Horse Tales: Emerald Valley Ranch | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 31738 užívateľov

Horse Tales: Emerald Valley Ranch


Žáner:Akčná, Adventúra, Simulátor
Dátum vydania:3. November 2022
Stránky hry:www.microids.com/game-horse-tales-emerald-valley...
Výrobca:Microids, Aesir Interactive
Kúpiť hru Horse Tales: Emerald Valley Ranch
Kúpiť hru

Prežite v hre Horse Tales: Emerald Valley Ranch podmanivé dobrodružstvo z konského chrbta a odhaľte tajomstvo Smaragdového údolia! Prázdniny u vašej tety nie sú ani zďaleka také, ako ste očakávali. Z vašej kedysi impozantnej rodinnej usadlosti sa stala hromada sutín a vy znenazdania stojíte pred obrovitánskou výzvou: Ako vrátiť vášmu ranču jeho bývalú slávu? Nechajte sa pohltiť kúzelným dobrodružstvom prežitým z konského chrbta. Skúmajte ohromné, nedotknuté územia všade okolo vás, zoznamujte sa s obyvateľmi polostrova, nadväzujte s nimi vrelé priateľstvá a odhaľujte tajomstvá ukryté v okolitej prírode. Správajte, kroťte a cvičte kone, z ktorých každý má svoje vlastné prednosti a charakterové vlastnosti, a zúčastnite sa s nimi napínavých závodov.

OBNOVA RANČA
Vaša teta nechala rodinnú usadlosť dočista schátrať. Z kedysi nádherného ranča nezostalo nič viac než hromada sutín a rozvalín a vy ste jediní, kto s tým môže niečo urobiť. Vo svojej snahe našťastie nezostávate sami: V starostovom synovi Gabrielovi, miestnom lesníku Mattéovi a architektke a zručnej remeselníčke Noelle čoskoro nachádzate neoceniteľných spojencov vo svojom úsilí vybudovať všetko znova a ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Je teraz len na vás navrátiť vášmu rodinnému menu zašlú slávu – a možno dokonca aj získať rešpekt významnej rodiny Félixovcov.

PORIADNE SI ZAJAZDIŤ
Vydajte sa na romantické dobrodružstvo na chrbte koňa a vychutnávajte si pocit úplnej slobody v rozľahlom otvorenom svete. Cválajte rozmanitou, očarujúcou krajinou – pozdĺž morského pobrežia, lesom alebo napríklad okolo koralovej lagúny. Kto vie, možno pri ich prieskume odhalíte niekoľko tajomstiev. Počas svojich vychádzok stretávajte nových priateľov a plnením rôznych misií a úloh sa pokúste zachrániť odkaz vašej rodiny.

ZKROTIŤ A OSEDLAŤ
Počas svojho výpravného dobrodružstva narazíte na celý rad zvierat, vrátane divokých koní. Naučte sa, ako ich skrotiť a osedlať – každý z nich bude jedinečný, s odlišnými schopnosťami, charakterovými vlastnosťami, preferenciami a výcvikovými potrebami. Rozvíjajte svoje jazdecké zručnosti, starajte sa o svoje kone, cvičte ich a ich šľachtením rozširujte svoj ranč o tie najlepšie kone. Ak budete pri šľachtení postupovať s rozvahou, dokážete zlepšovať ich schopnosti a získavať kone s unikátnym zafarbením srsti.




HW požiadavky Horse Tales: Emerald Valley Ranch
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel i3
  • ATI Radeon HD 7770 / NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
  • 8 GB RAM
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i7
  • NVIDIA GeForce GTX 960
  • 16 GB RAM

Ďalšie videá »


Horse Tales: Emerald Valley Ranch - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Diskusia o hre Horse Tales: Emerald Valley Ranch Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |