Pirate Simulator | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 21407 užívateľov

Pirate Simulator


Žáner:Simulátor
Dátum vydania:2. štvrťrok 2024
Stránky hry:spaceboatstudios.com/pirate-simulator/
Výrobca:PlayWay, Space Boat Studios
Kúpiť hru Pirate Simulator
Kúpiť hru

Hra Pirate Simulator z vás urobí druhého Jacka Sparrowa. Začnete ako obyčajný prisluhovač na malej lode a postupom času sa musíte vypracovať na vládcu všetkých morí. Znie to síce jednoducho, ale taká sranda to nebude. Piráti sú dosť nebezpečná zberba a nedajú vám nič zadarmo. Svoju loď musíte nielen riadiť, ale tiež opravovať, vylepšovať, dokupovať na nej nové veci ako väčšie delá, pevnejšie sťažne a ďalšie veci. Tiež bude záležať na tom, či sa zameriate na palebnú silu, alebo na rýchlosť a lepšie manévrovanie lode.

Ale čo by bola loď bez poriadnej posádky? Sami to navyše fakt neuriadite. Keď budete stáť pri kormidle, tak niekto musí uväzovať laná, drhnúť palubu a podávať vám hektolitre rumu. Posádku budete musieť jednoducho naverbovať. Zájdete do prístavu, dáte si pár panákov s ľuďmi a on sa už nájde niekto, kto vám bude robiť podržtašku.

Piráti chcú zlato. A rovnako tak aj tá vaša prekliata banda, ktorú naverbuje. Ak im nedáte nejaký ten poklad, tak sa prejdete po doske. Takže aj hľadaniu pokladu sa tu nevyhnete. Zadarmo to taktiež nebude. Poklady sú dobre schované, alebo dokonca aj prekliate. Prvým krokom je získať mapu. Druhý krok je nájsť poklad a posledný je nenechať sa pri tom zabiť. Takže je to len na vás, kam až to dotiahnete.




Ďalšie videá »


Pirate Simulator - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Pirate Simulator Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |