Atomic Bomberman | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 55927 užívateľov

Atomic Bomberman


Žáner:Akčná, Arkádovka
Dátum vydania:21. Júl 1997
Výrobca:Interplay, Hudson Soft
Kúpiť hru Atomic Bomberman
Kúpiť hru

Atomic Bomberman je arkádová plošinovka z izometrického pohľadu, evolúcia staršieho bračeka Dyna Blaster, orientovaná na multiplayerové hranie. Hra nemá žiadny hmatateľný príbeh, prvé husle hrá nadsadenie a zámer nechať hráča poriadne sa vyšantiť. Jedna bitka je otázkou najviac niekoľkých mála minút, hrá sa vo vražednom tempe.

Herným prostredím je šachovnica pripomínajúca bludisko s pevnými a zničiteľnými blokmi. Na túto plochu sú umiestnené postavičky, zdanlivo pripomínajúce kozmonautov v skafandroch, ovládané hráčmi alebo počítačom. Panáčikovia sú vybavení možnosťou položiť bombu. Po detonácii sa do horizontálneho aj vertikálneho smeru rozšíri plameň, ktorý z hry vyradí všetky zasiahnuté postavy a zruší najbližšie odstrániteľné bloky. Cieľom je zostať ako posledný nažive. Hrá sa séria bitiek na nastavený počet víťazstiev.

Hlavným motorom hry sú power-upy. Medzi základné patrí zvyšovanie maximálneho počtu súčasne položených bômb a rozširovanie dosahu plameňa, o niečo menej frekventovanými sú schopnosť odkopávať bomby alebo položiť rad bômb. Podobu power-upov majú aj tzv. choroby, medzi ktoré sa radí obrátené ovládanie, neschopnosť položiť bombu alebo naopak bombovú hnačku. V závislosti od typu mapy sa na bojisku môžu vyskytovať skokanky, teleporty či šípky, podľa ktorých putujú odkopnuté bomby. Aj keď počiatočná podoba bludiska je generovaná náhodne, nemusí ísť o nevyhnutné pravidlo. Ak chcete zápoliť na vlastnej ploche, možno to urobiť vďaka priloženému editoru.

Hra Atomic Bomberman podporuje široké možnosti hry viacerých hráčov. Pri jednom počítači môžu hrať dvaja hráči na klávesnici, prídavok je obmedzený len počtom pripojených gamepadov. K tomu je možné hrať po sieti, a oba spôsoby je možné kombinovať. Na troch zosieťovaných počítačoch tak možno relatívne pohodlne obsadiť všetkých desať možných farieb panáčikov.

Atomic Bomberman očaril jednoduchým, pestrofarebným a predsa príťažlivým grafickým spracovaním a švihnutým akustickým sprievodom. Účinok audiovizuálnej stránky hry je ešte umocnený niekoľkými spracovaniami smrti, ktoré zahŕňajú spálenie na oči a popol alebo odpadnutie ruky, nohy či hlavy. Podobne vtipné sú animácie vo chvíľach, kedy je panáčik, vinou vlastnou alebo cudzou, zabarikádovaný bombou. Často sa stane, že hráč zabije sám seba.




Ďalšie videá »


Atomic Bomberman - screenshot
screenshoty »




Súvisiace hry Super Bomberman R 2
Super Bomberman R
Bomberman Collection
Bomberman Pocket
Bomberman World
Mega Bomberman
Bomberman '93
Dyna Blaster
Bomberman 2

Diskusia o hre Atomic Bomberman Pridať príspevok
08.01.2011 14:52 - Prosim ta s kamosom si to chcem ist zahrat jako to mam spravit ? diky
10.08.2010 10:44 - tak spojaznil som bombermana po nete a nieje to nič zložite:-), netr...
16.07.2010 09:57 - ako sa da hrat atomic bomberman ? dakujem:-)
06.10.2009 23:33 - ako sa da hrat Atomic online ?? nejake indicie prosim, heslovite, dakujem
07.02.2009 09:21 - musis mat zapnute wamp serveri a jednoducho cez network game ..... a treba byt...
...
Zobraziť všetky príspevky (7) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |