Red Dead Redemption 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 8009 užívateľov

Red Dead Redemption 2


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:5. November 2019
Stránky hry:www.rockstargames.com/reddeadredemption2/
Výrobca:Rockstar Games
Kúpiť hru Red Dead Redemption 2
Kúpiť hru

Hra od tvorcov Grand Theft Auto 5 a Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 je epický príbeh o živote v neúprosnom srdci Ameriky. Obrovský atmosférický svet taktiež poskytne základy pre úplne nové zážitky v multiplayerovom režime.

Znovu vitajte vo svete, v ktorom sa nezákonné hazardné hry, prestrelky a pitie stávajú životným štýlom. Pokračovanie vysoko populárneho otvoreného sveta v štýle akcie divokého západu, ktoré bude zaručene väčšie, odvážnejšie a omnoho realistickejšie.

Pripravte sa na pokorenie divokého západu. Red Dead Redemption 2 sa vracia s odvetou a západ už nikdy nebude rovnaký. Myslíte, že máte na to prežiť v novej verzii Red Dead Redemption? Osedlajte tátoša a zistite to.




Alternatívne názvy
Red Dead Redemption II

HW požiadavky Red Dead Redemption 2
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 SP1
  • Intel Core i5 2500K / AMD FX-6300
  • NVIDIA GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • 8 GB RAM
  • 150 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i7 4770K / AMD Ryzen 5 1500X
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 280 4GB
  • 12 GB RAM
  • 150 GB HDD

Ďalšie videá »


Red Dead Redemption 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Games.cz100%
Red Dead Redemption II je ohromná, konzistentně špičková, technicky takřka bezchybná, plná detailů, překvapení i emocí, a hlavně je nesmírně zábavná.
Sector.sk100%
Red Dead Redemption 2 prináša hlboký zážitok nielen milovníkom westernu a koní, ale všetkým hráčom, ktorých lákajú dobrodružstvá. Toto však nie je len charakteristická prestrelka z divokého západu, hoci si aj v tomto smere prídete na svoje a vo veľkom štýle. Akčné scény sú naozaj dynamické a úchvatné, ale treba počítať s tým, že sa prelínajú aj s úplne obyčajnými, občas až banálnymi činnosťami s pomalším tempom, ktoré tu však vyzerajú neobyčajne, pretože sú veľmi realistické. Hra má svoju pridanú hodnotu v podobe úžasného žijúceho sveta, v ktorom nefigurujú čiernobiele postavy, ale ľudkovia, ktorí neraz nie sú jednoznačne dobrí alebo zlí a majú prepracované charaktery. Samotný hlavný protagonista síce dokáže jedinečné veci, ale pritom vnímate aj jeho ľudskú stránku a slabosti. Nie je to žiadny moralista a neviniatko, na jednej strane pôsobí hrdinsky a neohrozene, no v istých momentoch zas veľmi zraniteľne a krehko, postupne sa vyvíja a vyrovnáva s tým, čo príde. Či už je to nevyhnutá transformácia západného sveta, ktorý sa neúprosne civilizuje a už v ňom akosi prestáva byť miesto pre dobrodruhov, alebo fyzická aj psychická zmena štvanca, ktorá môže viesť k jeho trpkému koncu. Nemusí však znamenať aj koniec príbehu.
Sector.sk - PC90%
RDR 2 je skvelá hra, vlastne sú to už hneď dve v jednom (veď si za to aj poriadne zaplatíte). V balení dostanete masívny príbeh aj samostatný online svet plný možností. Lenže PC verzia má aj po prvej veľkej záplate určité technické problémy. I keď je to už podstatne lepšie. Nehovoriac o tom, že všetko skvele funguje len na silných zostavách, hoci keď sa uskromníte, dáte to aj na slabšom PC, ale s istými obmedzeniami. No aspoň už nekolíše snímkovanie a hra neseká. RDR 2 vám jednoznačne odporúčam, ale ak máte staršiu zostavu, viac vás momentálne uspokojí konzolová verzia. PC produkt je vhodné nechať nejaký čas odstáť a počkať na jeho zaplátanie a doladenie. A ideálne si k tomu dovtedy prikúpte novú, veľmi výkonnú zostavu. A potom zažijete westernové orgie.
Games.cz - PC90%
Monumentálně obrovská hra s bezprecedentní úrovní detailů a z nich pramenící atmosférou, co těžko hledá konkurenci, fantastickým audiovizuálem, velkolepým soundtrackem, zajímavým vyprávěním a (ne)sympatickými postavami, jejichž osudy se vryjí do paměti. Technicky na PC nicméně stále není stoprocentní, ovládání na klávesnici s myší je nepříjemně krkolomné a interface se občas spíš plete pod rukama, než aby pomáhal.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
hacker1000100%
Tak toto je western aký by chcel každý vidieť, jednoznačne (game of the year 2018).
a ty Mike9 a tie ostatné blbé prezívky ktoré ešte používaš na svoje zlé recenzie:

vôbec ma nebavíš si nudný a nezáživný,
čakal by som od teba viac, som sklamaný, mohol si byť ovela lepší, celkovo nemaš žiaden zmisel pre recenzie, asi by bolo lepšie aby sa takéto deti nerodili.
Enoo100%
Osobne odporúčam. Táto hra ukázala že zo stojí za to.a mňa presvedčila že divoký západ sa dá hrať. Ú mňa 10/10 uvidíme čo prinesie ďalšia časť.
Salazar10100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
malycauner100%
Opravdu legendarni westernovka prinasejici vsehochut herniho pozitku a opravdu nezapomenutelnou grafiku, ktera vykreslila divokej zapad snad nejlip jak jen mohla.
100%
Mrak9100%
Mark9 vobec ma nebavis si nudny a nezazivy necakal som od teba viac niesom sklamany lebo tieto tvoje zvratky mohli byt aj ovela horsie celkovo nema tvoje hodnotenie vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby si castejsie nevychadzal z blazninca ..
Laserdance1790%
Skvelá zábava na dlhé víkendy. Vinikajucá gtafika a prostredie. Nie raz som sa prichytil že miesto robenia misií si len hodiny behám svetom :D

+ grafika, atmosféra, príbeh, ovládanie, multiplayer, obrovský otvorený svet
- málo interakcie medzi postavami, epilogová časť už trochu nudnejšia
Mlke9100%
Mike9 vobec ma nebavis si nudny a nezazivy necakal som od teba viac niesom sklamany lebo tieto tvoje zvratky mohli byt aj ovela horsie celkovo nema tvoje hodnotenie vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby si castejsie vychadzal z domu ..


všetky (43) »

Súvisiace hry Red Dead Online
Red Dead Redemption

Diskusia o hre Red Dead Redemption 2 Pridať príspevok
20.11.2020 00:09 - podarilo sa niekomu premapovať klávesy ?? na obrazovke ukáž...
02.11.2020 00:14 - https://www.stiahnito.sk/red-dead-redemption-2-full-pc-game-part01-rar/91399789
26.03.2020 13:44 - a ešte čo sa týka optimalizácie na PC no humus aby dropova...
26.03.2020 13:42 - RDR v celku dobre ako singleplayer ale mulťák je srašný, c...
11.02.2020 19:46 - OK. Beriem spat. Pomylil som si to s inou westernovkou. Prepacte mi vsetci.
...
Zobraziť všetky príspevky (25) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |