The Matrix: Path of Neo | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 29490 užívateľov

The Matrix: Path of Neo


Žáner:Akčná
Dátum vydania:7. November 2005
Výrobca:Shiny Entertainment, Atari
Kúpiť hru The Matrix: Path of Neo
Kúpiť hru

Staň sa Vyvoleným v hre The Matrix: Path of Neo. Atari a Shiny Entertainment sa rozhodli vytvoriť pokračovanie akčnej hry Enter the Matrix. Ale, oproti predchádzajúcemu dielu, bude hra výrazne viac čerpať priamo z filmovej trilógie. Nepôjde o žiadnu alternatívnu dejovú líniu prežívanú s nejakou vedľajšou postavou, ale priamo o najdôležitejšie filmové udalosti. A hlavným hrdinom nebude nikto iný, ako sám Vyvolený Neo.

V hre The Matrix: Path of Neo budete mať možnosť prežiť Neov postupný vývoj, čo sa týka nielen jeho vylepšovania v oblasti bojových umení, ale aj mimoriadnych psychických schopností, umožňujúcich ovládať počítačový svet Matrixu. S tým úzko súvisí spomalenie behu času, zastavenie guliek, ktoré mieria jeho smerom a v neposlednom rade aj lietanie.




Ďalšie videá »


The Matrix: Path of Neo - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
73%

Recenzie
Tiscali Games70%
Path of Neo je ošklivé kačátko, po kterém nikdo zvlášť netoužil. Přesto se objevilo a pomáhá Shiny alespoň trochu napravit reputaci po Enter the Matrix. Mizerný engine sice trochu kazí atmosféru Neova putování za spásou lidstva, ale čím déle hrajete, tím intenzivněji ve vás roste pocit, že tahle záležitost má své světlé chvilky.
Sector.sk68%
Je to veľmi dobrá mlátička s kombami a ich linkovaním. Príťažlivý svet Matrixu a hranie za hlavného hrdinu v scénach z filmu. Na druhej strane prináša video guláš, desivú a náročnú grafiku, divné zvuky, dabing a trochu náročnejšie ovládanie. The Matrix: Path of Neo odporúčam hlavne milovníkov žánru a mlátičiek, ktorých je na PC stále menej. Konzolistom a Matrixom nedotknutým odporúčam radšej niečo iné.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
easy82%
perfektna hra, grafika nie je zla, niekedy moc obtiazne a nudne. je tam velmi vela bojovych trikov, o zbrane nikdy nieje nudza, hratelnost trochu tazsia ale inak je to celkom dobra hra
MetalDragon96%
Je to veľmi dobrá hra v mnohých ohľadoch lepšia ako Enter the Matrix. Nejde len o to že je tu väčší dôraz na boj zblízka ale hlavne že hrdinom je teraz Neo.
ps3-king100%
Toto je sila,hral som enter the metrix to bolo peckove,ale toto JE ESTE PECKOVEJSIE TI VOLE SOM NORMALNE PREKVAPENY,TI VOL,pecka a tei utoky jednotky,zbrany,komba pribech grafika pecka !!
hitm4n96%
je to perfektna hra ale je tam trosku zla hratelnost inac je to super hra dobre comba,grafika (na rok 2005) a dej hlavne ze je tam hlavny hrdina NEO lebo inac by to bola trosku zla hra keby tam nebol neo :)
LogitechMomo71%
Trošku ma sklamala grafika, ale to sa da ešte odpustiť... Akčnosť tomu dodávajú nikdy nekončiace súboje a množstvo kómb... Najviac sa mi páči súboj Nea so Smithmi na námestí medzi panelákmi... Niečo podobné ako vo filme... Ale niečo mi tam chýbalo...
ZaKlaus90%
Táto hra priniesla do sci-fi akčných bojových hier nové spracovanie, ktorého zámer je predstaviť luďom umenie fantázie a predstavivosť. Niektorí ožno čakáte, že hra ponúka svoj otvorený svet, no na to môžte zabudnúť. Ale za to ponúka úžasný boj z blízka a bojové triky z filmu. Hra hlavne čerpá z filmovej trilógie a zabúda na hrateľnosť, či otvorenosť. Ak hru chcete kúpiť, tak vám ju odporúčam, ale nič od nej perfektného nečakajte. A keď ju kúpite, nezabudnite stiahnuť druhy Patch, pretože hra je trochu bugnutá (má chyby). Tí ktorí hru prejdete otvorí sa vám cheat menu a rozhodne ho skúste. Veľa šťastia pri hraní vám želá ZaKlaus
Gazzz99%
No táto hra ma zaujala hlavne tým, že už môžete hrať za hlavného hrdinu Nea, za spásou ľudstva .

Grafika je podľa mňa oveľa lepšia od Enter the Matrix, a to i hraniteľnosť. Som spokojný hlavne tými mlátičkami, a combami, ktoré môžete používať, rôzne triky a hmaty, k tomu spomalený čas.

Ale sklamalo ma hlavne to, že je tam niektorých zbytočných misií, hlavne tie zo začiatku, ktoré sa netýkajú príbehu filmu a zbytočne zdržiavajú fanúšikov, k tomu na čo sa najviac tešili.

Doporučujem to hlavne fanúšikom Matrixu a Mlátičiek, ale iným by som doporučil radšej niečo iné...
saman113575%
hra, ktorá ma osobne veľmi prekvapila. Grafika má svoje muchy a nie je ich málo (povedal by som že je ich viac než dosť). Ale ináč je to sranda. Film som nikdy nevidel a i tak ma to dokázalo baviť. Veľké množstvo kômb, zbraní a bojového priestoru. Chvíľami ma síce prestávalo byviť mlátiť stále tích istých agentov, ale dej a jeho nadväznosť vám nedovolí hru vypnúť. Je to celkom slušná odreagovačka, určite doporučujem.
marco02690%
Tak táto hra sa mi veľmi páčila. Uhýbanie guľkám,spomalené záberi,boj ako to bolo aj vo filme. Aj keď niektoré misie odbočovali od filmu ale táto hra ma veľmi bavila.
GamingCoreSVK83%
perfektna hra, grafika nie je zla, niekedy moc obtiazne a nudne. je tam velmi vela bojovych trikov, o zbrane nikdy nieje nudza, hratelnost trochu tazsia ale inak je to celkom dobra hra


všetky (28) »

Súvisiace hry The Matrix Online
Enter The Matrix

Diskusia o hre The Matrix: Path of Neo Pridať príspevok
22.10.2016 21:35 - No nezemřel no tak to dopadá když někdo nepochopí p&#...
17.06.2012 12:21 - neo v revolution na konci umrel:-);-)8-):-D:-|:-/:-o:-O:-(:'-(
13.06.2012 21:50 - prosim vas ako to ze ten film the matrix revolitiuon len neviem ci neo prezil ...
05.06.2012 18:38 - ahojte hrajem matrix path of neo a neviem čo znamena ten kružok v la...
26.03.2011 17:10 - ja keď si dám Level select, idem na úplne posledný level, ...
...
Zobraziť všetky príspevky (184) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |