Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Execution Force | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 12917 užívateľov

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Execution Force


Žáner:Strategická, RPG
Dátum vydania:25. Júl 2023
Stránky hry:www.chaosgate.com/dlc
Výrobca:Frontier, Complex Games
Kúpiť hru Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Execution Force
Kúpiť hru

V DLC Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Execution Force vrhá na galaxiu tieň nová hrozba a prišiel tak čas vyniesť cisársky ortieľ. Popravčia čata predstavuje elitnú jednotku Officio Assassinorum, tajnú, smrtiacu jednotku schopnú likvidovať vysoko hodnotné ciele s chirurgickou presnosťou. Využite jej jedinečnú schopnosť skrývania a smrtiaci arzenál, ktorý vám pomôže zvrátiť priebeh bitky a čeliť novému nebezpečenstvu v podobe úľa Tentarus.

Súčasne sa môžete pustiť do boja s Nurgleho silami a v nových misiách Abordáže sa s údernou jednotkou vrhnúť do samého stredu nepriateľských krížnikov, vyradiť ich z prevádzky a získať víťaznú korisť.

NOVÉ HRATELNÉ JEDNOTKY - CISÁRSKY ASASÍNI
Vyskúšajte si velenie štyrom úplne novým hrateľným jednotkám z Officio Assassinorum. Využite jedinečné schopnosti a pomocou príslušníkov chrámov Vindicare, Eversor, Culexus a Callidus rozpútajte skazu. Títo obávaní bojovníci prinesú na bojové pole jedinečné schopnosti a zručnosti, akonáhle ich získate pri postupe v rámci hlavnej príbehovej kampane.

PRICHÁDZA NOVÁ HROZBA
Čakajú vás nové výzvy, hroziví nepriatelia a ďalšie nástrahy, chopte sa teda zbrane za Impérium a zničte nové nebezpečné úle Tentarus, ktoré sa rozmohli po celej galaxii. Pripravte sa na intenzívne bitky a drsné stretnutia, v ktorých sa zákernej hrozbe budete musieť postaviť čelom. Odhaľte temné tajomstvá Tentarus kvetu, ochráňte galaxiu pred jeho odpornými spármi a zároveň preskúmajte päť nových máp, v ktorých sa prebudí k životu desivá atmosféra tohto úľa.

MISIA ABORDÁŽ
Pripravte sa na intenzívne bitky v útrobách chaosom sužovaných krížnikov. Zapojte Stráže smrti do napínavých abordáží a rozpútajte boj v chaotickom prostredí ich zvrátených plavidiel. Vo všetkých stretnutiach s krížnikmi Stráže smrti je teraz možné sa priamo zapojiť do boja aj na palube. Bojujte proti Nurgleho uchváteniu naprieč sektorom Tyrtaeus tak, že začnete loviť ich lode, vysielať jednotky, ktoré vyradia generátory energie, a potom zožnete odmenu.

NOVÉ VYBAVENIE
Vybavte svojich Šedých rytierov do boja úplne novými zbraňami a zbrojou. Pripravte sa ovládnuť bojisko pomocou špičkového vybavenia, ktoré zvráti priebeh vojny vo váš prospech.




Alternatívne názvy
Warhammer 40000: Chaos Gate - Daemonhunters - Execution Force

Ďalšie videá »


Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Execution Force - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť

Súvisiace hry Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Duty Eternal
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters
Warhammer 40,000: Chaos Gate

Diskusia o hre Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Execution Force Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |