Fable Legends | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 29182 užívateľov

Fable Legends


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:zrušená
Výrobca:Microsoft Game Studios, Lionhead Studios
Kúpiť hru Fable Legends
Kúpiť hru

Legendárna séria Fable od Lionhead Studios získala nového člena - Fable Legends. Hoci Fable Legends je inovatívna hra, príbeh sa vráti ku koreňom. Dej sa odohráva pred 400 rokmi udalosťami prvej kultovej epizódy, keď na strane niekoľkých hrdinov pátrame po cennej relikvii, ktorá môže byť zálohou zachránenia Albionu.

Fable Legends nepokračuje v tradíciách predošlého priebehu hry. Počas dobrodružstva nás namiesto jednočlennej kampane čaká kooperatívna skupinová misia. Humorné pointy a rozprávkové stvárnenie, ktoré bolo charakteristické aj pre predošlé časti, sa nezmenili. Dej môžeme prežiť aj tentoraz na strane štyroch hrdinov (zbojník, bojovník, mág, lukostrelec). Na druhej strane stojí veľmi silný a zlý nepriateľ, ktorý im zo všetkých síl kladie prekážky v dosiahnutí svojich cieľov.

Samozrejme, s Fable Legends môžeme hrať aj sami – vtedy ostatné postavy ovláda umelá inteligencia. Ozajstný herný zážitok však ponúka iba multiplayerový spôsob. Spolu budeme bojovať proti temným silám podľa vopred nastavených taktík a stratégií, pričom naše postavy postúpia na vyššiu úroveň a budú lepšie a silnejšie.

Fable Legends by nebola pravou hrou tejto série, ak by sme nemohli ovládať temnú stranu. Ak sa vyberieme touto cestou, môžeme zabudnúť na kooperáciu, ako aj na akcie zamerané na postavy s rôznymi schopnosťami. Základný je priebeh hry na základe tower defense prvkov, v rámci ktorého máme brániť hrdinom v dosiahnutí ich cieľov.




Ďalšie videá »


Fable Legends - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.


Súvisiace hry Fable
Fable Fortune
Fable Anniversary
Fable III
Fable: The Lost Chapters
Fable II

Diskusia o hre Fable Legends Pridať príspevok
07.03.2016 21:40 - nič z toho... lionhead skončil uz neexistuje
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |