TimeShift | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 23567 užívateľov

TimeShift


Žáner:Akčná
Dátum vydania:30. Október 2007
Stránky hry:www.saber3d.com/en/games/22/
Výrobca:Sierra, Saber Interactive
Kúpiť hru TimeShift
Kúpiť hru

Timeshift je postavena na příběhu, v jehož rámci zaujmete roli jistého testovacího pilota jménem Michael Swift, který dostal za úkol vyzkoušet dvě nová zařízení vyrobená za účelem ovládání času. Swift je vyslán do minulosti, aby nasbíral potřebná data, ovšem stane se, že se ocitne v alternativní historii, kde je považován za nepřítele a tudíž mu nezbude nic jiného, než se bít o svůj život. Arzenál zbraní, se kterými se v této hře setkáte, bude vcelku originální. Budou tu například jakési létající rojící se granáty. Jde o inteligentní zbraň, která vyhledá nepřítele a začne se okolo něj rojit a útočit. Jednou z nejmocnějších zbraní bude speciální kanón šlehající elektrické blesky. Pak budete mít co do činění také s naváděným raketometem zvaným Bloodhound nebo s něčím podobným, jako byly přílepové granáty v Halo, ovšem narozdíl od Halo, kde jste byli po zasažení takovým neřádem vyřízeni, v Timeshift budete mít možnost vyhnout se následku pohybem v čase. Singleplayerová kampaň zahrnuje 11 misí a více než 30 levelů. Nechybí ani multiplayer s podporou až 16 hráčů.




Alternatívne názvy
Time Shift; Chronos

HW požiadavky TimeShift
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • 2 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • 128 MB, NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon x700
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
  • 8 GB miesta na disku
  • 8x DVD-ROM
Odporúčané požiadavky
  • Intel Core 2 Duo E6400 / AMD Athlon 64 X2 4200+
  • 2 GB RAM
  • 256 MB, NVIDIA GeForce 8600 GTS

Ďalšie videá »


TimeShift - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
77%

Recenzie
Tiscali Games80%
Timeshift si mě v mnoha směrech omotal kolem prstu. Hrátky s časem jsou originální a návykové, ale ani po technické stránce se nemá hra vůbec za co stydět. Jen ten nevyužitý potenciál ve vyprávění příběhu, designu některých levelů a hádanek nelze jen tak přejít - proto dávám osm mínus.
Sector.sk80%
Dlho očakávaný a často odkladaný titul rozhodne nenaplnil všetky očakávania, ale vďaka prezentovaným kvalitám si určite nájde dostatok fanúšikov na to, aby vzniklo možno aj o triedu kvalitnejšie pokračovanie (Spoiler: konieckoncov, záver to jednoznačne naznačuje). Ak sa teda radíte medzi fanúšikov FPS akcií a nerobí vám problém si zahrať aj menej prehypovanú záležitosť, rozhodne vám Timeshift ponúkne dostatok kvalitnej zábavy na to, aby ste nasledujúce dni pohodlne prečkali bez krízy. Samozrejme až do doby, keď príde. Potom, potom sa uvidí, kto je skutočným kráľom...


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
killershadow90%
zastavovat stopnut spolamit cas s pritom dobra grafika perfektne zbrane ??? hral si nieco take ? :D ja ano a mozem ti to fakt odporucit hra jak sa patri
Filthly94%
Genialna hra ktora ma velmi bavila (a dalej bavi). ma uzasnu grafiku a engine je dobre optimalizovany...S casom sa daju robit neuveritelne veci...Urcite najlepsie je ked nepriatelovi v zastavenom case vytrhnete zbran zaujimavy efekt ma zastavit cas a vystrelit do chlapika brokadou...
Urcite odporucam zahrat si...
mirec2299%
Proste uzasne, fantasticke, perfektne. K tejto hre som sa dostal len nahodou a som rad ze sa tak stalo. Jedna z najlepsich strielaciek ake som kedy hral a to je uz co povedat pretoze ja hram prevazne len strielacky. Hranie pomocou casu je fantasticky prepracovane a dobre hratelne. Zaujimave zbrane ktore nenajdete len tak v inych hrach (kusa je super!).
Mike_BossO95%
Výborne spracovaná hra. Hráč si môže svoje zbrane ľubovolne vylepšovať. TimeShift nápadne pripomínal hru Pariah.
kalda00893%
Multiplayer mě moc nebaví ale příběh a možnosti v campani jsou super a tahle hra pro mě patří mezi nejlepší fps gamečky..
buxo88880%
Ja som sa na tuto hru tesil a neolutoval som to!
Super grafika,robi s tejto hry dost navykovu zalezitost a este moznost hrat sa s casom ako len vy chcete je dost dobre a potesujuce pre kazde hracske ocko. Dost vela zbrani tu sice nieje ale uplne vam stacie tie zakladne! Neolutoval som,ze som si to stiahol a dufam,ze si to stiahnete aj vy.
80%
trancentraal75%
Někdy jsem se s tím ovládáním času pral, ale nakonec jsem hru přepral a úspěšně dohrál. Jinak celkem příjemná a odsýpající střílečka se slušnou grafikou.
Steve10100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
michal41582%
Hra ma peknu grafiku, dobre ovladanie, spomalenie, zastavenie a pretacanie casu su super ! jej zle stranky su ze postupne zacina nudit
ale hrat sa to da :)
malycauner50%
Pribeh minus 25, konec hry, ktery byl absurni a nelogicky minus 25.Kdyby vice uvazovali, mohli dat rychlejsi pohyb hraci a rpg rozhrani pro vylepseni hrace.
ado31575%
No tak nebavi ma moc tato hra ale da sa hrat . Grafika ako je dobra aj efekty ale neviem preco ale nechytilo ma to nejak zvlastne .
gto4278%
Klasická tunelovka, která se dnes už jen tak nevidí. Možná jen tak nevynikne, ale má svoje kvality, jako třeba hudební mix v 7.1 reproduktorech.


všetky (36) »


Diskusia o hre TimeShift Pridať príspevok
02.02.2018 16:56 - No tak to se děje i mě...
08.07.2015 10:33 - to máš pravdu, že je to riaden trapas ked to nejde ani spusti&#...
11.03.2015 11:54 - ***na čo nejde ani spustiť, trapne, že to aj predávajú
27.02.2013 14:52 - Zdarec lidi.Potreboval bych poradit,jak preskakat ty bedny v metru.Cas jsem si...
16.11.2012 09:48 - Chalani mam presne ten isty problem. Chcel som oprasit Timeshift a trosku zadr...
...
Zobraziť všetky príspevky (106) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |