Last Train Home | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 5425 užívateľov

Last Train Home


Žáner:Strategická
Dátum vydania:28. November 2023
Stránky hry:lasttrainhome.thqnordic.com
Výrobca:THQ Nordic, Ashborne Games
Kúpiť hru Last Train Home
Kúpiť hru

Prvá svetová vojna sa skončila, ale boj pokračuje. Stoj na čele légie československých vojakov, ktorí sa obklopení chaosom občianskej vojny zúfalo snažia dostať domov. Preveď ich nemilosrdnou divočinou na palube obrneného vlaku. Staraj sa o posádku, rozhoduj o proviante a zásobách a snaž sa prežiť.

Vydaj sa v hre Last Train Home na zúfalú misiu cez vojnou zničenú nekonečnú pustinu. Tvojím cieľom je dostať československých vojakov domov obrneným vlakom, ale cesta, ktorá vás čaká, je plná nebezpečenstva. Vo víre brutálnej občianskej vojny medzi ruskou Červenou a Bielou armádou si musí tvoja jednotka zachovať bojaschopnosť, pričom sa budeš musieť starať o to málo zdrojov, ktoré máte k dispozícii, a za každú cenu udržiavať dobrú morálku. Vyraz na cestu neutešenou a nemilosrdnou sibírskou krajinou, kde ťa kruté mrazy a neúprosná príroda doženú až na hranicu síl. Zásob je nedostatok a posádka je vyčerpaná, ale ty to nesmieš vzdať.

Počas cesty ohniskom konfliktu ťa obklopia hrôzy vojny. Osud tvojej légie závisí od zručností niekoľkých kľúčových vojakov pri bitkách v reálnom čase, ktoré rozhodnú o výsledku misie. Musíš múdro voliť taktiku a využiť všetky zručnosti, ktoré máš k dispozícii, aby si ochránil svoje mužstvo a úspešne zvládol príslušnú misiu. Tvoje jednotky sa vďaka starostlivému tréningu a zdokonaľovaniu stanú skúsenou a schopnou légiou verných spoločníkov, bratov a sestier, pripravených čeliť všetkým výzvam, ktoré sa im postavia do cesty.

Osud tvojich spolubojovníkov určí rozhodnutie, aké počas cesty urobíš. Táto misia, ktorú inšpirovali historické udalosti spojené s československými legionármi a ich odhodlaním vrátiť sa do novo vytvorenej republiky po prvej svetovej vojne, preverí tvoju odvahu a vôľu prežiť. Úspešné dosiahnutie cieľa hry Last Train Home leží v tvojich rukách.




HW požiadavky Last Train Home
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • 3 GHz Quad Core CPU
  • NVIDIA GeForce GTX 1050-Ti 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
  • 8 GB RAM
  • 20 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • 3 GHz Six Core CPU
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB / AMD Radeon RX 5700 8GB
  • 16 GB RAM
  • 20 GB HDD

Ďalšie videá »


Last Train Home - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games90%
Bezútěšná cesta československých legionářů Transsibiřskou magistrálou skvěle kombinuje napínavou strategii a správu obrněného vlaku plnou těžkých rozhodnutí a dramatických misí. Last Train Home navíc celé dobrodružství s neskutečně originálním tématem ztroskotaných vojáků prezentuje v nádherné grafice, s fantastickým soundtrackem a autentickým českým a slovenským dabingem. Hra bezesporu patří mezi to nejlepší, co se u nás v poslední době urodilo.
Sector.sk90%
Last Train Home je prekvapením roka a pre mňa osobne aj hrou roka. Českí vývojári priniesli jedinečnú kombináciu žánrov, ktorá skvele funguje. Manažmentová jazda vlakom spojená s vojenskými strategickými misiami, RPG vývojom a survival prvkami je jedinečná a nesmierne komplexná. K tomu autori dobre zachytili neokukané obdobie a málo známu etapu československých dejín. A aby sa nikto z našincov necítil o niečo ukrátený, autori použili český aj slovenský dabing. Chválim, tlieskam, snímam pred vývojármi z Ashborne Games klobúk a hru vrelo odporúčam.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
orisis195%
excelentny napad skvela hra ...herny biznis sklzol do priemeru ako vsetko v dnesnej dobe kazda lastovicka potesi vdaka
Randy960%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všetky (8) »

Súvisiace hry Last Train Home: Legion Tales

Diskusia o hre Last Train Home Pridať príspevok
09.10.2023 18:12 - https://youtu.be/7ZQwram7b28
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |