Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 24499 užívateľov

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain


Žáner:Akčná
Dátum vydania:1. September 2015
Stránky hry:www.konami.com/mg/mgs5/
Výrobca:Konami, Kojima Productions
Kúpiť hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Kúpiť hru

Metal Gears Solid 5: The Phantom Pain sa odohráva v otvorenom svete. Snake sa prebúdza z kómy po deviatich rokoch v nemocnici. Zistí, že stratil množstvo svojich schopností a že veľké zlo sa dostalo na slobodu. A ešte horšie, má amputovanú ruku a jeho jedinou úlohou je dostať sa z nemocnice, na ktorú zaútočili vojaci.




Alternatívne názvy
MGS V: The Phantom Pain; Metal Gear Solid: Phantom Pain; Metal Gear Solid 5

HW požiadavky Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i5-4460 3.40 GHz / ekvivalent
  • 4 GB RAM
  • 28 GB miesta na disku
  • 2 GB DirectX 11 grafická karta NVIDIA GeForce GTX 650 / ekvivalent
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i7-4790 3.60 GHz / ekvivalent
  • 8 GB RAM
  • 28 GB miesta na disku
  • DirectX 11 grafická karta NVIDIA GeForce GTX 760 / ekvivalent
  • DirectX 9.0c kompatibilná, Surround Sound 5.1 zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games100%
Phantom Pain překvapuje i napíná, dojímá i trýzní, ale především neskutečně baví. Je vším, čím stealth hra v otevřeném světě může být a od hráčů očekává maximální nasazení a účast.
Sector.sk100%
Momentálne najlepšia videohra na trhu? Bez najmenších pochybností, takúto nekompromisne hrateľnú a znovuhrateľnú hru sme tu dávno nemali. Videoherná megalománia v praxi, o negatívach ani nejdem hovoriť, bolo by to totiž puntičkárske vyťahovanie niečoho, čo by síce v rámci recenzie malo budiť zdanie objektivity, ale pri hraní samotnom na to človek ani nepomyslí. Koho, preboha, môže naozaj trápiť, že by to mohlo byť graficky dokonalejšie? Alebo, že sa nedá vyliezť všade, kde to vyzerá tak, že by sa tam malo dať vyliezť? Ale, prosím vás...


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kerberos100%
Tak posledny diel z fenomenalnej serie od Majstra Kojimu sa dostavil oficialne aj na pc! V prvom rade ma hra Fantasticku optimalizaciu - hra bezi na mojom laptope s Nvidia GT 635M 2GB na 900p rozliseny a najvyzsich nastaveniach NAD 30 FPS aj v narocnych scenach a ani raz nezamrzla, nespadla pocas 13 hodin hrania!! Nemam co vytknut hre az mozno to, ze nie kazdemu sadne. Neznalci serie budu mat zmatojk v pribehu, a hra kladie doraz na Stealth oproti akcii. Tak v skratke:
+otvoreny svet Afganistanu
+atmosfera
+kvalitne ozvucenie a hudba
+fantasticke cut-sceny
+prezentacia a pribeh
+kopec moznosti v ramci taktickeho pristupu
+odomkynanie vybavenia
+kraftovanie, vylepsovanie zakladne
+hromada vedlajsich misii
+ikonicke postavy a predmety
+slusna AI nepriatelov
+dlha herna doba
+multiplayer
Zapory:
-hra nieje pre kazdeho
Mark940%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Randy9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
drago12587100%
Neskutočny pribeh,
NAJLEPSIA GRAFIKA ! ano mam rad crysis 3, bf 4, ale nikde som nevidel take realisticke spracovanie ako tu, hra ide na low end zostavach ! skusal som to aj na notebooku za 450€ a slo to na high/ FHD , hral som stovky a stovky hier už 10 rokov hravam, ale toto je podla mna naj hra aka do teraz vyšla . pre plnohodnotne užitie hry odporučam ( kvalitne sluchadla, obrovsky 4k monitor, detaily na ultra, zatiahnut žaluzie a neake dobre papaničko na stôl a ta hra vas proste nepusti) :D
S.W.A.T1358100%
Takže ako herní fanúšik si myslím že rok 2015 priniesol vela veľmi dobrých a prepracovaných hier. Na začiatku roka sme sa dočkali pc verzie gta 5, neskôr vyšiel witcher 3 a nakoniec ako čerešnička na torte bol rok zakončený tretím najlepším titulom 2015 a to MGSV:TPP. Táto hra exceluje vo všetkých prvkoch: od výborného príbehu cez open world a vynikajúci stealth až po dobrú inteligenciu botov a neuveritelne parádnu optimalizáciu. Som velmi sklamaný len jedinou vecou a to fakt, že Metal gear solid sa dočkal velkého finále a pokračovania sa už nedočkáme.
minuteman100%
+ grafika
+ optimalizace
+ uvodni mise - sice pomaly rozjezd ale za to velka show a neco jineho, nez u tuctovych her
+ propracovanost prostredi
+ milion moznosti, jak splnit misi/ukol
+ AI
vier28699%
Ked som to zacal hrat nemohol som prestat grafika nemala chybu akurat mi vadili tie scifi somarini nato som si nieako nevedel zvyknut no vedlajšie misie to zachranovali aj ked po case prišli otravne
Andyno85%
Skvelé! Táto hra osloví asi každého, kto má rád stealth a open world RPG žáner. Presne toto je mix, ktorý veľmi dobre funguje a ešte lepšie sa hrá. Dokonca tu nájdeme aj prvky menežmentovej stratégie, ktoré sú na prvý pohľad dosť mätúce, ale dá sa to prehrýzť, a po chvíli sa do toho dostanete. Graficky na tom hra nie je zle (aj keď určitý krok smerom vpred by neuškodil) a je aj skvelo optimalizovaná. Medzi mínusy by som zaradil asi len 2 veci: opakovanie jednotlivých misií, hlavne tých vedľajších, a sci-fi rovinu, ktorá sa k hre (podľa môjho názoru) vôbec nehodí.
virtual90%
The Phantom Pain je vynikajúca akcia ktorá nesie mnohé, už známe prvky moderných hier. Tvorcovia zobrali svojho vojaka a zasadili ho do otvoreného sveta v ktorom plní úlohy tichého zabijaka. Rozhodne sa jedná o najpokročilejšiu vojenskú akciu s jedinečným štýlom, návykovou hratelnosťou, dobrou atmosférou a zaujímavým príbehom. Grafika je spracovaná pekne a tak ako ona je celá hra stavaná účelovo, dôraz je kladený najmä na funkčnosť a v celku pôsobí trochu surovo ako pravý armádny produkt. Žial nieje v tom dokonalá, čo zamrzí viac je keď na občasné chyby narazíte v najnevhodnejšej chvíli. Tiež spomeniem opakovanie úkonov čo je bežným javom sandboxových hier, ale strohosť prostredia nabáda k stereotypu o niečo viac, to však vyvažuje postupným sprístupňovaním možností taktizovania a ponuka je naozaj unikátna. Pokial ste trpezlivý hráč ktorý si vie vychutnať prepracovaný stealth systém, a pokial námet hry s prvkami science fiction v ktorej sa chopíte úlohy prieskumáka považujete za zaujímavý, nie je o čom. Čakajú na vás množstvá úloh a drsné časy strávené v tejto skvelej hre.


všetky (27) »

Súvisiace hry Metal Gear Solid Δ: Snake Eater
Metal Gear Solid: Master Collection - Vol. 1
UnMetal
Metal Gear Survive
Metal Gear Online 3
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Solid 2: Substance
Metal Gear Solid: VR Missions
Metal Gear Solid

Diskusia o hre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Pridať príspevok
18.02.2018 19:31 - prvé nie je pravda a druhe...no a čo ?
17.02.2018 16:00 - ta hra ma odporne ovladanie a este horsiu fyziku fyziku 8-)
26.03.2017 08:41 - 10 bodov v hodnoteení je úplna sprostosť.hra to nie je zlá...
30.10.2016 18:26 - jako aktivujem tu cestinu ked hra je iba na patchi 1.05 som hladal ten patch a...
17.07.2016 10:10 - kupil 8-):-)
...
Zobraziť všetky príspevky (85) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |