj na kameru v budove, kde je ostreľovač. Takto si môžete označiť všetkých. Dvaja ostreľovači sú na ochodze napravo od strednej budovy, napravo pri strednej sú dvaja strážci a naľavo, za ňou sú tiež dvaja. Tých posledných uvidíte kamerou na tejto budove a strážca, ktorý sa opiera o krabicu, má aj prístupový kód, tak si ho stiahnite.
V tejto strednej budove je aj server ctOS. Keď máte označené stráže, obehnite si komplex z ľavej strany popri rieke. Za plotom s ostnatým drôtom zahnite doprava a vybehnite po schodoch nad vodnú nádrž. Otočte plošinu a prejdite ňou cez vodnú nádrž, čím sa dostanete v pohode do zakázanej oblasti.
Zoskočte dole a po schodoch vybehnite na ochodzu pri cieľovej budove. Tam sa kryte za zábradlie. Naľavo zachádza jeden strážca až k strednému zábradliu. Keď pôjde od vás, tak ho vyraďte. Bežte po jeho trase nahor, kryte sa za krabice a naľavo vyraďte ešte jedného. Pozor, chodieva popred ostreľovačov, ale môžete ho dostať, keď je medzi nimi.
Vráťte sa na začiatok ochodze a kryte sa opäť za zábradlím. Napravo sú dvaja, jeden sa stále opiera (ten, čo mal prístupový kód) a druhý sa prechádza. Keď pôjde druhý od neho, prebehnite tam a vyraďte opierajúceho sa a potom aj toho druhého.
Teraz už môžete nerušene vojsť do cieľovej miestnosti, kde hacknite systém. Vnútri môžete hacknúť napravo prvý obrazový záznam. Potom sa napojte na kameru. Z nového uhla môžete hacknúť druhý obrazový záznam a aj samotný server ctOS. Potom sa musíte dostať preč, takže jednoducho tak, ako ste prišli. Prejdite na mostík vodnej nádrže pri cieľovej miestnosti, otočte ho a napojí sa na ten, po ktorom ste vošli a môžete preč.

Wards
Spred vstupnej brány sa napojte na kameru. Je to len malý dvor s pár strážcami. Jeden v podchode pri dodávke má prenosnú kameru. Prístupový kód má strážca, ktorý sa opiera o stenu pri dverách garáže (ktoré môžete otvoriť).
Choďte zo zadnej, západnej strany. Tam je na začiatku pri plote s ostnatým drôtom menšia časť plota, ktorá sa dá preskočiť. Prelezte plot a schovajte sa za betónový val pri dodávke. Strážca s prenosnou kamerou pôjde okolo dodávky, tak sa presuňte pred dodávku a keď bude pri vás, omráčte ho. Tu si jeho telo nik nevšimne.
Pri dodávke je aj vysokozdvižný vozík. Aktivujte ho a hluk priláka strážcu, ktorý stojí povyše. Schovajte sa za vozík a keď strážca príde, dobehnite k nemu a vyraďte ho. Obíďte si garáž a aktivujte za ňou výťah. To priláka neďalekého strážcu, tak ho vyraďte. Mal by to byť strážca pri garáži. Ak je to strážca od brány, vyraďte ho a potom sa presuňte k tomu pri garáži. Ak je to ten od garáže, strážcu pri bráne zatiaľ môžete nechať tak.
Zostávajú traja na opačnej strane. Dvaja stoja na svojich miestach, jeden sa prechádza medzi nimi a k južnej bráne. Keď začne kráčať od nich k bráne, tak vyrazte. Omráčte toho naľavo (bližšie ku garáži), potom toho napravo a napokon dobehnite po toho, čo kráča k bráne a vyraďte ho, než sa otočí. Ak zostal strážca pri severnej bráne, môžete ho vyradiť a to sú už všetci.
Hacknite centrálu a dostaňte sa do serverovne. Tu môžete hacknúť štyri obrazové záznamy. Potom sa napojte na kameru napravo. Z nového uhla môžete hacknúť ešte jede obrazový záznam a potom aj samotný server ctOS. Ak ste vyradili všetky stráže, môžete odísť bránou, ak nie, tak cez plot, ako ste prišli.

Pawnee
Centrála je tu na malom ostrovčeku. Od cesty preplávajte na ostrovček. Tam sa od móla cesta rozvetvuje. Choďte doprava a hore na kopček. Naľavo je strážca, ktorý sleduje cestu poniže, tak ho vyraďte. Odtiaľto sa môžete napojiť na kameru a nájsť strážcu s prístupovým kódom. Ten je v južnej časti.
Nemusíte to prechádzať celé cez strážcov. Vráťte sa k vode a oboplávajte si ostrov zo severu, aby ste sa dostali na východnú stranu k mólam. Ak sa k nim budete blížiť popri skalách, tak zahnite hneď k prvému mólu pri budove s člnom, tesne pri skalách, aby si vás nevšimli ostatní. Tu ponad mólo chodí na cestu k serverovni strážca s kamerou. Keď vyjde vyššie, tak ho zložte.
Ak nemáte ešte prístupový kód, aj tu pri plote je kamera. Napojte sa na ňu, z nej na kameru naľavo pri móle a z nej na kameru na juhu povyše móla. Popod túto kameru sa prechádza strážca s kódom.
To, že ste si ostrov oboplávali a dostali sa sem, vám ušetrí čas, pretože rovno nad vami je serverovňa a chodieval k nej len ten jeden strážca, ktorého ste vyradili. Tak len vybehnite hore cestičkou a napojte sa. Hacknite minihru a ste vnútri. Z prvej kamery si môžete pozrieť dva obrazové záznamy. Napojte sa na kameru na konci miestnosti. Z nej si môžete pozrieť tri obrazové záznamy. Potom z nej už len hacknite samotný server ctOS. Preč sa môžete dostať rovnako, ako ste prišli. K mólu, skočte do vody a oboplávajte to naspäť.

Mad Mile
Centrála je v budove na konci promenádového móla. Okrem klasickej brány sú tu dva vhodné vstupy. Zo severovýchodnej strany je bočná brána a pri nej na stene je aj spínacia skrinka, ktorou bránu otvoríte. Na juhozápadnej strane je výťah, ktorým sa môžete dostať na strechu. Pre postup návodu použite výťah.
Zo strechy si označte nepriateľov. Dvaja majú kamery na sebe. Prístupový kód má strážca na severnej strane, ktorý hliadkuje neďaleko bočnej brány (cez ktorú je možný vstup). Tu pod strechou sa prechádza jeden. Zoskočte dole a schovajte sa za kvetináče. Prechádza popri kvetináčoch a pomedzi dve ozdobné steny. Vyraďte ho, keď pôjde pomedzi tieto steny a sami sa schovajte za tú napravo. Strážca na strednej terase si ho všimne a príde ho skontrolovať, tak si ho obíďte poza stenu a vyraďte ho.
Presuňte sa na roh pod terasu, z ktorej prišiel tento strážca. Dole sa prechádza jeden osamelý. Keď pôjde od vás, tak si ho dobehnite a vyraďte ho. Schovajte sa poniže za stĺpy. Na konci terasy je strážca, ktorý by si mal všimnúť jeho telo. Takže keď ho príde skontrolovať, len vyjdite spoza stĺpu a vyraďte ho.
Zostali poslední dvaja. Jeden napravo a druhý pri vašom cieli. Oboch už dostanete ľahko, sú osamotení a nevidia na seba. Potom hacknite prístup. V serverovni si môžete pozrieť obrazový záznam a prepnite sa na druhú kameru. Z nej si môžete pozrieť tri obrazové záznamy. Napokon len hacknite server ctOS. Preč odtiaľto už môžete priamo cez bránu.


II. Veže ctOS

V každej štvrti je niekoľko veží ctOS. Aby ste ich mali prístupné, musíte najprv hacknúť centrálny server ctOS v danej štvrti (viď vyššie). Nepotrebujete ich pre hlavný postup. Keď hacknete vežu, odhalí / sprístupní vám v okolí pár vecí. Záleží od konkrétnej časti, nie vždy sa vám sprístupní všetko v oblasti, v ktorej sa napojíte na vežu.
Položky zbierok: Narušenie súkromia; Narušenie CTOS.
Stopy pre vyšetrovanie: Obchod so zbraňami; Pracovné telefóny; Nezvestné osoby; Obchod s ľuďmi; QR Kódy.
Nový úkryt: Miesto pre rýchly presun, zmenu oblečenia a odpočinok.

Veža Hill Park (Sever Parker Square)
Použite kameru na rohu, z nej sa prepnite na kameru na stĺpe za vysokozdvižným vozíkom. Z nej dovidíte na spínaciu skrinku, ktorú aktivujte a odomknete si bránu. Prejdite bránou, vylezte hore rebríkom a zoskočte k vysielaču ctOS.

Veža Pequino Village (Juh Parker Square)
Choďte na susedný dvor, kde vylezte na vysokozdvižný vozík. Z neho vylezte na strechu. Hore vylezte vyššie nad dvere a hore cez zábradlie. Prejdite na koniec ochodze a pod vami (už v uzavretom dvore) je výťah. Aktivujte ho, aby vyšiel hore. Skočte do výťahu a z neho na nižšiu strechu za ním. Po ventilácii tam vylezte hore na plošinu a po rebríku hore k vysielaču. Nad ním aktivujte kameru a tou dovidíte doprava na spínaciu skrinku, ktorú aktivujte a odomknete si bránu. Len prejdite bránou a ste pri vysielači ctOS. Potom choďte dole na dvor a pomocou vysokozdvižného vozíka sa dostanete za plot.

Veža Riverside (Severovýchod Loop)
Choďte na zadný dvor veľkej budovy s vysielačom. Tam si spustite výťah a vyvezte sa ním hore. Napojte sa na najbližšiu kameru a z nej na kameru na opačnej strane, ktorá dovidí k vysielaču. Tam je na stene pri rebríku spínacia skrinka, ktorou si odomknete bránu. Už len prejdite bránou dnu a skočte dolu k vysielaču ctOS.

Veža Theatre Square (Severný Loop)
Choďte na zadný dvor, vylezte do výťahu a vyvezte sa ním hore. Napojte sa na kameru na stene oproti vám, oproti streche, na ktorú ste sa vyviezli. Tá kamera dovidí napravo na spínaciu skrinku, ktorou odomknite druhé dvere. Po ventilačke vylezte na strechu vyššie a napojte sa na kameru nad vami. Tá dovidí na spínaciu skrinku úplne hore na streche, tak ju aktivujte a otvoríte si prvé dvere. Už len prejdite oboma dverami, vylezte hore k vysielaču ctOS.

Veža South Side Campus (Južný Loop)
Choďte na zadný dvor budovy Gorman Heights. Tam sa môžete vyviezť na terasu výťahom, alebo za rohom proste vyliezť hore. Napojte sa na kameru nad vami a tou uvidíte priamo na vysielač, pri ktorom je aj spínacia skrinka, ktorou otvoríte dvere pri vysielači. Naľavo, oproti dverám k vysielaču je ďalšia kamera. Prepnite sa na ňu a s ňou odomknite prvé dvere, skrinka je rovno pod kamerou. Potom len vylezte vyššie na terasu pri dverách, prejdite nimi a vylezte hore k vysielaču ctOS.

Veža Lake Shore (Juhovýchodný Brandoon Docks)
Pri zadnej strane je zdvíhací nosník. Za ním pri vstupe so závorami je malá búda. Na jej boku je spínacia skrinka, ktorou si otvoríte dvere k veži. Pred touto búdou by malo parkovať auto. Zájdite s ním do nosníka a zdvihnite ho hore. Vyštartujte s autom a prerazte plot na terase. Už len vojdite odomknutými dverami k vysielaču ctOS.

Veža Calumet Market (Západný Brandon Docks)
Choďte dozadu k plotu s ostnatým drôtom, za ktorým vidíte výťah. Kúsok od plotu je malá stavba s kamerou. Napojte sa na kameru a vidíte ňou cez plot do vstupnej miestnosti, kde je spínacia skrinka. Aktivujte ju a otvoria sa dvere do miestnosti. Vojdite nimi dnu a cez okno odpáľte poistky pri plote. Výbuch zničí časť plotu a vy môžete vliezť dnu cez okno a prejsť k výťahu. Už sa len vyvezte výťahom hore a prejdite k vysielaču ctOS.

Veža Des Monts Canal (Stredoseverný Brandon Docks)
Choďte na zadný dvor pod vežu. Oproti streche s vežou je výťah. Ním vylezte hore k rebríku a rebríkom na ochodzu vedúcu k zamknutým dverám. Napravo na rohu budovy sa napojte na kameru. Ňou na neďalekú kameru na silách. Ňou vidíte na dve kamery na streche, jednu vnútri a druhú vonku nad dverami. Hacknite tú vonku a napravo dovidíte na spínaciu skrinku, ktorú aktivujte pre otvorenie dvier. Vráťte sa do kamery na sile a z nej sa presuňte do kamery v miestnosti. Vnútri aktivujte skrinku pri dverách a otvoríte ich. Už len prejdite ochodzou, dverami a dverami dovnútra, kde máte vysielač ctOS.

Veža Woodpark West (Východný Wards)
Choďte na ulicu pod budovu. Napojte sa na kameru na budove oproti cez ulicu. Z nej dovidíte na kameru priamo na vežu. Napojte sa na ňu. Z nej sa potom napojte na kameru povyše na streche. Tu je spínacia skrínka, len na ňu nedovidíte. Rovno pod vami je elektrický rozvod. Odpáľte ho a výbuch zničí palety, ktoré vám bránili vo výhľade na skrinku. Aktivujte ju a odomknete si dvere.
Prejdite za budovu s vežou. Vedľa budovy je Steak house. Za ním, pod nadzemnou železnicou je pri budove plot s ostnatým drôtom. Vojdite bočnými dverami za plot, vyjdite hore schodmi, vylezte vyššie rebríkom a dostanete sa na úroveň železnice. Prejdite cez železnicu na plošinu pri budove s vežou. Tam už len prejdite dverami k vysielaču ctOS.

Veža Rossi-Fremont (Západný Wards)
Prejdite za budovu, vylezte na výťah a vyvezte sa ním hore. Hore vylezte pred zamknuté dvere. Napojte sa na kameru na veži. Z nej sa prepojte na kameru na plote nad rebríkom, tu na streche. Odtiaľ dovidíte na spínaciu skrinku, tak ju aktivujte a odomknete si dvere.
Prejdite dverami a za nimi najprv doprava. Na konci vylezte napravo na ventiláciu a za ňou je na stene spínacia skrinka, ktorú aktivujte a odomknete dvere tesne pri veži. Vráťte sa k dverám, pokračujte na opačnú stranu po ochodze, vylezte hore rebríkom a už len prejdite dverami a zoskočte dolu k vysielaču ctOS.

Veža Franklin (Západný Mad Mile)
Ploty okolo budovy majú ostnatý drôt, tak choďte za budovu cez vodu. Napravo skočte z mosta, alebo naľavo prejdite dole k mólu. Vzadu sú schody so zamknutými dverami. Hore nad schodmi sa napojte na kameru. Z nej sa napojte na kameru pri veži. Z nej uvidíte na spínaciu skrinku, tak ju aktivujte a odomknete si.
Vybehnite hore schodmi, hore sa dajte doprava a na konci vylezte hore rebríkom. Napravo od zamknutých dverí je spínacia skrinka, tak ju aktivujte a odomknutými dverami už len prejdite k vysielaču ctOS.

Veža River East (Severozápadný Mad Mile)
Choďte za budovu s vežou, kde je nejaký park s nejakým divným, plachtovým umením. Otočte sa na vežu, ktorá je severne. Naľavo na budove s vežou je spínač, ktorým si otvoríte dvere. Potom choďte na juh tohto dvora (rovno od spínača), pod susednou budovou je výťah. Vlezte doň a vyvezte sa hore. Prelezte na balkón a z neho vylezte rebríkom na strechu.
Hore prejdite dverami a na sklenenú strechu. Napravo na stene pri sklenej streche je spínacia skrinka, ktorú aktivujte, otvorí vám druhé dvere. Prelezte ventilačku a plot a dostanete sa k druhým dverám, ktoré ste si práve odomkli. Na terase za nimi prejdite napravo po ďalšej sklenej streche na strechu s vežou. Tam len zoskočte k vysielaču ctOS.

Veža Gold Coast (Severovýchodný Mad Mile)
Na terasu s vežou sa dostanete dvoma spôsobmi. Môžete ísť do nadzemnej parkovacej garáže. Vyjdite na druhé poschodie a pri ceste na strechu preskočte zábradlie. Je tam spojovacia plošina, na konci ktorej vylezte rebríkom.
Druhá cesta vedie po strechách. Choďte o dve budovy nižšie. Na budove s nápisom Gorman Heights (pred ňou je vysadených pár stromov) môžete vyliezť na stupňovité okná a z nich na strešnú terasu. Po nej prejdite na susednú strechu, tam vylezte vyššie a po malých strieškach nad nadzemnou terasou s reštauráciou môžete prejsť na terasu s vežou.
Tu vylezte na striešku pred plotom veže. Na ochodze za ňou je spínacia skrinka, ktorú aktivujte (alebo si to obíďte po terase okolo celej budovy). Keď ju aktivujete, choďte pod dvere vedúce k vysielaču. Tam na stene aktivujte prístup do vnútra budovy. Dostanete sa do kamery v miestnosti. Prepnite sa ňou vnútri na druhú kameru a tá dovidí na spínaciu skrinku. Aktivujte ju a odomknete si dvere. Už len nimi prejdite k vysielaču ctOS.

Veža Pawnee
Túto vežu aktivujete v rámci hlavného príbehu, v prvej misii tretieho aktu s názvom „Nádej je smutná vec“. Sprístupní vám tu jeden úkryt a z vedľajších úloh jeden QR kód, 2 nezvestné osoby a tri telefóny. Môžete ich nájsť aj skôr, ale takto to budete mať ľahšie s ich symbolmi na mape.


III. Narušenie ctOS

Našli ste slabinu v systéme ctOS. Keď hacknete všetky veže ctOS, tak sa vám na mape zobrazia polohy antén, ktoré sa dajú hacknúť. Keď nájdete takú anténu, len ju hacknite a zobrazia sa vám štyri ďalšie, aktívne antény. Tie musíte hacknúť v časovom limite, kým je systém narušený. Keď hacknete všetkých päť antén, je daná časť splnená a získate audiozáznam. Všetky antény sú rozmiestnené v okolí prvej, ale na rozličných miestach (za predmetmi, na strechách, atď) a tak sa k nim musíte dostať, alebo si nájsť vhodnú kameru, ktorá zaberá danú anténu a môžete ju hacknúť aj cez kameru.

Parker Square

1. Juhovýchod, južne od prístavu
Anténa ctOS je na streche budovy vedľa reštaurácie Fresh Table Dining, oproti predajni áut. Spred reštaurácie choďte doľava a na konci pár budov vyjdite hore schodmi na strechu poslednej budovy. Z nej prejdite na strechu nad reštauráciou. Z nej dosiahnete mobilom na hacknutie uzla. Čas: 5:00.
Zoskočte zo strechy dolu. Môžete si vziať auto, aby ste ušetrili čas aspoň pri prvých. Prvý zdroj ctOS je osamotený v susednej ulici. Tam zájdite na vnútorný dvor budovy. Zdroj je na malej terase. Buď zastaňte autom pod ňou, aby ste vyliezli pomocou auta, alebo za rohom vylezte pomocou paliet a hore hacknite zdroj.
Presuňte sa dole k prístavu. Tam vidíte tri zdroje. Choďte najprv k tomu napravo. Je na konci móla. Na odpočinkovej časti len preskočte zábradlie a zdroj je rovno pod ním na stene.
Môžete odtiaľto preplávať k prostrednému zdroju, alebo sa vrátiť autom a po ceste ísť k tomu naľavo. Ten naľavo je na streche budovy. Na zadnej strane budovy vylezte hore po lešení. Hore odstreľte plynovú nádrž, aby ste sa dostali k zdroju.
Posledný zdroj je na terase malej budovy na severnej strane prístavu. Nad ním je kamera, tak sa na ňu napojte a kamerou ho hacknite.

2. Juhozápad, poniže motela Owl
Anténa je na streche malej garáže na okraji obývanej oblasti. Pri nej parkujú nákladné autá a návesy kamiónov. Zo zadnej strany dohacknete mobilom na anténu na streche. Čas: 3:00.
Vbehnite do uličky pred vami popod zdvihnutú závoru. Jedna skrinka je za plotom naľavo. Tam ešte za menším plotom pod haraburdami. Môžete sa nastaviť nejak bokom, alebo tam proste hoďte granát. Druhá skrinka je na streche oproti. Odtiaľto, spoza plota na ňu dohacknete.
Bežte ďalej uličkou. Tretí zdroj je napravo na rohu budovy pod dvoma paletami. Odstreľte ich brokovnicou, či granátom. Posledný je oproti, na streche garáže. Môžete hore vyliezť pomocou auta, alebo proste hacknite kameru nad skrinkou a ňou sa k nej dostanete.

3. Západ, vlakové depo
Na západnej strane pri plote za koľajami je anténa na boku kovového nosníka, ktorý sa tiahne ponad koľaj. Čas: 4:00.
Bežte rovno, všetky štyri sú vedľa seba. K prvej skrinke vylezte po lešení pri budove. Môžete tiež použiť kameru napravo nad lešením. Druhá skrinka je pri plote s ostnatým drôtom, len vylezte na betónové kvádre a skrinka je v priestore medzi nimi a stenou budovy.
Potom bežte k budove so štvrtou skrinkou. Na budove napichnite kameru a ňou si zamerajte tretiu skrinku na streche susednej budovy. Potom bežte pred budovu s poslednou skrinkou. Na stene haly oproti je kamera. Napichnite ju a ňou hacknite skrinku na streche.

4. Sever, jazierko, botanická záhrada
Na južnej strane jazera je pod oddychovým prístreškom, na stĺpe skrinka. Čas: 2:30.
Všetky štyri sú ľahko nájditeľné. Len skočte do auta, aby ste ušetrili presun a vyrazte po ceste na sever. Pozor na ľudí. Prvá je na stene prístrešku naľavo, na stene malého obchodu napravo, stačí vám ísť po chodníku a hacknete ich aj z auta. Tretia na zadnej stene (pri vode) väčšej budovy (botanická záhrada) napravo. Tiež tam môžete ísť autom, len je tam viac ľudí. Štvrtá je len kúsok od tretej, opäť na stĺpe oddychového prístrešku.

Loop

5. Severovýchod, nad mestským prístaviskom
Pri ceste, za autobusovou zastávkou sú záchody. Pri stene za odpadkovým košom je skrinka. Čas: 3:30.
Len vyrazte na breh. Zdajú sa ďaleko, ale nie sú. Prvá skrinka je pri schodoch vedúcich do podzemných záchodov pri brehu. Odtiaľ bežte ďalej po brehu a druhá skrinka je za novinovým stánkom. Len bežte na mólo a pred oválnym mostom skočte dolu do vody. Tretia skrinka je pod mostom. Odtiaľ už len doplávajte na kamennú hrádzu k bóji, na ktorej je štvrtá skrinka. Je to nejakých sto metrov, čo vám zaberie okolo 30 sekúnd, ale času máte dosť.

6. Juhozápad, Willis Tower
Skrinka je ľahko dosiahnuteľná na boku budovy. Čas: 3:30.
Bežte rovno na západ, k susednej budove. Na jej rohu je priamo dosiahnuteľná skrinka. Otočte sa na sever a vbehnite do pešej časti medzi budovami cez ulicu. Prebehnite na nádvorie medzi nimi s reštauráciou. Nad stolmi je naľavo na stene kamera. Napojte sa na ňu a ňou hacknite skrinku nad miestom, ktorým ste vošli.
Tu sa otočte na nádvorí na východ a bežte na ulicu. Skrinka je na streche budovy pred vami. Budovu si obíďte zľava a bežte na jej zadný dvor. Tam na susednej budove napichnite kameru a ňou hacknite skrinku na streche. Odtiaľto vybehnite popri plynovej nádrži smerom na juh na ulicu. Len zahnite doľava a tam je na budove svetelný nápis „Park“. Pod ním si otvorte podzemnú garáž a v nej je posledná skrinka na stĺpe naľavo.

7. Juh, poniže Univerzita South Tech
Zájdite za novinovým stánkom ku schodom vedúcim na promenádu na brehu. Na ľavom stĺpe pri schodoch je skrinka. Čas: 4:30.
Zbehnite nižšie a preskočte zábradlie, hoci sa zraníte. Tu sa zvezte ešte nižšie výťahom za zábradlím. Bežte na západ k osamotenej skrinke. Od výťahu je to len kúsok k susednej budove, skrinka je na stene nad vchodom.
Vráťte sa k výťahu, vyvezte sa ním naspäť hore, po schodoch sa vráťte úplne hore a bežte na východ k veľkej budove s parkoviskom. Na pravej stene budovy je skrinka, dosiahnete na hack aj zo zeme. Odtiaľto len dobehnite kúsok ďalej, preskočte zábradlie a hacknite tretiu skrinku na stĺpe pod diaľnicou. Tu zbehnite potom dolu na pláž a na mólo, kde si vezmite čln. Ním sa dovezte pod diaľničný most k poslednej skrinke, ktorá je tam na stĺpe na mini ostrovčeku.

Brandon Docks

8. Sever, vlaková stanica
Skrinka je na streche starej budovy pri vlakovej koľaji. Oproti cez ulicu vyjdite hore schodmi na nástupište a po koľaji zájdite až k budove a hacknite skrinku. Čas: 5:00.
Dole môžete zoskočiť na autobusovú zastávku, aby ste si neublížili. Pri zastávke prelezte plot, či prebehnite bránou na parkovisko a naľavo cez palety vylezte na strechu budovy so skrinkou. Vylezte až úplne hore na jej koniec a tam ju hacknite.
Otočte sa na sever k silu. Zoskočte na strechu poniže a bežte k silu. Napravo pri ňom vylezte na vysokozdvižný vozík a aktivujte ho, aby vás vyviezol. Hore vylezte na strechu, prejdite na jej koniec a napravo na stene je druhá skrinka.
Zoskočte dole, napravo vybehnite na cestu a bežte naľavo hore, až budete môcť preliezť plot. Za plotom prejdite na dvor továrne a bežte rovno k štvorici síl. Pri nich vybehnite hore schodmi a na konci, na rohu pri poslednom sile je kamera. Napojte sa na ňu a hacknite tretiu skrinku, ktorá je na stene tesne nad silami.
Tu hore na ochodzi vybehnite na spojovací mostík a po ňom len na strechu oproti. Na stene na budove nad vami je posledná, štvrtá skrinka.

9. Západ
Skrinka je na streche veľkej továrne pri vlakovej koľaji, oproti uhoľným skladom. Choďte za budovu z južnej strany. Tam sú schody, no chýba ich spodná časť. Blízko by malo obvykle parkovať nákladné auto, alebo miešačka. Privezte si takéto veľké auto pod schody, vylezte na auto a z auta hore na schody. Vylezte vyššie na plošinu pri plote s ostnatým drôtom a za plotom hacknite skrinku. Čas: 4:00.
Zbehnite naspäť dole cez schody a auto, otočte sa na sever a bežte popri budove. Naľavo pri budove sú schody, tak nimi vybehnite úplne hore na terasu strechy a z nej ďalšími schodmi na najvyššiu časť strechy. Na jej konci za plotom je prvá skrinka. Buď prelezte plot, alebo odpáľte výbušné sudy, ktoré spoza plotu blokujú výhľad.
Zbehnite naspäť dole schodmi a pokračujte na sever. Za plotom so zamknutými dverami je vysokozdvižný vozík. Aktivujte ho a keď sa zdvihne, odhalí skrinku. Bežte ďalej na sever. Na plošine naľavo je tretia skrinka. Výhľad vám blokujú haraburdy. Môžete vyliezť cez vysokozdvižný vozík na skladovaciu policu s rúrami. Na jej konci vylezte na rúry a mali by ste byť odtiaľ schopný skrinku hacknúť. Prípadne choďte trochu ďalej od plošiny, aby ste dovideli na výbušné kanistre na nej. Odpáľte ich ostreľovačkou a keď výbuch rozmetá haraburdy, len sa napojte na kameru oproti plošine a cez ňu skrinku hacknite.
Potom len prelezte zábradlie, bežte do vody a preplávajte pod most na druhú stranu. Tam je posledná skrinka.

10. Juhozápad
Je tu vysoká vysielacia veža. Z cesty pri nej sa len pozrite hore na ňu a hacknite skrinku. Čas: 4:30.
Bežte k budove nad vami, pri nej doľava k vysokozdvižnému vozíku. Pri ňom preskočte plot a za ním sa vyvezte hore výťahom. Prebehnite po streche, na konci vylezte na ventiláciu a odtiaľ dovidíte na skrinku na vyššej časti strechy.
Zoskočte dole a bežte na východ cez parkovisko. Nemáte tam ukazovateľ skrinky, no za cestou je tam výťah. Vyvezte sa ním hore a z výťahu sa pripojte na kameru na budove pred výťahom. Kamerou dovidíte na malú budovu pod touto, za parkoviskom. Na jej streche hacknite druhú skrinku.
Zvezte sa naspäť dole a utekajte na sever k posledným dvom skrinkám. Bežte pred budovu so skrinkami a na nej nad garážami si napichnite kameru. Kamerou hacknite tretiu skrinku na nižšej streche. Potom bežte za budovu a tam prelezte plot na nejaké skladisko. Na jeho severnej strane je ochodza. Z nej nedosiahnete na anténu, hoci ste vyššie ako kamera. Napojte sa na kameru pod ochodzou a s ňou zameriate anténu na susednej budove popri ktorej ste sem prišli.

11. Juh
Na južnej strane choďte na parkovisku za budovou. na konci parkoviska je v plote malá budova. Skrinka je na jej zadnej stene. Môžete ju zamerať aj odtiaľto. Čas: 5:10.
Ak ste na budove, tak prebehnite cez parkovisko k bráne. Ak ste vzadu, tak si len obehnite plot. Popri bráne bežte rovno k budove nad parkoviskom. Na rohu budovy si privolajte výťah. Vyvezte sa ním a z neho dovidíte na schránku hore na budove, tak ju hacknite a zvezte sa naspäť dolu.
Od výťahu bežte hore popri budovách a na konci napravo nad príjazdom je kamera. Sú tam dve nad sebou. Aktivujte tú vyššie a pozrite sa doprava, na stene za ventilačným potrubím je druhá skrinka. Potom sa pozrite doľava, sú tam dve kamery, tak sa napojte na tú viac vľavo, na bilboarde. Z nej uvidíte priamo pred sebou, pod schodmi na streche tretiu skrinku.
Prejdite príjazdovým vstupom popri výťahu smerom na juh a napravo na rohu budovy sa napojte na kameru. Natočte ju úplne doľava a zameriate štvrtú skrinku.

12. Stred, nad čističkou
Choďte na bok budovy a tam sa vyvezte výťahom hore. Z výťahu uvidíte skrinku na stene budovy nad sebou. Čas: 4:30.
Zvezte sa dolu výťahom a bežte oproti nemu na juh, cez koľaje a cez plot až k žeriavu s kontajnerom. Spustite ho dolu, vylezte na kontajner a vyvezte sa hore. Z hora dosiahnete na skrinku, ktorá je hore na kovovej konštrukcii nad vami.
Skočte dole a vyrazte k trojici skriniek, ktoré sú pri sebe. Naľavo na lampe pri plote je kamera. Napojte sa na ňu a ňou dovidíte na skrinku na budove. Z kamery sa napojte sa na druhú kameru poniže, tiež je na lampe pri plote. Ňou dovidíte zase na tretiu skrinku na streche druhej, malej budovy.
Potom sa dajte napravo ku kontajnerom. Prejdite k poslednému radu kontajnerov a na samotný vylezte. Z neho vylezte vyššie a tu prejdite otvoreným kontajnerom pred vami na druhú stranu. Za ním zoskočte dole a tam v otvorenom kontajneri je štvrtá skrinka.

Wards

13. Západ, nad Verejnou knižnicou Johna A. Walsha
Prejdite popri budove so skrinkou do uličky medzi budovami. Na druhej budove naľavo je kamera. Napojte sa na ňu a dovidíte ňou na skrinku. Čas: 3:30.
Bežte vpred na sever, prelezte plot a naľavo na rohu budovy s grafitom ženy je hore kamera. Napichnite kameru a ňou sa napojte na kameru na streche oproti. Táto dovidí priamo na skrinku tu na streche. Potom choďte na severovýchod (napravo od miesta, kde ste preliezli plot. Je tam osamotená budova pri ktorej je výťah. Na rohu nad výťahom sa napojte na kameru, ňou sa otočte doprava a dovidíte na druhú skrinku.
Bežte teraz na severozápad, na basketbalové ihrisko. Nad ihriskom sa napojte na kameru na streche budovy a ňou dovidíte na tretiu skrinku. Potom len bežte popred túto budovu s treťou skrinkou, choďte až na cestu a na stĺpe za cestou napichnite kameru. Ňou dovidíte na štvrtú, poslednú skrinku.

Mad Mile

14. Juhozápad
Na južnom okraji ostrovčeka, za budovou so satelitom a zavretým barom. Vzadu si len z chodníka zamerajte anténu na stene pri požiarnom schodisku. Čas: 4:30.
Vybehnite na ulicu a naľavo ako ulica smeruje nahor popri skrinkách. Prvá skrinka je naľavo na streche budovy s reklamami na autá. Na susednej budove cez ulicu je kamera. Napojte sa na ňu a ňou hacknite skrinku. Bežte popod budovu s touto prvou hacknutou skrinkou a druhá je po ľavej strane v záseku budovy s garážou.
Bežte k posledným dvom, ktoré sú na budove Proviblue Bank. Pred bankou je výťah, tak si ho spustite. Než zíde dole, ušetrite čas a bežte za budovu. Tam je skrinka ľahko prístupná na stene. Vráťte sa pred budovu a vyvezte sa hore výťahom. Na streche vylezte na vyššiu časť rebríkom a za ňou je poniže posledná skrinka. Dá sa zamerať aj zhora. Ak zoskočíte, tak pri jednom z plotov je transformátor na preťaženie. Jeho výbuch zničí plot s ostnatým drôtom a môžete sa dole vrátiť výťahom.

15. Severozápad, pri Hansonovom parku
Je to rovnaká oblasť, v ktorej ste predtým hackovali vežu ctOS. Choďte na juhozápadnú stranu vnútornej časti domoradia. K výťahu, ktorým ste predtým šli hore za vežou. Oproti výťahu vylezte na črepník a z neho na balkón. Z balkóna hore rebríkom na strechu a z nej prejdite po spojovacej, sklenej streche na strechu oproti a tam máte skrinku. Čas: 4:00.
Z miesta kde ste, choďte na východ, na susednú strechu, z nej po sklenej spojovacej na ďalšiu budovu. Skrinka je na streche oproti, len musíte dookola, stačí sa rozhliadnuť. Odtiaľto choďte po sklenej streche zas doprava na okrajovú budovu, prebehnite po terase na rohovú budovu a tam po sklenej streche na budovu pred vami. Na nej je prvá skrinka.
Odtiaľto bežte po strechách rovno na poslednú strechu na tejto strane, tam zbehnite po schodoch na terasu a pod schodmi je druhá skrinka. Odtiaľto zas bežte po tejto strane striech na poslednú, máte to priamo cez sklené spojovacie a bežné strechy. Na poslednej je tretia skrinka.
Vráťte sa o strechu späť a zoskočte na balkón a z neho opäť dolu. Choďte k miestu, kde ste začali, k výťahu. Cestou aktivujte na boku severnej, vnútornej budovy spínaciu skrinku (tú istú, ktorú ste museli aktivovať pri ceste za vežou) pre otvorenie dvier. Vráťte sa k výťahu, vyvezte sa ním hore, prelezte z neho na balkón a rebríkom nahor. Tu prejdite dverami (ktoré ste si otvorili skrinkou dolu) a za nimi hore sklenou strechou. Za plotom, za ktorý už teraz nemusíte liezť, je posledná skrinka, ktorú hacknete aj cez plot.

16. Východ, nad WKZ-TV
Choďte na severozápadný roh budovy. Tam je výťah, ktorým sa vyvezte na strechu. Prejdite strechou na koniec a tam sa vyvezte vyššie výťahom umývačov okien. Hore už len prelezte cez ventilačné šachty a hacknite skrinku. Čas: 5:00.
Zvezte sa dole výťahom. Z neho môžete zoskočiť na ulicu, síce vás to zraní, ale ušetríte čas. Naskočte do auta a smerujte rovno po ulici na východ smerom k diaľnici. Skrinka je na poslednej budove naľavo. Hacknite kameru na budove napravo a ňou sa dostanete k skrinke.
Obíďte si budovu s touto prvou skrinkou a vojdite do podchodu budovy pod ňou. Tam je skrinka na stene, hacknete ju aj z auta. Pokračujte týmito pešími prechodmi popod budovy rovno a v druhej budove poniže je tretia skrinka. Je v obchode naľavo, len vbehnite dnu a hacknite ju na stene.
Vyjdite z obchodu a bežte opäť smerom k diaľnici. Na výškovej budove po ľavej strane je posledná skrinka. Napojte sa na kameru na rohu budovy napravo, nad vlajkou a ňou hacknite poslednú skrinku.


IV. Narušenie súkromia

Nazeranie do života ostatných ľudí. Na rozdiel od kódov, či narušení ctOS vás v tomto prípade symbol oka na mapke dovedie vždy presne k cieľu. Nájdete na dome router, ktorým sa môžete napojiť na vnútornú sieť budovy. Aby ste ho ale mohli hacknúť, musíte nájsť počiatok siete vedúcej k routeru. Použite telefón (Y) na mód profilovania a vtedy aj vidíte žiariť energiu siete. Stačí od cieľového routeru vystopovať počiatok siete. Ten hacknite a potom smerom naspäť k routeru aj ostatné skrinky.
Niekedy stačí hacknúť priamo len router. V tom prípade ho musíte hacknúť priamo, teda prejsť minihru, kde treba pootáčať uzly tak, aby energia smerovala do zamknutého uzla a ten ste tak mohli odomknúť.

Parker Square

1. Sever. Dom pri kostole. Router je naľavo od vchodových dvier. Signál vedie popri plote na roh ulice, a do prepínacej skrinky na susednom dome poniže. Z nej vedie cez ulicu do domu oproti. Na zadnom balkóne hacknite prvú skrinku, potom druhú, popri ktorej ste šli a napokon router. Vnútri je mŕtvy Derrick Meunier. Hacknúť môžete jeho telefón na zemi a vypočuť si odkaz od jeho syna.

2. Sever. Dom nad štadiónom. Router je na zadnej strane budovy. Prvá skrinka je vedľa na terase domu, dá sa tam vyliezť, alebo môžete hacknúť neďalekú kameru. Kábel k druhej skrinke vedie na dom oproti routeru a z neho na dom oproti. Skrinka je na stene, môžete ju hacknúť aj spoza plota. Potom tú na terase a do domu. Vnútri sa chlapík pokúša neúspešne zbaliť kamošku. Môžete im hacknúť účet v telefóne.

3. Stred. Južne pod štadiónom, poniže divadla Phoebus. Router je na stene pri zadnom parkovisku za budovou. Kábel vedie za vysoký plot. Naľavo môžete vybehnúť schodmi za plot a hore cez auto môžete vyliezť na nižšiu strechu, kde je skrinka na hacknutie. Hacknite potom router. Chlapík telefonuje s matkou. Môžete mu hacknúť účet v tablete.

4. Východ. Poniže prístavu. Bočnými schodmi vybehnite na zadnú terasu budovy a tam hacknite router. Hacknite ho cez minihru. Vnútri môžete hacknúť účet v tablete a vypočuť si, ako žena spácha samovraždu.

5. Juhovýchod, štvrť na okraji oblasti. Router je na stene na zadnom dvore. Kábel vedie za rohu budovy a dvorom na strechu menšej budovy, kde je skrinka a kamera. Ďalej vedie na strechu budovy vzadu. Hacknite kameru a ňou najprv poslednú skrinku na streche oproti a potom skrinku na streche rovno pod kamerou. Uvidíte chlapíka, ktorý hodnotí ženské fotky v počítači. Môžete mu hacknúť účet v telefóne.

Loop

6 (1). Severozápad. Na severe západného ostrova. Len hacknúť na zadnej stene budovy.
Prvý rad zdola: Dole a doľava.
Druhý rad zdola: Hore a doprava.
Tretí rad: Dole a doprava; doľava, hore a doprava; doľava a dole.
Štvrtý rad: dole a doľava; dole a hore.
June a Jack pri stole. Jemu môžete hacknúť účet v mobile. Jej telefón a pozrieť si, o čom si SMSkuje. A môžete hacknúť účet v tablete pri koši na zemi.

7 (2). Západ. Na východnej strane západného ostrova. Len hacknúť router na zadnej strane budovy pri moste.
Dolný a ľavý uzol nastaviť pre odomknutie uzla naľavo. Dolný a pravý pre odomknutie uzla napravo.
Potom ľavý a pravý smerujte nahor a uzly nad nimi len na zamknutý horný uzol.
Na záver spodný rad ignorujte.
Druhý rad: naľavo od zdroja - Hore a doprava; dole a doprava – napravo od zdroja dole a doľava; hore a doľava.
Horný rad: hore a doľava; hore a dole; hore a doprava.
Len uvidíte Chada búchať na dvere svojej tehotnej, vydatej milenky.

8 (3). Radnica. Je to severozápad hlavného ostrova, router je na stene priamo v hale radnice. Len ho hacknite.
Ľavý dajte doľava,doprava a dole. Ľavý nad ním dajte doľava a dole a odomknete zamknutý uzol. Teraz ich nastavte:
Prvý rad: Hore, dole a doľava.
Druhý rad: doľava, doprava a hore.
Tretí rad: doľava a hore; hore a dole.
Štvrtý rad: doľava a doprava; štvorsmer.
Piaty rad: zámka; doľava a doprava.
Keď ju odomknete, len ju nastavte doľava, hore a dole. Uzol vedľa a ten pod ním, oba dajte na hore a dole a rovno môžete odomknúť cieľ.
Hacknite telefón Aishy Tylerovej, aby ste si vypočuli jej hovor. V jej notebooku môžete hacknúť aj účet.

9 (4). Severovýchod, východne od radnice. V zadnej uličke od routra choďte na zadný dvor. Kábel vedie na malú strechu garáže pod budovou so satelitom, kde je prvá skrinka. Potom vedie napravo popri vysokozdvižnom vozíku na stenu pod ventilačné potrubie. Túto hacknite prvú a potom tú na garáži (môžete aj pomocou kamier a nemusíte na ňu loziť).
Vnútri hacknite kameru v televízii a uvidíte dve baby, ako cvičia pred telkou. Môžete hacknúť mobil za nimi.

10 (5). Stredovýchod, pri záložni. Len vbehnite do bočnej uličky pri záložni a hacknite router.
Prvý rad: Dole a doľava.
Druhý rad: hore, dole a doprava; dole a doľava; zámka.
Tretí rad: doľava, doprava a dole. Týmto odomknete zámku.
Potom prostredný otočíte doprava, aby smeroval do odomknutého uzla napravo a ten otočíte vodorovne (doľava a doprava). Horný (naľavo od cieľ) len otočíte dole a doprava.
Uvidíte chlapíka, ktorý sleduje svojich susedov. Na stole mu môžete hacknúť účet v telefóne.

11 (6). Stred. Západne od predošlého miesta, vedľa obchodného centra. Od routera v zadnej uličke len pokračujte uličkou. Naľavo pri nádrži s plynom je prvá skrinka. Na konci uličky zahnite doľava a tam nad smetiakmi na rohu tejto uličky je druhá. Hacknite ju, potom tú pri nádrži a potom cieľovú.
Uvidíte ženu, ktorú privádzajú jej deti do šialenstva.

12 (7). Juhovýchod hlavného ostrova, pri Willis Tower. Skrinka je na stene za presklenou vstupnou časťou, do ktorej môžete vojsť. Hacknite ju, hack je tu ľahký. Vnútri potom sledujte chlapíka, ktorý sa sťažuje na zle dodanú zberateľskú figúrku. Môžete mu hacknúť účet v tablete pod oknom.

13 (8). Juhovýchod hlavného ostrova, poniže vlakového nástupišťa a budovy Raven. Kábel vedie za roh budovy a dole popri schodoch. Pod prvými schodmi je skrinka a druhá je pod poslednými schodmi. Tam vedie kábel doprava za roh, popri bankomate cez ulicu a do podzemnej garáže. Hacknite skrinku v garáži, potom obe pod schodmi a cieľovú.
Budete počuť matku, ktorá kŕmi svoje dieťa. Môžete jej hacknúť účet v notebooku.

14 (9). Juh, pri vlakovom nástupišti. Choďte k východnému vstupu do budovy a na stene naľavo, pri živom plote je router, ktorý hacknite.
Len otočte všetky v strednom rade, aby smerovali nahor a do zamknutého uzla, ktorý odomknete.
Potom otočte tento odomknutý nahor do cieľa. Bočné nech dodávajú energiu do tohto stredného a aj do bokov.
Môžete chlapíkovi hacknúť účet v tablete a telefón, aby ste sledovali o čom si SMSkuje.

15 (10). Východ, budova pri parku. Len hacknite router pod bočným schodiskom budovy. Ľahký hack. Len presmerujte bočnú do strednej zámky, potom bočné do hornej zámky a horný uzol k cieľu.
Uvidíte ako manželia hrajú rôzne role pre oživenie svojho sexuálneho života.

Brandon Docks

16 (1). Severovýchod, pri vlakovom nástupišti. Choďte na dvor budovy, router je na stene oproti veľkému člnu. Ľahký hack, len si správne natočiť uzly a napokon rýchlo tie poškodené, čo spúšťajú časovač. Uvidíte ženu, ktorá sa mobilom sama fotí na aute. Môžete jej hacknúť účet v tomto mobile.

17 (2). Stred, medzi riekou a vlakovým nástupišťom. Router je na stene parkoviska, neďaleko propánových nádrží. Kábel vedie za roh, tak len prídite k stavbe, ktorá vám blokuje cestu. Nemusíte ju ani obchádzať. Na skrinku nad ňou dosiahnete aj odtiaľto. Hacknite kameru na rohu budovy za skrinkou. Tou sa napravo napojte na kameru na silách. Odtiaľ uvidíte skrinku na terase tu na zadnej strane budovy, tak ju hacknite. Odpojte sa z kamery, hacknite skrinku nad vami a potom zdrojovú.
Uvidíte chlapíka, ktorý si užíva s prostitútkou. Môžete mu hacknúť účet z mobilu na zemi pri posteli.

Wards

18 (1). Východ. Router je na stene prostredného domu tohto obytného bloku. Kábel vedie cez strechu domu oproti a dookola popred zadný múr na dom oproti. Prejdite popri dome oproti routeru, na ňom sa napojte na kameru. Pozrite si dom oproti kamere a hacknite prvú skrinku. Odpojte sa z kamery a popri tomto dome choďte na koniec dvora k múriku. Tam je na stene druhá skrinka. Vráťte sa, opäť hacknite kameru a ňou kameru na dome oproti. Nad kamerou, ktorú ste predtým použili je tretia skrinka, ktorú hacknite.
Uvidíte chlapíka, ktorý silno uvažuje nad sebevraždou so zbraňou v ruke. Môžete mu hacknúť účet z telefónu na stole.

19 (2). Stredosever, pri záložni. Router je za bránou v uličke medzi domami. Kábel vedie za roh budovy na malú striešku, kde môže vyliezť. Tam je skrinka. Nad skrinkou sa napojte na kameru. Ňou sa prepnite na kameru napravo, na susednej budove, kam vedie kábel. Z tejto kamery sa prepnite naľavo na najbližšiu kameru, ktorá dovidí na strechu nad kameru, z ktorej ste sa prepli. Tam hacknite skrinku, odpojte sa z kamery a hacknite skrinku pri vás.
Uvidíte chlapíka, ktorý si nemôže vychutnať porno, pretože mu plače dieťa. Môžete mu hacknúť účet z tabletu na poličke za ním.

20 (3). Stred, medzi oboma západnými vlakovými nástupišťami. Router je na zadnej stene budovy, pri vnútornom parkovisku obytných budov. Hacknite ho, ľahký hack. Uvidíte ženu, ktorá sa sťažuje v rádiu na homofóbneho moderátora. Môžete jej hacknúť účet z notebooku za ňou.

21 (4). Juhozápad, okrajová oblasť štvrte. Router je pri vchodových dverách. Kábel vedie k bielej budove oproti a poza ňu k tehlovej budove napravo od bielej. Na nej je skrinka. Odtiaľ vedie kábel po ulici k susednému domu za zákrutou. Tam je skrinka na bočnej stene za plotom. Hacknite túto, potom skrinku na tehlovej budove a cieľovú. Uvidíte chlapíka, ktorý telefonuje so svojou dcérou. Na poličke za ním môžete hacknúť účet z jeho telefónu.

22 (5). Severozápad, pri vašom úkryte. Skrinka je na prednej strane domu z ulice. Kábel vedie na balkón za rohom, kde je druhá skrinka. Odtiaľ vedie kábel ponad budovu až na druhú stranu do slepej ulice, kde je skrinka na konci ulice. Môžete tam dobehnúť, alebo sa poprepínať kamerami. Hacknite ju a potom tú na balkóne. Tú tiež môžete kamerou, alebo ak ste ďalej s dohľadom na balkón, tak aj sami. Hacknite zdroj a uvidíte len prázdnu miestnosť, kde môžete hacknúť účet z telefónu pri gauči. Počujete akurát otca so synom z druhej miestnosti.

Mad Mile

23 (1). Juh, pri veži Chicago World News. Na nádvorí so sochou je router na stene. Hacknite ho.
Ľavý od zdroja ╚, dolný ╠ a napravo ╗, čím otvoríte dolnú zámku. Tú nastavte ╝ a uzol za ňou ╣.
Naľavo pri zámke nastavte dolný uzol ╩ a uzol pri nej ╔, čím ju odomknete. Otočte ju ╚.
Pravý poniže zdroja ╚, napravo od neho ╔. Dolnú pod zdrojom ╠, napravo od nej ╔ a ďalšiu napravo ╩. Otvoríte zámku vpravo hore.
Tú otočte ╔. Uzol naľavo ╗ a uzol povyše nich ╩. Tým otvoríte hornú zámku.
Tú otočte ╗. Uzol pod zdrojom dajte ╩, uzol naľavo od zdroja ╔ a posledný naľavo od neho ╚. Tým otvoríte poslednú zámku.
Otočte ju ║ na cieľ. Uzol napravo dajte ╚. Uzol napravo od neho ╣. Do neho nech ide energia zo zdroja cez tri spodné uzly ╚, ╔ a ╝.
Môžete hacknúť žene telefón, aby ste si vypočuli, čo hovorí a na gauči jej môžete hacknúť účet na tablete.

24 (2). Stred, pri vlakovom nástupišti. Router je na stene, napravo od bankomatu.
Spodný rad nastavte ╠, ╦ a ╩, čím otvoríte zámku v strede.
Vpravo hore otočte uzol ╚, uzol vľavo dole ╦ a vľavo hore nech zostane ║. Tým otvoríte hornú zámku.
Pre záverečnú zámku dajte spodný rad ╦, ╣ a ╩. Stredný rad ═, ╠ a ╗. Horný uzol len ═.
Uvidíte nejakého obchodníka so zbraňami, ktorému môžete hacknúť účet na telefóne na stole.

25 (3). Juh, juhozápad, pri vstupe do podzemia. Router je na stene budovy pri ceste nad vstupom do podzemia. Kábel vedie dole, tak preskočte zábradlie. Dole na stene naľavo, pri vstupe do podjazdu je prvá skrinka. Vojdite do podjazdu a hneď napravo, na malom parkovisku je na stene nad schodíkmi druhá skrinka. Obe hacknite a vráťte sa hore k routeru.
Uvidíte chlapíka na rande s figurínou. Prepnite sa na kameru bližšie a môžete mu hacknúť účet z mobilu na stole.

26 (4). Západ, kúsok od križovatky s obchodom so zbraňami. Router je na stene vedľa parkoviska. Kábel vedie doľava po stene k bankomatu, kde je prvá skrinka. Odtiaľ vedie na terasu susednej budovy. Napojte sa na kameru nad bankomatom, ňou na kameru oproti terase a cez kameru nabúrajte túto skrinku. Potom skrinku pri bankomate.
Uvidíte babku, ktorá sa snaží robiť na internete. Môžete jej hacknúť účet z tabletu na linke.

27 (5). Stredozápad, vedľa parku, v ktorom si môžete zahrať škrupinky. Choďte k budove zo severnej strany. Vyvezte sa vysokozdvižným vozíkom na strechu a tam hacknite router. Máte na to 30 sekúnd, no je to ľahký hack.
Uvidíte ženu zúfajúcu pri ťažko chorom manželovi. Môžete im hacknúť účet z mobilu na poličke.

28 (6). Sever, pri výškovej budove pod vlakovým nástupišťom, pri Cas Run. Vojdite do pešieho prechodu pod budovou a tam hacknite router na stene. Celé sa to točí okolo narušeného uzla. Ostatné si len nasmerujte vždy k ďalšiemu uzlu, ktorý chcete odomknúť a potom otočte aj narušený a keď odomknete, čo chcete, zas ho otočte, aby sa zastavil časový odpočet.
Uvidíte chlapíka, ktorý ide za frajerkou, no počuje cez dvere, ako sa sťažuje kamarátke, že ju nevie uspokojiť. Môžete hacknúť účet z telefónu pri buste.

29 (7). Severovýchod. Router je na stene pri stole so stoličkami. Kábel vedie na terasu na budove. Obíďte si budovu za roh k fontáne a tam zahnite doprava. Kábel vedie z terasu dole do podchodu a vedľa do obchodu s autami. Obíďte si sklené steny obchodu a zvonku na murovanej stene obchodu hacknite skrinku. Vráťte sa naspäť k fontáne. Napichnite kameru nad podchodom, ktorým ste prišli a kamerou hacknite druhú skrinku na terase, cez ktorú vedie kábel.
Uvidíte ženu, ktorá musí na záchod a nemôže, lebo si tam jej syn robí dobre. Môžete jej hacknúť účet z tabletu na stole.

30 (8). Východ, pri miestnej centrále ctOS. Na juhovýchodnej stane terasy vysokej budovy je výťah. Tým sa vyvezte hore na terasu a na stene hacknite router. Nie ťažký hack, opäť len čiastkové presmerovávania a narábanie s narušeným uzlom, ktorý spúšťa časový limit.
Uvidíte chlapíka na gauči. Môžete mu hacknúť sluchátka, aby ste počuli čo vraví a aj účet v telefóne na gauči pri ňom.


V. Záujmové miesta mesta

Celkovo je v hre 100 City Hotspots. Všetky ale máte od začiatku hry zobrazené na mape. Biele tie, čo ste nenavštívili a stmavnuté tie, kde ste už boli. Z nejakého dôvodu sa vám na mape nezobrazujú ich názvy, takže ich nemôžete využiť ako orientačné body. Sú to stavby a miesta, ktoré majú, či mali v minulosti nejaký význam. Môžete na nich nechávať darčeky pre iných hráčov a prijímať darčeky od nich.


VI. Audio Sneak

Rádiostanice z GTA tu trochu chýbajú, no mesto nie je tak obrovské, aby ste zas trávili v aute dlhé chvíle. No na spríjemnenie jazdy, alebo aj pešej chôdze si môžete prehrávať pesničky. Mimo základných môžete nájsť 23 ďalších pesničiek.
Keď mobilom profilujete ľudí, tak okrem informácií a možnosti hacknúť ich účty, či rozhovory môžete naraziť na ľudí, ktorý majú u seba pesničku. Keď ich hacknete, tak ju stiahnete a je vám k dispozícii. Je to veľmi zriedkavé a nenarazíte na nich často.
Taktiež keď počujete niekde hudbu, či už v podniku, alebo z reproduktoru na stene, či z auta, stačí ak ste v blízkosti zdroja hudby. Aktivujte mobil a v ňom funkciu SongSneak. Mobil vyhľadá danú pieseň a ak ju ešte nemáte vo svojom hrajliste, tak ju tam pridá.
Ak takto pátrate po hrajúcich pesničkách, tak si na ne počkajte. Môžete totiž mobilom prepínať aj skladby v reštauráciách a podnikoch, no týmto spôsobom nikdy nenarazíte na nové piesne. V každom podniku voľne hrajú pár piesní dookola, takže ak chcete, môžete si tam proste počkať. Je to zdĺhavé a dvojnásobne, ak tých pár piesní čo tam hrajú už máte.
Napokon pár piesní získate automaticky za prejdenie niektorých hlavných misií.


VII. Audio záznamy

V hre môžete nájsť 101 audiozáznamov. Pre získanie úspechu vám ich stačí nájsť 10. Ostatné sú dobrovoľné. Uvádzam popis všetkých v poradí, v akom som ich našiel. Tu je len stručný popis toho pri akej misii / vedľajšej úlohe ich môžete nájsť. Podrobne sú rozpísané pri konkrétnych misiách. Zopár záznamov (Angela Balik, Rose Washington, Charlotte Gardner) sa môže meniť podľa toho, čo nájdete skôr; či skôr oskenujete počítače vo vašich úkrytoch, alebo či splníte ctOS narušenia.

1x Prvá misia Koniec ôsmej smeny (Maurice Vega 1)
5x Prvý úkryt v moteli Owl (Aiden Pearce 1, 2, 3, 4, 5)
16x ctOS narušenia (Angela Balik 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11; Lucky Quinn 3, 4, 5, 6; Rose Washington 1)
16x QR kódy (G1gg1L3s 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8; DedSec 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8)
2x Otvor svoj Svet (Malcolm Deodato 1, 2)
1x Žiadny roznášač pizze (Malcolm Dedoato 3)
10x Vaše úkryty, ktoré získate aktivovaním veží ctOS (Rose Washington 2, 3; Charlotte Gardner 1, 2; Damien Brenks 1, 2, 4, 5, 6, 7)
1x Voľné, v bare The Unicorn & Dragon Pub v časti Wards. Na mape tam máte symbol pijáckej súťaže a v blízkosti klasický symbol baru na minimape. Vnútri je telefón na bare, napravo od pokladne (Iraq 6).
3x V oranžovej (Damien Brenks 8; Malcolm Dedoato 4, 5)
1x Krehké veci (Damien Breks 3)
6x Prázdne miesto kdesi v diaľke (Technici 1, 2, 3, 4, 5, 6)
2x Provizórne riešenie (Iraq 1, 2)
3x Babičkin buldog (Iraq 3, 4, 5)
1x Bez pozvánky (Bedbug 2)
2x Riskantná ponuka (Lucky Quinn 1, 2)
1x Nádej je smutná vec (Malcolm Deodato 6)
1x úkryt v Pawnee (Charlotte Gardner 3)
7x Mauriceove telefóny. Celkovo ich nájdete 8, prvý v prvej misii. (Maurice Vega 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8)
6x Nezvestné osoby (Neznámy 1, 2, 3, 4, 5, 6)
7x Krabice so zbraňami. Celkovo ich nájdete 9, len pri siedmich je záznam (Agent 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7)
2x Budúcnosť je Blume (Malcolm Deodato 7, Damien Brenks 9)
4x Všetkými možnými prostriedkami (Iraq 7, 8, Bedbug 1, 3)
3x Niet cesty späť (Lucky Quinn 7, 8; Malcolm Deodato 8)



Vyšetrovanie

I. QR Kódy

Máte pohľadať zvláštne umiestnené kódy, ktoré sú rozmiestnené po meste. Keď hacknete veže ctOS, tak sa vám zobrazí na mape 15 kódov. Šestnásty v Pawnee sa vám zobrazí až neskôr, ale ten môžete ľahko nájsť aj sami. Značky na mape vás vedú k najbližšiemu miestu, kde sa kód nachádza. Kódy sú umiestnené na budovách, alebo iných veľkých plochách, nie vždy len na jednej a vy musíte nájsť správny uhol, aby ste kód videli v celku. Preto musíte nájsť vhodne umiestnenú kameru, ktorá je neraz dosť ďaleko od samotného symbolu kódu. Keď máte vhodný záber kamery na kód, máte rovno možnosť ho oskenovať. Za každý kód získate audiozáznam. Za všetky kódy získate poslednú misiu na hackovanie.

Mad Mile

1. Sever
Choďte západne od polohy kódu, za diaľnicu k dvom výškovým budovám (obrázok). Tam sa napojte na kameru na rohu dolnej budovy (obrázok) a tou sa napojte na kameru hore na stene hornej budovy. Ňou si potom pozrite kód na stene budovy za diaľnicou (obrázok).

2. Juhozápad
Od symbolu kódu prejdite len cez cestu na druhú stranu ulice (obrázok). Nad bankomatom na ľavej budove s nápisom White Oak Bough sa napojte hore na kameru (obrázok). Ňou sa napojte na kameru vyššie na susednej budove. Touto kamerou dovidíte cez ulicu na kód na stene budovy, napravo od reklamy na auto (obrázok).

3. Juh
Od symbolu kódu choďte na východ po ceste a zahnite naľavo, na sever, aby ste mali Water Tower po ľavej strane (obrázok). Na budove oproti Water Tower, na druhej strane ulice sa napojte na kameru (obrázok). Ňou uvidíte hore na hornej časti budovy, naľavo od výškovej budovy, ktorá je za Water Tower kód (obrázok).

Loop

4. Sever
Ku kódu, ktorý je medzi budovami vojdite z východnej strany (obrázok), kde je aj trať železnice, aj vstup do podzemia. Tam len vojdite na začiatok uličky a naľavo na stene nad vami je kamera (obrázok). Napojte sa na ňu a rovno oproti nej, na stene nad požiarnym schodiskom je kód (obrázok).

5. Západ
Juhozápadne od symbolu je vlakové nástupište. Vybehnite naň a po koľajniciach prejdite smerom k symbolu kódu (obrázok). Pod symbolom je pri vlakovej zákrute budova a pri nej, tesne pri koľajniciach je vežička (obrázok). Z koľajníc vylezte na vežičku a na stene nad vami hacknite kameru. Tou uvidíte priamo pred vami kód (obrázok).

6. Juhozápad
Kód je pod mostom diaľnice. Vy prejdite severne nad symbolom kódu po moste na západ, na malý ostrov tejto časti. Tam zájdite na breh pod most diaľnice (obrázok). Na pilieri mostu je kamera (obrázok), na ktorú sa napojte. Uvidíte ňou kód na druhej strane rieky, na pilieroch pod mostom (obrázok).

7. Juh
Od symbolu kódu prejdite na druhú stranu ulice, na východ (obrázok). Tam sú schody na vlakové nástupište. Pri schodoch je múr a na budove za múrom je kamera (obrázok). Napojte sa na ňu a na budove s trasou vlaku uvidíte kód (obrázok).

Brandon Docks

8. Sever
Symbol kódu je na mape na pracovnom dvore. Choďte východne od symbolu, do prvej ulice za dvorom (obrázok). Je to len slepá cesta vedúca popri veľkej hale plnej člnov. Na jej boku je kamera (obrázok). Napojte sa na ňu a pred ňou je kód (obrázok).

9. Západ
Choďte od symbolu kódu na juhovýchod k vlakovej stanici (obrázok). Hneď pri schodoch vedúcich na nástupište je dvor, kde sú naskladané betónové rúry. Za dvorom, hneď vedľa nástupišťa je budova a na jej rohu je kamera (obrázok). Napojte sa na ňu, otočte sa doprava a na továrni s vysokými komínmi je kód (obrázok).

10. Juhozápad
Symbol je na západnej strane brehu rieky pri moste. Vy choďte na východný breh mostu (obrázok). Tesne pri moste je malá budova a na jej rohu je kamera (obrázok). Napojte sa na ňu a na továrni naľavo za mostom je kód (obrázok).

11. Východ
Ponad symbol kódu vedie úzka cestička. Nad ňou severne je hlavná cesta vedúca k mostu. Choďte po tejto ceste k mostu na križovatku pred mestom (obrázok). Na východnej strane križovatky je veľká reklamná tabuľa na nové byty. Na západnej strane križovatky je strom a pri ňom stĺp s kamerou (obrázok). Napojte sa na ňu a pozrite sa na budovu napravo od skladu prenosných záchodov. Tam je kód (obrázok).

Wards

12. Juh
Od symbolu kódu choďte po ulici na západ. Poniže obchodu so zbraňami sú tri budovy (obrázok). Obyčajné obytné domy, pred ktorými je nízky múrik. Medzi prvou (dlhšou) a druhou (krátkou) je na tej užšej kamera (obrázok). Kamerou sa pozrite ponad strechu tej dlhšej budovy a na budove za ňou je kód (obrázok).

13. Severozápad
Symbol kódu je pri priehrade. Na brehu od cesty je čln, tak si naskočte a odvezte sa k mólu za člnom s kontajnermi (obrázok). Na stene hrádze je kamera (obrázok). Dosiahnete na ňu aj z člnu. Len sa ňou potom otočte doprava popri hrádzi a na budove na brehu je kód (obrázok).

Parker Square

14. Juh
Od symbolu choďte do úzkej uličky medzi budovami (obrázok). Na stene západnej budovy, pri ventilačnom potrubí je kamera (obrázok). Je nad parkoviskom. Ňou sa pozrite na sever ulice a na budove na druhej strane hlavnej ulice je kód (obrázok).

15. Stred
Od symbolu choďte len na druhú stranu ulice (obrázok). Tam je úzky prechod medzi budovami na zadný dvor. Na rohu širokej budovy (na streche má reklamnú tabuľu) je kamera (obrázok). Ňou sa pozrite doľava: na budove na druhej strane ulice je kód (obrázok).

Pawnee

16. Juh, pri rozostavanom moste
Symbol kódu je na ceste pod rozostavaným mostom. Vy choďte na most (obrázok). Na stĺpe na kraji mostu, za nákladným kontajnerom, je kamera (obrázok). Ňou sa zamerajte napravo na tabuľu s reklamou na auto a medzi ňou a vjazdom do podjazdu je kód (obrázok).

Záver
Keď získate všetkých 16 kódov, zavolá vám neznámy s výzvou, aby ste hackli G1ggL3sa. Potom sa vám zobrazí na mape posledná značka, ktorá je úlohová.

17. Mad Mile, finále
Cieľ máte medzi dvoma výškovými budovami. Len zájdite do pešej časti medzi nimi a skrinka na hacknutie je ľahko nájditeľná na stene budovy. Keď sa na ňu napojíte, musíte hacknúť systém tohto hackera. Ako obvykle, musíte presmerovať otočné body, aby energia smerovala do bočných častí uzamknutých uzlov.
Keď si odomknete menšie časti, treba ich náročnejšie presmerovať do hlavnej zámky. Konečné natočenia boli: Dolné štyri okolo zdroja: Horný uzol – dole a doľava ╗. Uzol napravo – doľava a hore ╝. Uzol naľavo – doľava a dole ╗. Dolný uzol – hore, doľava a dole ╣.
Horné štyri okolo zámky: Horný – dole a doprava ╔. Uzol napravo – doľava a hore ╝. Uzol naľavo – doľava, doprava a dole ╩. Dolný uzol – hore a doprava ╚.
Osamotený uzol naľavo: Nahor, doľava a dole ╣.
Keď odomknete zámku, nabúrali ste sa do kamery. Vidíte Duckyho Epsteina pri počítači. Hacknite mu počítač cez kameru a keď sa nahrá vírus, môžete sa odpojiť. Opäť vám zavolá neznámy a pogratuluje k úspechu.


II. Obchod so zbraňami

Keď nabúrate veže ctOS, tak sa vám na mape zobrazia symboly vedľajších aktivít. Medzi ne patria aj prepravné debny, ktoré sú súčasťou vyšetrovania obchodu so zbraňami.
V druhom akte pri úlohe „Jednou nohou v hrobe“ spoznáte Tobiasa Frewera. O pár hlavných úloh neskôr vám zavolá. Zistil, že policajti dodávajú do ulíc zbrane a ak nájdete dostatok krabíc so zbraňami, mohol by vysledovať zdroj.
Všetkých deväť bední môžete nájsť kedykoľvek. No až po telefonáte od Tobiasa môžete po nájdení všetkých krabíc získať bonusovú misiu na zastavenie distribúcie zbraní do ulíc.

1. Parker Square, juhovýchod oblasti, garáž pri Cash Rune. Zo severnej strany ulice prejdite na druhú stranu ulice k malému domku s reklamnou tabuľou „Live Music“. Na susednom dome nad parkoviskom sa napojte na kameru a tou hacknite skrinku na streche toho malého domku. To vám otvorí dvere garáže, v ktorej je krabica so zbraňami a audio súbor.

2. Brandon Docks, západná strana, pri brehu rieky, pri Cash Run a bankomate. Od mostu prejdite na zadný dvor, kde je vysokozdvižný vozík (a bola tu aj posledná skrinka pri Narušenie ctOS). Sú tu bočné dvere do garáže. Bežte popri budove na sever, na koniec dvora, tam vyjdite schodmi na plošinu a z nej vyjdite schodmi na strechu. Tam je na konci tejto nižšej časti strechy na stene spínač, ktorým otvoríte dvere. V garáži oskenujte krabicu so zbraňami a máte tu aj audio súbor.

3. Brandon Docks, severovýchod, severný ostrov, jeho juhovýchodná časť pri vlakovom nástupišti. Garáž je pri ulici. Skrinka k dverám je vzadu, na zadnej stene budovy, medzi paletami a kontajnerom. Zľava môžete budovu obísť, alebo sa sprava napojiť na kameru a aktivovať skrinku cez ňu. Vnútri je krabica so zbraňami.

4. Wards, sever, najsevernejší cíp medzi mostami do Parker Square. Je tam malá garáž Jay´s Garage. Vedľa nej je väčšia budova. Na nej je hore reklamná tabuľa Garage a telefónne číslo. Vedľa tabule je za rohom skrinka, na ktorú dosiahnete aj zdola. Hacknite ju a otvoria sa dvere do garáže. Vnútri je krabica so zbraňami a audio súbor.

5. Loop, juh, poniže vlakového nástupišťa. Garáž je na zadnom dvore medzi budovami. Na budove rovno nad dverami garáže sa napojte na kameru. Ňou sa pozrite na budovu oproti a tam je skrinka, ktorú aktivujte. V garáži je krabica so zbraňami a audio súbor. A aj losia hlava hovoriaca vtipy.

6. Loop, sever, pri výškových budovách. Pri značke vojdite do podzemia. Garáž je naľavo od vstupu. Vy prejdite cestou na opačnú stranu ku schodom pre chodcov vedúcich nahor. Naľavo od schodov je plot, za ktorým je výbušná nádrž. Vedľa plotu naľavo je na stene za paletami skrinka. V garáži je krabica so zbraňami a audio súbor.

7. Loop, západ. Garáž je na zadnom parkovisku za budovami, na okraji oblasti. Popri garáži je východ z parkoviska na ulicu. Choďte tam a naľavo (keď ste čelom k ulici) hacknite kameru. Na budove pri garáži uvidíte kamerou skrinku. V garáži je krabica so zbraňami a audio súbor.

8. Mad Mile, východná strana západného ostrovčeka. Garáž je pri parkovisku za mostom. Keď ste čelom ku garáži, tak z ľavej strany budovy vylezte po rebríku na strechu. Skrinka je za plotom s ostnatým drôtom. Po šikmej ploche vylezte na vyvýšenú časť, z ktorej zoskočte za plot a aktivujte skrinku. V garáži potom máte krabicu so zbraňami.

9. Mad Mile, sever, pri reštaurácii so šachmi. Garáž je na parkovisku za reštauráciou. Vyjdite na ulicu pred reštauráciu a napojte sa na kameru na budove oproti reštaurácii (západne). Z nej uvidíte na skrinku na streche budovy s garážou. V garáži je krabica so zbraňami a audio súbor.

10. Obchod so zbraňami
Keď oskenujete všetkých deväť krabíc, ozve sa Tobias a označí vám miesto, kam šlo množstvo z týchto zbraní a ktoré majú podľa záznamov na svedomí množstvo zločinov a zabití v meste. Cieľové miesto je v Brandon Docks, na západnej strane severného ostrova. Zásobte sa muníciou, ak ju náhodou nemáte a nakúpte u Tobiasa aj výbušniny.
Kamerami si pooznačujte nepriateľov. Bežte na severovýchodný roh a tam vyjdite po schodoch na ochodzu. Na schodoch je ešte neutrálne územie, takže vás tam môžu vidieť. Na ochodzu k vám zachádza strážca a potom naľavo na schody vedúce na strechu. Vyraďte ho.
Presuňte sa na severovýchodný roh. Tam na schody vedúce na ochodze zachádza strážca. Čakajte na schodoch, kam nedovidí a keď sa pozrie cez zábradlie, vyrazte a vyraďte ho. Presuňte sa na juhozápadnú časť a tam čakajte za rohom budovy pod schodmi. Keď nad schody vyjde strážca, ktorý sa prechádza po ochodze, tak ho vyraďte.
Napokon choďte na juhovýchod a vyjdite na nižšie schody. Tu sa prechádzajú ostreľovač v strede a strážca nad vami. Keď pôjde strážca nad schody a ostreľovač po ochodze na opačnú stranu, vyrazte hore a vyraďte strážcu. Schovajte sa za zábradlím pri ochodze s ostreľovačom. Keď pôjde od vás, tak ho vyraďte.
Pod vami je päť posledných vojakov. Sú blízko seba a všetci na seba vidia. Buď im hoďte výbušninu a zvyšok zabite, alebo využite mód sústredenia a rýchlo ich zabite presnými ranami.

Keď všetci padnú, prídu posily. Medzi zbraňami by ste tu na krabiciach mali nájsť aj ostreľovačku SR-25. Bežte sa schovať na strechu, z ochodze tam vedú schody v severozápadnom rohu. Tam na vás nik nevidí a môžete odtiaľ vyrážať na útoky. Posily samozrejme nájdu telá, takže nemôžete postupovať úplne nebadane, ale stále môžete byť tichý a nenápadný.
Pripravte si zbrane s tlmičom a likvidujte ich priamymi zásahmi do hláv. Len vyrážajte na ochodzu, sledujte ich a zameriavajte. Môžete si tiež pomôcť výbušninami, no nechajte si ich radšej na eliťákov v tretej vlne.
Keď všetkých zlikvidujete, príde tretia vlna. V nej je aj pár elitných obrnencov. Je to posledná vlna, tak už nemusíte šetriť výbušninami. Použite ich na obrnencov, alebo na skupiny bežných. Tak ako predtým, aj tu sa presúvajte po ochodze, likvidujte ich nebadane a ak pôjdu hore, môžete sa stiahnuť na strechu. Ak vás zaregistrujú na ochodzi, keď sú pod vami, stačí sa presunúť a stratia vás z dohľadu, aj keď vás predtým zbadali cez mrežovanú podlahu.
Keď všetkých pobijete, úloha je splnená. Obrnenci majú u seba aj zbraň U100. Zavolá vám Tobias, ktorého potešíte správou o likvidácii tajnej organizácie žoldnierov a celá časť s pašovaním zbraní je za vami.


III. Obchodovanie s ľuďmi

Po misii „Riskantná ponuka“ v ktorej sa zúčastníte aukcie, kde sa predávali unesené ženy, sa vám sprístupní vyšetrovanie po páchateľoch obchodovania s ľuďmi. Na mape sa vám objavia nové symboly postavy (musíte mať samozrejme sprístupnené všetky veže ctOS). Zájdite na dané miesto a hacknite telefón účastníka aukcie. Získate polohu jeho ukrytého kufríka s dôkazmi. Len zájdite na označené miesto, hacknite router, aby ste sa dostali do kamerového systému budovy a kamerou oskenujte kufrík.

David R. Treaklesen, Brandon Docks, východ. Na brehu v dokoch. Kufrík je na juhozápadnej strane západného ostrovčeka Loopu. Na knižnici je telefón a kufrík na zemi pri stole.
Martin Graften, Loop, západ. Na nádvorí medzi obchodmi. Kufrík je na východnej strane Mad Mile. Na skrini za posteľou je telefón, na stoličke pri dverách kufrík.
Darius Peaston, Mad Mile, severozápad. V pešej časti medzi budovami. Kufrík je na stredozápade Parker Square. Na kresle je notebook s mailom a naľavo v rohu kufrík.
Anton Čenkov, Parker Square, sever. Na terase botanickej záhrady. Kufrík je na severe Wards. Na skrini napravo je telefón, vzadu za kreslom je kufrík.
Francis T. Barrthes, Wards, sever. Pri plote v rozostavanej časti dvora medzi budovami. Kufrík je na severe Mad Mile. Na poličke naľavo je telefón, pri stole je kufrík.
Carl Breenwood, Mad Mile, východ. Je na dvore budovy ctOS, len si otvorte bránu. Kufrík je na severozápade Brandon Docks. Z notebooku napravo môžete získať mail a kufrík je naľavo.
Joshua Kramer, Brandon Docks, severozápad. Pri sklade člnov. Kufrík je na juhu Loopu. Naľavo na knihách je telefón a napravo pod stoličkou je kufrík.
Adolpho C. Peccorino, Loop, severozápad. Je na terase pri výškovej budove, zboku vedú schody. Kufrík je na severovýchode Wards. Rovno pred kamerou je telefón a naľavo na gauči je kufrík.
Paul Benedict Henfield, Parker Square, stredovýchod. Pri lodi na móle. Kufrík je na juhozápade Parker Square. Pri telke je telefón a pod oknom kufrík.
Gregory Foydalem, Pawnee, sever. Na strednej časti cintorína. Kufrík je na juhovýchode Brandon Docks. Oproti vám je notebook s mailom a pod vami je kufrík.

Joseph DeMarco, Loop, severozápad. Keď získate všetkých 10 kufríkov, získate meno posledného kupujúceho. Zájdite na miesto a spustite misiu „Obchod s ľuďmi“. Hacknite naľavo za rohom budovy router a dostanete sa do kamery v DeMarcovej izbe. Hacknite telefón policajta napravo. Sú to skorumpovaní policajti pracujúci pre Quinna a majú eskortovať DeMarca preč.
Ako pri konvojoch, vidíte trasu, po ktorej idú. Vystriehnite si vhodné miesto a zničte auto s DeMarcom. Ako ho nezabijete pri ničení auta, dá sa na útek, tak ho len dožeňte a zabite. Potom utečte polícii, ktorá ho sprevádzala a úloha aj celé vyšetrovanie sú hotové.
Napriek tomu, že má Lucky Quinn podplatenú hromadu členov polície, tak Pierce naivne verí, že sa o celý obchod s ľuďmi polícia postará, keď im dodá dôkazy zozbierané v rámci tohto vyšetrovania. Neoverí si, či ich zatkli a či unesené baby oslobodili. Hrôza. Navyše z tohto mohli byť pekné vedľajšie úlohy, sledovanie prepravných konvojov s unesenými, hackovanie účtov a telefónov pre nájdenie kupcov, ich mlátenie pre odhalenie miest s unesenými a následne prestrelky a priama záchrana unesených. Mohla z toho byť celá príbehová línia a oni to odbili trápnym skenovaním kufríkov.


IV. Nezvestné osoby

V meste vyčíňa vrah a zanecháva za sebou mŕtvoly žien. Polohy ich tiel sa vám zobrazujú aj na mape – samozrejme až po aktivácii veží ctOS. 2 telá sú v Pawnee. Získať ich môžete kedykoľvek, ale až v prvej misii tretieho aktu s názvom „Nádej je smutná vec“ si sprístupníte tamojšiu vežu ctOS, aby ste pre ich ľahšie hľadanie získali na mapu ich symboly.

Parker Square, stredozápad. Na vlakovom depe vojdite do tunela. Na konci je na betónovom kvádri audio súbor a za ním na zemi telo.
Loop, ostrov s majákom východne od pobrežia Loopu. Od móla len vybehnite hore schodmi prejdite bránou napravo a popri skalách do malej búdky na brehu. Vnútri oskenujte telo. Na zemi v rohu pri dverách je aj audio súbor.
Brandon Docks, juh. V rozostavanej budove naľavo od CashRunu. Na poschodí je na zemi telo a na gauči audio súbor.
Bradnon Docks, severovýchod. Pod mostom. Na južnej strane mostu len zbehnite napravo dolu pod most, tam sú pri sebe telo aj audio súbor.
Pawnee, severozápad. Poniže drevorubačskej oblasti, medzi T-Boneovým šrotoviskom a miestnou vežou ctOS. Z jeho šrotoviska môžete vyjsť cestou a po moste sa tam dostať rovno ku koľajniciam. V opustenom vlakovom vozni je telo a audio súbor.
Pawnee, juh. Medzi autokempom a motelom Crazy Moose. Medzi nimi vedie lesná cesta, po ktorej môžete pešo či motorkou. Bližšie k motelu je tam chata s parohami nad vstupom. Vnútri je za mrežami telo a audio súbor.

Pawnee: Nezvestné osoby
Keď nájdete všetkých šesť tiel, zavolá vám vrah. Nič nepovie, zrejme vás sledoval a je zvedavý. No vy ste hacker, tak určíte jeho polohu. Je v Pawnee, v autokempe na juhu. Tam začnite misiu a vo vyznačenej oblasti nájdite obeť (striptérka), alebo páchateľa. Pri plote bazénu, oproti karavanu sa krčí Edgar Noone, vrah.
Prebieha to ako náhodný zločin. Nesmie si vás všimnúť, tak čakajte schovaný. Najlepšie si ho obísť a schovať sa z druhej strany za karavan oproti nemu. Popri plote príde Matilda a Edgar ju napadne. Vtedy vyrazte a zlikvidujte ho. Aj ak ho len vyradíte palicou, je to ako keby ste ho zabili. Potom hacknite jeho telefón, kde nájdete jeho spoveď / priznanie. Tým je úloha, aj celá táto časť, splnená.
Ďalšia hrôza. Tu sa tiež mohli prejaviť hackerské schopnosti, ukradnutie postupu pátrania polícii, dôkladné analyzovanie stôp, sledovanie potenciálnych páchateľov a mnoho ďalšieho. Ale opäť to odbili len trápnym „zbieraním“.


V. Mauriceove telefóny

V prvej misii si podáte chlapíka menom Maurice Vega. Hacknete mu telefón a získate tak prvý zvukový záznam v hre. Tých môžete získať hromadu z rôznych odkazov, ale konkrétne jeho 8 nahrávok tvorí samostatnú zbierku, v rámci ktorej získate za 7 telefónov bonusové auto Vespid LE a za všetkých 8 úspech. Na rozdiel od ostatných zvukových záznamov sa vám polohy jeho telefónov zobrazia aj na mape – samozrejme až po aktivácii veží ctOS. 3 telefóny sú v Pawnee. Získať ich môžete kedykoľvek, ale až v prvej misii tretieho aktu s názvom „Nádej je smutná vec“ si sprístupníte tamojšiu vežu ctOS, aby ste pre ich ľahšie hľadanie získali na mapu ich symboly. Ich zozbieraním zistíte prečo na vás Maurice vystrelil a ako ho zlomili.

1. Parker Square. Získate v prvej misii na začiatku hry.
2. Wards, medzi troma činžiakmi, ktoré obýva gang Viceroyov. Zájdete tam v rámci dvoch misií hlavného príbehu. Telefón je na dvore medzi budovami, v malej, zničenej vežičke.
3. Brandon Docks, juh. Vo veľkej budove napravo pri moste. Telefón je na matraci na poschodí. Pri okne oproti mostu, od mosta sem môžete vyliezť priamo do okna.
4. Brandon Docks, východ. V dokoch, v sklade napravo pri ceste, nad vchodom je veľký nápis „Na prenájom“. Telefón je na poschodí.
5. Loop, juhozápad. Pod diaľničným mostom, v mieste, kde sú bezdomovci, pri Tobiasovom obchode. V krabici za plotom.
6. Pawnee, v mestečku na sever. Pod krčmou na druhej strane ulice je budova. Vedľa nej za plotom s ostnatým drôtom je telefón v malej búde naľavo.
7. Pawnee, juh, v autokempe. Ako vojdete od cesty, naľavo nad bazénom je príves s americkou vlajkou. Na streche prívesu nad ním je telefón.
8. Pawnee, juhovýchod, motel Crazy Moose, prvá oblasť pri vstupe do Pawnee. Na ľavej strane motela vylezte rebríkom na strechu. Telefón je za nápisom Motel.



Minihry

I. Škrupinky

V meste môžete hrať klasické škrupinky. Pod jeden z troch pohárov chlapík schová guličku, presúva poháre a máte uhádnuť, v ktorom je. U každého môžete hrať viac úrovní, kde sa zvyšuje obtiažnosť, ale aj stávka a výhra. Novú úroveň si sprístupníte len prejdením predošlej. Na splnenie časti „Škrupinky“ v sekcii „Postup“ vám stačí vyhrať tri úrovne a dostanete skúsenostný bonus.
Môžete si pri hre spomaliť čas sústredením. Nevyjde vám sústredenie na všetky hry každej úrovne, takže tak či tak, musíte byť opatrný. Sústreďte sa hlavne na to, keď prekotúľa guľku z jedného pohára do druhého. Ak sa sústredíte len na poháre a nevšimnete si to, tak budete sledovať prázdny pohár.


II. Poker

Môžete hrať poker v týchto oblastiach: Wards, Parker Square, Loop, Mad Mile. V tomto poradí je aj obtiažnosť a výška stávok v hre. Proste hráte o peniaze a keď vyhráte, nabalíte sa. Pre splnenie časti „Poker“ v sekcii „Postup“ musíte pri stole obohrať raz všetkých troch hráčov, aby im nezostalo nič. Tým získate motorku Sayonara LE.
Na pomoc máte kameru za hráčmi, na ktorú sa môžete napojiť. Môžete ňou odhaliť karty hráčov, na ktorých kamera vidí. No musia si karty zdvihnúť, takže musíte vystriehnuť správnu chvíľu. Tiež môžete kamerou preveriť pulz jedného z hráčov a zistiť aký je nervózny, aby ste mohli odhadnúť, či blufuje alebo nie. Inak si nemáte ako pomôcť a je to len na šťastí v kartách a vašich hráčskych schopnostiach pokru.


III. NVZN

Je to hra, ktorú si môžete zahrať bežne na uliciach. Keď ju aktivujete, zobrazujú sa vám mimozemšťania v grafike starých hier a vy ich máte proste likvidovať. Je to virtuálne, takže to nezasahuje do prostredia mesta, ani nepoužívate zbrane ohrozujúce okolie. Celkovo je na prejdenie hromada vĺn mimozemšťanov, na postup vám stačí prejsť 5 vĺn. Na ich likvidáciu máte 5 životov, a obmedzený čas (90, 100, 110, 120 sekúnd, viac času čím vyššia úroveň) na vlnu a vždy máte základnú pištoľ. Do tej máte neobmedzene nábojov, no je pomalá a slabá. Zo zlikvidovaných mimozemšťanov vypadávajú občas ďalšie, silnejšie zbrane. Keď ich vezmete, automaticky ich používate, kým vám v nich nedôjde munícia, alebo nevezmete inú zbraň.
Medzi vlnami máte aj bonusové vlny po každých piatich bežných.
- S Laserovou karabínou a 12timi nábojmi máte zlikvidovať lovcov, ktorí lietajú vysoko nad vami a musíte to stihnúť za 45 sekúnd. Zlikvidujte ich aspoň 9, aby ste získali 8000 bodov pre splnenie.
- S iónovým blasterom a neobmedzenou muníciou máte zlikvidovať všetkých nepriateľov za 44 sekúnd. Stačí v hodnote 8000 bodov.
- S pulznou puškou zničte konvoj mimozemšťanov za 44 sekúnd, ktorí letia z jedného portálu v rade za sebou do druhého a zas sa vynárajú z prvého. Stačí sa im postaviť do cesty a likvidovať ich aspoň v hodnote 8000 bodov.
- Likvidujte konvoj mimozemšťanov, ktorí letia v rade za sebou z portálu do portálu a ako ich likvidujete, budú z nich vypadávať bomby, ktoré použite – tie zničia všetkých vo vašom okolí. Stačí vám ich zničiť v hodnote 8000 bodov.
- Máte 20 sekúnd a likvidujte mimozemšťanov, z ktorých budú vypadávať časové bonusy. Každý jeden vám pridá 15 sekúnd. Pre splnenie bonusu potrebujete aspoň 8000 bodov.


IV. Pitie

V baroch si môžete dať s miestnym preborníkom pijácku súťaž. Súťažiť môžete vo Wards, Loop a Pawnee. V každom kole sa pije päťkrát a pri každom napití sa musíte udržať – teda zvládnuť minihru. Buď smerujete krúžok pohybovými klávesmi do cieľa a musíte ho tam udržať a potom stlačiť príslušné tlačidlo myši, alebo mierite kurzor na krúžky s číslami (vo vyšších úrovniach sa číslo zobrazí, až keď ste na krúžku) a keď ste kurzorom na krúžku, musíte stlačiť príslušné číslo (1-4). Ak sa s jedným súperom dostanete až do piatej úrovne, tak získate bonusovú brokovnicu Piledriver. Ak porazíte všetkých troch súperov až v desiatej úrovni, tak získate Úspech.


V. Cash Run

Virtuálna zábavka, podobne ako NVZN. Na istej trase sa vám zobrazia zlaté mince a červené lebky. Spustí sa časomiera a v čo najkratšom čase, musíte pozbierať všetky zlaté mince. Ak prejdete cez červenú lebku, tak vám to pridá čas, takže sa im treba vyhýbať. Tu je to len čisto o natrénovaní si trasy. Keď si ju viackrát prebehnete, tak sa naučíte používať všetky dostupné skratky a presne viete, kde čo na vás čaká. Je to opäť virtuálna hra v reálnom svete, takže vás nečakajú len ploty a múriky, ale musíte sa vyhýbať aj autám a chodcom, ktorí sa môžu čudovať, prečo tu tak pobehujete. Môžete súťažiť v noci, kedy je menej ľudí vonku. Taktiež si na prvýkrát trasu proste len pomaly prejdite, aby ste sa ju dobre naučili. Neobchádzajte veci, radšej ich preskočte, pre ušetrenie času. Čím lepší máte čas, tým lepšie hodnotenie, ktoré môže byť na zlatú, striebornú, alebo bronzovú medailu. Za získanie aspoň jednej zlatej medaily získate pištoľ P-9mm.


VI. Šachy

V hre si môžete zahrať aj šachy a ich rôzne miniherné variácie. Ak vyhráte v jednej hre všetkých 10 úrovní, tak získate ako bonus predĺženie vášho sústredenia. Každé kolo môžete prejsť na jednu, dve, alebo tri hviezdičky podľa toho, ako rýchlo a šikovne to zvládnete.
Koncovka: Figúrky sú rozostavané a vy máte dať súperovi Šach-mat za čo najmenej ťahov.
Cesta: Máte len dámu, ktorou musíte vyhodiť všetky súperove figúrky za čo najmenej ťahov. Môžete chodiť len klasicky, ako s Dámou, takže si to naplánujte tak, aby ste nespravili ani jeden ťah naprázdno, pre čo najlepšie hodnotenie.
Prežitie: Musíte zabrániť tomu, aby ste v najbližších ťahoch dostali šach-mat.

Hlavný príbeh | Vedľajšie úlohy

Súvisiace hry Watch Dogs: Legion - Bloodline
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs 2
Watch Dogs: Bad Blood



Diskusia Príspevkov: 6 Hodnotenie
127 hlasov

100
60
20

80
40
0
32
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |