Virtua Tennis 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 26140 užívateľov

Virtua Tennis 4


Žáner:Šport
Dátum vydania:24. Jún 2011
Stránky hry:www.sega.com/virtuatennis4/
www.sega.com/games/virtua-tennis-4/
Výrobca:SEGA
Kúpiť hru Virtua Tennis 4
Kúpiť hru

Virtua Tennis 4 je viac ako iba odpaľovanie loptičky, je to o uhlu rakety, o rotácii a rýchlosti loptičky a o sile strely. Ďalší ročník predstavuje 19 popredných svetových hráčov, vrátane hviezd, akými sú Nadal, Federer, Murray, Sharapova, Woznacka a Williams.

Čaká na vás nový World Tour režim, ktorý navyšuje hodnotu opakovaného hrania. Každé rozhodnutie ovplyvní kariéru hráča, takže nepoznáte rovnaký postup dejom viac ako raz. Samozrejmosťou je tiež podpora pre online hranie, využívajúca populárnu technológiu Virtua Fighter 5. Nechýba ani klasický multiplayer. Rovnako ako prepracovaný systém počasia a skutočne jedinečné okamihy zápasov, označované odborníkmi ako Match Momentum.




Ďalšie videá »


Virtua Tennis 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Globalhero50%
Je to celkom priemerna hra niekedy az podpriemerna.Je tu veľmi veľa nemožných uderov a zapasy v karier mode len na 2 gamy.Neda sa zahrat na 6 gamov.Celkovo to hodnotim:
+grafika detaili
+karier mod
+HUD
-microsoft games for windovs neda sa ulozit bez registracie
-nemozna fyzika
KuLuPELE88%
+Grafika
-sem tam obtiažnosť
-dlžka hry
Vynikajúca hra vrelo odporúčam , dokonca si myslím že world tour je lepší než v predošlích dieloch .
asfalt70%
Ide o môj prvý tenisový simulátor. A musím povedať, že sa mi veľmi páči. Hodnotenie nemám s čím porovnať, preto je aké je.
milanetto6%
Najvacsia *** co som kedy hral siel som to hrat na easy tam som za pat zapasov nedal ani jeden out tak som si dal hard tam mi za jeden set padne asi 5 outov ale vsetky dam ja ak ked mu zabijem tak on mi to zazracnne chyti na bije mi druhu z ktorej mu zabijem a to tak odvrati ze nemam sa ncu chytit.
Dado55%
Vzhľadom k tomu, že Virtua Tennis 4 je jedinou tenisovou hrou, ktorá v súčasnosti vychádza na PC, mal som na jej kvality značne zvýšené nároky a dúfal som, že oproti poslednému ročníku s podtitulom 2009 sa posnažia a každú stránku hry dostanú na vyššiu úroveň. Bohužiaľ, zostal som sklamaný. Hra neponúka takmer žiadne zlepšenie oproti spomínanému predchodcovi, hrateľnosť hlavne kvôli AI súpera, keďže ten nikdy nezahrá do autu a chytá loptičky, na ktoré by si trúfli akurát tak Superman a Chuck Norris, a spomaleniu hry je trápne arkádová a absolútne nereálna, čomu rozhodne nepridajú ani špeciálne údery či krkolomné hádzanie sa za loptičkami, ktoré sú možno efektné, no nanešťastie aj tu je hráč v nevýhode oproti počítačom ovládanému súperovi. World Tour vo forme spoločenskej hry je takisto hlúposť. Pochváliť môžem len grafickú stránku hry, ktorá je fakt dobrá. Ostatné drobnosti, ako sú výber z reálnych tenistov či arkádové minihry stoja za spomenutie, bohužiaľ nedokážu napraviť znechutenie z hlavných prvkov hry. Pri hodnotení som zobral do úvahy, že VT4 je jediným tenisom pre PC, ako fanúšik simulácie sa mi však oveľa viac páčil konzolový Top Spin 4, v porovnaní s ktorým by som najradšej išiel s hodnotením ešte nižšie. Pre hráčov bažiacich len po zábave a arkádovej hrateľnosti je však táto hra ako stvorená.
FiFty_2265%
Hlavnou a veľkou chybou tejto hry je AI protivníkov. Tú ani neviem ako mám opísať, buď ako extrémne dobrú, alebo ako až extrémne hroznú. No to veru neviem, ale viem to, že už na easy musíte poriadne zamakať, alebo mať šťastie aby ste protivníka porazili. Nebyť tejto veľkej vady, dal by som tejto hre o dosť vyššie hodnotenie. Ako plus beriem veľmi peknú grafiku, množstvo minihier, World Tour, možnosť výberu spomedzi najznámejších tenistov a to je asi tak všetko. Škoda že Top Spin 4 nie je na PC.


všetky (15) »

Súvisiace hry Virtua Tennis 2009
Virtua Tennis 3
Virtua Tennis: Sega Professional Tennis

Diskusia o hre Virtua Tennis 4 Pridať príspevok
01.11.2016 14:55 - Dá se stáhnout z Ulož to
01.11.2016 14:54 - Hra šlape ve Win.XP nebo Wista
15.02.2016 10:00 - poradte mi niekto co mam stym robit .. nejde mi to a to mam aj windovs live .....
05.01.2014 16:00 - Prosím poradte mam ps3 a playstation move a potrebujem zistit triky dakuj...
06.11.2013 19:54 - Chcem sa spýtať či by mi išla virtua tennis 4 aj na window...
...
Zobraziť všetky príspevky (83) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |