NecroVisioN: Lost Company | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 4864 užívateľov

NecroVisioN: Lost Company


Žáner:Akčná
Dátum vydania:19. Február 2010
Stránky hry:www.necrovision-game.com
www.1cpublishing.eu/game/necrovision-lost-company/
Výrobca:1C, The Farm 51
Kúpiť hru NecroVisioN: Lost Company
Kúpiť hru

Dejový prequel k úspešnej old-schoolovej strielačke z prvého pohľadu NecroVision. Všetky udalosti, ktoré v tomto datadisku zažijete, povedú práve na začiatok pôvodnej hry.

Namiesto klasického hrdinského Američana sa vtelíte do úlohy nemeckého vojaka, ktorý bude spolu so svojimi kamarátmi prekvapený z nečakaného nájazdu zombie a démonov, ktorí povstali na prahu hrôz prvej svetovej vojny. Následne však zistí, že túto bandu určite sám nepremôže, a tak spojí sily i s ostatnými národmi, aby v epických bitkách kosili jedného zombie za druhým. Na koniec však budete musieť podstúpiť tú najväčšiu obeť a stanete sa prvým Nekromancerom, na ktorého si neskôr vyšliapne hrdina pôvodného NecroVisioN.




Alternatívne názvy
NecroVisioN 2

HW požiadavky NecroVisioN: Lost Company
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2, Vista
  • Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon 64 +2800
  • 1 GB RAM (XP) / 1.5 GB (Vista)
  • 256 MB Graphic Card, DirectX 9, Pixel Shader 3.0 support
  • (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1600)
  • DirectX 9.0c compliant soundcard
  • 8 GB HDD
  • DVD-ROM
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP2, Vista
  • Intel Core 2 Duo 1.80 GHz / AMD X2 5000+
  • 2 GB RAM
  • NVIDIA GeForce 8800 series / ATI Radeon HD 38xx series
  • DirectX 9.0c compliant soundcard
  • 8 GB HDD
  • DVD-ROM

Ďalšie videá »


NecroVisioN: Lost Company - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
66%

Recenzie
Sector.sk70%
Solídna frenetická akcia Necrovision: Lost Company s démonmi v hlavných úlohách a vylepšeným príbehovým pozadím si určite nájde svojich prívržencov, hlavne v radách starých fanúšikov. Novým hráčom však taktiež dokáže niečo ponúknuť, čoho príkladom by som mohol byť aj ja sám. Aj napriek tomu všetkému sa jedná iba o vydarenú akciu so svojimi muchami, kde medzi najväčšie môžeme rátať priam hroznú optimalizáciu a k nárokom neadekvátne technické spracovanie. Pokus o reparát teda Poliakom vyšiel, aj keď o návrat do minulosti sa jednoznačne nejedná. Nevadí, snáď by im to mohlo vyjsť nabudúce a my sme sme si zatiaľ mohli skrátiť tých pár chvíľ aj týmto herným kúskom.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
reksharks75%
1.Svetová vojna , Nemecký vojak/hrdina a zombie. Tak práve tieto slová mi udreli do očí pri prečítaní recenzií na túto hru. Možnože by ma táto hra neoslovila no malá podoba s hrou Call of Juarez ma zaujala (tým nemyslím hororové prostredie ale grafiku a štýl ako samotný) a preto som sa ju rozhodol si zahrať. Po monotónnejšej prvej misií ma hra chytila a nevadili mi ani litre krvi a hororová atmosféra čo nebýva u mňa zvykom , no nanešťastie ma od vytúženého konca odradila chyba v skriptoch mojej verzie hry. Avšak napriek tomu môžem hru ohodnotiť ako veľmi príjemnú/nepríjemnú (podľa vkusu) s dobrými zvukovými efektami , prostredím , pestrou paletou zbraní , pôsobivými misiami a schopnosťou pri náznakoch stereotypu zaujať hráča niečím exelentným (misia v lietadle , tanku , kreatúry...). Naopak hre podľa mňa chýbala lepšia sprievodná hudba , pestrejšia paleta príšer s premyslenejšími bosmi , optimalizácia a grafika ktorá nebola špatná no troška doladenia by jej nezaškodilo.Hre preto udeľujem 75 % a dúfam že ak sa bude pracovať na novom titule tejto série (v čo dúfam) mnou uvedené mínusy budú odstránené a budem mu môcť udeliť lepšie hodnotenie :-)
Groon85%
Velmi dobrá a zajímavá hra, nevim co dodat, prostě zombie nářez a náckové. :D Docela doporučuji, neni to něco extra ale je to dobré.
NORD_KING55%
-: bugy, optimalizácia, systémové chyby a obmedzenia grafických kariet, pohľad z masky, animácie postáv, herná doba, grafika, slabý začiatok, umelá inteligencia
+: obdobie, príbeh, efekty, epické scény, dizajn, atmosféra, hudba, zbrane, nepriatelia, partia spolubojovníkov, bossovia, rukavica, lietanie v lietadle a jazda v tanku, možnosť používať dve zbrane naraz, multiplayer
Verdikt: Mäso po záruke, zubaté pijavice túžiace po krvi, neštrajkujúce sestričky v krvavých rovnošatách, bubáci zo skvelých skríň Ikea, historické hračky s prívlastkom veterán, partia zmätených hipsterov a Schwarzeneggerov predok v hlavnej úlohe. Toto je zmes, z ktorej kuchtili poľskí tvorcovia hry NecroVisioN, no tentoraz o stratenej grupe. Autorom podľa všetkého konečne doplo, že nemajú robiť hry na jedno kopyto, čoho dôkazom sú podpriemerné datadisky k ináč výbornému titulu Painkiller a aj samotná hra NecroVisioN. Prečo však hodnotenie nie je vyššie? Kde len súdruhovia urobili chybu? Hra sa dočkala omnoho lepšieho dizajnu, príbehu, nových prvkov a aj módu pre multiplayer. Čo však je to platné ak hru vôbec nespustíte alebo v tom lepšom prípade iba v okne s občasným padaním. K tomu si treba pribaliť ešte pohnojenú optimalizáciu a obmedzenosť vzhľadom na grafické karty. Dokonca ani tie od Nvidie, pre ktoré bola hra vyvíjaná, to nemajú isté. Preto si kúpu treba poriadne zvážiť. Na záver len potlesk! Ak chceli niečo autori napraviť a to hlavné pos..., vyšlo im to dokonale!
Keith240%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všetky (10) »

Súvisiace hry NecroVisioN

Diskusia o hre NecroVisioN: Lost Company Pridať príspevok
13.05.2014 10:45 - Chcel by som sa opýtať,či sa nedá nejak zlepšiť ...
13.08.2010 15:10 - milujem tuto hru
01.06.2010 15:24 - cavte ,, nainstaloval som si ,,necrovision ,, vsetko fajn ,, len si to pyta ,,...
26.03.2010 11:26 - Skúšal som no nepomohlo mi to ani na tretíkrát a preto som...
23.03.2010 21:52 - mne to tiez robilo skus odznova tu cast mne to pomohlo
...
Zobraziť všetky príspevky (10) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |