LEGO City Undercover | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6026
12898
1687

Online 3794 užívateľov

LEGO City Undercover


Žáner:Akčná
Dátum vydania:4. Apríl 2017
Stránky hry:www.lego.com/city/games/legocityundercover
Výrobca:Warner Bros, Traveller's Tales
Kúpiť hru LEGO City Undercover
Kúpiť hru

GTA v kockovanom lego svete so všetkým, čo k tomu patrí. LEGO City Undercover je hra s otvoreným svetom. V úlohe detektíva v utajení, Chasa McCaina, sa vydáte do Lego City s cieľom ho zachrániť pred šialeným zločincom Rexom Furym.

Po svojich, alebo v zabavenom vozidle budete jazdiť v kockovanom meste, ktorému nechýba žiaden z atribútov reálneho mesta. Ulice sú plné ľudí a zaujímavých zákutí. V úlohe policajta budete naháňať zločincov po meste a chytať ich akčným spôsobom priamo na ulici, alebo vás prinútia sa zúčastniť jednej z množstva mini hier.

Jednotlivé „rébusy“ sú vystavané jednoducho, logicky a zábavne, takže sa pri žiadnej akcii nezdržíte dlho, ale pocit dobre odvedenej práce vám hra určite neodoprie. Všetky tieto herné úkony spája typický parodický humor dotiahnutý ad absurdum. Miesto plechov padajú z objektov pri nehodách lego kocky a miesto krvi z ľudí tečú... tiež lego kocky.




Alternatívne názvy
LEGO City: Undercover

HW požiadavky LEGO City Undercover
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • Intel Core i5-760 (4 * 2800) / AMD Athlon X4 740 (2 * 3200)
  • 4 GB RAM
  • 18 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta NVIDIA GeForce 560 Ti / AMD Radeon HD 5850
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • Intel Core i7-950 (4 * 3000) / AMD FX-6100 (6 * 3300)
  • 4 GB RAM
  • 18 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


LEGO City Undercover - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Sector.sk85%
Nevtieravý humor parodujúci známe filmy, skvelé využitie žánrových trópov a aj chytľavá hrateľnosť, ktorú si v lokálnej kooperácii môžu užiť malí aj veľkí. To sú pravdepodobne najsilnejšie zbrane v ponuke Lego City Undercover. Zub času hru za tých pár rokov od pôvodného vydania po technickej stránke nenahlodal. Aj v tomto ohľade má stále čo ponúknuť. Jej nedostatky sú skôr menšie, no podpísali sa na celkovom dojme. Nahrávacie časy by mohli byť kratšie, aj keď sa nejaké extrémne dlhé čakanie nekoná. Neustála obnova prostredia a návrat pred policajnú stanicu pri nahratí hry už zamrzia oveľa viac. A nepotešia ani menšie chybičky, ktorých sa autori nevyvarovali, napríklad občasné zaseknutie postáv alebo vozidiel. To všetko ale nič nemení na tom, že vás čakajú desiatky hodín výbornej zábavy.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING72%
-: bugy, ovládanie a miestami kamera, postupný stereotyp, otravné mechaniky, loading, respawn, premávka, len lokálny multiplayer
+: grafika, hudba, humor, dizajn, atmosféra, zábava, postavy, easter eggy, herný svet, zbrane, herná doba, mini hry, príbeh
Verdikt: Lego City Undercover je také GTA v Lego svete, ktoré pôvodne vyšlo na Nintendo Wii U a nemá žiadnu filmovú predlohu. Chase McCain je známym policajtom, ktorý sa vracia do mesta, aby opätovne zatkol zločinca menom Rex Fury. Hráč sa preto v role tohto policajta musí infiltrovať do zločineckej skupiny a plniť úlohy na obidvoch frontoch. V priebehu hry sa sprístupňujú nové časti mesta, kostýmy a s nimi aj funkcie a možnosti zbierania rôznych bonusov. Kocky možno následne využiť pri stavbe rôznych budov a predmetov v hernom svete, ktorý tvoria zmenšené podoby známych destinácií. Príbeh nie je originálny, no jeho podanie pobaví pre humor a paródiu rôznych filmov. Nepriatelia sú rôznorodí a možno sa ich zbaviť aj za pomoci kung-fu. V rámci vyšetrovania je dôležitým prvkom tablet, ktorý okrem komunikácie slúži aj na vyhľadávanie stôp. Hra však obsahuje viaceré negatíva. Ovládanie je fakt otrasné a mestami aj kamera. V priebehu hry mechanika zmeny kostýmov je viac a viac otravná a hra samotná upadá postupne do stereotypu. LEGO City Undercover má svoje nedostatky, no dokážu ho oceniť aj starší hráči pre špecifický humor zameraný na popkultúru.


všetky (10) »


Diskusia o hre LEGO City Undercover Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |