Lost Planet 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 30083 užívateľov

Lost Planet 2


Žáner:Akčná
Dátum vydania:12. Október 2010
Stránky hry:www.lostplanet2game.com
Výrobca:Microsoft Game Studios, Capcom
Kúpiť hru Lost Planet 2
Kúpiť hru

Zápletka pôvodne polárneho titulu začína 10 rokov po udalostiach z prvej hry, behom ktorej došlo k dramatickým zmenám klímy planéty E.D.N. III. V dôsledku úspešného terraformingu došlo k roztápaniu ľadu, ktorý planétu pokrýval a na miesto nekonečných snehových plání sa teraz zelení bujná džungľa.

Okrem omnoho variabilnejšieho prostredia a nových nepriateľov z radov Akridov (nechýbajú obrovské potvory) patrí k hlavným zmenám podpora kooperácie až pre 4 hráčov v rámci hlavnej kampane a možnosť sledovať rozvíjajúci sa príbeh z niekoľkých rôznych perspektív. Hlavný hrdina už nie je jeden, tak ako Wayne Holden v prvom diele, ale skupinka hráčom stvorených snežných pirátov.




HW požiadavky Lost Planet 2
Minimálne požiadavky
  • Windows XP
  • Intel Core 2 Duo / AMD Athlon x2
  • 1 GB RAM
  • 13 GB HDD
  • DVD-ROM
  • 256 MB, DirectX 9.0c, Shader 3.0 Graphics Card
  • (NVIDIA GeForce 7800 Series / ATI Radeon HD 2400 Pro)
  • DirectX 9.0c compatible Sound Card
Odporúčané požiadavky
  • Windows Vista / 7
  • Intel Core 2 Quad / AMD Phenom x4
  • 3 GB RAM
  • 13 GB HDD
  • DVD-ROM
  • 512 MB Graphics Card (NVIDIA GeForce 9800 Series / ATI Radeon HD 4800)
  • DirectX 9.0c compatible Sound Card

Ďalšie videá »


Lost Planet 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
FiFty_2287%
Na Lost Planet 2 som sa veľmi tešil a určite sa to oplatilo. Táto hra splnila viac než len moje očakávania. Je to neskutočne dobre spracovaná hra, najmä graficky. Tá zmena klímy na planéte jednoznačne prospela. Namiesto snehu je tu teraz džungľa a spolu s touto zmenou prichádzajú aj nové väčšie a nebezpečnejšie monštrá. S takouto prepracovanosťou príšer ako je v tejto hre som sa ešte asi nestretol pri žiadnej hre. Acridovia Category G sú niečo neskutočné. A ich spôsob likvidácie je tiež perfektne premyslený. Musíte im strieľať do zraniteľných miest ako sú napr. končatiny, hlava, do papule atď. Alebo v niektorých prípadoch sa necháte zožrať a robíte im neplechu v žalúdku :D. Vašich nepriateľov netvoria len Acridovia ale aj ľudský nepriatelia. Prostredie v ktorom sa počas hry budete pohybovať netvorí len hustá džungľa, ale aj rôzne pevnosti, budovy atď. Proti tým najväčším nepriateľom Vám pravdepodobne nepostačia iba obyčajné zbrane. Budete musieť v boji používať aj roboty(Mechov), ktorých budú používať aj vaši nepriatelia. Táto hra je čistá co-op akcia z čoho vyplýva, že na nepriateľov nebudete sami, ale budú Vám pomáhať aj vaši parťáci.
---------------------------------------------------------------
Zhrnutie:
+ grafika, DX11
+ prostredie
+ Acridovia, hlavne Cat-G
+ zbrane, Mechovia
+ co-op
+ atď.

- no mínusy ma akosi nenapadajú
0047140%
Čo dodať? Je to naozaj nuda! grafika je naozaj pekna to nepopieram, aj animacie su naozaj velmi dobre spravene ale samotne misie su tak nudne a nedoladene, ze som to po 2 misii odinstaloval. Moje nazor je ze japonci jedoducho na dobru hru nemaju!!! a 40 percent len za grafiku a animacie inac 0 , som z tejto hry sklamany naozaj
kornik55262%
Akurat Dobra grafika A pekne animacia a posledna vec je video ukazky inac ukladanie hry je tu najdebilnejdese ake som videl a hratlenost slaba
rhf795%
Takze dneska som si nainstaloval tuto hru a hned jak som hral prvu misiu, tak som zistil ze hra ma vysoku uroven. Graficky je to paradne, ja osobne som to vytiahol na 1920x1080 a vsetko high detaily a ide mi to bez najmensich lagov. Hratelnost je tiez super, len obcas mi sekne mys a nejde mi na male vzdialenosti presunut mieritko, ale to je zanedbatelne. Je tam aj vela fantasy prvkov, zahrnajuc vysoku technologiu, rozne zbrane s ktorymi som sa este v ziadnej hre nestretol. A velke + u mna su bossovia cize prisery ktore mate v skoro v kazdej 2.-3. a nie su to take one shot one kill obludy, mne davali na hard obtiaznosti pekne zamakat. Ale urcite odporucam tuto hru, je to vazne zazitok hrat.
CoXer100%
Myslim si ze Lost planet 2 je ovela lepsia ako jej predchodca,a to len kvoli multiplayer mode. MP na hre je brutalne. Najlepsi multiplayer aky som kedy hral. Kto chce hrat len singleplayer tak mu to az tak neodporucam.
Ades95%
Tato hra je velmi pěkně provedená ze strany příšer. Obrovské příšery jsou velmi pěkně udělaný, ale občasné opakování misí je tak trochu unavné. ale jinak za zahrání to stojí.
player-Veteran25%
+stále to vypadá a znie ok
+atmosféra fajn...
+zameranie sa na MP a do hry bol pridaný coop(aspoň že tam je no)

-kampaň bola príšerná
-nudná
-nezaujímavá
-postavy
-level dizajn je nesympatický
-ten multiplayer je ok ale neverím že vydržíte pri ňom stovky hodín to si fakt neviem predstaviť
-fajn je tu coop ale kedže to pozostáva z tej príšernej kampane je to katastrofa
-celkovo je hra nezaujímavejšia jak obsahovo tak aj zbraňami bossmi a všetkým
-bugy a fakt brutálna konzolovosť

Nemalo to fakt ďaleko od katastrofy. Stále to vyzerá super a znie to tak a atmosféra je super takisto. Ale čo s tým keď je hrá zúfalý nezábavný šunt kde dali kampaň iba na to aby keď si ju zahráte vás to otrávi(buď iba vás samých alebo aj vás s 3 ďalšími ľuďmi) a multiplayer je fakt tou hlavnou časťou hry ale s ním je to tiež tak že vás donekonečna baviť nebude. A za tú cenu ? Lost Planet 2 je prepadák jednoducho. Viac k tomu nemám čo dodať.
cruncher00780%
Hral som presiel som a co je u mna plus v hre tak to je grafika a ostatne taky priemer taka hra ked sa clovek nudi :) ale trocku mohli pozmenit chôdzu lebo sa moc rychle postava otacala a tim padom aj horsie sa mierilo inak som hodnotil 80%
kerberos75%
+ grafika, zvuky, hratelnosť, co-op, dizajn akridov, mechovia
- príbeh, rozsekané na krátke missie, občas stereotyp, dokáže pomerne rýchlo unudiť :(
Sintarandir95%
Jednoznačne extrémne zlepšenie oproti prvému dielu, ktorý bol samozrejme tiež vynikajúci. Za zmienku stoja mnohé vylepšenia, ako body armor, Akrid-G, vylepšený mechovia, atď...

Určite zaskočí drastická zmena ovládania a spústa meniteľných prvkov v hre. Grafika je priam ukážková, miestami hra priopomína interaktívny film. Capcom zaradil prvky "Guerilla" pripomínajúce sériu Street Fighter, pre ON-Line hranie. Jednotlivé bonusy treba pracne získavať skúsenosťami a tvrdým bojom. Hra je dynamická, a dobre štruktúrovaná. Počiatočnú neprehľadnosť rýchlo vystrieda intuitívne chápanie, ktoré by som určite nenazval "opakovaním misií". Klasická "Aim and shoot" stratégia rýchlo vybičuje ku "kamikadze" devastačným akciám, hlavne ak sa na scéne objaví G-Akrid a vaša postava je po zuby ozbrojená...

Skvelá hra. Japonci opäť nesklamali. Taktiež "typické" je, že príbehová zápletka je silná a vzbudzuje vysoké emócie hlavne u "militantne" založených hráčov.

Zvuk 95% / Návykovosť 90% / Grafika 100% / Hrateľnosť 95% / Zábava 95%


všetky (15) »

Súvisiace hry Lost Planet 3
Lost Planet: Colonies
Lost Planet: Extreme Condition

Diskusia o hre Lost Planet 2 Pridať príspevok
16.09.2013 18:56 - Kupil som si tuto hru vytvoril som ucet na Games for Windows life ale ked chce...
26.12.2012 12:02 - PROSIM VAS VIETE MY POVEDAT ZE CI JE TAM OFFLINE SPLIT SCREEN COOP -klavesnica...
01.11.2012 17:46 - jojo, v skutočnosti má nejakú 486 :-D chudák nejaká ...
18.04.2012 13:33 - super DIK:-D:-D:-D
12.11.2011 19:47 - :-D o boze
...
Zobraziť všetky príspevky (92) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |