Catwoman | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 18577 užívateľov

Catwoman


Žáner:Akčná
Dátum vydania:20. Júl 2004
Stránky hry:www.eagames.com/official/catwoman/catwoman/us/ho...
Výrobca:Electronic Arts, Argonaut Software, EA UK
Kúpiť hru Catwoman
Kúpiť hru

Catwoman je multiplatformový titul od spoločnosti EA vytvorený na základe rovnakého titulu filmu s herečkou Hale Berry v hlavnej role. Ide o akčnú hru s veľmi ľahkou adventúrov prvkov a prepracovanými súbojovým systémom. Hráč v roli mačacej ženy bude mať k dispozícií veľa obranných i útočných pohybov a úderov i veľké množstvo ďalších špeciálnych schopností . Medzi ne patrí ostrý zrak, neslušný pohyb, silný chvost, čuch a možnosť skákať vysoko a ďaleko. Všetky tieto prvky tvorcovia integrovali i do hry, ktorá ponúka niekoľko levelov vytvorených podľa reality z filmu. Ide napríklad o továrňou, bývali byt mačacej ženy a ďalšie.




Ďalšie videá »


Catwoman - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
49%

Recenzie
Tiscali Games44%
Narychlo splácaná hra, která alespoň na rozdíl od ještě slabšího počítačového Spider-Mana 2 drží basu s filmem – břečka vedle břečky. Pokud u pohledu na Halle Berry neomdléváte blahem, ruce pryč.
Sector.sk49%
Celkovo je hra len komerčný nedokončený produkt. Je to vlastne maximum, čo sme od menej ako ročnej práce na hre mohli čakať. Kvalitatívnym prirovnaním k ostatným filmovým konverziám mi až príliš pripomína Alias a PC verziu Spider-Mana. Všetko také priemerné tituly určené len pre skalných fanúšikov. Mimochodom oproti komixu je v hre a filme príbeh odlišný, autori si vybrali novú postavu a novú Catwoman. Týmto ťahom si môžu dovoliť nových nepriateľov, nové prostredia a aj nové možnosti. Čo by bolo zaujímavé keby existovala potenciálna možnosť pokračovaní, totiž film a ani hra nebudú v žiadnom prípadne finančne úspešné a teda nebudú ani pokračovania.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
ToxicalWolfen57%
no čo na to povedať...ja osobne som neprešla viac než dva levely, nie kvôli tomu, žeby to bolo ťažké, ale nemala som na to trpezlivosť..je tam veľa skákania, je veľké riziko, že sa vám žiadny skok hneď neporadí na prvý krát (obzvlášť, keď máte tých skokokov robiť viac z jeného miesta, keď musíte rýchlo unikať pred streľbou atd atd) a potom sa musíte zase vyškriabať hore a dúfať, že tento krát sa už nezdrbete dole...ja som na to nemala trpezlivosť..hra ako taká by bola omnoho lepšia ako je kebyže kamera a ovládanie nie sú také zblbnuté...a toho skákania je tam moc...inak sa mi tá hra páči tak ako aj film, práve preto som ju vyhľadala, ale všetko má svoje klady aj mínusy...

škoda toho ovládania a kamery ..inak by to bolo aj lepšie..


všetky (3) »


Diskusia o hre Catwoman Pridať príspevok
28.09.2007 19:19 - pls. neviete ze ci tato hra ide aj na PC lebo vsade je ken PS2 m....mate ju ni...
01.05.2007 16:47 - guns všechny zbrane
16.04.2007 20:32 - jj....suhlasim..PoP bol napek...ale mohli by vymyslieť noveee...
13.10.2006 17:17 - Blbosť Spider-MAn je omnoho lepsi aj prince of persia vsetky 3 casti doko...
19.07.2006 17:20 - Je to mačacina
Zobraziť všetky príspevky (5) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |