Hard Reset | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 19202 užívateľov

Hard Reset


Žáner:Akčná
Dátum vydania:13. September 2011
Stránky hry:www.hardresetgame.com
Výrobca:Flying Wild Hog
Kúpiť hru Hard Reset
Kúpiť hru

Temné kyberpunkové FPS, v ktorom sa roboti vzbúria proti ľudstvu. Kormidla sa ujmete vo chvíli, kedy ľuďom zostáva posledná pevnosť s menom Bezoar. Práve v tomto ponurom svete vysokých mrakodrapov, neónových nápisov a lietajúcich pútačov sa hrdinský major Fletcher s laserovou páskou cez oči musí pokúsiť o nemožné a po prvý krát odraziť útok strojov.

Žánrovo ide o čistokrvnú akciu v štýle Painkiller, kde na vás vyskakujú nepriatelia zo všetkých strán a vy ich zabíjate a ničíte nespočetným množstvom zbraní s nádychom ponurého sci-fi príbehu. Vy ste major Fletcher, ste poslednou spásou ľudského druhu. Vašou úlohou bude Bezoar pripraviť do poslednej bitky a odraziť nepriateľa, než bude ľudský druh vyhubený.




HW požiadavky Hard Reset
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
  • 2 GB RAM
  • 512 MB grafická karta (NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
  • 4 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz
  • 3 GB RAM
  • 512 MB grafická karta (NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 4870)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
  • 4 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Hard Reset - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Sector.sk80%
Hard Reset pobaví, vráti vás späť do časov klasických FPS, kde hralo prím zabíjanie množstva nepriateľov, hľadanie tajných miestností a zbieranie lekárničiek. Možno je trochu monotématický a mimo nepriateľov prázdny svet, ale dynamika a akcia nechýbajú. Množstvo upgradov priam motivuje zbierať NANO elementy, odomykať ďalšie vlastnosti zbraní a prechádzať hru znovu a znovu.
Tiscali Games70%
Tahle hra se trefila svým pojetím do doby, času a prostoru, jako málokterá před ní. Udělat totiž z obyčejného a jednoduchého pojetí přednost, to se jen tak nevidí.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
RomanHladik75%
Hra je to celkem pěkná. To musím uznat :-) Za grfickou stránku davám 1ku. Akční stránka je také dobrá. Ale na můj vkus je to až příliš krátké. A hrát ten příběh pořád kolem dokola, tak to mě opravdu nebaví... Na Easy to dáte bez problémů za 2h dokonce...
Luso70%
Tato hra ma rozhodne prekvapila dobrou grafikou, hratelnostou a skvelou zabavou.Na druhej strane velke minus je dlzka hry!! Ziadny pribeh!! a hned od zaciatku mi to pripadalo dost stereotypne!! Takze napriek pociatocnemu prijemnemu prekvapeniu som sa sklamal.
70 percent.
kornik55280%
Celkom Dobra odlschool FPS akcia pekna grafika vylepsienia zbrane po case trochu stereotyp ale za vyskusanie urcite stoji :)
pato9680%
+kvalitná grafika
+perfektný upgrade zbraní
+vizuál
+zvuky
+bossovia
+zábava
+znovuhrateľnosť :)

-neoriginalita
-občas stereotyp
-jednotvárne prostredia

Skvelá a zábavná hra . Pôvodne som chcel hodnotiť 70% ale nakoniec pôjdem vyššie - ľúbi sa mi totiž že aspoň táto hra už konečne neni americká ale je od naších severných susedov - poliakov :) A na to že je to úplne prvá poľská hra aká kedy vyšla tak je náhodou veľmi kvalitne spracovaná . Tak teda z úcty dávam 80% . A hard reset si to podľa mňa aj zaslúži . Ešte raz ďakujem výrobcom za túto skvelú hru . Pobavila :)
hugo258080%
Koniec sveta , budúcnosť , roboty , cyberpunk , povstanie strojov - to sú presne tie námety ktoré milujem . A táto hra ich obsahuje . Nájdete tu kvalitnú grafiku , pôsobivé zvuky , výbornú optimalizáciu , perfektné technické spracovanie , kvalitný vizuál , cyberpunkovú atmosféru , adrenalínovú hudbu , dynamickú akciu , zábavu , upgrady zbraní a masívnych bossov . A pokiaľ prekúsnete občasný stereotyp , jednotvárnosť prostredí a vyššiu obtiažnosť tak sa budete dlho baviť . A s datadiskom extended edition to je ešte väčšia zábava . Odporúčam :-)
NORD_KING65%
-: hracia doba, bugy, miestami stereotyp, hudobný sprievod ohraničujúci súboje, podanie príbehu, žiaden dabing, kvalita niektorých textúr, žiaden MP, nepriatelia, nemožnosť prikrčiť sa, cena
+: grafika, efekty, audio, atmosféra, zábava, zbrane a možnosti ich modifikácie, prostredie, menu, nutnosť taktizovať a využívať výbušné predmety v prostredí, obtiažnosť, tematika, dizajn, bossovia
Verdikt: Hard Reset by sa dal označiť ako futuristický Serious Sam, ale nie je tomu tak úplne. Hráč dokáže celú hru prejsť behom 3-4 hodín a pritom nezáleží na obtiažnosti. Na druhú stranu si hra až na niektoré miesta udržiava vcelku slušnú atmosféru. Ďalšími negatívami hry sú absencia dabingu, zlé podanie príbehu a nepriatelia. U takéhoto typu hry je vhodná rozmanitosť nepriateľov ako je tomu napríklad u Serious Sama. Bossovia naopak celkom dobre vynikajú oproti bežným nepriateľom. Počas celej hry je potrebné vhodne upravovať zbrane. Sú iba 2, ale ich jednotlivé úpravy znásobujú a súčasne špecifikujú ich využitie v boji. Dôležitým aspektom boja je využívanie výbušných predmetov na likvidáciu nepriateľov. Celkovo je Hard Reset určený fanúšikom sci-fi, ktorí dokážu akceptovať fakt, že hra neobsahuje multiplayer, ktorý by si určite zaslúžil a tým by sa aj vyriešila krátka hracia doba kampane.


všetky (15) »

Súvisiace hry Hard Reset Redux
Hard Reset: Exile
Hard Reset: Extended Edition

Diskusia o hre Hard Reset Pridať príspevok
23.03.2013 13:14 - Je to fakt zábavná hra . Chápem tých ľudí č...
16.11.2011 11:19 - hral som demo a vyzerá to schopne a SINGULARITY bola fakt dobra hra;-)
11.10.2011 11:41 - no hra celkom fajn na max nastavene.. s poziadavkami co je popisane by mohli n...
08.10.2011 14:56 - čeština bude až 28,10
08.10.2011 14:52 - presne kde je dpče ...
...
Zobraziť všetky príspevky (38) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |