Football SuperStars | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 2676 užívateľov

Football SuperStars


Žáner:MMO, Šport
Dátum vydania:1. štvrťrok 2009
Stránky hry:www.footballsuperstars.com
Výrobca:CyberSports, Monumental Games
Kúpiť hru Football SuperStars
Kúpiť hru



Ďalšie videá »


Football SuperStars - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
pipo_80%
Mám za sebou prvý deň hranie tejto "hry na futbalistu" a tú sú mojé postrehy.

Na začiatku hry si vytvoríte vlastného hráča (výzor+oblečenie). So svojím výzorom sa príliš nepohráte, pretože si prakticky len vyberiete farbu pleti a ostatné atributy tváre majú asi tak 3 rôzne položky (3 druhy očí, 3 nosy, 3 ústa) a preto sa hráči na seba až príliš podobajú.

Ďalej si vyberiete svoj tým (tiež len 3-4 možnosti) a prejdete tutoriálom ako sa ovláda hráč. Ovládanie je na rozdiel od PES a FIFA neobvyklé, ale dá sa na to zvyknúť.

V samotnej hre sa pohybujete v akomsi centre, kde môžete zdokonalovať svoje futbalové schopnosti u rôznych trénerov, učiť sa triky, nakupovať oblečenie a zabávať sa v bare. Ten bar som ešte nenašiel, ale určite ho ešte vypátram. Podľa tvorcov by tam mal byť.

V hre by ste mali mať možnosť manažovať svoj vlastný tým alebo byť hráčom takéhoto týmu. Zatiaľ som nezistil ako fungujú ligové súťaže, ale hral som už priateľské zápasy v halovom futbale a bola to celkom zábava. Uvidíme ako sa to bude vyvíjať ďalej.
marsar7910%
Tejto hre nemozem dat viac ako 10 percent hra vas skratka unudi tym cakanim na novy level. A ked sa ho dockate tak vsetko coho dosiahnete ze sa presuniete do timu v ktorom su hraci s vyssimi levelmi a iny stadion. Hra je zalozena na veciach ktore si musite dokupit za skutocne eura co je hrozne otravne, kazda vec na nakup alebo na inu funkciu vyzaduje tie kredity. Takisto by som ponizil to ze sa to na skutocny futbal vobec nepodoba su tam 4 timy do ktorych sa mozes pripojit alebo si mozes vytvorit vlastny za tie blbe kredity alebo sa pridat do niekoho no za tieto zapasy nedostavate ziadne peniaze... Dalsi negativny fakt je ze hratelnost hry je na bestialnej urovni hra sa ovlada hrozne tazko a plus dat na zapnutie chatu klavesu num lock... Vyrobcovia hry sa teda nemaju cim popysit vymysleli prepadak. Tych 10 percent je za to ze je to MMO hra so slusnym poctom hracov z roznych kutov sveta a este mozno za to ze hra dokaze zabit nudu a odregaovat sa ked si zahrate taky zapas a date gol...

Takze u mna to nema vacsiu cenu ako 10 percent.
hitm4n79%
Takže moje hodnotenie je asi také :
Slabá grafika , nerealne brankárske zákroky , sklzy , tváre hračou
Na druhej strane : výborné strely a prihravky , menu , vytvorenie hrača , penalty
Je to najlepšia online hra akú som kedy hral ale také je moje hodnotenie
OPAKUJEM : JE TO MOJ VLASTNY NAZOR !
NORD_KING22%
-: grafika, audio, množstvo bugov, ovládanie, kolízny systém, pay to win systém, stereotyp a nuda, herné znechutenie, ceny v butikoch, atmosféra zápasu, trápna a opakujúca sa reklama na značku PUMA, brankári a všeobecne UI v prípravných zápasoch, katastrofálna tvorba postavy, animácie postáv
+: množstvo atribútov rozvoja postavy, chytré opatrenia pred zneužívaním chatu, množstvo hráčov, mesto, opotrebenie výstroja, zaujímavý nápad, sociálne možnosti, tutoriál, tréneri
Verdikt: Paralympijský futbal je zábavnejší ako hra s názvom Football SuperStars a dokonca má narozdiel od nej aj zmysel. V základe sa jedná o zaujímavú myšlienku MMO hry zo sveta futbalu, no jej prevedenie je mizerné. Grafika a audio by sa dalo ešte odpustiť, ale množstvo bugov už nie. Podstatou hry je hrať futbal, respektíve zápasy. S ovládaním, ktoré kombinuje klávesnicu a myš je to nočná mora. Celková atmosféra tak rapídne ide dolu. Smutne znie fakt, že hra o futbale nemá s futbalom takmer nič spoločné. Autori sa zamerali na propagáciu výrobkov značky PUMA, než na samotnú hru. V hre možno nakupovať oblečenie pre svoju hernú postavičku, ktorá aj napriek odlišným šatám nepôsobí odlišne. Môžu za to chabé možnosti jej tvorby. Všeobecne radšej zober loptu aj drog... Nie! Predaj loptu, kúp si drogu. To tiež nie! Jednoducho zober loptu a padaj von na ihrisko namiesto vysedávania pri takomto hernom odpade.


všetky (4) »


Diskusia o hre Football SuperStars Pridať príspevok
23.01.2011 10:26 - enter je na chat
19.01.2011 19:27 - ako sa prosim vas dava chat pocas zapasi ci uz normalny nikdy mi to nejde a pr...
05.11.2009 16:12 - cawte pocujte ja som to stiahol a ked som to zapol uz som sa siel pohybovat nw...
05.11.2009 14:55 - ved to vyzera celkom pekne .....podla mna ale nikde to nwm stiahnut neviete li...
06.01.2008 12:39 - co to je tac futbal ako FIFA alebo manager,??
Zobraziť všetky príspevky (5) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |