HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 52910 užívateľov

Návody > Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony


Zobrazení:41725
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Hlavné misie

1. I Luv LC (Tony Prince)

Ste Luis Fernando Lopez obchodný partner a nájomná sila pre Anthonyho Princea, ktorý si hovorí Gay Tony. Vaši dvaja súrodenci, brat Ernesto Lopez a sestra Leta Lopez-Wilkinsonová sa odsťahovali a tak sa tu o seba a o mamu staráte sami. Pre pomoc môžete využiť vašich dvoch priateľov. Tak ako v Lost and Damned, aj tu si môžete objednať dodávku so zbraňami, ktoré môžete nakupovať (Henrique Bardas) a tiež si môžete objednať dovezenie auta (Armando Torres).
Keď sa dostanete z banky, ktorú práve vykradli Niko a bratia McRearyovci, tak zájdite za svojím šéfom Tonym. Objavia sa u neho Rocco a Vince, ktorým dlhuje Tony peniaze. Po scénke nastúpte do auta a odvezte Tonyho ku klubu Hercules. Tam len oznámi Troyovi, ktorý robí pri vstupe o nejakom novom dôležitom klientovi. Potom Tonyho odvezte do klubu Maisonette 9. Vojdete do klubu, kde sú vám predstavené možnosti, čo sa tam dá robiť (baliť ženy tancom a potom si s nimi užiť, piť pri bare, súťažiť v pití šampanského). Zabavte sa jednou z týchto činnosti. Potom vyjdite pred vchod, kde nechcú vpustiť do klubu vašich priateľov Henriqueho a Armanda. Odvezte ich radšej domov. Keď ich vysadíte, už sa len odvezte do vášho vlastného bytu. Tu si môžete ukladať pozíciu, pozerať televízor a meniť šaty.

Odmena: 0 $.


2. Practice Swing (Tony Prince)

Cez deň zájdite za Tonym do jeho bytu. Tony je zúrivý, pretože to posral a spravil obchody s nesprávnymi ľuďmi. Teraz sa to musíte spolu snažiť vyžehliť. Odvezte ho na určené miesto na golf na pobreží. Tam čaká Rocco Pelosi, člen Ancellotiho mafiánskej rodiny (s ktorou už mal dočinenia aj Niko Bellic). Má tu nejakého predáka z odborov, od ktorého chce informácie. Zájde dole na ihrisko a na golfovom vozíčku má priviazaného toho chlapa. Musíte ho trafiť golfovou loptičkou, takže si natrénujte golf. Len myškou zamerajte cieľ, kam chcete trafiť. Potom stlačte ľavé tlačidlo pre naprahnutie sa a keď chcete vypáliť, tak znova stlačte ľavé tlačidlo myši. Snažte sa odpáliť, keď je ukazovateľ pri čiarke na meradle. Keď ho trafíte, tak z neho dostane Rocco nejakú informáciu a presunie sa vozíčkom. Musíte ho trafiť ešte dvakrát.
Keď ho trafíte celkovo trikrát, prídu jeho priatelia na troch autách. Musíte si pohnúť, aby nezabili Rocca. Môžete ich likvidovať zhora, kde ste, alebo zbehnúť dole. Potom Rock nasadne do golfového vozíka, tak vy naskočte do druhého a nasledujte ho. Nepriatelia vás budú prenasledovať a strieľať po vás, no kľudne ich ignorujte, Tony po nich občas vystrelí a vám veľmi neublížia. Proste sa držte Rocka a choďte cez park a popri budovách a stratíte sa im. Tam sa s Roccom rozdelíte, ktorý nie je ohromený a rozhodne Tonyho dlh neodpúšťa. Vy už len potom odvezte Tonyho domov.

Odmena: 1500 $.


3. Chinese Takeout (Tony Prince)

Zájdite cez noc do klubu za Tonym. Uvidíte, ako sa na parkete zabávajú Brucie Kibbutz a Roman Bellic, jeden priateľ a druhý bratranec Nika Bellica. Tiež spoznáte chlapíka menom Yusuf Amir. Tony zas musí spraviť láskavosť pre Rocca, ktorému dlhuje peniaze. Odvezte Tonyho na Dragon Heart Plaza do čínskej štvrte. Cestou dostanete od Tonyho útočnú pušku. Keď dorazíte, uvidíte, ako s Číňanom uzatvára nejakú dohodu Billy Grey, prezident motorkárskeho klubu Bratstva Stratených. Keď odíde, chce od vás Číňan pomoc s licenciou, čo vy odmietate. Napadne vás, tak ho omráčite, no nebude to také ľahké a dobehnú jeho ľudia. Musíte sa prebojovať von.
Jeden nepriateľ je za dverami, na chodbičku vyskočí ďalší a okolo osem nepriateľov je v miestnosti, ktorou musíte prejsť. Napravo sú dvaja za rozbiteľnou stenou. Mnohí sa tu kryjú, tak ak nemáte granáty, postupujte opatrne a prípadne čakajte, kým sa sami neodhalia. Za rozbiteľnými stenami máte aj nepriestrelnú vestu. Pokračujte dole schodmi. Tam sa prebojujte ďalšou miestnosťou s nepriateľmi opäť ku schodom, ktorými zbehnite dole. Pod schodmi máte vestu. Tu sa prebojujte opäť klasicky cez nepriateľov na kancelárskej chodbe k ďalším schodom, na ktorých sú dvaja nepriatelia. Zbehnite opäť dolu z kancelárií a už ste konečne na prízemí. Prestrieľajte sa cez poslednú skupinu nepriateľov na chodbe, vyjdite z budovy, nastúpte s Tonym do auta a odvezte ho preč.

Odmena: 1000 $.


4. Momma´s Boy (Adriana Yanira Lopez)

Rodinná záležitosť, na mapke máte dom vašej mamy. Zájdite tam a zistíte, že si požičala peniaze od úžerníka, lebo nechcela zaťažovať vás. Teraz dlhuje splátky a tak prišiel pán Santo. Vyjdite s ním z domu a nasledujte ho po ulici. Povie vám, že chce, aby ste opäť zápasili v ilegálnych bojoch. Tam ste nasadený za pána Santa, tak sa dajte do boja. Pravým tlačidlom myši sa zameriavate na súpera. Ľavým udierate, ďalší úder je „R“ a kop je „Q“, medzerníkom sa blokujete. Keď sa vyblokujete, môžete hneď zaútočiť a spravíte menšie kombo. Prvých dvoch nepriateľov máte poraziť a tretím sa máte nechať poraziť vy, teda prísť o viac než polovicu života a vzdať to („E“). Ak prehráte, tak Santo zhrabne výhru a je to vybavené.
Ak sa nevzdáte a porazíte aj tretieho súpera, tak sa Santo naštve, že prišiel o ďalšie prachy a napadne vás v uličke s nožom. Môžete ho zabiť a teraz už ľubovoľne, aj strelnou zbraňou.
Potom zavoláte svojej mame. Je jedno čo ste spravili, ani s jedným nebude spokojná.

Odteraz máte tieto zápasy k dispozícii ako voliteľnú zábavu. Vždy vás budú čakať tri kolá a v každom traja protivníci (poslední dvaja budú ozbrojení). Všetkých musíte pre výhru poraziť naraz za sebou na jeden život (po každom kole sa vám zvýši život o štvrtinu z vášho aktuálneho života, nie z celého).

Odmena: 1000 $.


5. Corner Kids (Adriana Yanira Lopez, Armando, Henrique)

Zájdite opäť za mamou. U nej sa zastavíte len na chvíľku, aby ste jej dali nejaké peniaze. Viac si pohovoríte s priateľmi. Armando Torres a Henrique Bardas vám vyčítajú, že ste opustili ich rodnú štvrť, hoci ste neďaleko. Majú nejakú prácičku a vy im bez rozmýšľania idete pomôcť. Nasadnite do auta a odvezte ich na miesto stretnutia do prístavu. Cestou vám povedia, že sa nemáte čoho báť, keďže vy sa už nechcete zapodievať nelegálnou činnosťou, ako v minulosti. Má to byť len ukážka ponúkaných drog, nič viac a vy máte byť len silák pre ukážku. Po stretnutí s ich spojkou sa objavia policajti a každý si myslí, že to bol ten druhý.
Po scénke sa postarajte o políciu. Cestou vám dali kamoši brokovnicu a pár granátov, tak ich môžete použiť na autá. Najskôr zabite tých pri autách a vaši sa presunú bližšie k podzemnej garáži. Pobite nepriateľov v nej a prestrieľajte sa na jej zadnú stranu. Tam vaši dajú na stenu múru výbušninu. Keď vybuchne, tak prejdite dierou. Za ňou sú ešte dve skupiny policajtov, napravo a pred vami. Pobite ich a choďte vpred. V scénke sa pokúsite utiecť, no objaví sa policajný vrtuľník. Z auta zásahovky vám podajú raketomet, tak ním zničte vrtuľník. Tým sa všetko ukľudní. Už len odvezte chlapcov späť domov.

Odmena: 2500 $.


6. Knocking Off (Adriana Yanira Lopez, Armando, Henrique)

Opäť sa zastavte za mamou a opäť tam narazíte na vašich priateľov Armanda a Henriquea. Tí zas majú nejaký kšeft, pri ktorom by ste im mohol asistovať, tak ich zavezte pod most k dokom. Po vystúpení z auta choďte dole na mólo za Henriquem. Vaši chlapci práve vynášajú zásielku drog, keď dorazí nepriateľský gang. Nájdite si krytie za kontajnerom a likvidujte nepriateľov nad vami. Keď sa zbavíte väčšiny, čo vás ohrozuje priamo dole, tak vybehnite hore schodmi s Henriquem a zlikvidujte ďalšiu skupinu, ktorá je tiež rozlezená okolo vás aj nad vami. Potom už len zlikvidujte poslednú skupinu hore na parkovisku nad vami. Keď všetci padnú, vráťte sa dole k autám s drogami. Jedno si vezme Armando, vy nasadnite s Henriquem do druhého a sledujte Armanda. Zájde len do neďalekej garáže, v ktorej zaparkujte aj vy.

Odmena: 5000 $.


7. Blog This!... (Tony Prince)

Zájdite večer za Tonym do klubu Hercules. Máte odviezť Tonyho a Gracie. Je to mafiánska dcérka Gracie Ancelottiová, s ktorou mal už dočinenia Niko Bellic, ale k tomu sa dostaneme ešte neskôr v nasledujúcich úlohách. Odvezte ich do Gracinho domu, kam ide Tony na návštevu. Cestou spomenie Tony nejakého blogera zvaného Celebinator, ktorý si na vaše podniky zasadol a Tony sa bojí, že by vám to mohlo vážne uškodiť. Keď ich vysadíte, tak skočte do najbližšej internetovej kaviarne. Použite počítač a choďte na stránku www.youvebeencelebinated.com, môžete ísť cez reklamu na hlavnej stránke, alebo cez mail, ktorý vám poslal Tony, je v ňom odkaz na ňu. Tam je posledný článok práve o Tonym a o vás. Pridajte k článku komentár a potvrďte (submit). Pridaním komentára je to hotové, môžete sa odhlásiť z počítača. Zatiaľ všetko, ale neskôr to bude pokračovať.

Odmena: 500 $.


8. Bang Bang (Tony Prince)

U Tonyho sprdnete Evana, Tonyho frajera za to, že dal Tonymu drogy. Preberiete ho a zistíte, že je v depresii a sfetovaný preto, že Rocco stále nedá pokoj. Vyhráža sa, že zničí vaše podniky kvôli peniazom z poistky. Aby sa ho Tony zbavil, sľúbil, že vyrieši jeho problém s odbormi a teda musí zničiť tri ciele. Vy sa rozhodnete, že to spravíte sami, keďže Tony nie je v stave, aby to zvládol.
Prvý cieľ je predák stavby. Zájdite k stavbe na ceste v meste. Umiestnite dole na žeriav, v ktorom sedí, tri výbušniny, ktoré ste vzali Tonymu, stiahnite sa a odpáľte ich. To zničí žeriav, ktorého trosky zabijú okoloidúcich aj váš cieľ.
Presuňte sa k druhému cieľu. Je to vlak. Akurát bude vychádzať z tunela, keď sa dostanete na cieľové miesto. Môžete sa pokúsiť hodiť výbušninu naň, alebo sa k nemu priblížiť, ale najjednoduchšie je sledovať ho do najbližšej stanice. Keď zastane, vybehnite hore a umiestnite naň aspoň jednu výbušninu, ktorú odpáľte. Tým vlak zničíte a spôsobíte reťazový výbuch, ktorý nezničí len vozeň, ale celý vlak. Hnusná vražda nevinných civilov. Luis mi je rozhodne najmenej sympatický z ostatných herných postáv série GTA.
Posledný cieľ je na letisku. Môžete sa dostať autom priamo na letisko, no tam už musíte konať rýchlo, lebo po chvíli si vás všimne ochranka a lietadlo začne vzlietať. Stačí vám naň opäť jedna výbušnina, tak ju pripevnite, alebo hoďte na odchádzajúce lietadlo a odpáľte. Opäť sila, zničíte celé lietadlo aj s ktoviekým na palube.
Po výbuchu máte štyri hviezdičky hľadanosti, takže rýchle preč.

Odmena: 2500 $.


9. Frosting on the Cake (Tony Prince)

U Tonyho majú kokaínovú párty Evan, Sharon, Gracie Ancelotti a Rocco Pelosi. Preberiete Tonyho, ktorý leží odpadnutý na zemi. Vyrážate na stretnutie. Tony ide svojou limuzínou sám a vy šoférujete druhú, v ktorej je Evan. Ten vám cestou povie, že idete kúpiť nejaké diamanty za dva milióny. Keď dorazíte, spolu s Tonym sa pokúsite kúpiť diamanty, no prepadnú vás Johnny Klebitz a jeho bratstvo Stratených. Evan zhrabne diamanty a dá sa na útek v jednej limuzíne. Vy ste skončili s Tonym v druhej. Šoféruje Tonyho šofér, takže vy sa zamerajte na motorkárov, ktorí vás prenasledujú. Hádžte na nich výbušniny a odpaľujte ich tak, aby ste sa ich zbavili (sú to tie, čo musíte odpáliť sami, ako v misii „Bang Bang“). Po chvíli sa k vašej zbesilej jazde pridajú aj policajti, takže likvidujte aj ich, najmä APC tank a vrtuľník (výbušniny môžete odpaľovať aj vo vzduchu, skôr, než dopadnú).
Keď sa zbavíte všetkých prenasledovateľov, zabijú vášho šoféra, takže sa ujímate riadenia vy. Zbavte sa hľadanosti, môžete si pomôcť v Pay´n´Spray. Potom len odvezte Tonyho do klubu Hercules. Cestou vám Tony povie, že Evan je mŕtvy. On prišiel o frajera a spoločne ste prišli o peniaze aj o diamanty.

Ako zomrel Evan, ste mohli vidieť v Lost and Damned v misii 19. Diamonds in the Rough, kde ste ako Johnny Klebitz prekazili tento obchod, zabili Evana a ukradli diamanty).

Odmena: 3500 $.


10. Sexy Time (Yusuf Amir)

Po misii Chinese Takeout vám zavolá Yusuf Amir, že mu dal na vás číslo Tony a nech sa u neho zastavíte. Yusuf chce, aby ste pre jeho otca ukradli bojový vrtuľník. Zájdite k označenému miestu na brehu. Poniže sú pri móle člny, tak si jeden vezmite a odvezte sa k lodi obchodníkov so zbraňami. Pri lodi hliadkuje malý čln. Nie je problém sa mu vyhnúť, ale ak naň narazíte, sú tam len dvaja strážci, takže sa ich ľahko zbavíte, no zalarmujete tým aj stráž na lodi. Potom vylezte na loď a hore nastúpte do vrtuľníka (prípadne dorazte ochranku).
Začnite odlietať preč, keď vám zavolá Yusuf. Chce, aby ste zničili jachtu, z ktorej ste ukradli vrtuľník, tak sa vráťte a zničte ho. Máte k dispozícii rakety (ľavé tlačidlo myši) a guľomet (ľavý Shift). Keď dostane loď potrebný počet zásahov, tak sa v scénke potopí. Traja obchodníci so zbraňami sa dajú na útek. Zničte aj ich. Pozor si treba dávať hlavne na to, aby ste sa v zápale boja nedostali blízko k hladine a nepotopili. Ak ich neviete dostať na vode, tak po čase vylezú na breh a tam budú pobehovať, takže máte ciele na zemi, ale zas ich je viac.
Keď všetkých zničíte, odleťte na Yusufov mrakodrap a na jeho streche pristaňte na Helipade. Tam už helikoptéru preberie jeho priateľ Ahmed.

Odmena: 10000 $.


11. High Dive (Yusuf Amir)

Odvezte Yusufa k Rotterdamskej Veži, má tam stretnutie so svojím priateľom Ahmedom a jeho bratom Tahirom. Cestou mu zavolá Ahmed. Yusufovi sa niečo nepozdáva a poprosí vás, aby ste vybehli na vežu sami a zistili, čo sa deje. Vojdite do veže a vyvezte sa výťahom hore.
Hore narazíte na oboch bratov, no Tahir to začne preháňať. Pochopíte, že je to pasca a Tahira chladnokrvne zhodíte z budovy. Objaví sa polícia. Použite útočnú brokovnicu (ak ste ju aj nemali, cestou vám ju dal Yusuf), hodí sa na políciu, aj na policajný útočný vrtuľník, ktorý sa objaví. Na plošine tu máte aj nepriestrelnú vestu. Vybehnite po schodoch na ochodzu vyššie. Objaví sa ďalší vrtuľník, tak ho hneď zničte. Zabite policajta a vylezte po rebríku na terasu nad vami. Opäť sa objaví vrtuľník, tak ho rýchlo zničte. Potom postrieľajte všetkých nepriateľov na vrchole strechy. Na jej vyššej časti vás bude otravovať aj (áno, presne tak, opäť) štvrtý vrtuľník. Máte tu aj druhú vestu, ak treba. Keď všetko vyčistíte, tak vylezte na špicu veže po rebríku za Ahmedom. Na medziposchodí vežičky zničte piaty vrtuľník. Hore vezmete Ahmedovi padák a zhodíte aj jeho. Máte hľadanosť polície, takže výťahom to dolu asi nepôjde. Skočte dole z veže, máte padák. Chvíľočku si užite voľný pád a potom otvorte padák (ľavé tlačidlo myši). Už len niekam dopadnite a je to.

Odteraz má Armando vo výbave zbraní na predaj aj padák. Zároveň sa vám sprístupnilo ako súťaže skoky s padákom.

Odmena: 15000 $.


12. Caught with your Pants Down (Yusuf Amir)

Zájdite za Yusufom, no vyruší vás príchod jeho otca, ktorého rozhodne neteší správanie jeho syna. Pošle vás preč, ale keď ste von, tak vám zavolá, aby ste sa stretli v kaviarni Star Junctiom. Zájdite tam a Yusuf pristane s helikoptérou, ale veľmi mu pilotovanie nejde, tak si do nej nastúpte a chopte sa riadenia. Ako vám vravel už predtým, chce ukradnúť tank národnej bezpečnosti. Leťte k cieľu. Uvidíte, ako iný vrtuľník preváža tank.
Dostaňte sa k nemu čo najbližšie a vtedy prevezme riadenie Yusuf. Použite ostreľovačku, ktorú vám dá a odstreľte štyri žlté držiaky priamo na tanku, ktorými sú uchytené laná helikoptéry. Trochu problematický je len posledný, keď sa už tank dosť kýva. Času máte, ale nie zas neobmedzene, lebo vrtuľník raz musí pristáť. Keď odstrelíte všetky úchyty, tak tank padne dole. Vy si nasadíte padák a skočíte za ním.
Pristaňte čo najbližšie tanku a nasadnite doň. Máte hneď štyri hviezdičky hľadanosti. Po telefonáte od Yusufa sa dajte na ústup. No najprv likvidujte všetky policajné stroje vo vašom okolí. Čím viac ich zničíte, tak vám trochu klesne sledovanosť. Zároveň ustupujte. Keď budete mať sledovanosť už len na jednej hviezdičke, tak proste klasicky polícii utečte.
Napokon už len doručte Yusufovi auto na stavenisko na juhu.

Odmena: 20000 $.


13. ...Blog This! (Tony Prince)

Pokračovanie predošlej úlohy (Blog This!...) v ktorej ste písali správu Celebinatorovi, ktorý ohovára Tonyho a jeho podniky. Po pár ďalších príbehových misiách vám Tony zavolá s tým, že dohodol stretnutie s tým chlapom a automaticky začína táto misia. Zájdite k vrtuľníku, v ktorom už čaká Tony aj Celebinator. Nastúpte a vzlietnite. Leťte nad Sochu šťastia na malom ostrovčeku. Preleťte cez tri červené kruhy a dostanete sa tak do poriadnej výšky. Keď preletíte posledným, ste nad ostrovom a Tony sa ujme riadenia. Vy sa ujmete Celebinatora. Môžete ho trochu prefackať a potom ho zhoďte z helikoptéry. Hneď skočíte za ním. Dostihnite ho vo voľnom páde a chyťte ho. Len čo ho chytíte, tak otvorte padák a pristaňte. Veľký bloger to so strachom nevydrží, ale prežije. Odteraz už od neho bude mať Tony pokoj.

Odmena: 2000 $.


14. Kibbutz Number One (Mori Kibbutz)

Tony dlží nejaké peniaze aj Morimu (starší brat Brucieho Kibbutza, kamoša Nika Bellica), tak ste ochotný mu pomôcť. Zavezte Moriho do dokov na Bohane, vystúpte a zbehnite s ním dole, kde sa stretnete s Moriho bývalými spolupracovníkmi. Tí sú naštvaní, že ich posledne podrazil a skončí to prestrelkou. Pred vami je asi osem nepriateľov schovávajúcich sa za dosky. Dvaja sú v budove naľavo, jeden z nich má raketomet, tak pozor na neho, zložte ho ostreľovačkou, aby bol pokoj. Dorazte ostatných a presuňte sa k vode.
Tam automaticky naskočíte do člna. Tri lode pred vami utekajú. Mori po nich páli, vy máte na starosti riadenie a výbušniny. Snažte sa dostať čo najbližšie k lodi a keď je povedľa vás, hoďte na ňu výbušninu a tú potom, keď sa od lode trochu vzdialite, odpáľte. Takto zničte všetky tri lode. Napokon už len odvezte Moriho do prístavu.

Odmena: 500 $.


15. This Ain´t Checkers (Mori Kibbutz)

Mori si chce dokázať, aký je frajer a tak vás vyzve na súťaž. Ak vyhráte, tak dá naveky Tonymu pokoj a aj vám, ak pre neho spravíte potom ešte jednu fušku. Odvezte Moriho k helipadu a tam sa automaticky vyveziete helikoptérou do vzduchu. Okrem vás súťažia aj dvaja ďalší. Čaká vás skok padákom, cesta loďou a autom. Po vyskočení padajte a použite padák až čo najneskôr, aby ste voľným pádom získali náskok. Pri móle ostrova šťastia sú štyri lode. Dopadnite k nim (alebo priamo na loď, ak sa vám to podarí a ak ste už trénovali parašutizmus), jednu si vezmite, ktorá sa vám najviac hodí a vyrazte.
Teraz choďte cez kontrolné body na vode. Posledný je tesne pri brehu. Prejdite ním, o loď sa nestarajte a vybehnite s ňou rovno na breh, aby ste ušetrili čas. Vystúpte a naskočte do jedného zo štyroch pripravených áut. Auto je vybavené Nitrom. Zatiaľ moc nešaškujte, na piesku to šmýka. Vyjdite na cestu a tam už môžete pridať. V prvých uličkách nemá nitro moc význam, ale keď sa dostanete na hlavnú cestu vedúcu k parku, tam ho môžete využiť. Už len prejdite všetky kontrolné body na zemi a vyhrajte preteky.

Po tejto úlohe sa vám sprístupnia aj tri možnosti Triatlonu v meste.

Odmena: 1000 $.


16. No. 3 (Mori Kibbutz)

Keď prerušíte Moriho, ako ponižuje Brucieho, tak ich oboch odvezte do parku. Tam pôjdete do garáže. Do prvého auta nasadne Morie. Aktivujte plošinu (E) a spustite druhé auto (S), do neho nasadne Brucie. Spustite tretie auto (Bullet GT) a do neho nasadnite vy. Zájdite von a vyrazíte. Mori sa chce len zabávať, takže je to prosté. Rýchla jazda a vy s Bruciem ho musíte sledovať, držať s ním krok a nestratiť ho. Po chvíli po vás začne ísť polícia, zavolal ich Mori, aby to bolo zaujímavejšie. O políciu sa však moc trápiť nemusíte, nepredstavujú nejaký problém, skôr občas prekážky na ceste. Mori nejde zas tak extrémne rýchlo a vy máte rýchle auto, takže nemusíte stále ísť naplno a v ostrých zákrutách si radšej pribrzdite, než by ste sa mali vybúrať, či si zničiť auto. V jednu chvíľu keď pôjdete po brehu, tak sa pohľad zmení na filmový, no auto stále riadite, tak pozor, aby ste sa nevybúrali. Potom už len pokračujte krátkou trasou a napokon nasledujte oboch bratov cez rampu na vlečný čln a tam cez ďalšie dve rampy. Tu nejde ani tak o rýchlosť, ako skôr, aby ste sa trafili v správnom uhle. Na treťom vlečnom člne zastavíte a je to. Tým máte od Moriho pokoj.

Odmena: 1500 $.


17. Boulevard Baby (Tony Prince)

Zájdite za Tonym do klubu. Pri vchode uvidíte Romana Bellica. Vnútri si dáte rýchlovku s nejakou ženskou na záchode a Tony vám predstaví Raya Bulgarina (s ktorým mal svoje problémy aj Niko Bellic). Odvezte Tonyho do klubu Bahama Mamas. Cestou vám povie, že Rocco chce, aby ste v klube zbalili Monique, vašu bývalú, ktorá teraz chodí s majiteľom klubu a on sa chce cez ňu dostať na neho. Majiteľ má byť preč, takže by to nemal byť problém. Po zaparkovaní zostávate a Tony odchádza.
Vojdite do klubu, choďte dole na tanečný parket a tam nájdete Monique. Zatancujte si s ňou a ohromte ju rovnako, ako ste mohli túto minihru skúšať už predtým v iných kluboch. Proste sa hýbte do rytmu stláčaním kláves do bokov a keď vám hra napíše podrž, tak podržte klávesu do jednej zo strán a môžete stláčať tlačidla myši, čím si viac partnerku nakloníte. Tancujte, až kým sa vám ukazovateľ nenaplní na maximum. Potom odídete s Monique (tak isto ako s ktoroukoľvek inou, ak úspešne zatancujete) do skladu a začne vám fajčiť. Vtedy sa však objaví Vic, majiteľ klubu a jej frajer a je samozrejme naštvaný. Zmláti Monique a vás chce zabiť.
Po scénke máte chvíľu, tak reagujte rýchlo a zastreľte ho prvý. Máte tu aj lekárničku, ak by ste to potrebovali. Choďte von a pri dverách zabite člena ochranky. Vráťte sa na parket a tam pozor na ďalších troch ochrankárov pri parkete. Ďalší štyria sú v susednej miestnosti (traja pri stoloch, jeden za barom). Potom už len hore schodmi. Na schodoch sú dvaja a posledný je hore pri šatni. Vyjdite von, prichádza polícia. Utečte z oblasti a je to.

Odmena: 3000 $.


18. Not So Fast (Tony Prince)

Tony dostal tip, kde sa predávajú diamanty, ktoré vám ukradli v ôsmej misii „Frosting on the Cake“. Zavoláte Yusufovi a požičiate si od neho vrtuľník. Zájdite na helipod a naskočte do helikoptéry. Odvezte sa na strechu múzea, pristaňte a po lešení zídite dole k oknu. Tam v scénke spôsobíte prestrelku a získate naspäť diamanty od Nika a Johnnyho. Vylezte hore rebríkom. Na streche je už policajný vrtuľník. Môžete ho zostreliť vlastnými zbraňami, alebo vaším vrtuľníkom. Tak, či tak, skočte do vášho vrtuľníku a dajte sa na ústup. Vo vzduchu vás prenasledujú ďalšie vrtuľníky, tak ich zničte všetky tri. Potom sa vráťte na helipad, z ktorého ste začínali, pristaňte a odovzdáte diamanty Tonymu.

Túto istú misiu ste plnili aj v GTA IV za Nika Bellica, misiu 61. Museum Piece a v Stratení a Prekliaty ste ju plnili za Johnnyho Klebitza ako misiu 20. Collector´s Item. Niko Bellic a Johnny Klebitz sa stetli v múzeu, kde čakala aj skupina židovskej mafie pripravená diamanty odkúpiť. Obchod prekazil Luis Lopez, ktorý zastrelí pár židov a tak sa ostatní musia dať na útek. Niko sa musel prebojovať von sám jednou stranou múzea, Johnny druhou.

Odmena: 4000 $.


19. Ladie´s Night (Tony Prince)

Tony je zúfalý, uniesli Gracie. Dajte ho dokopy a odvezte ho k vrtuľníku Ancelottiovcov. Nastúpte a vzlietnite. Cestou vám Tony povie, že to nie je len tak nesebecká záchrana, ale viacmenej svojpomoc, keďže mafiánska rodina Gracie viní z jej únosu vás a ak jej nepomôžete, tak je po vás. Zaleťte na označené miesto a tam uvidíte, ako do červeného auta nastupuje Packie McReary. Sledujte jeho auto. Občas je to dosť ťažké, pretože ho nemáte na mape a musíte len hľadať v dave červené auto a snažiť sa, aby vám neušlo. Môžete sa na neho našťastie zamerať (CapsLock) a tak aspoň získate smer. Sledujte ho až vojde do podzemného tunelu. Viete, že vychádza pri helipade, kde ste misiu začínali, tak leťte tam a uvidíte ho vyjsť z tunelu. Sledujte ho ďalej. O chvíľu vojde do garážovej budovy. Čakajte pred budovou, než o chvíľu vyjde von a zas ho sledujte. Už len zájde o ulicu ďalej, zastane a vojde do domu. To by mohlo byť ono, tak sa vráťte naspäť na helipad.

Odmena: 4500 $.


20. Going Deep (Ray Bulgarin)

Po misii, v ktorej vás zoznámil Tony s Rayom Bulgarinom, sa vám Ray ozve, aby ste za ním zašli kvôli práci. Bulgarin chce kúpiť hokejoví tím Rampage. No jeho majiteľ Marki Ashvili ho predať nechce a ešte na neho poštval aj úrady. Chcú mu umiestniť do auta falošné dôkazy proti nemu. Odvezte Raya a jeho parťáka Timura do podzemnej garáže v meste.
Tam umiestnite na Rayove auto výbušninu (môžete aj na susedné autá, len nie tam, kde sa schováva Ray) a schovajte sa za auto pri Rayovi. O chvíľu dorazí zásahová jednotka a idú s falošnými dôkazmi práve k Rayovmu autu. Keď sú tam, odpáľte výbušninu. Strhne sa prestrelka. V tejto fáze hry by ste už mali byť dobre zásobený, takže munícia a dobré zbrane nie sú problém. Pobite políciu a dorazia ďalšie dve dodávky zásahovky a aj agenti. Pozabíjajte všetkých. V krajnom prípad, keby ste potrebovali, tak pri vchode je automat na nápoje (doplniť zdravie).
Keď všetkých zabijete, vyjdite von a tam sú posledné tri vozy nepriateľov (jedna zásahovka a dve s agentmi). Keď je po nich, tak naskočte do nejakého auta aj s Timurom a Rayom. Zbavte sa trojhviezdičkovej hľadanosti a odvezte ich potom oboch domov.

Odmena: 2000 $.


21. Dropping In (Ray Bulgarin)

Ray chce stále svoj obchod a Marki odmieta predať, aj keď ste zlikvidovali skorumpovanú zásahovku. Takže sa rozhodne, že ho máte zabiť. Hoci ste predtým vraždili vo veľkom, tu s tým máte problém, ale on odmieta diskutovať a pošle s vami Timura, aby na vás dohliadol. Zájdite na Helipad. Vzlietnite a preleťte cez päť kontrolných bodov, aby ste sa dostali poriadne vysoko nad budovu televízie. Tam vyskočte z vrtuľníka (klasicky ako keď vystupujete) a s padákom pristaňte na helipade na streche vyznačenej budovy. Ochranka si vás všimne a pošlú hore svojich ľudí.
Zbehnite dole k žltým dverám. Rozstreľte ich a za nimi vás čakajú traja nepriatelia na chodbe. Zabite ich a na konci chodby skočte do výťahu. Hneď sa otočte do chodby a pripravte sa tam na štyroch nepriateľov. Na konci chodby prejdite žltými dverami, za ktorými sú ďalší dvaja nepriatelia. Prejdite na schody, kde je ochrankár. Zbehnite dole a tam sú traja ďalší pri recepcii. V zasadačke sú štyria ochrankári a aj váš cieľ, Marki Ashvili. Zabite ho. Potom dobehnú ďalší ochrankári, tak sa nezdržiavajte a hneď vyskočte z okna. Aktivujte padák a pristaňte na nákladiaku, ktorý riadi Timur, alebo aspoň blízko neho a potom nastúpte. Timur vás odvezie preč.

Odmena: 4000 $.


22. In the Crosshairs (Ray Bulgarin)

Bulgarin spomenie, že vie, že máte nejaké diamanty, no zatiaľ to nechá tak. Máte ísť ochrániť Timura, ktorý bude na nejakej schôdzke. Zájdite na cieľové miesto a vyjdite na strechu. Zavoláte Bulgarinovi, ktorý vám káže otvoriť škatuľu, čo tam nachystal. Je v nej hlava kuchára, od ktorého ste kúpili diamanty. Je presvedčený, že ste sa s kuchárom spojili a prisahá smrť vám aj Tonymu. Keby tam dal výbušninu, už by mal pokoj. Okolo strechy sú štyria ostreľovači, tak sa kryte a vyraďte ich. Na východe je jeden na streche medzi dvoma vodnými rezervoármi. Na severe je ostreľovač na streche budovy s osvetlenou stenou, naľavo poniže nej je tiež vodný rezervoár. Na západe je ostreľovač na streche vyššej budovy s vodným rezervoárom. Za ňou je výšková budova a naľavo vidieť vežu kostola. Posledný je na juhozápade. Na streche hneď vedľa vás na juhu je vodný rezervoár. Napravo od neho je budova s oknom na streche, ktorej je tento ostreľovač.
Keď sa ich zbavíte, dorazí vrtuľník a autá s posilami. Zostreľte vrtuľník a na strechách na západe pár nepriateľov (nad nimi je na streche nový ostreľovač). Preskočte na strechy, kde boli títo poslední nepriatelia, pozor, objaví sa pár ďalších tu, aj na susednej streche cez ulicu. Zničte ich a prejdite na koniec týchto striech. Tam môžete zliezť dole, no najprv si všimnite nepriateľov na ulici pri autách. Brokovnica s výbušnou muníciou, či pár granátov ich vybaví. Potom len zídite dole požiarnym schodiskom. Ak sú všetci nepriatelia pobití, tak len naskočte na nejaké auto a utečte z miesta činu. Dokonca dostanete aj odmenu, hoci netuším, kto to platí.

Odmena: 6000 $.


23. For the Man Who Has Everything (Yusuf Amir)

Po misiách pre Bulgarina sa vám ozval Yusuf, má pre vás ešte jednu prácu, tak si tam môžete odskočiť, než budete riešiť naliehavejšie veci. Zájdite za ním na stavenisku, kde ste mu minule doviezli tank. Tentokrát chce Yusuf, aby ste mu ukradli vlak. Odvezte ho na most, vystúpte a na označenom mieste počkajte na vlak. Keď bude vlak prechádzať popod vás, tak skočte, dopadnete naň automaticky. Hneď máte hľadanosť polície, keďže robíte, čo robíte. Pomaly sa presúvajte vpred po vagónoch až k rušňu. Cestou na vás budú útočiť policajné helikoptéry, tak využívajte brokovnicu s výbušnými nábojmi, je to zaručená pomôcka. Tiež na vás budú na staniciach a niektorých mostoch, či blízkych budovách čakať členovia zásahovky a páliť po vás. V pohybe sa do nich triafa ťažšie, než do vrtuľníkov, ale nepredstavujú až taký problém. Len sa presúvajte vpred a keď ste na prvom vozni, tak ho po chvíli odpojíte od ostatných. Objaví sa Yusuf a helikoptérou odvezie vlak aj s vami. Vysadí vás na ihrisku. Hotovo.

Odmena: 25000 $.


24. Ladies Half Price (Tony Prince)

Zájdite do klubu. Pri vstupe sú Roman Bellic a Brucie Kibbutz. Vybavíte im vstup do klubu a Burcie vám poďakuje za to s Morim. Potom stretnete Tonyho a hneď vyrazíte. Odvezte ho na pláž ku komplexu Pier 45. Cestou vám povie, že podľa požiadaviek únoscov idete vymeniť diamanty za Gracie. Na móle nastúpte do lode a odvezte sa na miesto stretnutia. Tam dáte Nikovi a Packiemu diamanty a vezmete Gracie. Keď príde do tuhého a napadnú vás nejakí chlapi, tak sa dáte na útek. Jeden skočí po vás a drží sa vášho člna, tak len mykajte pri veľkej rýchlosti člnom do bokov, aby ste ho zhodili, alebo ho zostreľte. Potom sa len vráťte k Pier 45. Gracie bude jačať, aby ste sa vrátili a zabili jej únoscov, tak ju umlčíte rovnako, ako Niko pri jej únose.

Z GTA IV už viete, čo sa stalo. V misii 63 „I´ll Take Her...“ Niko Bellic uniesol pre Gerryho a Packieho McRearyovcov Gracie Ancelottiovú, aby za ňu dostali ako výkupné diamanty. V misii 69 „Diamonds are Girl´s Best friends“ došlo k výmene medzi Nikom a Luisom s Tonym, kedy to prerušil Bulgarin a jeho muži získali diamanty, ktoré sa Niko s Packiem pokúsili získať späť.

Po tejto misii (ak ste splnili predošlé Yusufove) vám zavolá Yusuf ako poďakovanie vám daruje svoje auto Super Drop Diamond, ktoré bude parkovať pred jeho apartmánom (Columbus Avenue, časť Middle Park, ulica na východnej strane parku, apartmány pred múzeom). Keď nasadnete do auta, nájdete tam aj ďalší darček, zlatý samopal.

Odmena: 5000 $.


25. Party´s Over (Rocco Pelosi)

Po predošlej misii, kedy ste zachránili Gracie, vám zavolal Rocco. Varuje vás, že Bulgarin rozhadzuje siete a navrhne vám stretnutie, tak za ním zájdite. Povie vám, že starý Ancelotti je naštvaný pre únos Gracie. Bulgarin chce mŕtvych všetkých, čo mali niečo spoločné s tými diamantmi a Ancelotti mu to odobril, no Rocco s Vincem navrhnú, že by to mohlo vyriešiť len jedno telo. Teda zomriete vy, alebo Tony, alebo po vás oboch pôjdu Bulgarinovi ľudia. Rozhodne sa vám to nepáči. Zájdite do klubu Maisonette 9. Tam už sú s Tonym Rocco a Vince. Máte zabiť Tonyho, ale rozmyslíte si to a zabijete Vincea. Rocca nechá Tony odísť, lebo je to významný člen mafie.
No ešte to horšie len začína. Dohoda s Ancelottim nevyšla, takže po vás idú Bulgarinovi Rusi. Je ich riadna hromada, takže sa kryte a likvidujte ich. Vy sa kryjete hore vo VIP sekcii. Príde niekoľko vĺn po piatich nepriateľoch. Vždy dvaja sa rozbehnú hore po schodoch k vám, tak buďte pripravení. Ostatní zostávajú dole, takže ich môžete pomaly a z bezpečnej pozície likvidovať. Ak by bolo najhoršie, tak v rohu terasy máte lekárničku. Keď zlikvidujete všetkých v klube, tak Tony zavolá Dessiemu, aby ušiel. Uvidíte, ako vonku dorazia ďalšie posily. V miestnosti pre manažment máte tiež lekárničku a vestu, ak potrebujete cestou von.
Vyjdite von z klubu. Tam sú už dve autá s nepriateľmi a po chvíli dorazia ešte dve autá a motorka. Pozabíjajte ich všetkých a misia končí. Tony je zúrivý, že ste ho chceli zabiť a povie vám, že odchádza preč.

Odmena: 5000 $.


26. Departure Time (Tony Prince)

Zájdite do Tonyho bytu. Tony sa chystá preč, tak mu dohovoríte, že ste ho nezabili, hoci ste nad tým uvažovali, no teraz sa musíte postarať o to, čo ste dosiahli a teda zabiť Bulgarina. Odvezte sa k zábavnému parku. Tam vystúpite a Tonyho pošlete preč, nech sa niekam schová a ak to neprežijete, nech opustí krajinu. Máte tu zničiť tri dodávky s drogami. Jedna parkuje oproti vám a sú pri nej dvaja strážcovia. Zabite ich a zničte ju. Za ňou vojdite do zábavného parku, neďaleko prechodu je druhá dodávka, ktorú môžete zničiť rovno. Potom sa prestrieľajte cez skupinu nepriateľov k poslednej tretej. Pri nej je na stene budovy aj lekárnička. Cestou von sa budete musieť prebojovať opäť cez nepriateľov, ktorí dorazia. Môžete túto tretiu dodávku zničiť ako prvú, môžete totiž vybehnúť na ulicu a spoza brány hodiť k tretej dodávke výbušninu, či granát a ušetríte si tak celú cestu. Potom zničte prvé dve. Ak ste postupovali vnútri korektne, tak pri stánku s lístkami (kde bola prostredná dodávka máte vestu). Keď sú zničené všetky tri, objaví sa ešte štvrtá dodávka na druhej strane parku. Ak máte auto, tak len prefičte cez nepriateľov a pobite len tých, čo sú pri dodávke a ohrozujú vás. Môžete sa cez nich tiež prestrieľať, alebo si obísť cez pláž celú časť parku a vyhnúť sa im. Zničte štvrtú dodávku.
Po zničení tejto dodávky vám Timur povie, že Bulgarin odlieta z krajiny a keď bude preč, vy aj vaši priatelia ste odpísaní. Prenasledujte Timura a zabite ho. Pozor na ďalších nepriateľov, čo ho chránia. Ak ste dosť rýchly, tak ho zabijete ešte skôr, než vbehne do tunelového prechodu, len sa hneď po scénke prestaňte kryť a bežte za ním. Keď ho zabijete, utekajte k označenému motocyklu a na ňom uháňajte preč.
Cestou vám zavolá Yusuf, tak ho odbijete, že máte problémy. Zájdite na označené miesto. Yusuf je kamoš a objaví sa na helikoptére a bude likvidovať nepriateľov v autách, ktorí vás budú ohrozovať. Nasledujte Yusufa na letisko. Na letisku je to potom už len na vás. Dožeňte na motorke Bulgarinove lietadlo a automaticky v scénke doň naskočíte. Na palube zastreľte troch nepriateľov. Potom sa objaví samotný Bulgarin a v ruke má granát. Vyhráža sa, že ak zabijete jeho, zomriete obaja. Vyberte pištoľ a popravte ho (vystreľte, keď je blikajúci kruh zameriavania červený). Zabijete ho, no granát aj tak padne a odpáli lietadlo. Vyskočíte z poškodeného lietadla a otvoríte si padák.
Padajte smerom k označenému miesto. Spomaleným padaním sa môžete dostať až k parku, ale je to na vás, kedy pristanete, pretože až tam nedopadnete. Zájdite na cieľové miesto, kde sa stretnete s Tonym, ktorý vám za všetko poďakuje. Pridá sa k vám aj Yusuf a spoločne vyrážate v ústrety novým dobrodružstvám.

Tým je hlavný príbeh hry ukončený. Armando má odteraz v ponuke zbraní na predaj aj zlatý samopal (aký ste dostali do daru od Yusufa). Henrique má v ponuke vozidiel policajný tank. Tiež vám Yusuf dá ďalší darček, zlatý Buzzard (bojový vrtuľník, s ktorým ste sa už stretli pri Yusufovi). Bude vám k dispozícii na helipade neďaleko vášho klubu Maisonette 9 (z ktorého ste párkrát už v rámci misií vzlietali, je tam aj symbol padáka pre parašutizmus). Zároveň si v telefóne môžete vybrať ktorúkoľvek z misií a zopakovať si ju, ak budete mať záujem.

Odmena: 10000 $.



Náhodné stretnutia

Náhodné stretnutia sú niečo ako vedľajšie misie, ktoré plníte pre postavy, ktoré náhodne stretnete pri postupe mestom. Teda tieto postavy sa neobjavujú úplne náhodne, sú vždy na rovnakých miestach, ale objavujú sa tam len občas a keď ste v blízkosti, tak sa na mape zobrazí ikonka malej postavičky. Keď narazíte na takúto postavu, tak sa k nej stačí priblížiť a automaticky sa s vami pustí do reči a sprístupní sa vám tak úloha súvisiaca s danou postavou. Postavy sa objavujú až postupne, ako prechádzate príbehové misie.

- Arnaud 1
Na prostrednom ostrove v dolnej časti, na rohu ulice oproti golfovému klubu a nad obchodom so zbraňami sa objaví po prvých pár misiách tento Francúz. Pohovoríte si o tom, na čom v živote záleží a potom chce, aby ste ho odviezli do kúpeľov. Len ho odvezte na miesto. Je to len drobná láskavosť, takže odmena žiadna.

- Arnaud 2
O pár dní neskôr môžete stretnúť Arnauda znovu. Je na malom ostrove Bohan na severe. Tam leží zbitý na zemi, okradol ho pasák, keď si pod vplyvom drog užíval s prostitútkou. Poprosí vás, či by ste mu nepomohli dostať jeho peňaženku späť. Zájdite na miesto, ktoré vám Arnaud udá. Tam uvidíte toho pasáka. Je v aute a dá sa na útek. Nie je ale skvelý šofér, ani veľa neznesie, takže ho dostihnite a zabite. Vezmite mu peňaženku. Odvezte ešte Arnauda na Fortside. Za pomoc dostanete odmenu 500 dolárov.

- Daisie
Po pár misiách sa vo vašom domovskom klube Maisonette 9 objaví Daisie, posedáva pri bare. Keď sa pri nej zastavíte, tak najskôr len tak nezáväzne pokecáte a potom keď dotelefonuje, tak vás poprosí o pomoc. Začala si na jednej párty niečo s gay hercom Chrisom Huntom. Vyhonila ho a on si to natočil. Teraz chce tú nahrávku zverejniť, čo by zrejme zničilo jej pripravovanú svadbu. Nasadnite spolu do auta a vydajte sa ho hľadať. Ona bude sledovať jeho stránku, kde sa vykecáva a pokúsi sa z toho odhadnúť, kde sa nachádza. Proste jazdite tam, kam vás posiela, keďže zmení smer. V cieli sa porozhliadajte a keď tam nie je, choďte na nové cieľové miesto. Druhé miesto je tiež falošné. Napokon zistí, že Chris plánuje prezentovať jeho nový film, tak zájdite na tretie, posledné miesto. Tam nájdete Chrisa, ale žiaľ, je neskoro. Odvysiela svoj nový film, práve ten v ktorom mu vyhonila Daisie. Smola, nezvládli ste to, ale za námahu aj tak dostanete 500 dolárov.
Neskôr vám Daisie napíš email, že vám ďakuje za svoje šťastie, hoci neviete presne, čo tým myslí.

- Margot 1
Neskôr pri postupe (mal som splnený manažment v klube a asi 8 misií) sa pri klube Hercules objaví Margot, kočka s ktorou ste niečo mali, ale už pred rokom. Teraz sa jej vyhýbate, no ona sa vás stále pokúša kontaktovať. Evidentne tu čakala na vás. Keď jej poviete, že je koniec a nech to pochopí, tak smola, povie, že zomiera. Vzala si hromadu práškov na spanie a proti bolesti a tak čoskoro zomrie a chce, aby to bola vaša vina, ak ju nezaveziete do nemocnice. Čo iné vám zostáva, skočte do auta a odvezte ju rýchlo do najbližšej nemocnice.

- Margot 2
Po pár dňoch od prvého stretnutia je Margot v obchodnom centre Pier 45 na juhu na brehu mora. Vybehnite na poschodie a tam na ňu narazíte, stojí za zábradlím a chystá sa skočiť. Snažíte sa ju síce presvedčiť, nech to nerobí, ale nie ste moc presvedčivý. Skočí a zabije sa. Ľudia v komplexe si myslia, že ste ju strčili vy a idú po vás. Ešte na vás aj zavolajú políciu a tak máte za vraždu dve hviezdičky hľadanosti. Buď utečte na cestu a autom preč, alebo skočte do vody a preplávajte na susedný ostrov. Tak, či tak, zbavte sa hľadanosti a je to. Odmena nie je žiadna, snáď ste ani nič nečakali.



Manažment v klube

Po prvých úlohách vám Tony povie, že by ste sa občas mohli zastaviť aj v klube a dozrieť tam na veci. Keď sa budete cítiť na riadenie Tonyho klubu Maisonette 9, tak tam zaskočte, choďte do miestnosti manažmentu, kde sa prezlečte (E) a tým spustíte dozeranie na klub, čo je niečo ako mini úloha. Vašim koordinátorom je Joni, ktorá dozerá na kamery v miestnosti manažmentu a občas vás tam zavolá, aby ste si prácu spríjemnili rýchlymi sexuálnym hrátkami.
Mimo sexu s Joni spočíva vaša práca v kontrolovaní jednotlivých častí klubu (vstupná chodba, tanečný parket, bar a VIP lóža. Len sa postavte na vyznačené miesto a rozhliadajte sa. Z času na čas sa objaví nejaký nezbedník (chlap čo neplatí za pitie, iný čo obťažuje ženy, ďalší je sfetovaný a ďalší zas predáva fet). Budete na neho upozornený, tak len k nemu zájdite a automaticky si to s ním v scénke vybavíte.
Občas však dostanete aj špeciálne úlohy pre VIP hostí klubu. Aby ste ich dostali, musíte najprv robiť bežnú rutinu (kontroly, vyhadzovať problémákov, obrábať Jodi) a potom vám zavolá Dessie a povie o špeciálnej úlohe, takže za noc stihnete tak dve. Keď splníte všetkých osem špeciálnych úloh, tak vám zavolá Tony a poďakuje vám za skvelú prácu a aby vám odľahčil, poverí niekoho iného starosťou o VIP hostí. Stále môžete robiť bežné pochôdzkárenie v klube, ale týmto sa už berie Manažérovanie klubu za splnené.

- Clay PG „Pain Giver“ Jackson
Je v neďalekom klube Hercules, akurát chcel odísť, no objavili ho tam novinári. Zájdite tam a nastúpte do auta, v ktorom už je aj so svojím partnerom. Odvezte ich preč. Musíte sa zbaviť novinárov, ktorí vás sledujú na motorkách, ale nesmiete ich zabiť. Buď im utečte, alebo začnite strieľať po ich kolesách, objaví sa polícia, čo novinárov odplaší. Tak sa zbavte polície (čo mi prišlo ľahšie než novinárov na motorkách) a keď je kľud, tak ich len odvezte do hotela Majestic. Za odmenu dostanete 500 dolárov.

- Kerry McIntosh
Máte zájsť do Iron Belly Deli na Bohane po jedlo pre modelku Kerry. Zájdite tam a keď vyzdvihnete jedlo, ponáhľajte sa do klubu Hercules ho doručiť. Cestou vás bude telefónom otravovať Danni, Kerryina asistentka. Ak sa príliš zdržíte, Kerry pôjde inam, takže sa ponáhľajte. Za odmenu dostanete 500 dolárov.

- Britský šľachtic
Nejaký člen britskej kráľovskej rodiny by rád dámsku spoločnosť. Zájdite za ním, je tu v klube. Bude vás nasledovať. Potrebujete štvordverové auto, kľudne si vezmite váš Schafter, ktorý vždy pri misiách parkuje pred klubom. Zavezte ho k Easton Station, kde čakajú dve kórejské štetky. Zatrúbte a oni nastúpia. Odvezte ich všetkých troch do hotela. Za odmenu dostanete 500 dolárov.

- Poppy Mitchell
Poppy je u vás v klube, hore vo VIP lóži. Chce odísť, no vonku striehnu paparazziovia a treba sa ich zbaviť. Nemôžete ich samozrejme len tak zbaviť. Váš vyhadzovač Dessie navrhne požiarnicke auto, čím by to mohlo vyzerať ako nehoda. Zájdite na sever ostrova, kde je nad štvrťou, kde bývate, požiarnicka stanica. Vezmite si hasičské auto a vráťte sa naspäť ku klubu. Tam postriekajte vodou pár skupiniek novinárov. Keď všetci zhodia na zem foťáky, tak Poppy Mitchellová vybehne a nastúpi k vám do hasičského auta. Len ju odvezte do neďalekého hotela. Za odmenu dostanete 500 dolárov.

- Cloe Parker
Cloe Parkerová to prehnala. Zájdite na dámske záchody tu v klube a súhlasí s tým, aby ste ju odviedli. Zájdite k jej autu, ktoré má na parkovisku za klubom. Je to ružové Peyote. Odvezte ju domov. Je nadržaná a bude sa po vás trochu sápať, čo vám sťaží jazdu, ale potrvá to zas len chvíľku. Vysaďte ju doma a je to. Za odmenu dostanete 500 dolárov.

- Al Di Napoli
Al je v klube Hercules a vyžiadal si priamo vás. Zájdite do klubu a Al chce, aby ste ho odviezli na univerzitu. Odvezte ho tam teda. Má tam stretnutie s priekupníkmi, chce si kúpiť nejaké drogy. Prepadne vás tam polícia a máte hneď dve hviezdičky hľadanosti, tak sa dajte na útek a zbavte sa hľadanosti. Keď je pokoj, tak ho len odvezte do divadla. Za odmenu dostanete 500 dolárov.

- Bratia Bluesovci
Bill a Bobby Blue, tínedžerské hviezdičky potrebujú odvoz. Veľmi prostá misia, len zájdite po nich k divadlu, kde nastúpia. Tam sa za vami vyrúti skupina ich fanúšičok. Nesmiete im ublížiť, takže cúvanie veľmi neprichádza do úvahy. Vpredu vám cestu blokuje nákladné auto. Môžete tam vraziť a posunúť ho a prejsť, alebo vystúpiť a preparkovať ho (čo sa nebude páčiť šoférovi). Keď sa odtiaľ dostanete, tak ich len odvezte tých pár ulíc do vášho klubu. Za odmenu dostanete 500 dolárov.

- Bruce Spade
Bruce je veľká hviezda, ktorá chce odvoz. A nie hocijaký, chce odvoz helikoptérou a keďže ste v klube jediný s pilotnou licenciou, je to na vás. Odvezte sa neďaleko k helikoptére a s ňou choďte po Brucea. Pristaňte v parku pri jeho aute a on nastúpi. Bojí sa však výšok, takže nechoďte príliš vysoko, ale zas nemusíte sa ani držať tesne pri zemi, kľudne stačí byť nad ulicou, aby vám neprekážali stĺpy a stromy. Je to priama cesta do klubu po rovnej ulici, tak ho tam len odvezte. Ulica pred klubom je vyprataná a blokovaná dvoma limuzínami, takže tam pristaňte a je to. Za odmenu dostanete 500 dolárov.



Drogové vojny

Toto je podobné ako boj o územia v Lost and Damned. Po splnení úloh pre vašu mamu, respektíve pre vašich priateľov Henriquea a Armanda im pomôžete rozbehnúť obchod s drogami. Potom máte sprístupnené drogové vojny. Čím viac ich prejdete, tým náročnejšie budú. Kompletne pre stopercentné splnenie hry potrebujete spraviť 25 týchto úloh, ale celkovo ich môžete spraviť aj viac, ako sa vám bude chcieť. Henrique a Armando vám budú pri úlohách pomáhať.
Máte prekaziť obchod s drogami konkurencie. Zájdite na miesto a zabite všetkých nepriateľov. Vezmite batoh s peniazmi a utečte. Môžu sa objaviť ešte ďalší nepriatelia v aute, ktorí po vás pôjdu. Ďalšia úloha je únos vozidla. Proste zájdete na miesto, kde je auto konkurencie s drogami. Zabite stráže pri aute, nasadnite a odvezte ho do vášho úkrytu (z vozidla však môže byť aj čln, alebo vrtuľník). Opäť po vás pôjdu nepriatelia. Ďalšia misia je konvoj, čiže to, čo predtým, len za jazdy. Konkurenčné auto s drogami je na ceste, tak ho dostihnite a zablokujte, alebo aj za jazdy, ak sa vám dá zabite šoféra, len nezničte auto, musíte na ňom preč. Presadnite a odvezte auto do vášho úkrytu. Pozor na sprievod konvoja, ktorý vám bude cestu strpčovať. Posledným typom je získať dodávku, ktorú strážia. Nepriateľov tu nemáte na mape zobrazených, tým je to sťažené. Proste prídite na miesto, kde je batoh s drogami. Pripravte sa, postrieľajte nepriateľov okolo, vezmite batoh a utečte. Cestou do vašej skrýše vás zas budú obťažovať nepriatelia.
Za úlohy dostávate od 5000 do 12000 dolárov v závislosti od úlohy a od úrovne obtiažnosti. Ďalšími odmenami sú zbrane, ktoré sa vám zjavujú vo vašom dome, no ich sprístupnenie závisí nielen od počtu prejdených drogových vojen, ale aj od prejdenia hlavných príbehových misií. Za 10 splnených vojen máte Pištoľ.44, za 20 máte útočnú pušku M249, za 30 automatickú brokovnicu a za 40 výbušniny. Celkovo je to nudné, opakujúce sa a stereotypné, vhodné akurát tak na privyrobenie si.



Parašutizmus

Po prejdení úlohy „High Dive“ sa vám sprístupní možnosť zoskokov s padákom. Celkovo máte na mape 15 miest, kde sa dá skákať. Stačí prísť na značku a aktivovať spustenie a automaticky sa prenesiete do vrtuľníka, alebo na strechu budovy. Za úspešné zvládnutie zoskoku dostanete pár stoviek (v závislosti od presnosti dopadu) a zároveň vám prejdenie všetkých 15-tich zoskokov zvýši percentuálny podiel prejdenia hry. Po prejdení všetkých pätnástich zoskokov budete mať zároveň vo vašom dome stále k dispozícii jeden padák.
Vždy začínate zoskokom (buď z vrtuľníka, alebo z budovy - z budovy buď z okraja skokom, alebo rozbehom na motorke) a následne voľným pádom, kedy si musíte otvoriť padák. Úlohy nie sú ťažké, stačí si len natrénovať odhad vzdialenosti, aby ste vedeli, koľko padať, kedy približne otvoriť padák a potom už len správne korigovať padanie (normálne, spomalene a zrýchlene).
Celkovo máte tri typy úloh. Prvou je dopad do cieľa. Niekde na zemi je cieľ a vy len pristaňte v ňom, stačí odhadovať rýchlosť. Druhou úlohou je dopad na pohyblivý cieľ. Pohyblivým cieľom je vždy nákladné auto s plošinou a v jednom prípade motorový čln. Pri prvých pokusoch sa to môže zdať ťažšie, ale tiež je to len o správnom odhade rýchlosti a vzdialenosti. Posledným typom úlohy je skok z helikoptéry, ktorý je vždy vo veľkej výške a po ňom musíte následne prejsť niekoľkými kontrolnými bodmi vo vzduchu a po prejdení posledným musíte dopadnúť ešte do cieľa na zemi, ktorý je vždy blízko posledného kontrolného bodu.



Triatlon

Po misii This Ain´t Checkers pre Moriho sa vám sprístupnia preteky Triatlonu. Ide presne o to isté, čo ste robili v misii pre Moriho, teda vyskočíte s padákom, musíte sa pokúsiť dostať k člnom na vode ako prvý, takže padáte a keď predbehnete ostatných, otvorte padák a dopadnite na čln (alebo aspoň blízko neho a rýchlo vylezte). Potom uháňajte člnom cez kontrolné body až k poslednému, ktorý je pri pláži. Tam vyrazte s člnom na pláž, vyskočte a nastúpte do jedného z pripravených áut. V aute opäť uháňajte cez kontrolné body (na rovných trasách si môžete pomôcť Nitrom) a ako prvý sa dostaňte do cieľa. Celkovo máte tri možné triatlony, všetky sú rovnaké, len trasy sa menia. Za každú výhru máte 1000 dolárov a víťazstvo vo všetkých troch vám zvýši percentuálny podiel prejdenia hry.

Súvisiace hry Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto Online
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto: London 1961
Grand Theft Auto: London 1969
Grand Theft Auto 1



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
410 hlasov

100
60
20

80
40
0
58
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |