Commandos 2: Men of Courage | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 6352 užívateľov

Commandos 2: Men of Courage


Žáner:Strategická
Dátum vydania:24. September 2001
Výrobca:Eidos Interactive, Pyro Studios
Kúpiť hru Commandos 2: Men of Courage
Kúpiť hru

Pokračovanie fenoménu Commandos 2: Men of Courage prináša všetko, čo ste si len mohli priať. Nové misie vášho komanda vás zavedú do nemeckého väzenia, ponorkovej základne v severnej Európe, na lietadlovú loď a dokonca aj na japonskú vojenskú základňu. Všetko v lepšom spracovaní, s viacerými strategickými aj akčnými možnosťami a veľmi dobrou hrateľnosťou.




Alternatívne názvy
Commandos II: Men of Courage

Ďalšie videá »


Commandos 2: Men of Courage - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Tiscali Games75%
Stará legenda v novém velmi slušivém kabátě. Mnohá vylepšení přinášejí zajímavé prvky do hry, především pomůcky k záškodnické činnosti, jiná vylepšení lze naopak hodnotit spíše negativně, viz systém otáčivé mapy. Celkově hra pokračuje ve vyšlapané cestě její předchůdkyní a nesnaží se příliš odbočovat z určeného směru.
Sector.sk93%
Z mínusov v hre by som hlavne spomenul to približovanie 3d priestorov v budovách kde vám to všetko skockatie, ďalej stále nedokonalá inteligencia vojakov aj keď už oproti jednotke vylepšená. Možno sa mi nepáči ani tých 10 scenárií, čo je dosť málo, jednotka bola v tomto geniálna prešli ste ich tam skoro 20 a každé bolo iné. Tu už len prvé dve misie sa odohrávajú na tom istom scenáriu, čo vás hneď môže omrzieť. A to už nehovorím o veľmi vysokej obtiažnosti ktorá začiatočníkov odradí možno už v tréningových misiách, ale zase ako náhle sa do toho dostanete už to neprestanete hrať pokým to neprejdete celé. Plusy hry nejdem ani spomínať, je ich veľmi veľa ako aj veľmi veľa nových vylepšení.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NeoMatrix85%
Commandos 2 som vela hral a musim povedat ze je to fakt trhak 2 alebo len 3 misie so trochu tazke ale da sa to prezit ale ocenujem tuto hruu za najlapsiu strategiu
NORD_KING83%
-: bugy, obtiažnosť, divná umelá inteligencia, ovládanie kamery, zbytoční noví členovia tímu
+: grafika, audio, atmosféra, zábava, multiplayer, komando, herná doba, historické fakty, interface, dizajn, lokácie, úlohy, inventár a jeho správa, efekty
Verdikt: Známy tím z hry Commandos sa v druhom dieli poriadne rozrástol. Okrem zeleného bareta, sa tu nachádza sniper, mariňák, šofér, pyrotechnik, špión aj v ženskom prevedení a pes Whiskey. Každá z postáv vyniká v niečom, no ak by sa dané schopnosti zakomponovali do pôvodného tímu, nič zlého by sa nestalo. Najdôležitejším nováčikom je tak iba zlodej. Kampaň obsahuje tentokrát iba 10 misií, no sú ťažšie a exotickejšie, ako tomu bolo predtým. Hráč má za úlohu sabotovať projekty, ukradnúť dôležité dokumenty alebo oslobodzovať väzňov. Audiovizuál hry je jednoznačne skvelý. Jednotlivé úrovne obsahujú detaily, ktoré sú pre dané prostredie charakteristické a aj mnohých puntičkárov potešia. Naopak interiéry nepôsobia najlepšie a kapitolou samou o sebe je sporná, možno až miestami hlúpa umelá inteligencia, ktorá sa nechá zlákať na všetko možné. Hra tak ako aj prvý diel, obsahuje multiplayer v rámci, ktorého sa herná doba poriadne natiahne. Pre milovníkov strategických hier a výziev, je Commandos 2 vhodnou voľbou.


všetky (21) »

Súvisiace hry Commandos: Origins
Commandos 3 - HD Remaster
Commandos 2 - HD Remaster
Commandos Complete
Commandos: Strike Force
Commandos 3: Destination Berlin
Commandos: Ammo Pack
Commandos: Beyond the Call of Duty
Commandos: Behind Enemy Lines
Commandos: Mas Alla Del Deber
Commandos: Im Auftrag Der Ehre

Diskusia o hre Commandos 2: Men of Courage Pridať príspevok
08.03.2011 15:26 - nezahrá niekto ?
26.04.2010 18:11 - Nexistuje na hru nejaký editor misií?
13.07.2008 10:16 - je to fakt super hra ... ovšem na jednotku nemá ... :)
Zobraziť všetky príspevky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |