Dragonkin: The Banished | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 5361 užívateľov

Dragonkin: The Banished


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:Február 2025
Výrobca:Eko Software, Nacon
Kúpiť hru Dragonkin: The Banished
Kúpiť hru

V hre Dragonkin: The Banished budeš putovať svetom zničeným krvou drakov, ktorí spôsobili príchod zlých kreatúr. Na lov dračích netvorov vyrazíš v koži niektorého zo štvorice hrdinov. Každý nepriateľ ťa o krok priblíži hlavnému cieľu: Nájsť a zlikvidovať dračích vládcov.

ŠTYRIA HRDINOVIA PRIPRAVENÍ K LOVU
Všetci hrdinovia majú na boj s drakmi vyvinuté svoje vlastné zručnosti a bojové techniky. V priebehu hry si môžeš rozvíjať a vylepšovať postavu, vybavenie, dráčika a Ancestral Grid.

(Barbar) Ľadový bojovník: Rovnako ako kedysi jeho otec aj on prežil požitie bielej dračej krvi a získal schopnosti vlády nad ľadom bez toho, aby prišiel o svoju ľudskosť. Prijíma rany ako skutočný barbar, zmrazuje nepriateľov a spôsobuje im obrovské poškodenie ničivou sekerou a kladivom. Jeho útoky sú o to účinnejšie, čím viac poškodenia utrpí.

(Čarodejnica) Dračia veštkyňa: Čarodejnica transformovaná krvou modrého draka, ktorá sníva o svete, v ktorom zvládnu draci a ľudia žiť bok po boku. Nepriateľov si udržuje od tela elektrickými dračími silami. Čarodejnica sa nepúšťa do boja zblízka a radšej si obďaleč nabíja kúzla a spôsobuje poškodenie na diaľku.

(Rytier) Vojak Rádu: Rytier strávil celý život bojovým výcvikom, a tak sa stal majstrom ohnivej kopije a štítu. Vďaka svojmu odhodlaniu a viere vo Večnosť dokáže odolať všetkým rozkladným dračím silám. Rytier so svojou smrtonosnou kópiou schopnou chrliť oheň nachádza ideálnu rovnováhu medzi útokmi zblízka a na diaľku.

(Lukostrelkyňa) Stopárska lukostrelkyňa: Ako najlepšia lovkyňa svojho klanu sa môže pýšiť vynikajúcimi schopnosťami. V jej arzenáli nechýbajú šípy, dýky, pasce a dračie toxické látky. Lukostrelkyňa sa prispôsobila boju na diaľku a dokáže okolo seba vytvárať otrávené plochy, aby si zaistila od nepriateľov odstup.

NEOBMEDZENÉ KOMBINÁCIE SCHOPNOSTÍ
Ancestral Grid je inovatívnou mechanikou slúžiacou na zvyšovanie úrovne hrdinu a dosahovanie jeho jedinečnosti. Získavaj schopnosti v rámci bojovej koristi a umiestňuj ich do mriežky vedľa širokej škály modifikátorov. Optimalizuj rozmiestnenie týchto prvkov, definuj tak svoj bojový štýl a buď ešte mocnejší. Každý hrdina má svoju vlastnú mriežku a nekonečné kombinácie schopností a modifikátorov.

SVET K PRIESKUMU
Bojuj s dračími monštrami a odhaľ príbeh šíreho sveta hry Dragonkin. Sopečné krajiny, zamrznuté pláne, starobylé ostrovy, toxické močiare a mnoho ďalších prostredí. Na svojom love objavíš všetko, čo ti svet môže ponúknuť. Každý región má vlastnú kultúru, tvory a zdroje.

MESTO, KTORÉ SI ROZVÍJAŠ PODĽA SVOJHO
V srdci hôr, v skryte pred drakmi a ich hlasmi, leží obrovské mesto, pevnosť ľudstva. Toto mesto rastie a mení sa v závislosti od tvojich rozhodnutí a objavov. Pri svojom putovaní sa budeš rozhodovať, na akú oblasť sa zamerať. Vylepšuj svoje budovy a hľadaj nových obyvateľov, vybavenie a ďalšie služby, či už osamote alebo s ostatnými hráčmi. Do rozvoja mesta môžeš zapojiť všetkých jeho hrdinov a odomykať nový obsah.

LOV V RÁMCI TÍMU
Na dobrodružstvo môžeš vyraziť v miestnej kooperatívnej hre v dvoch hráčoch alebo online až v štyroch. Svoj herný zážitok po dokončení príbehu môžete predĺžiť pripájaním do hier ostatných hráčov a odomykaním náhodných dračích lovov.




Ďalšie videá »


Dragonkin: The Banished - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Dragonkin: The Banished Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |