XIII Century: Death or Glory | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 35769 užívateľov

XIII Century: Death or Glory


Žáner:Strategická
Dátum vydania:12. Február 2008
Stránky hry:xiiicentury.1cpublishing.eu
Výrobca:1C, OSW Games, Unicorn Games
Kúpiť hru XIII Century: Death or Glory
Kúpiť hru

3D RTS spojujúca globálnu stratégiu (podobnú populárnej stolnej hre RISK) s realtime bitkami v detailnom spracovanom 3D prostredí. Môžete sa tak naplno ponoriť do doby krutého stredoveku, aby ste vybojovali radu bitiek proti susedným národom a stali sa najmocnejším vládcom v regiónu.




Alternatívne názvy
XIII Century: Sword & Honor; XIII Century: Smrt nebo vítězství; XIII Century: Smrť alebo Víťazstvo

Ďalšie videá »


XIII Century: Death or Glory - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
53%

Recenzie
Tiscali Games60%
Vhodná hra pro toho, kdo touží po historicky věrných středověkých bitvách. Nechybí v ní velmi zajímavě zpracované scénáře, jenž někdy hraničí až s logickými rébusy, co dají zabrat i hodně zkušeným hráčům. Bohužel výsledný dojem kazí možná až příliš ostrý režim morálky, ne úplně vychytané ovládání a také horší optimalizace grafického engine. V neposlední řadě musím zmínit, že jednou odehrané lineární kampaně vám na podruhé už nemají co nabídnout.
Sector.sk55%
XIII Century: Smrt nebo vítězství je nepodarok. To, že sa autori obmedzili len na strety vojsk na bojisku by sa dalo akceptovať, keby jednotky boli vyvážené a disponovali aspoň priemernou umelou inteligenciu. Lenže tupé konflikty bezduchých figúrok na neprehľadných mapách ani pri najlepšej vôli nedokážu upútať. Zahrajte si ktorýkoľvek, hoci prvý diel série Total War z roku 2000 a určite sa pobavíte viac, ako pri tejto béčkovej záležitosti, ktorá je hodná kúpy jedine ak vo výpredaji za symbolickú cenu.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING64%
-: padanie hry, umelá inteligencia, absencia diplomatickej a ekonomickej stránky, optimalizácia, absencia strategickej prípravy, ovládanie jednotiek jazdy
+: grafika, audio, kampane, multiplayer, historické fakty, lokácie, vlastnosti terénu, menu, obtiažnosť, rôzne bojové podmienky, možnosti usporiadania jednotiek na bojovom poli, morálka a únava vojska, jednotky, zábava, atmosféra, herná doba, efekty, boj, frakcie, absencia diplomatickej a ekonomickej stránky
Verdikt: V období stredoveku sa človek skutočne nenudil. Mučenie, popravy, inkvizícia a vojny boli na dennom poriadku. Práve z tejto bohatej ponuky ťaží herný priemysel. Príkladom je hra XIII Century, v ktorej vás čaká smrť alebo sláva. Obsah hry sa striktne venuje významným historickým bitkám daného obdobia. Diplomacia a ekonomika v tejto hre dostali stopku. Niekto to môže brať ako pozitívum a niekto ako negatívum. Jednotlivé kampane na seba v podstate nenadväzujú, ale sú zaujímavé a zábavné. To všetko je len prípravou pre multiplayer so živými hráčmi, pretože umelá inteligencia robí často chybné kroky. K mínusom možno priradiť ešte nie najlepšiu optimalizáciu a padanie alebo zamŕzanie hry. Práve tieto nedostatky a problémy by mohli pochovať stratégiu so slušným potenciálom na úspech. Či ide o kampaň alebo multiplayer, zamrznutie alebo padnutie hry dokáže poriadne znechutiť a odradiť od jej ďalšieho hrania. A tak XIII Century to celkovo nemá blízko k smrti, no ani k sláve.
player-Veteran10%
(v skratke sem napíšem čo si myslím o tomto počine a aj datadisku k nemu)

Hru som dostal ako plnú hru cez score. A hovorím si že si to zahrám vyzerá to celkom dobre a propomínalo mi to Total War. Lenže je to strašne divná hra. Absolutne neponúka žiadne možnosti diplomacie , mikromanažmentu , ekonomickej stránky a dokonca tu nie je možnosť strategickej prípravy. Ďalšia vec je totálna nestabilita hry. Padanie je samozrejmé na najnovších systémoch. Plus graficky to žiadna pecka nie je. Kampaň je totálna nezáživná nuda s plus AI...to je kapitola sama o sebe a datadisk je plus aj krátky a brutálne. Hra ponúka samozrejme aj multiplayer ktorý je nestabilný a nikto nehrá takže k ničomu. Po toľkej kritike sa asi pýtate za č som teda tých 10% dal. Rozhodne za feelin toal waru a aj dobrú cenu čo gold edícia na steame stojí(5€ čo nie je zlé vôbec). Celkovo ma mrzí ako katastrofálne u mňa XIII dopadol. Docela som sa tešil a na obrázkoch to vyzeralo slušne. Ale to padanie ma vytáčalo do nepríčetna. A to je možno dôvod prečo hru odporučiť nemôžem.


všetky (5) »

Súvisiace hry Real Warfare 2: Northern Crusades
Real Warfare: 1242
XIII Century: Blood of Europe
XIII Century: Russia

Diskusia o hre XIII Century: Death or Glory Pridať príspevok
09.05.2008 18:36 - stavaju sa tam aj budovy lebo z tych screenshotov vidím len samé voj...
05.05.2008 17:34 - kamera je nejaka vadna sak to sa neda
10.02.2008 10:57 - NOOO presne to som si myslel aj ja....:-D
18.02.2005 02:14 - A kedy vyjde pokracovanie super hry XIII ? Ja myslel ze to je ono, ale vidim, ...
Zobraziť všetky príspevky (4) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |