Crashday | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 43702 užívateľov

Crashday


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:28. Február 2006
Stránky hry:www.crashday.com
Výrobca:Atari, Moon Byte, Replay Studios
Kúpiť hru Crashday
Kúpiť hru

Akčný pretekársky titul Crashday vás uvedie do sveta adrenalínových pretekov a šialených kaskadérov, kde sú povolené veci normálne neprípustné, alebo nemožné. Záleží iba na vás, či svoje vozidlo rozbijete pri úžasnom kaskadérskom kúsku, alebo dáte prednosť radšej preteku jeden proti jednému na vybranej rýchlostnej dráhe. Zakázaná nie je samozrejme ani súťaž nervov, kedy proti sebe idú dva súperi oproti čelnému stretnutiu.

Crashday je titul ponúkajúci skutočne veľké množstvo voľnosti výberu prakticky vo všetkých oblastiach. Zo všetkého najdôležitejšia je absolútna voľnosť pohybu na trati a hlavne mimo nej, kde vynikne prepracovaný fyzikálny model. Všetky vozidlá sú do značnej miery opraviteľné, z veľkej časti zničiteľné a dokonca je možné ich vybaviť zbraňami.

Hra nie je rozdelená na žiadne misie, čo bohato vynahrádza veľké množstvo módov pre single aj multiplayer ako je Test Drive, Stunt Race, Pass the Bomb, Capture the Flag, Speed Bomb, Knock Out, či Racing. Veľkou prednosťou je tiež komplexný a pritom ľahko ovládateľný editor, v ktorom je možné vytvárať svoje vlastné trate, alebo kaskadérske parky a zdieľať ich s ostatnými členmi komunity.




Ďalšie videá »


Crashday - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
62%

Recenzie
Tiscali Games40%
Můžete sice dělat skoro všechno jako ve Stunts nebo Trackmanii, dokonce ještě něco navíc, ale bavit se u toho dvakrát nebudete. Maximálně jednou.
Sector.sk72%
V Moonbyte Studios už pred piatimi rokmi začali pracovať na skladačke, ktorá mala fanúšikom priniesť ultimátnu deštrukčno-kaskadérsku závodnú hru. Zdá sa, že ani taký dlh čas vývojárom nestačil a všetky časti puzzle do seba jednoducho nezapadajú. Zmes FlatOutu, Trackmanie a Carmageddonu pôsobí príliš nevýrazným dojmom a žiadny z ponúkaných herných módov nedostáva toľko priestoru, aby sa stal nosným prvkom celej hry. Napriek tomu môže osloviť tých hráčov, ktorí žiadnu z vyššie uvedených hier nikdy nehrali. Crashday možno na pár hodín pritiahne graficky podarenými efektami, (obmedzenou) možnosťou tuningu a niekoľkými originálnymi módmi aj skalných autíčkarov, ale tí sa skôr či neskôr vrátia k svojim obľúbeným titulom.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
niki105100%
je to super hra

mna bavi celkom aj kariera

ale

je aj dobre zi si mozem robit aj vlastne trate


Necrobis90%
Je to perfekná hra s dobrým ovládaním a autami. Tento raz nechapem prečo to Tiscali hodnotili na 40.
piprik90%
Ked som videl ukazky na tuto hru tak som ju chcel hned mat,a aj tak sa stalo kupil som si ju.A oplatilo sa je to skvela hra ,no preteky su nudne,no to nahradzuje derby,ktore je skvele.Problem bol vtom ze ma po kratkom case omrzela no to napravil multyplayer :)

zaujímavosť manuály sa piše že sa neodporúča hrat dlhšie ako 3 hodiny,z dvovodu možného zachvatu
Dramage_00760%
Dobra grafika, ale bohužiaľ sú tu aj nedostatky v reálnej stránke. Rachotina vyšlape aj 250 km/h, a nedostatočné ničenie. Ked už chceli dať hru s ničením, mali to urobiť poriadne. Ale ináč dobré súťaže a ubgradovanie áut. Ked sa chce niekto zabaviť, tak vrelo Doporučujem.
18wheels100%
Adrenalín + zábava pri ktorej vám neprestane pumpovať krv v žilách dobrá a na tu dobu výroby kvalitná racingová hra :)
Tomi82%
Crashday je podľa mňa dobrá hra, ktorá má svoj potenciál... Síce kampaň je krátka, ale misie sú odlišné, a nudiť sa rozhodne nebudete... Hra nie je až tak cenovo nedostupná a za tú cenu sa ju oplatí vyskúšať...
+ Grafika
+ Deštrukcia vozidiel
+ Editor
+ Ovládanie áut
+ Misie
+ Fyzika
+ Adrenalín
+ Hudba
- Krátka kampaň
- Bugy
ondrejkacaljak30%
Podľa mňa je to najblbejšia autová hra akú som kedy mal. Čo sa týka grafiky je to dobré. Ale ináč je to o ničom. Není tam použitý ani maličký scenár aký by mal byť v takýchto hrách. Ďalej sa mi nepáči to že v tejto hre neplatia fyzikálne zákony napr.: stará policajná rachotina ide 268 km h a narazí do druhého auta a na ukazovateli poškodenia ubudne IBA 20 PERCENT! Ešte to, že keď do mňa súper narazí z predka pod uhlom auto sa smrští a roztiahne ako špageta. Čiže ________________
drummer9867%
+Auta,grafika,soundtrack,zbrane,realna destrukcia
-Tazke misie,nulova fizika,napr.stara policajna rachotina ide 200? co je to?
vela veci okopirovanich z trackmanie,flatout a carmageddon
no chvilku som sa bavil a rad sa niekedy vracam
NORD_KING60%
-: bugy, kvalita textúr okolia tratí, chýbajúce nástroje v editore tratí, umelá inteligencia, kariéra, vozový park, soundtrack, úprava vozidiel, variabilita tratí
+: grafika, efekty, deštrukcia, model poškodenia, trate, herné módy, multiplayer, zábava, herná doba, editor
Verdikt: Autá, výbuchy, deštrukcia, zbrane a extrémne tempo. Na papieri to znie skvele, no realita v podobe hry Crashday už také nie je. Hráč má viacero možností, kde môže ohnúť plechy automobilov. V rámci relatívne krátkej kariéry sa môže zúčastniť klasického preteku, deštrukčného derby alebo kaskadérskej show. Ďalšími sú Hold the flag, kedy je potrebné s ukoristenou vlajkou prejsť checkpointami, Pass the Bomb, kde si hráči predávajú bombu s časomierou a nakoniec Bomb Run, kde nemožno klesnúť pod určitú rýchlosť, ináč nasleduje výbuch. Mnohé preteky však dokáže pokaziť prehnane agresívna a samovražedná umelá inteligencia. Prostredníctvom kariéry si možno sprístupniť nové autá a ich úpravy, no ich ponuka je chudobná. Súčasťou sú aj samostatné eventy alebo minihry, ktoré sú menej zábavnou kópiou tých z hry Flatout. Najzábavnejšou časťou je samozrejme multiplayer a to aj možnosťou rozdelenej obrazovky. Tí kreatívnejší si môžu postaviť aj vlastne trate v úžívateľsky priateľskom editore. Crashday celkovo pôsobí, akoby sa v motore niečo pokazilo a preto z neho možno dostať len jemne nadpriemerný výkon.
LogitechMomo60%
Povedať, že ide o perfektnú hru je, pravdupovediac, zarážajúce. Hra má od perfektnej neuveriteľne ďaleko. Graficky je hra celkom v poriadku, avšak sem-tam sa objaví nejaký ten bug. Čo sa týka počtu a kvality módov v hre, nedá sa povedať, že by nejaký z nich chytil a nepustil. Zabavia, ale časom omrzia. AI vašich protivníkov, no, tu by som sa radšej nepristavoval, lebo každý sme si ju predstavovali premakanejšiu. Hru vytvárali, dá sa povedať, 5 rokov, čo je neskutočne dlhá doba a za tú dobu, ak by sa vývojári do toho viac opreli, sme mohli mať suprový deštrukčno-racingový titul zo všetkým čo k tomu patrí. Nie všetko je však na hre zlé. Taký soundtrack sa vydaril, a pozitívne hodnotím aj možnosti tuningu, čo je celkom príjemné spestrenie.
pipa99%
tak toto je vinikajuca hra tiez ju mama doma a tie vlastné trate to je dobre a kariera je trohu tazka v tom prvom boji mam iba gulomet a to je zle lebo oni maju raketi


všetky (20) »

Súvisiace hry Crashday: Redline Edition

Diskusia o hre Crashday Pridať príspevok
03.03.2014 14:50 - sem borec a toje pravda
30.04.2013 14:17 - nejde mi multiplayer v crashday:-O
13.07.2012 13:59 - možna to bude tím že maš slyby počitac
13.07.2012 13:51 - kluci jak mam si dat patch do crashdayu:-D;-)dik
07.05.2012 19:36 - daj ip zahram
...
Zobraziť všetky príspevky (105) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |