Empire Earth 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 37723 užívateľov

Empire Earth 2


Žáner:Strategická
Dátum vydania:26. Apríl 2005
Stránky hry:www.empireearth2.com
Výrobca:Sierra, Mad Doc Software
Kúpiť hru Empire Earth 2
Kúpiť hru

Empire Earth 2 efektívne vychádza z úspechu svojho predchodcu. Nájdete tu zvláštne jednotky, schopnosti, vodcov a rôzne bonusy pre všetkých 14 rozdielnych civilizácií. Mestá, územie a hranice, ktoré sú v iných real-time stratégiách skôr na ozdobu, majú v tejto hre skutočný význam. Nielenže ich musíte hájiť, ale môžete s nimi - podobne ako v skutočnosti - i obchodovať. Na rozdiel od pôvodných hier bude táto počítačová inteligencia na vaše činy reagovať pohotovejšie, dynamickejšie a nie vždy rovnako. Čaká vás aj oveľa zábavnejší zážitok, ale hra má aj jednu výhodu pri boji nemôžete vidieť, ako sa počítačový protivník v danej chvíli zachová. Po prví krát v sérií Empire Earth sa tu objaví aj prvok ročných období a premenlivého počasia, ako napríklad hmla alebo sneženie, čo ovplyvní i samotné hranie. Budete tak musieť svoju stratégiu prispôsobovať mimo inej i aktuálnym poveternostným podmienkam.




Alternatívne názvy
Empire Earth II




Empire Earth 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
84%

Recenzie
Tiscali Games80%
Empire Earth 2 už zdaleka není tou originální RTS jakou byl 1. díl, ale i tak má co nabídnout širokému hernímu publiku. Chce to jen přejít poněkud rozpačité kampaně singleplayeru nebo grafiku a o to víc si vychutnat multiplayerové herní módy či pár opravdu skvělých novinek v herním systému.
Sector.sk87%
Hoci nad Empire Earth 2 visel otáznik, hra napokon dopadla nad očakávanie dobre.
Autori zlepšili nevýrazné AI a aj hardvérové nároky sú prijateľnejšie. Hoci kampane patria skôr k slabšiemu priemeru, voľná hra a multiplayer odhalia skutočný pôvab hry. Navyše vás čaká vás aj praktický editor. Dobre sa pobavíte, najmä keď predbehnete súperov o niekoľko vývojových období. Vidieť na jednom bojisku križiakov a stíhacie lietadlá naozaj stojí za to. Skrátka zábava v hre graduje a graduje... :)


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Paveck80%
Super hra, s nádhernou grafikou, hratelností, stereotyp se nedostavil, což je palec nahoru. Celkem 15 epoch to je opravdu nádhera, kampaň je sice krátká, ale i tak je super. Akorát ta velikost 10GB
M1kY86%
dobre prepracovana hra dobra grafika celkom zachytava dejiny proste dobre prepracovana dobre rozmyslanie AI a systemove poziadavky su tiez dobre odporucam vam tu to hru
polop99%
velice dobra hra grafika nadhera ale kratka kampat 15 epch co je super ale ze 9,8 GB ale da sa doporucujem
ps3-king89%
Da sa -celkom dobre,grafika super,hratelnost,super,prostredie da sa ,cheaty som len raz skusil,a tad kampan zaujimava,ale lepsie je skrimish
PJA85%
Len málo hier dokáže prekonať svojho predchodcu. Bohužiaľ, Empire Earth 2 sa k nim nepridá. I tak je to výborná, skvele spracovaná hra, ktorá poskytuje presne to, čo od nej čakáme - zábavu.
______________________________________________________
+ grafika
+ herné epochy a technológie
+ zvuky
+ stratégia a diplomacia
+ hranice území

- bez výraznejších zmien oproti prvému dielu

Verdikt: 85%
RazorX80%
Empire Earth 2 je stratégia v štýle Age of Empires.Samozrejme že hra ponuka aj veľa svojského ale väčšina je od kukaná od Age of Empires. Veľký rozdiel je v tom že v Age of Empires prechádzaš len 4 dobami (Kamenná.nástrojová,bronzová a železná) ale v Empire Earth 1-2 začínaš v dobe kamennej a končíš až niekde v roku 2***.Ale treba povedať že aj keď hra ponuká nepomerne viac ako Age of Empires 1-2-3 nieje taká zábavná.

Výhody: Veľké množstvo budov,vojakov a bojových strojov (od Jaskýň a praľudi z drevenými bakuľami cez krasne antické stavby,antických vojakov a katapultov až po hyper-moderné mrakodrapy,bojové roboty a lietadlové lode.).

Nevýhody: Nieje to ani zďaleka tak úžasné ako bi sa mohlo na prvý pohľad zdať,Age of Emires 1-2-3 (Age of Mythology) sú lepšou alternatívou.

Dávam 80%.

marco02690%
Milujem stratégie a táto hra je proste super, 15 epoch,aj keď grafika mohla byť lepšia ale čo už. Ale inak veľmi dobrá hra.


všetky (16) »

Súvisiace hry Empire Earth 3
Empire Earth 2: The Art of Supremacy
Empire Earth: Collection
Empires: Dawn of the Modern World
Empire Earth: Gold Edition
Empire Earth: The Art of Conquest
Empire Earth

Diskusia o hre Empire Earth 2 Pridať príspevok
26.05.2015 20:18 - http://www.stiahnito.sk/empire-earth-2-cz-gold-edition-full-pc-game-part1-rar/...
17.02.2013 18:51 - da sa tam stavat hrad/pevnost? PS: hladam podobnu hru ako castle strike, ak ...
21.01.2012 18:51 - chodte na www.ulozto.sk a najdite si tam cestina je tam ja mam stadial a fungu...
22.06.2011 15:22 - nema prosim nekdo crack??
15.02.2011 14:26 - kto má sarú verzie ehart
...
Zobraziť všetky príspevky (94) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |