VED | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 3371 užívateľov

VED


Žáner:Akčná, Adventúra, RPG
Dátum vydania:2. štvrťrok 2024
Stránky hry:www.fulqrumpublishing.com/game/759-ved
Výrobca:1C, Karaclan
Kúpiť hru VED
Kúpiť hru

VED je príbehové RPG so strhujúcou ručne kreslenou grafikou a animáciami, jedinečným ťahovým bojovým systémom a prvkami rogue-lite. Hra VED, zasadená do dvoch rôznych svetov, rozpráva príbeh o mladom hrdinovi Cyrusovi, ktorý sa vydáva na výpravu, aby sa stal majstrom meča a mágie a zachránil všetko, čo pozná, pred skazou.

Alternatívna hrateľnosť
V hre VED vás čaká bohatý príbeh, ktorý má alternatívne konce hrateľnosti v závislosti od vašich rozhodnutí. Pripravte sa na desiatky nevratných dôsledkov. Hrať sa ju naučí každý okamžite, zvládnu ju však len majstri.

Mladý hrdina Cyrus
Príbehom VED vás bude sprevádzať Cyrus, ktorý u seba objaví schopnosť teleportácie medzi dvoma prepojenými svetmi, ktoré okrem iného obsahujú mnoho lietajúcich ostrovov, podivných tvorov a nebezpečných monštier. V jedinečnom interaktívnom príbehu záleží na každom vašom rozhodnutí. Odhaľte pravdu a rozhodnite o osude týchto magických svetov.

Inšpiráciu hľadajte v mytológii
V príbehu VED sú zakomponované rôzne kultúry aj mytológie. Nechajte sa uniesť fantasy svetom a udalosťami, ktoré prebiehajú medzi mnohými frakciami. Pri prechádzaní medzi svetmi objaví Cyrus tiež mnohé tajomstvá o svojej osobe, ako svety zachrániť alebo aj ako sa stať ich skazou.

Ovládnite mágiu Vedov
V priebehu hry VED môžete svoju postavu stále vylepšovať a odomykať nové schopnosti a zručnosti. Určité magické sily spolu dobre spolupracujú, preto voľte múdro. Mágia Vedov nie je pre každého.




Ďalšie videá »


VED - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre VED Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |