Alien Rage | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12908
1687

Online 2305 užívateľov

Alien Rage


Žáner:Akčná
Dátum vydania:24. September 2013
Stránky hry:alienragegame.com
Výrobca:CITY interactive
Kúpiť hru Alien Rage
Kúpiť hru

Rozpútajte hnev mocných zbraní a prepášte si cestu armádou mimozemšťanov, ktorí sa nezastavia, dokiaľ vás nedostanú! Prebojujte sa 14 intenzívnymi úrovňami a pripravte sa na stret so zástupom nesmierne obrovských bossov, ktorí otestujú každú vašu schopnosť. Každá z vašich 10 zbraní sa pýši dvoma palebnými režimami a verte, že budete potrebovať všetky. Bojom zocelení mimozemšťania na vás budú útočiť spoza každého rohu pomocou rôznych zákerných taktík a útočných pohybov. Skvelá moderná grafika, úžasná fyzika, zničiteľné prostredie… Zažite vskutku napínavú strielačku zo starej školy.




HW požiadavky Alien Rage
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7 / 8
  • Intel Dual Core 2.6 GHz / AMD ekvivalent
  • 2 GB RAM
  • Grafická karta (GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 3870)
  • DirectX 9.0c
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7 / 8
  • Core 2 Quad 2 GHz / AMD ekvivalent
  • 4 GB RAM
  • Grafická karta (GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5770)
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


Alien Rage - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
50%

Recenzie
Sector.sk60%
Alien Rage je hrou, ktorá vám v pamäti dlho nezostane. Ale to ani nie je jej ambíciou. Prináša jednoduchú zábavu na 7 hodín a tento účel plní veľmi dobre. Má chyby, je neohrabaná a neoriginálna, ale ak jej cena ešte trochu klesne a máte radi sci-fi akcie, je pre vás.
Tiscali Games40%
Hardcore a oldschool. To jsou velmi často úžasná módní zaklínadla pro hry, které nedokáží být zábavné a svěží. Asi jako Alien Rage.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
virtual65%
Alien Rage je hra ktorá ma milo prekvapila. Netreba tu hladať nejakú hlbšiu zmysluplnosť, ale čo je jej prednosťou je efektívnosť a to v plnom zmysle slova. Velmi dobrú hratelnosť založenú na masívnom masakrovaní vela druhov nepriatelov podporuje pomerne slušná AI a dobrá grafika. Myslím že touto hrou netreba pohŕdať a určite stojí za to dať jej príležitosť.
FrantisekN25%
Zase ta istá chyba,nadžgať grafiku na max.efekt a čakať či to hráčov zaujme a nebodaj ich to ešte aj bude baviť...A ostatné atribúty hry sú vlastne nulové...tak ako aj nový Wolfenstein-je presne to isté...čistá streľba...je to simulátor streľby nič viac,s peknou grafikou a efektmi...
NORD_KING49%
-: bugy, optimalizácia, príbeh, umelá inteligencia, absurdné rozmiestnenie výbušných barelov, nelogické prvky hry, stereotypný dizajn prostredia, herná doba kampane, vykradnuté herné prvky, cena
+: grafika, audio, zbrane, efekty, nepriatelia, obtiažnosť, multiplayer, intro, detailné prostredie, dabing, miestami atmosféra a zábava, súboje s bossmi, animácie rúk, mech, finále
Verdikt: John Carmack kedysi prirovnal herný príbeh k príbehu v porne, ktorý je očakávaný, no nie až tak dôležitý. Týmto výrokom sa riadili aj tvorcovia prevažne B-čkových titulov, CI Games. Príbeh a originalita hry je takmer na bode mrazu. Kozmom si letí väčší šuter, na ktorom začnú ťažiť najprv ľudia a neskor aj mimozemská rasa Vorus, čo vedie ku konfliktu a ľudkovia sú razom z toho v prd..., teda mimo. Preto ľudstvo vyšle to najlepšie čo má... vás! Jediného vojaka, ktorý sa podoba na inú hernú postavu a bude sa pohybovať v priestoroch z iných herných sérií. Veru tak! Ešte aj posledné pasáže hry sa podobajú na tie z Unreal 2. Hra je k tomu prezentovaná ako hardcore a old school záležitosť. Napriek tomu, že umelá inteligencia je tupá, hra je skutočne ťažká, no old school s autohealom... tak určite! Kampaň je miestami zábavná, no postupne upadá do stereotypu. Multiplayer je o niečo zábavnejší, ale väčšina serverov zíva prázdnotou. Alien Rage je sklamaním, no stále menším ako je tomu v prípade Aliens: Colonial Marines.
Andyno30%
Tupá arkáda, navyše dosť zabugovaná. Ak hľadáte bezmyšlienkovú záležitosť, kde si len zastrieľate na emzákov, je to pre vás to pravé orechové. Inak ruky radšej preč!


všetky (17) »


Diskusia o hre Alien Rage Pridať príspevok
22.06.2017 01:36 - <a href=http://eruckyCaura.com>eruckyCaura</a> 17c42gnv4pzk5qln42...
05.12.2014 14:54 - Som trapné hovädo a CSGO je milionkrát lepší jak ***f...
08.12.2013 09:13 - takze kruta realita je ze som sracka s IQ lajna som proste totalny idiot co ot...
08.12.2013 09:05 - som homosexualna stetka co fajci ciganom mam 12 nikto ma nema rad a zivym sa t...
04.10.2013 22:59 - dobry napad aj tak ma to tu uz nebavy kaslime na to radsej
...
Zobraziť všetky príspevky (129) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |