F.E.A.R. 2: Reborn | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 62245 užívateľov

F.E.A.R. 2: Reborn


Žáner:Akčná
Dátum vydania:3. September 2009
Stránky hry:www.whatisfear.com
Výrobca:Monolith Productions, Warner Bros
Kúpiť hru F.E.A.R. 2: Reborn
Kúpiť hru

F.E.A.R. 2: Reborn je mini datadisk, ktorý začíná krátko po konci pôvodného F.E.A.R. 2. Dočkáme se štyroch nových prepracovaných single-player misií za vojaka Repliky Foxtrot 813, vysadeného v ruinách Auburnu, ktoré je zničené super explóziou, keď Alma na mesto uvoľní všetok svoj hnev. Ve hre pribudnú nové zbrane, prostredie, lokácie a taktiež vylepšená AI nepriateľov.




Alternatívne názvy
FEAR 2: Project Origin Reborn DLC

Ďalšie videá »


F.E.A.R. 2: Reborn - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
sup300049%
Takze ideme nato.Presiel som uz vsetkych FEAROV co bolil vydany.A musim povedat ze tento bol zatial vazne najhorsi.Este aj Perseus Mandate bol lepsi.TAk ako tesilsom sa nato ze dalsi fear ale bol moc kratky-...cital som ze to zabere 2 hodiny a mne to zabralo tak 1 hodinu a mozno ani nie.Grafika je dobra ale neni to strasidelne moc neni tam ten ctrach.Dufam ze vydaju dalsieho FEARA a ten bude najlewpsi s trachom a moc prepracovany.
F3AR44%
Doslova malý dodatok, ničím ma nezaujal, ale nedá sa povedať žeby túto sériu pohoršil. Pekné spestrenie F.E.A.R 2, takže od mňa palec hore.
CoDmanik60%
FEAR 2 som nehral no dobre poznám jeho príbeh a Reborn ho pekne preberá a pokračuje aj ked len málo v jeho hororovom žánri. Potešili ma možnosti vstupu do robota a neuveriteľná AI nepriateľov. Grafika je najvyspelejšia zo série a tým rátam aj trojku. Málo misií zachranuje možnost modu Coop a kvalitný Multiplayer a v nom daľšie zbrane a mapy. No stále tu je málo možností vedľajších úloh v hre a jeden a ten istý smer čo na hodnotení je maximálne vidieť.
Phillips75%
Veľmi krátke, a dosť jednoduché by som povedal. Prinieslo to niečo nové do príbehu (konečne spona viem kto oživil Paxtona v Extraction Point), ale hracia doba je asi 45 minút ... toto je dosť slabé. Málo strašenia a prakticky je to len strielačka. No ale vždy som si chcel zahrať za jedného z Replikantov
Andyno70%
Asi najslabší datadisk, čo sa týka hry F.E.A.R. Príliš krátka hracia doba na to, aby vás to dokázalo uspokojiť aj ako datadisk. Ak nie ste fanúšik, odrátajte minimálne 10 percent.
FiFty_2265%
Kratučký datadisk, ktorý so sebou neprináša nič nové. V pohode ho zvládnete prejsť za hodinu. Nie je už ani veľmi hororový. Ale myslím si, že na tento datadisk bude nadväzovať tretí diel série. Ako fanúšik FEARu uvítam aj takýto maličký prídavok.
tomikzlesa60%
Tohle mělo být co ? FEAR mele z posledního, doufám že to tak nebude. Grafika pochybná, příběh prapodivný, atmosféra nulová.
buxo88857%
Mno takze tento Fear nicim novym neprekvapil!
Vsetko je tu postarom...zbrane,Alma(aj ked sa tu vyskitne 1-2 krat a to je vse),a dokonca aj to stereotypne prostredie je spät.
Ale co ma najviac nastvalo bolo to,ze je to kratucke..... 1 hodka a je to prejdene. To co ma znamenat?? Fear2 Reborn mi pripada ako vytvoreny nasilu a nedobrovolne.
A tak ma sklamal na plnej ciare!!
57%
P.S. Fekino pis zrozumitelnejsie pretoze sa to nedalo citat a tie vety ani nedavaly zmysel!!!
rada do buducnosti:D
fekino63%
no tento fear ma velmi sklamal uplne ma sklamal ten konec som ani nepochopil jasom tuto nepochopil vobec reborn je po slovenki zvonazrodeny nechapem jednetko ste zabili toho muza a zase zije ja nechapem fear 1 sa vobec nehodi fear 2 nepasuje ten dej musim povedat ze fear 2 je podla mna najlespi stich cast ja som si mislel ze alma zomrela ale toje dobre ze nie aspon budu dalsie casty ale tato sklamala akoze mam povedat pravdu dobra je aj 1 bavilo mato ale fear 2 je lepsie este edno nechapem fear 2 reborn skoro sa ani neviskituje alma mozna dva krat sa visketne ale to coje?????? mislel som si ze to bude strasidelne ale urcite bude fear 3 na 80 percent ze bude ale ajtak som rad ze visiel fear 2 reborn som zvedavi co stane dalej


všetky (18) »

Súvisiace hry F.E.A.R. Online
F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 2: Project Origin
F.E.A.R.: Perseus Mandate
F.E.A.R.: Extraction Point
F.E.A.R. Combat
F.E.A.R.

Diskusia o hre F.E.A.R. 2: Reborn Pridať príspevok
28.08.2016 13:19 - Hlavne že v extraction point ho Alma ožívila
11.07.2012 17:55 - pls hodte mi tu niekto poziadavky na F.E.A.R 2 REBORN nemožem to zohnat d...
29.05.2012 12:36 - jo jo presne a u mňa :) extraction point bol úplne najlepší...
29.03.2011 00:00 - hlavne ze paxtona som od*** v jednicke :-D
05.12.2010 18:56 - omg ved ste nepočuvali na konci hovoril paxton že snival o momente k...
...
Zobraziť všetky príspevky (26) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |