Unreal Tournament III | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 10809 užívateľov

Unreal Tournament III


Žáner:Akčná
Dátum vydania:19. November 2007
Stránky hry:www.unrealtournament3.com
Výrobca:Epic Games, Midway Games
Kúpiť hru Unreal Tournament III
Kúpiť hru

Ďalší ročník multiplayerovej akcie s dopravnými prostriedkami, a to ešte na rozľahlejších mapách a s grafickým spracovaním, o ktorom ste ani nesnívali. Hra je i tento krát zameraná predovšetkým na multiplayer, čomu nasvedčuje nielen vylepšenie niektorých módov, ale aj pridanie celkom nových. Nezabudlo sa však ani na singleplayer, v ktorom sa stretnete proti agresívnejším a zradnejším počítačovým riadeným protivníkom.

PC verzia navyše na rozdiel od tých konzolových má pribalené nástroje Unreal Enginme Toolset dovoľujúce vytváranie vlastných levelov, modifikácie či pravidlá.




Alternatívne názvy
Unreal Tournament 2007; Unreal Tournament 3; UT3

HW požiadavky Unreal Tournament III
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2 / Vista
  • 2 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • NVIDIA 6200+ / ATI Radeon 9600+
  • 8 GB HDD space
Odporúčané požiadavky
  • 2.4 GHz dual core CPU
  • 1 GB RAM
  • NVIDIA 7800GTX+ / ATI x1300+

Ďalšie videá »


Unreal Tournament III - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
Série dříve hýřící ambiciózními nápady přeřadila na konzervativní notu a namísto novinek se rozhodla držet osvědčených, ale tím pádem i provařených hodnot, které jsou sice pořád zábavné, ale zároveň ani neposouvají hru kupředu.
Sector.sk80%
Po zvážení všetkých pre a proti si odo mňa Unreal Tournament 3 odnáša rovnaké ohodnotenie, ako Quake Wars. Obe hry sú prvotne orientované na multiplayer, no poskytujú rozdielny herný zážitok. Zatiaľ čo v prípade QW je kladený dôraz viac na taktiku, UT prezentuje rýchlejší, dynamickejší a akčnejší spôsob zábavy. Nemusíte ho hrať dlho kvôli upgradom, jednoducho skočíte do hry, rozdáte pár palíc (alebo ich pár schytáte), odpojíte sa. Niekomu to môže vyhovovať, niekomu nie. Ideálna kombinácia by bola vlastniť jeden i druhý titul, ale existuje aj tretia možnosť. Skúste sa poobzerať po hre, ktorá poskytuje strategické i rýdzo akčné potešenie. A verte, že aj také na trhu nájdete.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Paveck80%
Kampaň je opravdu strašná, ale tato hra je HLAVNĚ o multiplayeru. A to je tak vše. Není tady co psát, je to prostě hra, s hodnocením 80%
HRABATOR85%
Grafika je velmi dobra,zbrane su tez dobre,vozidla stare ale aj nove.Dalej nové mapy,moznosti hratelnosti su velmi dobre,velmi dobre spracovana hra.
Ja tuto hru by som ohodnotil aj 100%...ale Epic Games pri výrobe si mohli spomenút aj na ASSAULT,ktorý tam jednoznacne chýba. No a este...malo charakterov za kt.sa da hrat. Na rozdiel od UT2004 to malo vela charakterov,beriem ale tiez do uvahy ze charakterom sa da vzhlad menit.
Takze 100% -10%(neni tam assault)
90%-5%(malo charakterov hratelnych)=85%
Podla mna je tiez najlepsie UT2004...staré,ale dobré
Dominik199890%
Další z mých oblíbených her kterou hraji pořád . Dávám této hře 90% za její grafiku,možnosti,multiplayer,hratelnost,vozidla.Slabou stránkou této hry je příběh (proto jen 90%) .možná vám tato hra bude zlehka připomínat quake III akorát v lepším grafickém provedení a z vozidly .
Mike9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
WEGETa85%
+ Hráteľnosť, Audiovizuálne spracovanie, Design máp, Výborný multiplayer (predsa len sa drží osvedčených mechanizmov z minulých dielov), Adrenalinová zábava, Nekomplikovaný dej (aj tvorcovia chápali, že má byť len na okrasu)
- Absencia dobrých herných módov (Assault, Domiantion/Double Domination), Takmer nič nové (až na vozidlá), Predvídateľní boti (aj na vyššej obtiažnosti), Nevyladenosť účinností vozidiel (vozidlá Necris sú často overpowered), Málo máp (oproti UT2004)

NORD_KING88%
-: málo nového herného obsahu, rovnaké módy aj zbrane, povinná registrácia produktu pre ukladanie pozície v SP, občas umelá inteligencia
+: grafika, audio, soundtrack, príbeh, kampaň, atmosféra, MP, zábava, hracia doba, efekty, nové vozidlá, dvd cover, bonus materiál, engine, nové a staronové lokácie, Dark walker, predstieranie smrti, animácie zbraní, epickosť, komunita
Verdikt: Čím je hra lepšia, kvalitnejšia a prepracovanejšia, tým to má ťažšie jej každé pokračovanie. To je prípad aj ďalšieho dielu hernej série Unreal Tournament. Veľa hráčov po úspešnom UT 2004 malo až extrémne očakávania a veľa z týchto očakávaní nebolo naplnených. Hra je postavená na novej generácii Unreal engine. Po audiovizuálnej stránke je nové UT skvostom. Efekty sú prekrásne. Animácie zbraní sú prepracované a vyzerajú vierohodne. Po prvýkrát sa v sérii UT objavuje v SP príbeh, v ktorom sa síce dostaví príbehový zvrat, ale celkovo to nie je nič extra. SP ako je už zvykom, slúži ako tutoriál. Jadrom hry je MP, ktorý je kvalitný. V novom engine vyzerajú pôvodné a nové mapy úchvatne, ale počet celkových noviniek zamrzí v porovnaní s tým, čo priniesol predchádzajúci UT. Napriek všetkej kritike je nové UT hrou, ktorú sa oplatí vyskúšať a potom sa rozhodnúť ako aj hráči CS, či ostať pri starom alebo presedlať na nové.
Latin55%
Tato hra nieje zla...je komplikovana UT 3 je super hra ale nieje zaujimava jasne nove vozidla a toto vsetko to beriem to je dobre ale inac je to onicom UT 2004 je ovela lepsia o 100% aspon podla mna


všetky (22) »

Súvisiace hry Unreal Tournament 2015
Unreal Anthology
Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition
Unreal Tournament 2004: Special Edition
Unreal Tournament 2004
Unreal 2: The Awakening
Unreal Tournament 2003
Unreal Tournament 2003 Demo
Unreal Tournament 2003 Beta
Totally Unreal
Unreal Tournament: Game of the Year Edition
Unreal Tournament
Unreal: Mission Pack I: Return to Na Pali
Unreal: Gold
Unreal
Unreal: Unreality Expansion Set
Unreal Tournament: Forever v2.01
Unreal Tournament: Forever v1.02
Unreal 2: Alpha

Diskusia o hre Unreal Tournament III Pridať príspevok
27.07.2012 22:23 - Keby nemenili Engine od 99, tak by potom UT3 ako 99 aj vyzeral, radšej si...
12.11.2011 11:29 - aku verzi patchu mam stiahnut ked chcem hrat multyplayer .Dakujem
20.10.2011 14:47 - omg ty lamka veď vyhodí ti tabulku s priečinkamy.. a nájdi...
19.10.2011 12:14 - Zdravim. Ide mozno o banalnu vec, ale aj tak mi robi problem. Chcem si nainsta...
09.10.2011 15:04 - Tak nemusi byt fotra bohace me stacilo vylepsi za 16 000 a rizjedu to jak caj :D
...
Zobraziť všetky príspevky (95) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |