This War of Mine | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 18255 užívateľov

This War of Mine


Žáner:Simulátor, Strategická
Dátum vydania:14. November 2014
Stránky hry:www.thiswarofmine.com
Výrobca:Deep Silver, 11 bit studios
Kúpiť hru This War of Mine
Kúpiť hru

Nebavia vás klasické hry na vojnu, alebo máte už po krk hranie sa na vojaka? This War of Mine vás postaví do úlohy civilistu počas vojny. V skutočnosti by ste sa v tejto úlohe asi ocitnúť nechceli, ale vyskúšať si to v hre stojí za to. Je to čistá depresia.

V This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. Toto je úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne nového uhla. Hra zohľadňuje denný a nočný cyklus. Počas dňa, keď odstreľovači opustia svoje stanoviská a vy sa budete musieť zamerať na udržanie svojho útočiska, opravami, či zháňaním nezbytných surovín. V noci sa niektorý z vašich civilistov vydá na misiu do nebezpečných miest zháňať položky, ktoré vám pomôžu zostať nažive. A v This of War vám pôjde naozaj o holý život.

Tvorcovia hry sa inšpirovali príbehmi civilného obyvateľstva z doby vojny v Juhoslávii. Je to o ľuďoch, ktorí nebojujú a pred výstrelmi a výbuchmi sa ukrývajú do rozpadnutých domov.




HW požiadavky This War of Mine
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista
  • Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.8 GHz
  • 2 GB RAM
  • 512 MB, Shader Model 3.0 grafická karta Geforce 9600 GS / Radeon HD4000
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7
  • Intel Core 2 Quad 2.7 GHz / AMD Phenom II X4 3 GHz
  • 4 GB RAM
  • 1 GB, Shader Model 3.0 grafická karta GeForce GTX 260 / Radeon HD 5770
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


This War of Mine - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
82%

Recenzie
Sector.sk80%
This War of Mine je vojnová hra, v ktorej nehrajú prím hvízdajúce guľky. Nie je o hrdinoch so samopalom v ruke, ale o obyčajných ľuďoch, ktorí vždy najviac doplatia na hrôzy vojny. Tento titul vyvoláva depresie, núti hráča k ťažkým a niekedy amorálnym rozhodnutiam, ktoré ale prirodzene vyplývajú z neľahkej situácie a nemožno ich jednoznačne odcudzovať. This War of Mine je poučením, zdvihnutým prstom a obžalobou vojny. Na rozdiel od mnohých iných hier a akčných filmov nič neprikrášľuje, len poukazuje na veľkú ľudskú tragédiu, ktorá, bohužiaľ, nie je ojedinelá.
Tiscali Games80%
Simulátor přežití v troskách města zacvičí s vaší morálkou, náladou i přesvědčením. Vylepšujte brloh, rabujte obchody a kopejte hroby. Válka z pohledu civilisty ještě nebyla nikdy tak zajímavá. A drsná.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
wlkodllak94%
Vynikajúca hra. Ked som ju pustil, nevedel som ju vypnúť.
Skvelá grafika ktorá nevyžaduje vysoké nároky, textury vyzerajú ako ručne malované.
Atmosféra by sa dala aj krájať, a skvelá hudba ktorá tam pasuje.
Survival hra kde vás každé zlé rozhodnutie môže stáť život člena skupiny.
V krátkosti o hre:
Na začiatku dostanete dom a pár ľudí z ktorými hráte. Cez deň sa staráte o váš dom, opravujete ho a snažíte sa prežiť za použití rôznych vylepšení. Riešite problémi ako su hlad, únava, zranenie, nemoc, depresia, zlodeji... V noci chodíte vykrádať okolité domy kde sú civilisti, ozbrojený civilisti ale aj vojaci. Môžu byť neutrálny , môže s vami obchodovat, žiadať vás o pomoc alebo vás chcú zabiť. Musíte ale stále hladať veci ktoré vám pomôžu prežiť ďalší deň.
Námet má hra zo skutočných príbehov ľudí ktorý žili v 90tych rokoch v Sarajeve.
Dávam 99%
1% dole za to že by sa zišiel preklad ;)
Upravené:
Myslel som že je to skvelá hra, ale teraz ked som ju dohral musím povedať: Veľmi krátka hra. - 5%


Jack26685%
Výborná hra ktorá dá pocítiť človeku aká je vojna a čo s nou prichádza. Príbehy rôznych ľudí ešte dotvárajú realistickú podobu.
FRiman0390%
Vo vojne nie každý je vojak. S týmto logom sa 11bitsudios pustili do hry This war of mine. Hra sa odohráva počas obliehania Sarajeva a to konkrétne približne 2 roky po začiatku obliehania. Začnete s náhodne vygenerenovanou skupinou s ktorou sa snažíte prežiť. V hre je klasický cyklus deň-noc. Je zaujímavé ako sa hra hrá cez deň a cez noc ktoré sa dosť odlišujú. Cez deň hlavne výrabate a cez noc hladáte nezbytnosti alebo opchodujete. Je tam zopár eventov ktoré sa tiež náhodne generujú a niekedy si prajete aby sa negenerovali vôbec. Bohužial hra je pomerne krátka.
Siri16190%
+ : Dobře promyšlené lokace
+ : Správně nastavená obtížnost (Ani lehké, ani ukrutně těžké)
+ : Výborný hudební a zvukový podklad
+ : Možnost rozhodnutí, zda budete okrádat lidi aniž by o vás věděli, nebo se zbraní v ruce
+ : Příběh se hezky vyvíjí (Teplo, zima a tím pádem pár nepřístupných lokací kvůli sněhové kalamitě, bombardování města a tím pádem změněný vzhled několika lokací, klid zbraní nebo naopak veliká aktivita ozbrojenců atd...)
+ : Průběhem hry se rozhodnete kdo z vašich ''svěřenců'' je vám přednější a kdo např. dostane přednostně léky, obvaz, najíst, atd...

- : Zatím žádné, až se k nějakým dostanu, dopíšu je! ;-)

9/10
malycauner70%
Hodnotim originalitu, realicnost, zpracovani interakci, grafiku.Hral jsem to cca 7 hodin.Hra je pohlcujici, ale casove vycerpavajici pro postup ve hre.V podstate, kdyz nemas co pouzit, muzes jen spat do noci...ale o tom ta hra nejspis je.Kazdopadne, hra ma ohromne kouzlo a zaslouzi si potlesk.
NORD_KING86%
-: menšie bugy, postupný strereotyp, obmedzenie nočných výprav, ukladanie hry
+: grafika, audio, hudba, dizajn, atmosféra, lokality, zábava, herná doba, naturalizmus, crafting, vylepšenia úkrytu, náhodné udalosti, obtiažnosť
Verdikt: Bežne sa môžeme stretnúť s hrami, ktoré zobrazujú vojnový konflikt z pohľadu vojaka alebo stratéga. Hra This War of Mine však prináša možnosť vyskúšať si život civilistu v období vojenského konfliktu a to naturalistickým spôsobom, bez akýchkoľvek servítok. Jedná sa o 2D simulátor prežívania, čo obnáša saturovanie bežných denných fyzických a psychických potrieb, vylepšovanie úkrytu a aj boj o potraviny a ďalšie potrebné veci. V úkryte možno začať s troma rôznymi postavami, ktoré si musia pomáhať, aby prežili. Dôležité pre prežitie je rádio, z ktorého možno získať rôzne informácie o vývoji konfliktu a počasí. V chladnom období je potrebné zabezpečiť teplo pred výskytom chorôb alebo umrznutím. Obyvatelia domu sa väčšinou delia na strážcu, spiaceho a prieskumníka, ktorý do nočných ulíc môže vyraziť iba jeden a preto treba vzhľadom na správu zásob, si zvoliť vhodnú lokalitu na prieskum. Hra od určitej časti padne do stereotypu, no aj napriek tomu si dokáže zachovať silnú atmosféru. This War of Mine dokáže poriadne otestovať hráča, jeho svedomie a hodnoty na ceste za prežitím.


všetky (17) »

Súvisiace hry This War of Mine: Stories - Fading Embers
This War of Mine: Stories - The Last Broadcast
This War of Mine: Stories - Father's Promise
This War of Mine - The Little Ones DLC
This War of Mine - War Child Charity DLC

Diskusia o hre This War of Mine Pridať príspevok
13.07.2015 12:50 - vie niekto ako sa dostať k updatu Version 1.3.1 (29 April 2015) ? malo by...
31.03.2015 15:10 - pozná niekto nejaký trainer ? mám od antifuna ale keď ho p...
02.03.2015 16:41 - ahojte...Neviete niekto prosím prečo keď spustím trainer h...
25.01.2015 22:24 - V sutinách domu odetý v napätí chlad,hlad i smäd ho ...
05.01.2015 14:03 - State of decay je podobne ale mas tam zombii apokalypsu.
...
Zobraziť všetky príspevky (18) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |