Etherium | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 29434 užívateľov

Etherium


Žáner:Strategická
Dátum vydania:25. Marec 2015
Stránky hry:etherium-thegame.com
Výrobca:Focus, Tindalos Interactive
Kúpiť hru Etherium
Kúpiť hru

Vo futuristickej stratégii Etherium zabojujú tri impériá o územia a cenné zdroje surovín etherium na vzdialenej planéte a jej mesiacoch. Hráč si zvolí jednu z veľmocí, ktoré majú rôzne technológie, silné stránky, slabiny a schopnosti ako špionáž a regulácia ovzdušia. Počas progresu treba dbať na suroviny, rozširovať kolónie, dobíjať územia a veliť armáde. Do bojov sa zapojí pechota, tanky, námorné jednotky aj gigantické deštruktívne stroje. Dôležitý bude aj výskum, ktorý povedie k získaniu nových technológií, vylepšení a odomknutí pokročilých štruktúr a jednotiek. Ovládanie počasia prinesie rôzne taktické možnosti, piesočná búrka zahalí základňu a zmrazenie rieky umožní prechod tankov.

Kampaň pre jednotlivca bude nelineárna, takže sa hráč rozhodne, na ktoré kontinenty alebo mesiace sa zameria, aký bude ďalší postup a misia. Môže bojovať o nové územia, ale aj brániť vlastné, aby nepadli do rúk nepriateľov. Jednotlivé lokality budú mať odlišný terén a podmienky, ktorým sa treba prispôsobiť. Púšť, džungľa a bažiny skomplikujú postup tankov, ľadové plochy a súostrovia prinesú iné problémy. Postup ovplyvní aj šesť sekundárnych frakcií, medzi ktorými sú nájazdníci a mimozemské bytosti. Dajú sa zničiť, alebo sa pridajú na stranu hráča a poskytnú jednotky a špeciálne schopnosti. Nebude chýbať multiplayer s online módmi, kde sa môžu stretnúť štyria hráči.




HW požiadavky Etherium
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista SP2 / 7 / 8
  • 2.4 GHz dual core CPU
  • 4 GB RAM
  • 5 GB miesta na disku
  • DirectX 9 a Shaders 4.0 kompatibilná grafická karta AMD Radeon HD 5850 / NVIDIA Geforce GTX 560
  • DirectX 9 kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »


Etherium - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
55%

Recenzie
Sector.sk65%
Etherium mohlo patriť k tým lepším stratégiám, ale akosi to nevyšlo. Žiadneho veľkolepého nástupcu Supreme Commandera nečakajte. Systém hry je v poriadku, hoci napriek snahe tvorcov nadšenie nevyvolá. Príbeh ani nepostrehnete. Na bojiskách je rušno, ale veľmi citeľný je nedostatok variability pri honbe za víťazstvom. V boji sa neustále opakuje identický postup, ktorý sa rýchlo stane nezaujímavým a nudným. Výsledkom je obstojná RTS, ktorá nevyvolá väčší záujem hráčov a veľmi rýchlo upadne do zabudnutia.
Tiscali Games40%
Etherium je sice komplexní strategie, ale její taktické boje jsou nudné a globální část triviální. Repetetivní povaha hry háže klacky jakékoliv další snaze, takže nakonec znovu sáhnete raději po její zjevné inspiraci s názvem Empire at War.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
player-Veteran70%
OK hra nie je v základu zlá. Hra má fakt zaujímavý multiplayer ktorý za to stojí. Ale hlavným ťažiskom je ten galactic conquest ktoré je prevzaté a inšpirované zo Star Wars Empire at Wars. Single...má muchy. Hlavne sa mi ale nepáči ta AI ktorá podvádza nie je fér a umelo sa navyšuje díky nej aj obťiažnosť lebo hra si povie...tak ste nahrali 15 hodín tak si zaslúžite navýšiť obťiažnosť. Nie je to fér a nesúhlasím s tým a preto aj znižujem hodnotenie. Ale hra ako taká zlá nie je a prináša to zaujímave prvky a veci. Za 7,50€ ? jasné !!


všetky (4) »


Diskusia o hre Etherium Pridať príspevok
06.05.2015 20:26 - skoda tesil som sa na kvalitnu kopiu Supreme Commandera(RTS ktorej diely milje...
06.05.2015 20:24 - absolutne nazabavna nie dobre hratelna RTS a to ma fakt mrzi kedze strategii j...
06.03.2014 18:23 - Vyzera to na styl C&C , Starcraft . Us sa tesim:)
Zobraziť všetky príspevky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |