S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 14272 užívateľov

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat


Žáner:Akčná
Dátum vydania:2. Október 2009
Stránky hry:cop.stalker-game.com
Výrobca:GSC Game World, bitComposer
Kúpiť hru S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Kúpiť hru

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat je tretia hra v sérii S.T.A.L.K.E.R., ktorá nadväzuje príbehovo na pôvodnú hru Shadow of Chernobyl.

S objavením otvorenej cesty do centra Zóny usporiada vláda veľkú vojenskú operáciu s cieľom dostať CNPP pod kontrolu. Navzdory všetkým prípravám však celá operácia zlyhá a väčšina helikoptér vyslaných do Zóny pre nazbieranie informácií havaruje. Preto je hráč v úlohe tajného agenta Ukrajinskej výzvednej služby poslaný do centra Zóny, aby zistil, čo sa stalo, prečo operácia zlyhala. A ako obvykle, závisí ďalší vývoj situácie len na ňom.




Alternatívne názvy
STALKER: Call of Pripyat

HW požiadavky S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2
  • Intel Pentium 4 2.2 GHz / AMD Athlon XP 2200+
  • 768 MB RAM
  • 128 MB GeForce 5900 / Radeon 9600 XT
  • 6 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • Windows Vista SP1 / 7
  • Intel Core 2 Duo E8300 / AMD Phenom II X2 550
  • 2 GB RAM
  • 512 MB Geforce GTX 260 / Radeon HD 4870
  • 6 GB HDD

Ďalšie videá »


S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Sector.sk80%
Call of Pripyat je asi najlepší titul z trojice Stalkerov, už kvôli hraniu takmer bez chýb. Príbeh je priemerný, atmosféra osobitá, s AI to príliš nevyšlo. Úvodné hodiny vám môžu pripadať dosť stereotypné, už preto, že hlavné ciele sú suché, budete večne bez prostriedkov a bez života (tu sa nik s vami nemazná). Ale keď vydržíte, hra sa vám odmení zaujímavým zážitkom. Ak sa vám páčili predošlé výlety do Černobylu, budete teraz nadmieru spokojní, hoci sa jedná len o nadstavenú kašu, ale opakujem, nezabugovanú! A ak ste si k Stalkerom zatiaľ nenašli vzťah, možno by ste to mali skúsiť práve teraz.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Markey75%
Tento diel je zaujimavy pretoze mi cely pripadal taky ... no "tajomny".
Zaciatok bol divny, len bolo treba hladat cierne skrinky v padnutych helikopterach a poriadne som si ani nevsimal dej, a akosi ma to vtiahlo do seba a zrazu som sa ocitol v Pripjati. Tam sa dej rozbehol, ale akosi dlho netrval. Bolo treba Pripjat vycistit od nepriatelskych stalkerov ktory sa tam stihli usadit a odpalit vsetky podzemne vstupy do Pripjati, az na ten posledny ktorym ste sa tam dostali vy (mohli ste ich stretnut uz v tuneli ako sa ho snazili odpalit). Potom ste tam stretli vasu jednotku vojakov, neskor, ked uz bola Pripjat zhruba vycistena tam vojaci zavolali evakuacne helikoptery a nakoniec tam prisiel Strelok, postava z jednotky (vedel o vas pretoze vas sledoval) a spolocne ste isli k helikopteram ktore pre vas prisli, ale este posledny nepriatelsky stalkeri ktory vase utoky prezili vam to chceli skazit, ale nakoniec ste sa postarali aj o tych a uspesne ste odleteli. Potom sa uz len spustil ending a tam bolo pekne ukazane co vsetko ste spravili.
MAGNUM100%
Naaaj hra!! zaujímavý príbeh, mega výber zbraní, atmosféra je na 1. mieste.Krásne
spracovaná zóna, mapa je rozdelená na 3 časti Zaton, Jupiter,Pripjať väčšina budov a
rôznych miest má svoju reálnu predlohu. Grafika je podobná ako v predošlých dieloch
ale aj na priek tomu je pekná. Hra vás chytí a vďaka atmosfére spustošenej zakázanej zóny vás len tak nepustí .
deapa96%
S.T.A.L.K.E.R. call of pripyat je veľmy dobrý zážitok na ktorý sa nezabúda.Chodíte z mapky na mapku,zabíjate mutantov,banditov,psy,čarodejníkov a same páchnuce nezmisli.Máte tu povezdme safe house kde sú opraváry,medici,obchodníci,stalkery ktorými sa dá dobre pokecať a obchodovať.Keď sa nudíte môžte ísť s detektormi hľadať artefakty a pomáhať stalkerom zabýjať banditov(ak chcete byť dobrý).Je tu aj veľa zbraní ktoré sa musia opravovať a môžte aj vylepšovať.Jediným mínusom je IU nepriateľov ale to ani neprekáža.A dobrá grafika.Odporúčam túto výbornú hru.A odporúčam ísť všade v noci keď na vás niečo vyskočí a stále to krúži okolo vás...je to proste zážitok ak si to nezahráte máte smolu.
pet160890%
Takže Stalker Call of Pripyat odo mňa dostáva krásne okrúhle číslo 9/10 je to výborná hra s úžasnou atmosférou. Plusom sú takisto RPG prvky a rôzne minihry. Škoda tej zastaralej grafiky ale múdri ľudia najprv hľadia na technické spracovanie hry a až potom na grafiku takže by nemal byť problém. Multiplayer hodnotiť nebudem pretože som ho nehral a ani to neplánujem pretože mi úplne stačí Singleplayer kde si užijete dosť srandy a občas tam budú také momenty kedy vám bude aj naskakovať husia koža.
Latin80%
Cop je v pohode...nic viac nic menej zbrane sa od prveho dielu nemenili upgrady boli mozne uz na kazdej zbrani a na armore nie ako v clear sky ze len niektore sa dali peniaze sa rychlo nahabu ked si najdete cas 2-3 dni v ich case a nazbierate drahe artef. tuto hru som hral asi 5x vzdy som chcel nakonci ostat ale radsi som odisiel =D celu hru poznam naspamet cize je to lahka hra questy som splnil takmer vsetky to znaci ze ich je dost ale nie velmi dost popravde nezaujalo ma to tak ako SOH alebo Clear sky to malo aspon pripeh a toto ani ne chybal mi tam monolith ktory ste stretli az v Pripyate ziadna armada kedze ste vojak...cize dalsie minus ale zato hororovejsie budovy +v tme dost strach a dalsie + ze ste sli cez tunel ci co to je do pripyatu ale strasne som sa na seba hneval ked mi tam dakto umrel...bolo mi ho luto =D ako v kazdom diely..nemam rad ked nejaky stalker pri mne umre...ale oplati sa to hrat aj ked to s chernobylom nema ani ponozky rovnake
NORD_KING90%
-: málo využitá tematika mesta Pripyat, hlúpa a zbytočná registrácia hry, menšie bugy, občas UI
+: grafika, audio, soundtrack, príbeh, vylepšovanie a oprava zbraní a zbroje, lokácie, atmosféra, grafické efekty, nové anomálie a nepriatelia, nočné prechádzky, vylepšený inventár
Verdikt: Trochu sporné pokračovanie Stalkera. Tento diel sa venuje tematike mesta Pripyat a jeho okolia. Potenciál tejto tematiky, ale nebol vyťažená naplno. Nieje toho málo, ale autori nám mohli poskytnúť väčšiu plochu hlavne čo sa týka samotného mesta. Veľkým negatívom je povinná registrácia, ktorá je veľmi hlúpo riešená hlavne mimo služby Steam. Pozitívom hry je vylepšená grafika, audio stránka, úžasná atmosféra, vylepšenia zbraní a zbroje a inventár. Autori sa tiež pohrali so simuláciou prírody a jej úkazov, hlavne čo sa týka reálnejších nočných prechádzok a s tým spojená možnosť odpočinku. Celkovo hra pôsobí solídne, ale nebyť niektorých hlúpych chýb, tak by hra určite dostala viac, čo sa týka hodnotenia.
Kl17100%
dobragrafika ulohy a posledna misia je fakt pecka a este ta snajperska misia podla mna ziadne sklamanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Airforce80%
Pre mna je to velke sklamanie. Hra je cely cas nudna, jedine 3/3 bola dobra, lokacie su mozno zaujimave a celkove hra opravuje "nedostatky" SoC a Clear Sky (ako napriklad rychle pouzitie lekarnicky), ale zasa stratila to, preco boli predchodcovia tak genialni, a to je pohlcujuci pribeh. Podla mna to bol pomerne zbytocny diel. Za mna je to 80% a aj to s prizmurenym okom, len preto lebo je to Stalker
vrabciak100%
Je to suprova hra, páči sa mi voľný svet, super obchodovanie a okradanie mŕtvol, už sa teším na S.T.A.L.K.E.R. 2 určite to bude trhák. V tejto hre mi chýba len jedno miesto, Temný, tajomný, strašidelný les plný Bloodsuckerov a iných mutantov . 100%
NgeNious80%
Atmosfera zony je rovnaka jak v predchodcoch.
Nove anomalie su super,najlepsi je kovovy les jak po tebe lietaju tie predmety nema chybu.
Opravovanie a vylepsovanie zbrani je perfektne,konecne zbrane s vami vydrzia aj pol hry.
Nedostatok nabojov a lekarniciek je super,konecne poriadny survival horor.
Ked na vas vyleti Bloodsucker (upir) tak sa doseriete.
A blowouty su super,ked sa krcite v nejakej opustenej budove a modlite sa aby v nej nieco nebolo.
Hra neni bezchybna,je urcite tazsia kvoli nedostatku artiklov (lekarnicky,naboje a hlavne penaze) ale aj najvyladenejsia z celej serie.
Nehral som Clear Sky tak ked o niecom hovorim ze je to nove a bolo to v Clear Sky tak ma ospravedlnte.
misokill100%
Túto hru odporúčam hlavne pre milovníkov FPS hier. Veľmi dobrý príbeh, prostredie, osobnosti a iné. Naozaj nemá chybu.
xhale95%
Hra si ponechala atmosféru predchádzajúcich dielov. V začiatkoch vám môže pripadať dej nejasný ale hneď ako dokončíte prvých pár úloh a opustíte močiar, začínate plniť pravú úlohu stalkera. Grafika je na svoju dobu na vysokej úrovni, no čo túto hru robí jedinečnou je samotná hrateľnosť. Myslím, že hra patrí k povinným klasikám každého nadšenca atmosférických akčných a rpg hier.
francees90%
...S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat som si zahral pred nedávnom... Všetci o tom hovorili že je to strašidelná hra. Keď som to hral, nepripadalo mi to až také strašideľné ale ako normálna strielačka. Po 3-4 hod. hraní som zistil že tu sú aj mutanti, zombieni, zmutovaný psy, čarodejníci či démoni. Od vtedy som chodieval v noci a bál som sa na každý krok čo na mňa vyskočí. Úkoly dostávam dosť veľa čo je dobré, samozrejme že za to dostanete peniaze. Teraz som niektoré ešte nespravil pretože sa spraviť nedajú alebo neviem čo mám robiť. Mapka je veľká a nemyslite si že sa tak ľahko stratíte pretože sú tu bezpečné miesta kde si kúpiťe, predáte, schováte všetko. A keď ste zranený tak je tam doktor, ktorý Vám pomôže zadarmo. Tak tiež sú tu ľudia, ktorý Vás zavedú do inakšieho miesta... Nepriatelia do Vás nezačnú strielať a to je dobré. Máte tu inventár. Je veľký. No málo sa doňho zmestí aby ste mohli ísť rýchlo. A nesmie tu chýbať prehľadávanie. Môžte prehľadávať len ak sú to ľudia a to je chyba. Ak ste v kríkoch tak Vás nepriatelia hneď uvidia a vy ani neviete kde s akej strany pôjdu..
Napísal som všetko o S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Pokúsim sa nahrať aj minulú čásť a bude to sranda.
prodiger1100%
do tretice pocestujeme do zony.stretneme novych mutantov,prechodime nove lokacie s uzasnymi premenami pocasia,blowovtami.opet skvela atmosfera.najviac sa mi pacilo cesta podzemim do pripjate.
Unknown87%
Graficky je lepší ako predchádzajúce dva diely. Akciou je tam pár nedostatkov, streľba je lepšia, atmosféra je perfektná, s AI to mohlo byť lepšie, príbeh mohol byť dlhší a čakal som rozuzlenie. Mňa to bavilo ale prijal by som aj živšie úlohy napr. ako v Metro 2033 preto dávam 87 %.


všetky (71) »

Súvisiace hry S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Chernobyl 1986
Chernobylite
Stalker Online
Fear the Wolves
Survarium
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Diskusia o hre S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Pridať príspevok
12.02.2017 16:30 - MAM DOMA ALE NEDAM ;-)
25.11.2016 09:54 - Kde mozem prosim Vas kupit S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat CZ? Dakujem M.
26.01.2016 13:27 - Oba kluce su v okoli v mosta prvy tam pod mostom tam v blizkosti cisticky odp...
22.01.2016 14:08 - Zdravím , oba kľúče sú v okolí mostu ... Má...
03.01.2016 16:54 - Zdravim , v úlohe 16. Mam najst 2 kluce pre otvorenie bedne v ktorej je p...
...
Zobraziť všetky príspevky (605) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |