HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 39607 užívateľov

Návody > Dragon Age: Origins - Return to Ostagar


Zobrazení:21178
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Návrat do Ostagaru je druhý z troch hlavných prídavkov k hre, ktoré sa dajú stiahnuť. Tieto prídavky sú naozaj miniatúry v porovnaní s pojmom „datadisk“ a ešte sú aj spoplatnené. Nestoja síce veľa, ale za to čo ponúkajú je to moc. A tento tretí je najslabší z prídavkov. Neponúka takmer nič nové, len možnosť vrátiť sa do Ostagaru, kde ste zviedli veľký boj v rámci hlavného príbehu základnej hry. Môžete sa tam vydať kedykoľvek po odchode z Lotheringu.


Kráľov dôverník (King´s Confidant)

Zájdite do novej oblasti „Zem Banna Lorena“. Tam uvidíte skupinu mužov, ktorá obkľúčila nejakého muža. Je to Elric Maraigne, jeden z čestnej stráže kráľa Cailana. Môžete počkať, čo sa stane. Smrteľne ho rania a odídu. Môžete tiež zasiahnuť. Aj tak ho smrteľne rania, ale môžete ho aspoň pomstiť a pozabíjať ich. Tak, či tak, pohovorte si napokon so zomierajúcim Elricom. Povie vám, že mu kráľ zveril kľúč od jeho súkromnej truhlice, kde sú veľmi citlivé a dôležité dokumenty. Keby sa mu niečo stalo, mal ich Elric doručiť strážcom. Kľúč ukryl v tábore v Ostagare pod sochou. Žiada vás, aby ste sa tam vrátili a získali späť dokumenty a ak sa bude dať, aj kráľov meč a brnenie.


Ostagar

Ak chcete, vezmite si so sebou tých, čo už v Ostagare boli (Alistair, Wynne), budú mať dodatočné komentáre. Po príchode ste v priestoroch horného tábora, bývalej ošetrovne. Všetko je zničené a nepriatelia sú rovno pri vás. Kvôli barikádam môžete prejsť jedine do priestoru, kde predtým zasadala vojenská rada. Tu je ďalšia skupina nepriateľov. Vedie ich silnejšia verzia, Strider. Zabite ho a vezmite si z neho Cailan´s Greaves (topánky z Cailanovho brnenia). Vybehnite na plošinu povyše, kde ste prvýkrát stretli Alistaira a kde sa konal prijímací obrad Strážcov. Nájdete tam na zemi Prijímací kalich (dar pre Alistaira). Potom prejdite do centrálnej časti tábora.
Tu pobite ďalšiu veľkú skupinu nepriateľov. V priestore, kde bol predtým tábor mágov, je pod sochou hromada kamenia. Z nej vyberte kľúč od kráľovej truhly, ktorý tu ukryl Elric. Pri psej ohrade nájdete dvoch mŕtvych mabarských psov, z ktorých získate obojok a bojovú farbu pre vášho psa. Pri mieste, kde táboril Duncan, je skupina nakazených vlkov. K boju s vlkmi sa pridá aj skupina nepriateľov, ktorých vedie Hurlockský Vanguard. Z jeho tela získate Cailanov štít. Potom choďte k miestu, kde bol kráľov stan. Je vypálený a zostala tam len zamknutá truhlica. Otvorte ju kľúčom, čo ste získali a vnútri nájdete Maricovu čepeľ (Cailanov meč, ktorý predtým vlastnil jeho otec, kráľ MaricTheirin) a dokumenty (Kódex 251: Cailan´s Documents - Page 1 of 3, Kódex 250: Cailan´s Documents - Page 2 of 3, Kódex 227: Cailan´s Documents - Page 3 of 3), z ktorých zistíte, že Cailan naozaj uzavrel dohodu s cisárovnou Celene z Orlaisu, ktorá len čakala na jeho povolanie. Môžete preskúmať aj južný časť hradieb. Nie je tam nič mimoriadne, len nejaká korisť v truhliciach a nepriatelia. Keď to preskúmate, vráťte sa do stredu tábora.
Vydajte sa na most vedúci na východnú stranu. Prejdite doprostred mosta, kde nájdete zneuctené telo kráľa Cailana. Po scénke vás napadnú nepriatelia z oboch strán mosta. Pobite ich a prejdite na východnú stranu. Tam v dolnej časti je opäť skupina nepriateľov. Sú vybavení aj balistami, ale keďže sa nimi nedá hýbať, je ľahké sa im vyhnúť. Túto skupinu vedie ich Stratég. Zabite ho a vezmite si od neho Cailanove rukavice.
Potom prejdite na nádvorie veže Ishal. Tam je opäť skupina nepriateľov, ako inak. Zabite ich a ich vodcu Hurlockského generála, od ktorého si vezmite Cailanove brnenie. Napokon vojdite do veže Ishal.


Veža Ishal, Tunel Temnorodov, Bojisko

Vo vstupnej hale je skupina temnorodov a Ogr. Prejdite do zadnej časti, kde čakajú ďalší nepriatelia. Je tam aj v klietke Bereskarn, no keď sa objavíte, tak ho na vás vypustia. Sú tu dve miestnosti plné nepriateľov. Na stojane so zbraňami nájdete kladivo Drvič Nugov. Dvere na vyššie podlažie sú zabarikádované (a niečo ako vyraziť ich mágiou, či spáliť ohňom vás nenapadne), no v druhej miestnosti je tunel. Nemáte kam inam, tak doň proste vlezte.
V tuneli len postupujte lineárne a prebíjajte sa cez nepriateľov a pavúkov (tých si hromadu užijete hlavne na konci tunelov). Na konci len potom prejdite na bojisko.
Ste na mieste, kde zomreli Duncan a Cailan. Je tu pusté bojisko s telami. Keď tam vojdete, objaví sa nekromancer, ktorého ste videli už na moste a ktorého chcete zabiť, aby našlo telo Cailana pokoja. Oživí Ogra, ktorý zabil Cailana a začne oživovať aj mŕtvoly okolo. Môžete s nimi bojovať, no najlepšie je zabiť rovno nekromancera a všetky jeho oživlé výtvory zomrú. Po boji nezabudnite prezrieť telá. Z Ogra získate Duncanov meč a Duncanovu dýku (samozrejme, nimi Ogra zabil) a z tela nekromancera získate Cailanovu prilbu. Potom sa vráťte do Tunelu Temnorodov.
Automaticky sa presúvate späť na most a rozhodujete, čo s telom kráľa Cailana. Môžete ho hodiť vlkom, čo sa samozrejme nepáči vašim ľuďom, Alistair (-10), Wynne (-3) a Zevran, lebo je úchyl (+3); alebo ho môžete nechať tam, kde je, nech majú Temnorodi radosť, čo vašich ľudí vytočí ešte viac; Alistair (-10), Wynne (-10), Oghren (-5), Leliana (-3), Morrigan (-3), Sten (-3), ocení to len úchyl Zevran (+2).
No samozrejme najsprávnejší koniec je dopriať mu pokoja a pochovať ho na horiacej hranici ako hrdinu; Alistair (+7). Takýto okázalý prejav úcty neocení jedine Morrigan (-3) a Zevran (-3). A to je koniec. Tiež ste sklamaní? Tupé bojovanie v známej oblasti, nie je to síce datadisk, len prídavok, ale aj tak je to viac než málo.

Súvisiace hry Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition
Dragon Age: Inquisition - Trespasser
Dragon Age: Inquisition - The Descent
Dragon Age: Inquisition - Jaws of Hakkon
Dragon Age: Inquisition
Dragon Age II: Mark of the Assassin
Dragon Age II: Legacy
Dragon Age II: The Exiled Prince
Dragon Age II
Dragon Age: Origins - Ultimate Edition
Dragon Age: Origins - Witch Hunt
Dragon Age: Origins - Golems of Amgarrak
Dragon Age: Origins - Leliana's Song
Dragon Age: Origins - The Darkspawn Chronicles
Dragon Age: Origins - Awakening
Dragon Age: Origins - Warden's Keep
Dragon Age: Origins - The Stone Prisoner
Dragon Age: Origins



Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
1194 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |