Brothers in Arms: Earned in Blood | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 36156 užívateľov

Brothers in Arms: Earned in Blood


Žáner:Akčná
Dátum vydania:7. Október 2005
Stránky hry:brothersinarmslegacy.ubi.com/us/earnedinblood/
Výrobca:Ubisoft, Gearbox Software
Kúpiť hru Brothers in Arms: Earned in Blood
Kúpiť hru

Jedinečným skĺbením autentickosti, napínavého príbehu a tímovej akcie sa Brothers In Arms: Road to Hill 30 nezmazateľne zapísal do sŕdc všetkých priaznivcov vojnových hier. Brothers In Arms: Earned In Blood stavia na rovnakých základných pilieroch, ktoré už raz slávili úspech, a pridávajú do hry nové možnosti a herné módy. Okrem nových scenárov misií pre jedného hráča tu nájdete ďalšie misie pre viacerých hráčov, nový kooperatívny mód a nové zbrane a vozidlá.




Alternatívne názvy
Brothers in Arms 2; BIA 2

Ďalšie videá »


Brothers in Arms: Earned in Blood - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
Když jedni dělají dvakrát totéž, je to totéž. I pokračování výborných Brothers in Arms chytne a nepustí, případně nechytne a znechutí. Do jakého tábora se zařadíte vy, záleží jen na tom, do jaké míry jste ochotni přehlédnout zjevné nedomyšlenosti herního konceptu. Pokud se tedy nemůžete smířit s nemožností zalehnout či prostřelit dřevěný plůtek – ruce pryč. Všem ostatním přeji dobrou zábavu.
Sector.sk86%
Brothers in Arms: Earned in Blood je slušná záležitosť. Nájdete tu nový dynamický akčný príbeh, samostatné scenáre s niekoľkými hernými módmi a vylepšenú inteligenciu nepriateľov. Hoci v porovnaní so svojím predchodcom tento titul neponúka žiadne prevratné inovácie, zachováva si skvelú hrateľnosť a neopakovateľnú atmosféru. Ak si hru nezadovážite, nebude to ťažká strata, ale ak si ju kúpite, nebudú to vyhodené peniaze.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
XNoise80%
Samozrejme ze dvojka je takisto skvela...lenze oproti skvelej jednotke skoro ziadne vylepsenia...takze hodnotenie automaticky klesa...ale urcite takisto odporucam!!!
jawes88%
dobra hra mam ju rad je to podla skutocnosti a hlavne prostredie a postavi proste pecka umela inteligencia je dobra atd....ale urcite ma hra aj zapori
palli95%
+ pribeh
+ prostredie
+ akcia
**************
- grafika
LogitechMomo79%
keby sa nejednalo o recikláciu jednotky, tak hodnotenie by išlo vyššie... je to to isté ako jednotka, samozrejme že hráte za inú postavu, ale prakticky je to jednotka... má to tie isté chyby a pozitíva ako predošlý diel... takže pokiaľ chcete vidieť hru aj z iného pohľadu, vrelo odporúčam... všetkým ostatným ruky preč a zahrajte si jednotku... o nič neprídete...
qwer79%
Dobrá hra ale neprináša takmer žiadne inovácie. Veľmi sa podobá na predošlí diel. Napriek tomu prináša neuveriteľnú atmosféru vojny a na strieľačku zaujímavý príbeh.
CoDmanik75%
Hra sa odohráva ako vždy vo vojnovom prostredí od vylodenia Normandie až po ťažké nálety nad malé francúzske mestečká. Pre mňa najlepšia z BiA. Je to o špeciálnych amerických výsadkaroch presne ako u Company of Heroes. Toto mu nesiaha ani však po päty. Za čo? Za grafiku, veľa bugov, žiadne detaily apod. Preto takéto hodnotenie.
ROBERT106100%
Brothers in Arms - Earned in Blood je vojenská hra, ktorá ma vzhľadom k tomu, že ma vojenské hry moc nebavia veľmi pobavila. Mala zmysluplný príbeh, v ktorom ste vedeli čo máte robiť, k postavám sa dal urobiť vzťah a taktiež nechýbala náhla smrť postáv, ktorá vás dakedy zarazila. Grafika je slušná a okolie autori spracovali dobre. V hre je veľa zbraní a každá je iná. Obľúbenie záleží na hráčovi a podľa jeho chuti. Koniec bol zmysluplný a táto vojenská hra si zaslúži ocenenie za zaujímavý príbeh.
player-Veteran60%
+dej bol lepší emotívnejší
+postavy a vyprávanie Hartsocka
+taktická stránka hry ostala pri starom
+atmosféra je super
+zábava miestami
+zbrane
+audio je super

-AI bola tragédia
-bolo to aj krátke
-grafika a engine boli fakt sklamanie
-bugy a MP
-miestami nuda a stereotyp...no miestami dosť často

Po skvelej jednotke doslova sklamanie. Absolutne o ničom grafika je na nič...príbeh je lepší jak v jednotke(a to je jediná vec v čom je tento "datadisk" lepší jak jednotka) ale zábava...nikde no. Fakt sklamanie.
BixS60%
+ Veliké využití taktiky
+ Reálné chování zbraní
+ Hudba
+ Atmosféra
----
- Slabší příběh
- Občas přehnaně těžké

VERDIKT: Hra je určitě dobrá, není to odfláknutá práce. Jenže příběh mě tolik neoslovil jako v jedničce. Hra díky tomu ztrácí spád a neudržela si mou pozornost v kuse. Raději si zahrajte jedničku, je lépe stavěná.
0047170%
Tak tato hra nie je ani zla ale ani zrovna najlepsia. Grafika ujde, ale je to take nemastne-neslane, ale hra je to zaujimava a rozhodne si zahrajte.
cardriverman70%
+ hratelnost
+ realne spravanie zbrani (nepresnost na 1 mm na dialku)
+ pribeh
+ bonusovy obsah
+ grafika
+ nemci

-trapny multiplayer cez ubi.soft
kontrafaktr15%
mna brothers in arms vobec nebavy strasne tazko trafim supera ked to mam porovnat s call of duty tak toto je nic
proximo230%
táto hra asi patrí medzi nejhorší vojnové strílečky které sem kdy hral, nepriatela sa nedá zabit s dialky ale len s blízka takže to nemá se skutočnou vojno čo robit... a neda sa tú vyléčit ked ste zranený ani granáty získat..... jediné plus tejto hre dávam je dobré ovládaní jednotky a slušná grafika


všetky (28) »

Súvisiace hry Brothers in Arms 4
Brothers in Arms: Hell's Highway
Brothers in Arms: Road to Hill 30
Brothers in Arms: Furious 4

Diskusia o hre Brothers in Arms: Earned in Blood Pridať príspevok
06.02.2014 21:11 - Nazdar ... Pošlite mi niekto funkčny link na torrent ale nech to nen...
07.08.2012 20:20 - mam vela SERIOVICH CISEL NA PC VIMENIM ZA INE NAPIS NA denis.rusinsky@azet.sk
03.12.2011 20:27 - pošlite mi prosím cd klíč dakujem
03.12.2011 20:20 - napíšte prosím ako sa zaregistrovať.
20.02.2011 18:55 - caute vsetci, potreboval by som poradit. Stiahol som si hru Brothers in Arms: ...
...
Zobraziť všetky príspevky (134) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |